Ooms helpt jouw huis verhuren -  36727

Ooms helpt jouw huis verhuren

Heb jij een woning die je wilt verhuren? Ooms Makelaars helpt particulieren en grote woningcorporaties zoeken naar de perfecte huurder. Dit doen we in de hele regio Rotterdam Rijnmond en Dordrecht (Drechtsteden).

Of het nu gaat om een gloednieuw, modern appartement op de Kop van Zuid of een ruime eengezinswoning in een familievriendelijke buurt in Schiedam. Dat maakt niet uit. Wij vinden huurders voor bestaande bouw of nieuwbouw, in een hoge of lagere prijsklasse.

Verhuur nu je huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Geen omkijken naar communicatie met kandidaat-huurders

Groot bestand van zoekenden

Screening van huurders

huis verhuren

Huis verhuren met Ooms

Ooms Makelaars begrijpt dat jij jouw woning snel wilt verhuren, voor een goede prijs en aan de ideale kandidaat. Ooms Makelaars denkt met je mee. Wij hebben jarenlange ervaring in succesvol verhuren, hebben specialistische kennis van verhuur waardoor we deskundig advies leveren én zijn lid van NVM & Dynamis. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.

Huis Verhuren

Het verhuurproces

De verhuurmakelaars van Ooms zijn gespecialiseerd in het huursegment. Wij kennen de markt als geen ander en weten precies wanneer we actie moeten ondernemen. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en ontzorgen van A tot Z, zo hoef jij je nergens druk om te maken. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele proces voor je klaar.

Zo vinden wij de perfecte huurder

Huis Verhuren

Adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we jouw wensen, alle verhuurmogelijkheden en maken we een rondgang door jouw woning. We bepalen de huurprijs en adviseren over het verhuurtraject.

Huis Verhuren

Promoten

Ooms presenteert jouw woning optimaal aan potentiële huurders. Via Ooms.com, Funda, Pararius, Facebook, Instagram en onze database met potentiële huurders. Geen enkele huurder mag jouw woning missen!

Huis Verhuren

Bezichtigen

In overleg plant de makelaar de bezichtigingen. Dit kan overdag, ‘s avonds of op zaterdag. De makelaar is vraagbaak voor potentiële huurders. Wanneer iemand wil huren, doen wij een uitgebreide screening.

Huis Verhuren

Contract, oplevering en nazorg

Wij kennen de laatste wet- en regelgeving over huurovereenkomsten. We begeleiden de sleuteloverdracht en de oplevering. We stellen een proces verbaal op, voor wanneer de huurder de woning weer verlaat.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Deventerpad 35

Door het snel schakelen van Jim hebben wij ons huis binnen no time verkocht. Van begin tot eind is zowel de communicatie als de afhandeling van de processen goed verlopen. Bereikbaarheid en het netwerk van Ooms makelaars is uitstekend.

9,0 10 1
Geschreven op
de Berk 22

Het contact zeer goed, alles goed uitgelegd en de verkoopprijs en begeleiding was prima. In ieder geval een prima makelaars kantoor. Ook de prijs van het geheel viel ook nog wel mee.

8,0 10 1
Geschreven op
Ariadne 6

Wij zijn uitermate tevreden over deze makelaar. Als we vragen hadden konden wij bellen niks was teveel. Cees weet waar hij over praten en vonden het een prettige samenwerking.

10 10 1
Geschreven op
Schieweg 87 A

Erg prettige ervaring gehad met Ooms. De begeleiding was professioneel, snel en goed! Ook voor tussentijdse vragen en tussenstanden konden we bij Ooms terecht. Een aanrader!

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Service was top. Kregen altijd een terugkoppeling en onze adviseur zat overal bovenop.Ik zou Ooms Financieel Adviseurs zeker aanraden!

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Deskundige en klantvriendelijke adviseur, zou ik zeker aanbevelen

10 10 1
Geschreven op
van Heutszpark 34

Makelaar Martijn is een geweldige makelaar. Hij was voor ons altijd (zelfs in avond en weekend) bereikbaar voor vragen. Lost deze dan, waar mogelijk, ook gelijk op.Denkt out of box, is oprecht en oplossingsgericht.Hij is betrokken en net zo blij als wij voor zowel de aankoop als verkoop.Een en al LOF.

10 10 1
Geschreven op
Korianderhof 28

Op een uitstekende wijze is de aankoop van een appartement en de verkoop van het huis verlopen. Alle handelingen die daarbij komen kijken werden op een persoonlijke en prettige wijze begeleid en de uitleg die nodig was duidelijk gegeven.

9,0 10 1
Geschreven op
van Viandenstraat 10

Wederom bij Martijn uitgekomen nadat in het verleden hij onze makelaar was en dit tot grote tevredenheid heeft gedaan. Ook dit keer superfijn en deskundig contact gehad, waarbij het huis heel snel voor een geweldige prijs is verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Sebastiaan heeft ons goed geholpen en het hele traject duidelijk uitgelegd. Hij was goed bereikbaar en nam altijd de tijd voor ons! Ook complimenten voor de dames van de backoffice! Heel erg bedankt!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 504 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2378

Liever je woning verkopen?

Kies dan voor een verkoopmakelaar van Ooms Makelaars. Met onze persoonlijke en slimme aanpak garanderen wij de hoogste opbrengst.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie