Dennis Dekker

Dennis Dekker

Directeur - Vennoot - Makelaar Taxateur

Over mij

Ik ben adjunct-directeur bij Ooms Makelaars maar bovenal gecertificeerd makelaar / registertaxateur in bedrijfsmatig vastgoed en ik sta ingeschreven bij de NVM. Ik ben sinds 2006 actief binnen de organisatie op de afdeling bedrijfshuisvesting in Dordrecht en heb al een behoorlijke dosis ervaring opgedaan. Mijn primaire werkgebied betreft de gehele regio Drechtsteden en Noord West Brabant. Als makelaar en register taxateur in commercieel vastgoed houd ik mij bezig met verhuur, aanhuur, verkoop, aankoop, taxatie en consultancy op het gebied van commercieel vastgoed.

Daarin ben ik breed georiënteerd op kantoren, winkels en bedrijfshallen. Naast de bemiddeling tussen huurder en verhuurder en koper en verkoper, behoort het begeleiden van ondernemers en instellingen tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Hierbij bedien ik een brede klantenkring: van profit tot non-profit organisaties, van multinationals tot bedrijven in het MKB en van eenmanszaken tot particuliere en institutionele beleggers.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie