Ooms helpt jouw huis verhuren -  36727

Ooms helpt jouw huis verhuren

Heb jij een woning die je wilt verhuren? Ooms Makelaars helpt particulieren en grote woningcorporaties zoeken naar de perfecte huurder. Dit doen we in de hele regio Rotterdam Rijnmond en Dordrecht (Drechtsteden).

Of het nu gaat om een gloednieuw, modern appartement op de Kop van Zuid of een ruime eengezinswoning in een familievriendelijke buurt in Schiedam. Dat maakt niet uit. Wij vinden huurders voor bestaande bouw of nieuwbouw, in een hoge of lagere prijsklasse.

Verhuur nu je huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Geen omkijken naar communicatie met kandidaat-huurders

Groot bestand van zoekenden

Screening van huurders

Huis verhuren met Ooms

Ooms Makelaars begrijpt dat jij jouw woning snel wilt verhuren, voor een goede prijs en aan de ideale kandidaat. Ooms Makelaars denkt met je mee. Wij hebben jarenlange ervaring in succesvol verhuren, hebben specialistische kennis van verhuur waardoor we deskundig advies leveren én zijn lid van NVM & Dynamis. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen.

Huis Verhuren

Het verhuurproces

De verhuurmakelaars van Ooms zijn gespecialiseerd in het huursegment. Wij kennen de markt als geen ander en weten precies wanneer we actie moeten ondernemen. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en ontzorgen van A tot Z, zo hoef jij je nergens druk om te maken. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele proces voor je klaar.

Zo vinden wij de perfecte huurder

Huis Verhuren

Adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we jouw wensen, alle verhuurmogelijkheden en maken we een rondgang door jouw woning. We bepalen de huurprijs en adviseren over het verhuurtraject.

Huis Verhuren

Promoten

Ooms presenteert jouw woning optimaal aan potentiële huurders. Via Ooms.com, Funda, Pararius, Facebook, Instagram en onze database met potentiële huurders. Geen enkele huurder mag jouw woning missen!

Huis Verhuren

Bezichtigen

In overleg plant de makelaar de bezichtigingen. Dit kan overdag, ‘s avonds of op zaterdag. De makelaar is vraagbaak voor potentiële huurders. Wanneer iemand wil huren, doen wij een uitgebreide screening.

Huis Verhuren

Contract, oplevering en nazorg

Wij kennen de laatste wet- en regelgeving over huurovereenkomsten. We begeleiden de sleuteloverdracht en de oplevering. We stellen een proces verbaal op, voor wanneer de huurder de woning weer verlaat.

Veelgestelde vragen over een huis verhuren

In principe heeft elke afgesloten hypotheek voorwaarden waaronder de hypotheek verstrekt is. Eén daarvan is nagenoeg altijd dat de woning niet verhuurd mag worden zonder toestemming van de hypotheekverstrekker. Dit omdat een verhuurde woning minder waard is dan een woning vrij van huur. Indien de maandelijkse hypotheekbetaling niet meer voldaan wordt, wil de hypotheekverstrekker het recht hebben de woning te kunnen verkopen om de hypotheek terugbetaald te krijgen.

In principe zijn hier geen vaste eisen voor en kan alles verhuurd worden – als maar duidelijk is hoe en in welke staat het verhuurd wordt. Wel zal de makelaar adviseren op welke wijze de woning het beste en snelste verhuurd kan worden.

De opstalverzekering is in principe voor de eigenaar en als de woning ongemeubileerd verhuurd wordt is de inboedelverzekering voor de huurder. Indien de woning gemeubileerd verhuurd wordt, is de inboedelverzekering voor de verhuurder.

Alle afspraken die onderling gemaakt zijn worden vastgelegd in de huurovereenkomst. Indien daar niet aan voldaan wordt kunnen boetes worden opgelegd aan de huurder. Hier zijn wetten en regels voor.

In Nederland hebben we het puntensysteem. Dit houdt in dat een woning op basis van voorzieningen, afwerking, locatie en andere variabelen een bepaald aantal punten krijgt. Indien het aantal punten hoger is dan een bepaald aantal, valt de woning in de ‘vrije huursector’ waardoor de eigenaar zelf de huurprijs mag bepalen. Hierbij kan een makelaar adviseren. Indien de woning niet aan dat aantal punten komt, zal het in de sociale huursector vallen waardoor er een vastgestelde huurprijs geldt.

De huurovereenkomst is een samenvatting van alle gemaakte afspraken tussen een verhuurder en huurder. De belangrijkste zaken zijn de contactgegevens van de huurder en verhuurder, en de huurprijs en huurtermijn.

Een verhuurhypotheek is een type hypotheek waarbij verhuur is toegestaan door de betreffende hypotheekverstrekker. Wel kunnen hier bijzondere voorwaarden aan hangen, waardoor het belangrijk is hierover de juiste informatie in te winnen bij een hypotheekadviseur.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Einthovenstraat 19

Mijn makelaar heeft me van het begin af aan ondersteund uirgelegd en geholpenAltijd bereikbaar soms zelfs savonds en in het weekend dus mede dankzij hem is mijn huis binnen 4 weken verkocht en nu dus ook officieel...dus in 3 maanden tijd

10 10 1
Geschreven op
Boompjes 56 D

We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Ooms Makelaars. In het bijzonder Léon Zoomer, hij heeft ons op een professionele manier begeleid tijdens het verkoopproces. Bovendien was hij goed bereikbaar bij vragen en/ of opmerkingen en gaf hij op een fijne manier advies. Ik zou Ooms Makelaars Rotterdam zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een adequate verkoopmakelaar met kennis van zaken.

9,0 10 1
Geschreven op
Dibbetzplantsoen 18 D en E

Makelaar kent de markt, weet wat er gevraagd wordt en stemt daar zijn advies op af. Is duidelijk wat de kosten zijn. Reageert snel.

8,0 10 1
Geschreven op
Truus Smulders-Beliënstraat 12

Super team ook de mensen van de adminstratie leuke vriendelijke mensen die weten waar ze mee bezig zijn ook het aanspreek punt makelaar c.poot hebben wij als zeer prettig ervaren

9,0 10 1
Geschreven op
Beukenlaan 1 A

De begeleiding was vanaf het eerste gesprek al heel gemakkelijk, zaken werden snel geregeld en duidelijk verwoord. De kijkmomenten waren goed geregeld en we werden goed op de hoogte gehouden.

9,0 10 1
Geschreven op
Wilgenwede 24

Het contact verliep goed. Soms duurde het wat langer voordat ik een reactie kreeg, maar ik kreeg wel altijd een adequate reactie. De makelaar heeft ons van goed advies voorzien met betrekking tot de biedingen en de eigendomsoverdracht van de woning.

9,0 10 1
Geschreven op
Landhoofd 64

We hebben ons huidige huis destijds gekocht via Ooms makelaars te Hellevoetsluis en hadden destijds al goede ervaringen opgedaan met deze makelaar en toen ons huidige huis in de verkoop ging was het voor ons niet zo moeilijk om voor dit fijne makelaarskantoor te kiezen.Wij zijn vanaf begin tot eind zeer professioneel geholpen door Cees Jan van Pelt en Marlies van Nieuwenhuijzen, erg vakkundig en ontzettend klantvriendelijk en zijn zeer tevreden over deze top makelaar

10 10 1
Geschreven op
Burgemeester Van Haarenlaan 1389

Het contact was goed en met regelmaat. Ook voor vragen stond men open, zowel via mail als telefoon. De makelaar belde altijd terug zodra hij daar de tijd voor had.Ben zeer tevreden.

10 10 1
Geschreven op
Lindelaan 13

super geregeld,service gericht en goede vakkennis!een zeer goede makelaar die altijd klaar staat,de bezichtingen zijn ook tot in de puntjes verzorgd,de makelaar zelf is echt een topper!alleen neemt de backoffice uit zichzelf de beslissing(zonder met ons te overleggen) om de afspraken agenda te sluiten,dit terwijl er nog zeker genoeg mensen een afspraak wilden maken om te bezichtigen!dit vind ik nog steeds een kwalijke zaak

8,0 10 1
Geschreven op
Middeldijkerplein 68

Alles ging goed en volgens afspraak.In plaats van een percentage van de verkoopprijs te berekenen voor de courtage zou ik vooraf een vaste prijs overeenkomen fijner vinden

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 476 reviews
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2849

Liever je woning verkopen?

Kies dan voor een verkoopmakelaar van Ooms Makelaars. Met onze persoonlijke en slimme aanpak garanderen wij de hoogste opbrengst.

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie