Ooms helpt jouw huis verhuren -  36727

Ooms helpt jouw huis verhuren

Heb jij een woning die je wilt verhuren? Ooms Makelaars helpt particulieren en grote woningcorporaties zoeken naar de perfecte huurder. Dit doen we in de hele regio Rotterdam Rijnmond en Dordrecht (Drechtsteden).

Of het nu gaat om een gloednieuw, modern appartement op de Kop van Zuid of een ruime eengezinswoning in een familievriendelijke buurt in Schiedam. Dat maakt niet uit. Wij vinden huurders voor bestaande bouw of nieuwbouw, in een hoge of lagere prijsklasse.

Verhuur nu je huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Geen omkijken naar communicatie met kandidaat-huurders

Groot bestand van zoekenden

Screening van huurders

huis verhuren

Huis verhuren met Ooms

Ooms Makelaars begrijpt dat jij jouw woning snel wilt verhuren, voor een goede prijs en aan de ideale kandidaat. Ooms Makelaars denkt met je mee. Wij hebben jarenlange ervaring in succesvol verhuren, hebben specialistische kennis van verhuur waardoor we deskundig advies leveren én zijn lid van NVM & Dynamis. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.

Huis Verhuren

Het verhuurproces

De verhuurmakelaars van Ooms zijn gespecialiseerd in het huursegment. Wij kennen de markt als geen ander en weten precies wanneer we actie moeten ondernemen. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en ontzorgen van A tot Z, zo hoef jij je nergens druk om te maken. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele proces voor je klaar.

Zo vinden wij de perfecte huurder

Huis Verhuren

Adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we jouw wensen, alle verhuurmogelijkheden en maken we een rondgang door jouw woning. We bepalen de huurprijs en adviseren over het verhuurtraject.

Huis Verhuren

Promoten

Ooms presenteert jouw woning optimaal aan potentiële huurders. Via Ooms.com, Funda, Pararius, Facebook, Instagram en onze database met potentiële huurders. Geen enkele huurder mag jouw woning missen!

Huis Verhuren

Bezichtigen

In overleg plant de makelaar de bezichtigingen. Dit kan overdag, ‘s avonds of op zaterdag. De makelaar is vraagbaak voor potentiële huurders. Wanneer iemand wil huren, doen wij een uitgebreide screening.

Huis Verhuren

Contract, oplevering en nazorg

Wij kennen de laatste wet- en regelgeving over huurovereenkomsten. We begeleiden de sleuteloverdracht en de oplevering. We stellen een proces verbaal op, voor wanneer de huurder de woning weer verlaat.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
J mijnster

Vriendelijk en uitstekend deskundig geholpen

9,0 10 1
Geschreven op
Joni Heijboer

Het is met Paul steeds prettig samenwerken. Hij schakelt snel, geeft goed en betrouwbaar advies en denkt mee! Ik heb hem zeker al aan een aantal mensen aangeraden.

10 10 1
Geschreven op
Riederstee 37

We zijn blij Jordi Suárez van Ooms Makelaars Barendrecht ingeschakeld te hebben als aankoopmakelaar. Direct besloten hem ook als verkoopmakelaar in te schakelen. Hij is goed bereikbaar en duidelijk en vlot in de communicatie, o.a. via een groepsapp. Heel handig. Snel het beoogde resultaat bereikt.

9,0 10 1
Geschreven op
Dorpsstraat 167

Het contact met de makelaar verliep heel goed .Deskundig advies ,vriendelijk en meedenkend, zeker een aanrader

10 10 1
Geschreven op
Lofoten 30

De contacten waren prettig, altijd bereikbaar en een prima service! Ook de medewerkers van kantoor waren altijd behulpzaam. Veel dank aan makelaar Raymond.

9,0 10 1
Geschreven op
Cok

Altijd snelle actie en reactie. Prettig contact met zowel Gert Jan als de backoffice. Prima advies en snel geregeld.

10 10 1
Geschreven op
Rooseveltlaan 44

Deze makelaar denkt met je mee, is deskundig en biedt uitgebreide service en een zeer prettige begeleiding.

9,0 10 1
Geschreven op
Burgemeester Honnerlage Gretelaan 506

Ondanks een valse start vanwege Covid en misschien de verkeerde tijd van het jaar is is het toch nog goed gekomen

9,0 10 1
Geschreven op
Grote Markt 29

Ooms makelaars gaan wij zeker aan iedereen aanbevelen.Martijn van Heeswijk krijgt van ons een vette 10 ????Tosca Balm

10 10 1
Geschreven op
Steijnstraat 32

Buitengewoon kundig advies en begeleiding. We zijn keurig op de hoogte gehouden betreft de koper die zelfstandig ondernemer is en waarbij het langer duurde voor hij alles ingediend had betreft de financiering.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 489 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2514

Liever je woning verkopen?

Kies dan voor een verkoopmakelaar van Ooms Makelaars. Met onze persoonlijke en slimme aanpak garanderen wij de hoogste opbrengst.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie