Ooms helpt jouw huis verhuren -  36727

Ooms helpt jouw huis verhuren

Heb jij een woning die je wilt verhuren? Ooms Makelaars helpt particulieren en grote woningcorporaties zoeken naar de perfecte huurder. Dit doen we in de hele regio Rotterdam Rijnmond en Dordrecht (Drechtsteden).

Of het nu gaat om een gloednieuw, modern appartement op de Kop van Zuid of een ruime eengezinswoning in een familievriendelijke buurt in Schiedam. Dat maakt niet uit. Wij vinden huurders voor bestaande bouw of nieuwbouw, in een hoge of lagere prijsklasse.

Verhuur nu je huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Geen omkijken naar communicatie met kandidaat-huurders

Groot bestand van zoekenden

Screening van huurders

huis verhuren

Huis verhuren met Ooms

Ooms Makelaars begrijpt dat jij jouw woning snel wilt verhuren, voor een goede prijs en aan de ideale kandidaat. Ooms Makelaars denkt met je mee. Wij hebben jarenlange ervaring in succesvol verhuren, hebben specialistische kennis van verhuur waardoor we deskundig advies leveren én zijn lid van NVM & Dynamis. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.

Huis Verhuren

Het verhuurproces

De verhuurmakelaars van Ooms zijn gespecialiseerd in het huursegment. Wij kennen de markt als geen ander en weten precies wanneer we actie moeten ondernemen. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en ontzorgen van A tot Z, zo hoef jij je nergens druk om te maken. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele procesproces voor je klaar.

Zo vinden wij de perfecte huurder

Huis Verhuren

Adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we jouw wensen, alle verhuurmogelijkheden en maken we een rondgang door jouw woning. We bepalen de huurprijs en adviseren over het verhuurtraject.

Huis Verhuren

Promoten

Ooms presenteert jouw woning optimaal aan potentiële huurders. Via Ooms.com, Funda, Pararius, Facebook, Instagram en onze database met potentiële huurders. Geen enkele huurder mag jouw woning missen!

Huis Verhuren

Bezichtigen

In overleg plant de makelaar de bezichtigingen. Dit kan overdag, ‘s avonds of op zaterdag. De makelaar is vraagbaak voor potentiële huurders. Wanneer iemand wil huren, doen wij een uitgebreide screening.

Huis Verhuren

Contract, oplevering en nazorg

Wij kennen de laatste wet- en regelgeving over huurovereenkomsten. We begeleiden de sleuteloverdracht en de oplevering. We stellen een proces verbaal op, voor wanneer de huurder de woning weer verlaat.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Prevoo

Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop wij geholpen zijn.

9,0 10 1
Geschreven op
W.M.C. Kok

Vlotte en deskundige behandeling van financiele aangelegenheden.

10 10 1
Geschreven op
Buys Ballotsingel 89 B

Ik zou ooms makelaars aan iedereen aanraden die hun huis willen verkopen en kopen heel vriendelijk.

8,0 10 1
Geschreven op
Chopinstraat 36

Zeer goede begeleiding, ondanks dat ons huis niet het makkelijkste was om te verkopen. Door het geadviseerde geduld. Voor een goede prijs verkocht. Verder alles tot in de puntjes verzorgt.

9,0 10 1
Geschreven op
Binnenrotte 383

Makelaar kwam betrouwbaar over en zakelijk over. Dat kwam tot uitdrukking in de motivering van de prijs voor het appartement. De gegevens die daarvoor gebruikt zijn waren heel professioneel. Vervolgens zijn de contacten steeds prettig en adequaat geweest; ik heb nergens hoeven bellen, telkens waren de zaken inmiddels geregeld. De bezichtigingen waren steeds goed gepland en hebben ons verder geen overlast bezorgd. E.e.a. heeft er toe geleid dat het appartement binnen

9,0 10 1
Geschreven op
Kroon 30

Ons contact bij Ooms Makelaars was de heer Han Bruning. De verkoop van onze woning is tot volle tevredenheid verlopen: deskundig en uitstekend advies over de vraagprijs, prima onderhandelingen, alles zeer professioneel. Een uitstekende en betrouwbare makelaar. Een aanrader !

10 10 1
Geschreven op
Traviataweg 32

Alles is vanaf het begin tot het einde perfect geregeld. Ooms makelaars (Frank) is 100% een aanrader!

10 10 1
Geschreven op
Triathlonweg 28

Al eerder zaken gedaan met deze makelaar dus we wisten wat we konden verwachten.Kent de lokale markt op z'n duimpje.Is heel goed mee samen te werken voor de verkoop van een woning. Al onze (verkoop)wensen zijn uitgevoerd waarbij de interne communicatie met de fotograaf soms niet helemaal naar behoren verliep. Dit is door de makelaar opgepakt als verbeterpunt.Meerdere bezichtigingen kwamen veelal aansluitend op de planning wat prettig is om de woning gereed te

9,0 10 1
Geschreven op
Spinozaweg 477

Fijne, vlotte makelaar, goede communicatie en terugkoppeling. Fee wel wat hoog in vergelijking met andere makelaars, maar je hebt hier een serieuze makelaar voor.

8,0 10 1
Geschreven op
Taborstraat 7 B

De makelaar hield ons goed op de hoogte. Werden dagelijks bijgepraat en wist goed in te schatten wie serieus geïnteresseerd was. Biedingsproces is goed begeleid

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 488 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2279

Liever je woning verkopen?

Kies dan voor een verkoopmakelaar van Ooms Makelaars. Met onze persoonlijke en slimme aanpak garanderen wij de hoogste opbrengst.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 
 

Meer informatie