Ooms helpt jouw huis verhuren -  36727

Ooms helpt jouw huis verhuren

Heb jij een woning die je wilt verhuren? Ooms Makelaars helpt particulieren en grote woningcorporaties zoeken naar de perfecte huurder. Dit doen we in de hele regio Rotterdam Rijnmond en Dordrecht (Drechtsteden).

Of het nu gaat om een gloednieuw, modern appartement op de Kop van Zuid of een ruime eengezinswoning in een familievriendelijke buurt in Schiedam. Dat maakt niet uit. Wij vinden huurders voor bestaande bouw of nieuwbouw, in een hoge of lagere prijsklasse.

Verhuur nu je huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Geen omkijken naar communicatie met kandidaat-huurders

Groot bestand van zoekenden

Screening van huurders

Huis verhuren met Ooms

Ooms Makelaars begrijpt dat jij jouw woning snel wilt verhuren, voor een goede prijs en aan de ideale kandidaat. Ooms Makelaars denkt met je mee. Wij hebben jarenlange ervaring in succesvol verhuren, hebben specialistische kennis van verhuur waardoor we deskundig advies leveren én zijn lid van NVM & Dynamis. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.

Huis Verhuren

Het verhuurproces

De verhuurmakelaars van Ooms zijn gespecialiseerd in het huursegment. Wij kennen de markt als geen ander en weten precies wanneer we actie moeten ondernemen. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en ontzorgen van A tot Z, zo hoef jij je nergens druk om te maken. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele proces voor je klaar.

Zo vinden wij de perfecte huurder

Huis Verhuren

Adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we jouw wensen, alle verhuurmogelijkheden en maken we een rondgang door jouw woning. We bepalen de huurprijs en adviseren over het verhuurtraject.

Huis Verhuren

Promoten

Ooms presenteert jouw woning optimaal aan potentiële huurders. Via Ooms.com, Funda, Pararius, Facebook, Instagram en onze database met potentiële huurders. Geen enkele huurder mag jouw woning missen!

Huis Verhuren

Bezichtigen

In overleg plant de makelaar de bezichtigingen. Dit kan overdag, ‘s avonds of op zaterdag. De makelaar is vraagbaak voor potentiële huurders. Wanneer iemand wil huren, doen wij een uitgebreide screening.

Huis Verhuren

Contract, oplevering en nazorg

Wij kennen de laatste wet- en regelgeving over huurovereenkomsten. We begeleiden de sleuteloverdracht en de oplevering. We stellen een proces verbaal op, voor wanneer de huurder de woning weer verlaat.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Steenen Dijck 77

Het persoonlijk contact, de zakelijk maar ook menselijke kant en de fantastische foto's zijn de aspecten van Ooms makelaars waardoor ze zich onderscheiden van de rest. Ze denken met je mee en staan echt voor je klaar zodat je goed begeleid wordt bij de verkoop van jouw huis.

10 10 1
Geschreven op
Coniferenhout 4

Er was een uitstekend contact. Zeer kundig en persoonlijk. Beter dan dit kan niet. Echt aan te bevelen. Zeker in deze overspannen markt.

10 10 1
Geschreven op
Roggeveld 17

Makelaar liet ons vooral zelf zoeken en ondersteunde bij serieuze interesse. Bij de uiteindelijke koop heeft de makelaar de taxatiewaarde accuraat ingeschat waardoor wij beter geïnformeerd ons bod konden doen. Dit gaf ons het vertrouwen om iets hoger bod te doen, wat uiteindelijk de doorslag gaf.

8,0 10 1
Geschreven op
Prof. Gunninglaan 58

Het contact was buitengewoon goed, oprecht en eerlijk.Bij zo’n super begeleiding is de prijs conform de dienstverlening.Op het moment dat de stress bij mij hoog opliep, werd ik gehoord!! en geholpen.Alle vragen werden correct behandeld.Ik ben zeer tevreden en kan Ooms zeker aanraden!

9,0 10 1
Geschreven op
Meerkoetstraat 49

Heel goed geholpen fijne samenwerking.stonden altijd klaar voor vragen professionele makelaar was top

9,0 10 1
Geschreven op
Salamanderveen 239

Alle medewerkers van Ooms makelaars hebben ons steeds heel vriendelijk te woord gestaan en kwamen hun afspraken ook na.Wat betreft de bepaling van de verkoopprijs zijn wij ook tevredenWij hebben geen min punten dus Ooms makelaars zijn aan iedereen aan te bevelen.

10 10 1
Geschreven op
Paul Krugerstraat 74 C

Fijne en deskundige makelaar die ons goed heeft geholpen en in onze situatie net een beetje meer kan geven door ook te bemiddelen in een tijdelijke huurwoning.

9,0 10 1
Geschreven op
Christiaan van der Takstraat 51

Jim en Anissa staan voor mij voor een professionele werkwijze met een menselijke benadering. Zeker aan te bevelen!

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Geweldig geholpen door Gert-Jan. Hij gaf ons realistische verwachtingen voor wat wij als starters in deze markt konden bereiken. Gelukkig is het met zijn hulp toch gelukt. Wij zijn zeer te spreken over zijn duidelijke manier van helpen en zijn bereikbaarheid voor vragen.

10 10 1
Geschreven op
Beekenstein 80

Ooms (makelaar Salome Schaap) is een perfecte makelaar. Niets is haar te veel. Zeer goed contact. Komt alle afspraken na. Stuurt zelfs op 1e kerstdag dag een mail dat de koper het koopcontract heeft ondertekend. Voor iedereen aan te bevelen.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 472 reviews
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2692

Liever je woning verkopen?

Kies dan voor een verkoopmakelaar van Ooms Makelaars. Met onze persoonlijke en slimme aanpak garanderen wij de hoogste opbrengst.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie