Hypotheek aanpassen -  42503

Hypotheek aanpassen

Een lage rente en een hoge woningwaarde, voor veel mensen is dit een goede gelegenheid om hun huis te verkopen. Toch zijn er meer mogelijkheden om van deze gunstige omstandigheden te profiteren zonder je woning te moeten verkopen. Kom eens langs bij één van onze financieel adviseurs of hypothecair planners en laat je informeren over de mogelijkheden voor het aanpassen van jouw hypotheek.

Gewoon vanaf je eigen bank start je samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt je in reistijd en je kan elk moment inloggen. Je adviseur deelt zijn scherm, zodat je dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Geef je voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een oriëntatiegesprek via videobellen!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Oversluiten, verbouwen of extra aflossen?

Nu de verkoopprijzen zo hoog zijn en de rente laag is de vraag al snel of je de woning moet verkopen. Dit lijkt in eerste instantie een gunstige keuze, maar je zal dan ook weer een ander (duur) huis moeten aanschaffen. Je kunt er ook voor kiezen om je huidige hypotheek behouden, maar wél de mogelijkheden benutten die je nu hebt. Denk bijvoorbeeld aan het verlagen van de maandlasten, het vergroten van het wooncomfort of de het omlaag brengen van de energierekening. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Hieronder bespreken we de 3 meest voorkomende mogelijkheden.

Veel voorkomende vragen

  • Wanneer moet ik mijn hypotheek oversluiten?
  • Zal ik gaan verbouwen?
  • Is het verstandig om extra af te lossen?
  • Is het beter om mijn woning verkopen?

3 mogelijkheden om meer uit jouw hypotheek te halen

Hypotheek aanpassen

Hypotheek oversluiten

Je hypotheek oversluiten betekent dat je jouw huidige hypotheek aflost en een hele nieuwe hypotheek afsluit. Dit kan bij je huidige bank, maar je kunt ook overstappen naar een andere. Heb je vóór 2015 jouw hypotheek afgesloten? Grote kans dat door de rentedaling het voordeliger is om jouw hypotheek over te sluiten. Zo kun je de constructie, voorwaarden en hypotheekrente opnieuw kiezen en profiteer je van de huidige lagere rente.

Hypotheek aanpassen

Hypotheek aanpassen

Sluit jouw hypotheek nog goed aan op jouw wensen? Dan is het niet noodzakelijk om je hypotheek over te sluiten naar een nieuwe hypotheek. Het aanpassen van een hypotheek kan ook voordelen opleveren. Denk hierbij aan rentemiddeling, de risicoklasse aanpassen of extra aflossen voor lagere maandlasten.

Hypotheek aanpassen

Overwaarde gebruiken

Er is méér wat je met de overwaarde van je woning kunt doen. Het wordt op een gegeven moment bijvoorbeeld tijd je keuken en badkamer te vervangen. Misschien wil je verbouwen, uitbreiden of verduurzamen. Daarmee wordt je woning meer waard en je geniet zelf van meer comfort. Bij een verbouwing mag je tot 100% van de (toekomstige) waarde van je huis lenen, bij verduurzaming wel tot 106%.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
S. Klijzen

Jacco was altijd beschikbaar en toegankelijk, zelfs op zijn vrije dag (sorry Jacco!). En naast het deskundige advies en het gerIchte meedenken stellen wij het op prijs dat er af en toe tussendoor nog een beetje gelachen wordt, hetgeen met Jacco wel snor zit. We hebben Zijn nummer al aan enkele vrienden doorgegeven, dus werk aan de winkel!

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

De deskundigheid en service zijn uitstekend. Je wordt goed en snel op de hoogte gehouden!

10 10 1
Geschreven op
Jasper de Lange

Zeer grondige uitleg van André altijd. Geduldig ik details uit te leggen en begrip te kweken. Dat vonden wij erg prettig!

8,0 10 1
Geschreven op
Liesbeth Zee

Toppers Eric van Veen en Monique Romeijn en Halima, bedankt

10 10 1
Geschreven op
O van Tilburg

Sandra is gewoon goed, snel en sympathiek

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

We zijn tot nu toe erg adequaat en goed geholpen. Het is nog even wachten op de laatste stappen dus een definitieve beoordeling is nog niet van toepassing.

10 10 1
Geschreven op
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 794 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2243

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 
 

Meer informatie