Dennis Dekker

Adjunct-Directeur / Register Makelaar en Taxateur o.z.

Dennis is gecertificeerd makelaar / registertaxateur in bedrijfsmatig vastgoed en ingeschreven bij de NVM. Hij is sinds 2006 actief binnen de organisatie op de afdeling bedrijfshuisvesting in Dordrecht en heeft al een behoorlijke dosis ervaring opgedaan. Zijn primaire werkgebied betreft de gehele regio Drechtsteden en Noord West Brabant.

Als makelaar en register taxateur in commercieel vastgoed houdt hij zich bezig met verhuur, aanhuur, verkoop, aankoop, taxatie en consultancy op het gebied van commercieel vastgoed. Daarin is hij breed georiënteerd op kantoren, winkels en bedrijfshallen. Naast de bemiddeling tussen huurder en verhuurder en koper en verkoper, behoort het begeleiden van ondernemers en instellingen tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Hierbij bedient Dennis een brede klantenkring: van profit tot non-profit organisaties, van multinationals tot bedrijven in het MKB en van eenmanszaken tot particuliere en institutionele beleggers.

Dennis is te omschrijven als een hardwerkende, eerlijke, nauwkeurige en integere makelaar, die recht voor zijn raap is. Zijn motto: "de klant is koning".

Specialisatie

  • Bedrijfsmakelaardij

  • Specialist kantorenmarkt

  • Specialist logistieke markt

  • Bedrijfsmakelaars

  • Specialist retailmarkt

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.