Winkelruimte of horecapand verhuren

Winkels en Horeca

Winkelruimte of horecapand verhuren

Winkelruimte of horecapand verhuren

Verzekerd van de beste opbrengst

Als eigenaar van winkel- of horecaruimte zoekt u betrouwbare huurders. Huurders die uw ruimte onder de, voor u, beste condities uw ruimte willen. Het liefste voor langere tijd. Vraag is hoe en waar u dergelijke huurders vindt. En hoe u het proces van eerste oriëntatie tot uiteindelijke ondertekening van het huurcontract het beste kunt aanpakken. Zodat u zonder zorgen voor langere periode verzekerd bent van de beste opbrengst.

Ons winkel/horeca team is u graag van dienst met het bepalen van de juiste verhuurstrategie, het vinden van een huurder en het (bege)leiden van de onderhandelingen. Wij beschikken niet alleen over een uitgebreid netwerk in de regio Groot Rotterdam en Drechtsteden, maar zijn ook op de hoogte van de actuele marktontwikkelingen en de daarbij horende kansen. Hierdoor kunt u altijd een vakkundig advies op maat verwachten.

Hoe we te werk gaan

1. Vrijblijvende intake

We starten altijd met een vrijblijvende intake om kennis te maken. Onze makelaar bezoekt u om samen uw pand te bekijken. Hij inventariseert uw wensen een behoeften met betrekking tot de verhuur en neemt de kenmerken van het pand op.

2. Verhuuradvies op maat

Wij adviseren u over de best mogelijke huurprijs, voorwaarden, positionering en promotie. Op basis van alle eigenschappen van uw pand, de ontwikkelingen in de buurt en de meest recente marktinformatie geven wij een verhuuradvies op maat. Wij weten wat er speelt in de en kennen ook veranderingen in regelgeving en gebiedsbestemmingen. Zo kunnen we vroegtijdig ook de kansen voor een succesvolle deal met een huurder voor u inschatten.

3. Pro actieve marktbenadering

Als lid van NVM Business hebben wij toegang tot een database waar alle NVM bedrijfsmakelaars zakelijk aanbod en vraag bij elkaar brengen. Hiermee wordt uw pand gekoppeld aan openstaand zoekvragen van collega bedrijfsmakelaars. We hebben ook een sterk eigen netwerk, we kunnen goed inschatten voor welk van onze relaties uw pand eventueel geschikt zou zijn. De makelaar zal actief het pand aanbieden bij relaties die hem/haar daarvoor geschikt lijkt.

4. Inzet van eigentijdse promotiemiddelen

Uw winkelruimte of horcapand wordt professioneel gepresenteerd op Funda in Business, RealNext en onze eigen website. Daarnaast kunnen we promotiemiddelen inzetten, zoals social media advertenties, krantenadvertenties, online bannering en Google Advertenties. We hebben een eigen marketingafdeling die samen met de makelaar tot een plan komt om de gewenste doelgroep te bereiken.

Ontzorging van het hele verhuurproces

Hebben we een geïnteresseerde in uw pand gevonden? Dan zorgen we ook voor alle bezichtigingen, onderhandelingen en een soepele en efficiënte transactie. Kortom, u wordt geheel ontzorgd wanneer u ons inschakelt.

Waarom kiezen voor Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting?

  • We zijn aangesloten bij NVM Business en Dynamis;
  • Bij ons heeft u garanties van registermakelaars en RICS- of NRVT taxateurs;
  • Wij hebben een vast team dat gespecialisteerd is in winkelruimtes en horecapanden.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via:
E-mail: winkels@ooms.com / horeca@ooms.com
Telefoonnummer Rotterdam: 010 - 424 88 88
Telefoonnummer Drechtsteden: 078 - 614 43 33

bedrijfsmakelaar ted Rommelse winkelruimte of horecapand

Ted Rommelse
Directeur / Register Makelaar en Taxateur o.z.
Winkels & Horeca

Bekijk onze recente transacties

Ontmoet ons team winkels/horeca

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.