Ooms Makelaars Barendrecht

Ooms Makelaars Barendrecht

Brugge 3
2993 LB Barendrecht
Bekijk route
KvK
  • 24338334
BTW
  • NL811165863B01
IBAN
  • IBAN NL65ABNA0482705922
oostendam - barendrecht

Jouw ervaren makelaar in Barendrecht

NVM Makelaar in Barendrecht nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Barendrecht, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Barendrecht

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar barendrecht

Jouw verkoopmakelaar in Barendrecht

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Zilvergloed 15

Wij hebben de verkoop van onze woning via Ooms als zeer prettig ervaren. De persoonlijke aanpak van Ooms was super, je voelt je geen “nummertje”. Elke stap van de verkoop werden wij goed op de hoogte gehouden, wij wisten precies wat en wanneer er wat te gebeuren stond. De communicatie en afwikkeling van bezichtigingen tot biedingen tot de uiteindelijk complete verkoop was top! Met name een grote thanks aan Jordi Suárez die ons top heeft begeleid!

10 10 1
Geschreven op
Middeldijkerplein 308

Heel goed geholpen door diverse makelaars binnen Ooms. Wij hebben huizen bekeken in Rotterdam en Barendrecht. Nu een huis gekocht met Yvonne. Subliem! Tijdens onze vakantie is zij eerst naar het huis gaan kijken, omdat wij niet direct thuis konden zijn. Uiteindelijk ook dit huis gekocht met heel goede begeleiding en aandacht. Echt een aanbeveling. Wij hebben het huis van ons dromen gevonden.

10 10 1
Geschreven op
Voorn 11

Contacten waren top. Open en eerlijke communicatie. Geen gedoe achteraf. Deskundigheid waren duidelijk zichtbaar in woord en daad.

10 10 1
Geschreven op
Schouw 39

Jordi was begeleidde ons goed tijdens de verkoop van het huis. Er waren met momenten ups en downs wat betreft verkoop, dat is logisch en kan onderdeel van het proces zijn. Op dat moment was Jordi en wist hij verkoop alsnog te laten slagen. Dankjewel Jordi!

8,0 10 1
Geschreven op
Tingieterij 6

Afspraken omtrent verkoop snel gemaakt, goed contact met de heer Bruning tijdens het hele proces en (last but not least) de woning snel en tegen een hele goede prijs verkocht. Ik beveel de fa. Ooms van harte aan!

10 10 1
Geschreven op
Barnsteenhof 68

We prima contact gehad zelfs toen wij op vakantie waren is alles prima verlopen. Makelaar heeft met ons afspraken gemaakt en die zijn volledig waar gemaakt.

8,0 10 1
Geschreven op
Lindeweg 14

Goede en duidelijke communicatie. Vanaf begin was procedure duidelijk en daar is ook aan vast gehouden. Alle stappen van de verkoop zijn volgens plan/afspraak verlopen. Als er iets te melden of te bespreken was dan werd er meteen contact opgenomen. Jordi heeft ons goed begeleid en ondersteund tijdens de verkoop. Waar nodig gaf hij duidelijke adviezen. Wat mij betreft had dit niet beter kunnen lopen.

9,0 10 1
Geschreven op
Bakker

Gert Jan heeft ons heel vriendelijk geholpen en een realistisch en duidelijk adviesgesprek met ons gehad. Hij neemt alle tijd om onze vragen duidelijk te beantwoorden. We voelden ons heel welkom en vrij om onze ideeën te bespreken en zijden advies was helder en duidelijk. De collega's van Gert Jan zijn overigens net zo vriendelijk en deskundig en dat is precies wat je zoekt wanneer het over dergelijke grote bedragen gaat.

10 10 1
Geschreven op
Drierivierenlaan 49

Onze verkopende makelaar van Ooms Barendrecht was Yvonne Overhand, een zeer deskundige, toegewijde, geduldige en erg vriendelijke dame. Ons appartement heeft langere tijd te koop gestaan en Yvonne heeft immer met veel inzet steeds weer opnieuw de bezichtigingen gedaan, waarvan zij altijd meteen een terugkoppeling gaf.Ook het contact met andere medewerkers en collega makelaars van Ooms Barendrecht was altijd zeer prettig. Daarom ook dank aan Astrid, Sabrina, Han en

10 10 1
Geschreven op
Schildmeer 45

Ooms makelaars (contactpersoon Jordi) heeft ons van begin tot eind heel goed geholpen.Het is zelfs gelukt om de woning eerder te krijgen!Ook Ooms financieel adviseur (Andre) heeft ons goed bij gestaan om de financiering snel rond te krijgen.Zeker een aanrader!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 69 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2599

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie