huis-verhuren-header-min

Huis verhuren?

Ooms helpt je graag

Huis verhuren met Ooms

Heeft u een woning die u graag zou willen verhuren? Dit kan een gloednieuw modern appartement zijn op de Kop van Zuid of een ruime eengezinswoning in een familievriendelijke buurt in Schiedam. Bestaande bouw of nieuwbouw, hoge prijsklasse of juist een lage. Wij helpen graag grote woningcorporaties en particulieren in de zoektocht naar de perfecte huurder in de hele regio Rotterdam Rijnmond en Dordrecht (Drechtsteden). Van begin tot eind staat Ooms aan uw zijde en denkt graag met u mee - of het nu gaat om prijs, communicatie of de ideale kandidaat.

Waarom Ooms?

1. Lid van NVM & Dynamis dus altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen in de regio
2. Groot zoekersbestand
3. Verhuur is een specialisme
4. Nauwkeurig screenen van huurders
5. Vraagbaak voor kandidaat huurders
6. Jarenlange ervaring in succesvol verhuren
7. Fee op basis van No Cure, No Pay!

marcella-koenrades_1

Uw verhuurmakelaar

Marcella Koenrades
  • Kandidaat Register Makelaar en Taxateur o.z.
  • (010) - 424 88 88
Ik wil mijn huis verhuren!
huis-verhuren-ooms-min

Hoe werkt het?

Ooms heeft makelaars die gespecialiseerd zijn in het huursegment. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om de juiste huurder te vinden voor uw woning. Wij staan voor een specialistische en persoonlijke aanpak en nemen u al uw zorgen uit handen, zo bent u zeker dat u zich nergens druk om hoeft te maken.

Stap 1: Vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens de afspraak bespreken we uw wensen en de diverse verhuurmogelijkheden. Naast dit persoonlijke gesprek doen we een rondgang door de woning. Op basis van deze rondgang bepalen we de huurprijs van de woning en adviseren wij u over het te volgen verhuurtraject.

Wij gaan graag voor u aan de slag om de beste huurder te vinden voor uw woning! 

Stap 2: Promoten van uw woning

Ooms zet een uitgebreide mix van communicatiemiddelen in om uw woning optimaal te presenteren aan potentiële huurders. Via Ooms.com, Funda, Pararius, Facebook, Instagram en onze eigen database met potentiële huurders is er geen huurder meer die uw woning niet gezien heeft.

Stap 3: Bezichtigen, Onderhandelen & Screening

Onze makelaar plant in overleg met u de bezichtigingen in of dit nou overdag, in de avond of op zaterdag is. Daarbij dient de makelaar als vraagbaak voor deze potentiële huurders.

Wanneer een potentiële huurder aangeeft te willen huren, zorgen wij ervoor dat u verzekerd bent van een juiste huurprijs, ingangsdatum en andere aanvullende voorwaarden. Daarnaast screenen we de kandidaat financieel gezien en op hun betalingsverleden, zodat u de beste huurder heeft.

Stap 4: Contract, oplevering & nazorg

Wij beschikken over de laatste kennis omtrent wet- en regelgeving, wat belangrijk is bij het opstellen van een juiste huurovereenkomst. Daarnaast begeleiden wij de sleuteloverdracht & oplevering van de woning door een proces verbaal op te stellen van de woning welke ook weer de basis vormt wanneer de huurder de woning verlaat. Mochten er bij de oplevering punten zijn geconstateerd, dan proberen wij deze met u samen op te lossen.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.