Ooms helpt jouw huis verhuren -  36727

Ooms helpt jouw huis verhuren

Heb jij een woning die je wilt verhuren? Ooms Makelaars helpt particulieren en grote woningcorporaties zoeken naar de perfecte huurder. Dit doen we in de hele regio Rotterdam Rijnmond en Dordrecht (Drechtsteden).

Of het nu gaat om een gloednieuw, modern appartement op de Kop van Zuid of een ruime eengezinswoning in een familievriendelijke buurt in Schiedam. Dat maakt niet uit. Wij vinden huurders voor bestaande bouw of nieuwbouw, in een hoge of lagere prijsklasse.

Verhuur nu je huis met Ooms Makelaars!

Geen omkijken naar communicatie met kandidaat-huurders
Groot bestand van zoekenden
Screening van huurders

Huis verhuren met Ooms

Ooms Makelaars begrijpt dat jij jouw woning snel wilt verhuren, voor een goede prijs en aan de ideale kandidaat. Ooms Makelaars denkt met je mee. Wij hebben jarenlange ervaring in succesvol verhuren, hebben specialistische kennis van verhuur waardoor we deskundig advies leveren én zijn lid van NVM & Dynamis. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.

Huis Verhuren

Het verhuurproces

De verhuurmakelaars van Ooms zijn gespecialiseerd in het huursegment. Wij kennen de markt als geen ander en weten precies wanneer we actie moeten ondernemen. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en ontzorgen van A tot Z, zo hoef jij je nergens druk om te maken. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele proces voor je klaar.

Zo vinden wij de perfecte huurder

Huis Verhuren
Volgende: Promoten
Huis Verhuren
Huis Verhuren
Volgende: Bezichtigen
Huis Verhuren
Huis Verhuren
Volgende: Contract, oplevering en nazorg
Huis Verhuren
Huis Verhuren
Volgende: Adviesgesprek
Huis Verhuren

Adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we jouw wensen, alle verhuurmogelijkheden en maken we een rondgang door jouw woning. We bepalen de huurprijs en adviseren over het verhuurtraject.

Volgende: Adviesgesprek

Promoten

Ooms presenteert jouw woning optimaal aan potentiële huurders. Via Ooms.com, Funda, Pararius, Facebook, Instagram en onze database met potentiële huurders. Geen enkele huurder mag jouw woning missen!

Volgende: Adviesgesprek

Bezichtigen

In overleg plant de makelaar de bezichtigingen. Dit kan overdag, ‘s avonds of op zaterdag. De makelaar is vraagbaak voor potentiële huurders. Wanneer iemand wil huren, doen wij een uitgebreide screening.

Volgende: Adviesgesprek

Contract, oplevering en nazorg

Wij kennen de laatste wet- en regelgeving over huurovereenkomsten. We begeleiden de sleuteloverdracht en de oplevering. We stellen een proces verbaal op, voor wanneer de huurder de woning weer verlaat.

Volgende: Adviesgesprek

Veelgestelde vragen over een huis verhuren

In principe heeft elke afgesloten hypotheek voorwaarden waaronder de hypotheek verstrekt is. Eén daarvan is nagenoeg altijd dat de woning niet verhuurd mag worden zonder toestemming van de hypotheekverstrekker. Dit omdat een verhuurde woning minder waard is dan een woning vrij van huur. Indien de maandelijkse hypotheekbetaling niet meer voldaan wordt, wil de hypotheekverstrekker het recht hebben de woning te kunnen verkopen om de hypotheek terugbetaald te krijgen.

In principe zijn hier geen vaste eisen voor en kan alles verhuurd worden – als maar duidelijk is hoe en in welke staat het verhuurd wordt. Wel zal de makelaar adviseren op welke wijze de woning het beste en snelste verhuurd kan worden.

De opstalverzekering is in principe voor de eigenaar en als de woning ongemeubileerd verhuurd wordt is de inboedelverzekering voor de huurder. Indien de woning gemeubileerd verhuurd wordt, is de inboedelverzekering voor de verhuurder.

Alle afspraken die onderling gemaakt zijn worden vastgelegd in de huurovereenkomst. Indien daar niet aan voldaan wordt kunnen boetes worden opgelegd aan de huurder. Hier zijn wetten en regels voor.

In Nederland hebben we het puntensysteem. Dit houdt in dat een woning op basis van voorzieningen, afwerking, locatie en andere variabelen een bepaald aantal punten krijgt. Indien het aantal punten hoger is dan een bepaald aantal, valt de woning in de ‘vrije huursector’ waardoor de eigenaar zelf de huurprijs mag bepalen. Hierbij kan een makelaar adviseren. Indien de woning niet aan dat aantal punten komt, zal het in de sociale huursector vallen waardoor er een vastgestelde huurprijs geldt.

De huurovereenkomst is een samenvatting van alle gemaakte afspraken tussen een verhuurder en huurder. De belangrijkste zaken zijn de contactgegevens van de huurder en verhuurder, en de huurprijs en huurtermijn.

Een verhuurhypotheek is een type hypotheek waarbij verhuur is toegestaan door de betreffende hypotheekverstrekker. Wel kunnen hier bijzondere voorwaarden aan hangen, waardoor het belangrijk is hierover de juiste informatie in te winnen bij een hypotheekadviseur.

Referenties

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Veluwemeer 8
Veluwemeer 8
Veluwemeer 8

Heel prettige en persoonlijke benadering. Alles perfect georganiseerd en snelle actie met duidelijk veel kennis van zaken en ervaring. Complimenten voor Yvonne en het team.

Wijnhaven 65 B33

Supergoede ervaring, goede verkoopstrategie en plan, altijd beschikbaar voor bezichtigingen en zeer actief in het opvolgen van geïnteresseerden. Aanbevelenswaard!

Krekelveen 650
Krekelveen 650
Krekelveen 650

Prettig contact, snel schakelen en veel werk uit handen genomen. Verwachtingen voldeden ook m.b.t. inschattingen gemaakt aan het begin van het traject.

Strausslaan 126
Strausslaan 126
Strausslaan 126

Het kontakt met de makelaar was erg goed, intensief en duidelijk, hij was altijd bereikbaar en in het geval van bezet zijn, nam hij heel snel kontakt met ons op.

Coolhaven 162 A

Ik ben heel blij met onze makelaar, heel goed contact en altijd bereikbaar, meedenkend, en oplossingsgericht gericht!

Cuypersdreef 68
Cuypersdreef 68
Cuypersdreef 68

Het is een vakvrouw, zeer deskundig en veel ervaring. Geeft goed en open advies.Als ik ooit nog eens een huis zou verkopen cq kopen zou ik haar weer nemen.

Hockeypad 64
Hockeypad 64
Hockeypad 64

Al vanaf de ori├źnterende fase, 2 jaar geleden, hebben we het contact met onze makelaar als bijzonder prettig ervaren.We hebben fijne gesprekken gehad en goed advies gekregen er is uitstekende kennis van de huizenmarkt.Steeds werd er alle tijd genomen om onze vragen te beantwoorden.Graag

Theo Mann-Bouwmeesterstraat 94
Theo Mann-Bouwmeesterstraat 94
Theo Mann-Bouwmeesterstraat 94

Contact met de makelaar is goed, Alles keurig gedaan voor ons.Ons op de hoogte gehouden van de bezichtigingen.

Koenraad van Zwabenstraat 54
Koenraad van Zwabenstraat 54
Koenraad van Zwabenstraat 54

Makelaar was altijd bereikbaar en was een prima gesprekspartner .Ook toen er pardoes een andere koper opdook,reageerde hij alert en was de deal snel gemaakt

Alexander Verhuellstraat 137
Alexander Verhuellstraat 137
Alexander Verhuellstraat 137

Goede begeleiding van A tot Z. Het is een deskundige en bekwaam team dat snel communiceert en de lijnen kort houdt. Ze schakelen snel en zijn oplossingsgericht.

Liever je woning verkopen?

Kies dan voor een verkoopmakelaar van Ooms Makelaars. Met onze persoonlijke en slimme aanpak garanderen wij de hoogste opbrengst.