Ooms helpt jouw huis verhuren -  36727

Ooms helpt jouw huis verhuren

Heb jij een woning die je wilt verhuren? Ooms Makelaars helpt particulieren en grote woningcorporaties zoeken naar de perfecte huurder. Dit doen we in de hele regio Rotterdam Rijnmond en Dordrecht (Drechtsteden).

Of het nu gaat om een gloednieuw, modern appartement op de Kop van Zuid of een ruime eengezinswoning in een familievriendelijke buurt in Schiedam. Dat maakt niet uit. Wij vinden huurders voor bestaande bouw of nieuwbouw, in een hoge of lagere prijsklasse.

Verhuur nu je huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Geen omkijken naar communicatie met kandidaat-huurders

Groot bestand van zoekenden

Screening van huurders

huis verhuren

Huis verhuren met Ooms

Ooms Makelaars begrijpt dat jij jouw woning snel wilt verhuren, voor een goede prijs en aan de ideale kandidaat. Ooms Makelaars denkt met je mee. Wij hebben jarenlange ervaring in succesvol verhuren, hebben specialistische kennis van verhuur waardoor we deskundig advies leveren én zijn lid van NVM & Dynamis. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.

Huis Verhuren

Het verhuurproces

De verhuurmakelaars van Ooms zijn gespecialiseerd in het huursegment. Wij kennen de markt als geen ander en weten precies wanneer we actie moeten ondernemen. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en ontzorgen van A tot Z, zo hoef jij je nergens druk om te maken. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele procesproces voor je klaar.

Zo vinden wij de perfecte huurder

Huis Verhuren

Adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we jouw wensen, alle verhuurmogelijkheden en maken we een rondgang door jouw woning. We bepalen de huurprijs en adviseren over het verhuurtraject.

Huis Verhuren

Promoten

Ooms presenteert jouw woning optimaal aan potentiële huurders. Via Ooms.com, Funda, Pararius, Facebook, Instagram en onze database met potentiële huurders. Geen enkele huurder mag jouw woning missen!

Huis Verhuren

Bezichtigen

In overleg plant de makelaar de bezichtigingen. Dit kan overdag, ‘s avonds of op zaterdag. De makelaar is vraagbaak voor potentiële huurders. Wanneer iemand wil huren, doen wij een uitgebreide screening.

Huis Verhuren

Contract, oplevering en nazorg

Wij kennen de laatste wet- en regelgeving over huurovereenkomsten. We begeleiden de sleuteloverdracht en de oplevering. We stellen een proces verbaal op, voor wanneer de huurder de woning weer verlaat.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Henk Petri

Sebastiaan is echt een topper. Speelt heel goed in op de wensen, luistert en vertaalt naar prima oplossingen en dan ook nog heel snel. Elke vraag werd direct en secuur afgehandeld. Wij waren heel blij met hem.

10 10 1
Geschreven op
Koen van Doorn

Goed geholpen, ondanks dat het gesprek door de Corona via Teams heeft plaatsgevonden.De prijs/kwaliteit verhouding is prima

10 10 1
Geschreven op
Olivier van Noortstraat 9 b

Joost en z'n team hebben ons heel goed geholpen. Zelfs na een jaar uitstel bleef de service hetzelfde. We hebben ons huis voor een mooie prijs verkocht. Ooms makelaar kan ik alleen maar aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Cederstraat 28

We zijn vakkundig geholpen. Het was een prettige samenwerking. Goede begeleiding.. zou het iedereen aanraden.

9,0 10 1
Geschreven op
Chris van Kaam

In een half jaar twee maal met Ooms makelaars alswel Ooms Financieel Adviseurs te maken gehad. Het persoonlijke contact van de eerste maal is wel een gemis en dit is natuurlijk te wijten aan de Corona-epidemie. De zaken die speelden zijn netjes opgelost , het telefonisch contact kan ietsjes beter maar dit heeft volgens jullie te maken met de grote drukte op de huizenmarkt.Met vriendelijke groet en tot de volgende ronde!!Fam. van Kaam

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Goed advies, klantvriendelijk en deskundig!

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Heel behulpzaam en vriendelijk

10 10 1
Geschreven op
Faassenplein 11

Erg fijn contact met de dames van de vestiging, we werden goed op de hoogte gehouden en waren altijd voor alle vragen snel beschikbaar. Het uploaden van documenten was erg simel. Makelaar waar alles mee besproken was wisselde helaas op het laatste moment door een privé situatie van de makelaar. De nieuwe makelaar paste zich snel aan, ondanks de plotse corona maatregelen die ook nog ineens toegepast moesten worden. Hij kreeg de woning snel verkocht voor een record

9,0 10 1
Geschreven op
Eerste Heulbrugstraat 30

Ons appartement was nogal apart. Eigenlijk is het gewoon een eengezinswoning, zonder begane grond. De doelgroep was daardoor wat kleiner. Sommige mensen hadden alleen naar het stukje appartement gekeken en niet dat daar dus ook 2 trappen aanwezig zijn. Ooms heeft ons prima begeleid en we zijn ontzettend blij met het bedrag waarvoor het verkocht is. Service was top! Goede communicatie.

9,0 10 1
Geschreven op
Peter Kamermans

Via een relatie in contact gekomen met uw bedrijf en de heer Gert-Jan Lodder voor het krijgen van advies over en afsluiten van een hypotheek. Dit proces is tot volle tevredenheid verlopen in een bijzonder aangename sfeer en met een bijzondere voortvarendheid. Niets dan lof!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 499 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 735 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2137

Liever je woning verkopen?

Kies dan voor een verkoopmakelaar van Ooms Makelaars. Met onze persoonlijke en slimme aanpak garanderen wij de hoogste opbrengst.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie