Ooms Makelaars Barendrecht

Ooms Makelaars Barendrecht

Brugge 3
2993 LB Barendrecht
Bekijk route
KvK
  • 24338334
BTW
  • NL812553767B07
oostendam - barendrecht

Jouw ervaren makelaar in Barendrecht

NVM Makelaar in Barendrecht nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionale aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Barendrecht, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Barendrecht

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar barendrecht

Jouw verkoopmakelaar in Barendrecht

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Anoniem

Wij zouden niet weten wat er nog verbeterd zou moeten worden. Alles verliep erg naar wens wij zijn tevreden!

10 10 1
Geschreven op
Cornel van der Heiden

Gert-Jan heeft op de meest integere manier advies uitgebracht over onze hypotheekwensen. Hij was realistisch, maar wist ook door zijn grote netwerk en deskundigheid een mogelijkheid voor ons te creëren om een hypotheek af te sluiten waar dat voor ons bijna onmogelijk leek. Wij zijn ervan overtuigd dat we zonder het goede advies van Gert-Jan en de hulp van Stefanie om de stukken rond te krijgen nooit een hypotheek hadden gekregen. Daarnaast zijn zij beiden erg goed

10 10 1
Geschreven op
Ruud Glass

Het gesprek met Gert-Jan Lodder gaf ons direct een goed gevoel en hebben om deze reden gekozen om de hypotheek aanvraag en adviezen door jullie te laten verzorgen.

10 10 1
Geschreven op
Westphal

10 10 1
Geschreven op
Anja Bouter

Wij zijn zeer tevreden over de service en de persoonlijke benadering.

9,0 10 1
Geschreven op
Veerdijk 1

Het contact met onze makelaar was altijd helder,fijn en correct !!Wij zijn absoluut heel tevreden over onze makelaar en hoe alles verlopen is, raden daarom in dit geval Ooms Barendrecht en onze makelaar Sylvester de Jong bij klanten aan, rustig en deskundig en dat was een heel fijne samenwerking!!

10 10 1
Geschreven op
Avenue Carnisse 13

Yvonne Overhand van Ooms is niet alleen een goede makelaar maar ook een zeer prettig persoon om mee samen te werken. Ze is rustig en duidelijk in haar communicatie. Yvonne is empathisch, denkt mee met de verkopers, staat open voor feedback en adviseert deskundig op basis van haar jarenlange ervaring. Ooms heeft een goede en snelle service. Wij bevelen Ooms en Yvonne zeker aan.

10 10 1
Geschreven op
René Springvloed

Vooral zo goed aan de verwachtingen blijven voldoen!

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Avenue Carnisse 79

Very fast response and make good planning. During the selling period, also give good suggestions for arrange the house and documents.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 66 reviews
Ooms Makelaars
8.6 10 1 1705

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie