9317

Huis verhuren?

Ooms helpt je graag

Huis verhuren met Ooms

Heb je een woning die je graag zou willen verhuren? Dit kan een gloednieuw modern appartement zijn op de Kop van Zuid of een ruime eengezinswoning in een familievriendelijke buurt in Schiedam. Bestaande bouw of nieuwbouw, hoge prijsklasse of juist een lage. Wij helpen graag grote woningcorporaties en particulieren in de zoektocht naar de perfecte huurder in de hele regio Rotterdam Rijnmond en Dordrecht (Drechtsteden). Van begin tot eind staat Ooms aan jouw zijde en denkt graag met je mee - of het nu gaat om prijs, communicatie of de ideale kandidaat.

Waarom Ooms?

1. Lid van NVM & Dynamis dus altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen in de regio
2. Groot zoekersbestand
3. Verhuur is een specialisme
4. Nauwkeurig screenen van huurders
5. Vraagbaak voor kandidaat huurders
6. Jarenlange ervaring in succesvol verhuren
7. Fee op basis van No Cure, No Pay!

7970

Jouw verhuurmakelaar

Marcella Koenrades
  • Kandidaat Register Makelaar en Taxateur o.z.
  • (010) - 424 88 88
Ik wil mijn huis verhuren!
7973

Hoe werkt het?

Ooms heeft makelaars die gespecialiseerd zijn in het huursegment. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om de juiste huurder te vinden voor jouw woning. Wij staan voor een specialistische en persoonlijke aanpak en nemen al jouw zorgen uit handen, zo ben je zeker dat je je nergens druk om hoeft te maken.

Stap 1: Vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens de afspraak bespreken we jouw wensen en de diverse verhuurmogelijkheden. Naast dit persoonlijke gesprek doen we een rondgang door de woning. Op basis van deze rondgang bepalen we de huurprijs van de woning en adviseren wij je over het te volgen verhuurtraject.

Wij gaan graag voor je aan de slag om de beste huurder te vinden voor jouw woning!

Stap 2: Promoten van jouw woning

Ooms zet een uitgebreide mix van communicatiemiddelen in om jouw woning optimaal te presenteren aan potentiële huurders. Via Ooms.com, Funda, Pararius, Facebook, Instagram en onze eigen database met potentiële huurders is er geen huurder meer die jouw woning niet gezien heeft.

Stap 3: Bezichtigen, Onderhandelen & Screening

Onze makelaar plant in overleg met jou de bezichtigingen in of dit nou overdag, in de avond of op zaterdag is. Daarbij dient de makelaar als vraagbaak voor deze potentiële huurders.

Wanneer een potentiële huurder aangeeft te willen huren, zorgen wij ervoor dat je verzekerd bent van een juiste huurprijs, ingangsdatum en andere aanvullende voorwaarden. Daarnaast screenen we de kandidaat financieel gezien en op hun betalingsverleden, zodat je de beste huurder hebt.

Stap 4: Contract, oplevering & nazorg

Wij beschikken over de laatste kennis omtrent wet- en regelgeving, wat belangrijk is bij het opstellen van een juiste huurovereenkomst. Daarnaast begeleiden wij de sleuteloverdracht & oplevering van de woning door een proces verbaal op te stellen van de woning welke ook weer de basis vormt wanneer de huurder de woning verlaat. Mochten er bij de oplevering punten zijn geconstateerd, dan proberen wij deze met jou samen op te lossen.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.