Ooms Makelaars Barendrecht

Ooms Makelaars Barendrecht

Brugge 3
2993 LB Barendrecht
Bekijk route
KvK
  • 24338334
BTW
  • NL811165863B01
IBAN
  • IBAN NL65ABNA0482705922
oostendam - barendrecht

Jouw ervaren makelaar in Barendrecht

NVM Makelaar in Barendrecht nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Barendrecht, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Barendrecht

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar barendrecht

Jouw verkoopmakelaar in Barendrecht

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Lauwersmeer 60

De contacten met onze makelaar waren zeer prettig, afspraken werden nagekomen, er was goed overleg en tijdens de prijsonderhandeling werd er een eerlijk advies gegeven. Van alle bezichtigingen had de makelaar het precies juist qua gevoel of deze bezichtiging wel of niet tot een bod leiden.

9,0 10 1
Geschreven op
Clara Wichmannstraat 33

Han Bruning (NVM Makelaar Taxateur / Partner) bij Ooms Makelaars Barendrecht heeft ons op bijzonder kundige en rustige wijze begeleid bij de verkoop van onze woning. Samen met de kundige en slagvaardige back-office zorgde hij zo voor een vlotte en zorgenvrije verkoop.

9,0 10 1
Geschreven op
Waddenring 199

Contact was snel, zorgvuldig en prettig. Realistisch, open en eerlijk. Goede kennis van de omgeving (gemeente), woningen en de huidige markt. Kleine details/afspraken hadden beter gekund, maar het contact er over was goed.

9,0 10 1
Geschreven op
Muizenburg 2

Beste ooms makelaars, Bedankt voor de goede service die je ons hebt gegeven. Hartelijk dank voor uw behulpzaamheid en uw tijdige afspraak. Je hebt ons op zo'n gemakkelijke manier geholpen het huis te verkopen. Ook daarvoor bedankt. Ik wens je succes in je beroep, ook bedankt voor de hulp van ivoneGroetjes Adnan Liko?lu Remziye ?eker liko?lu

9,0 10 1
Geschreven op
Gebroken Meeldijk 21

Perfecte begeleiding door het gehele proces en reageert zeer adequaat op vragen. Zou deze makelaar zeker aanbevelen aan andere.

10 10 1
Geschreven op
Platehaven 75

Jordi is een prettige makelaar. Heeft kennis en we voelde direct bij het eerste gesprek vertrouwen in hem.

9,0 10 1
Geschreven op
Lindtsedijk 93

Het contact met de makelaar was prima, foto’s werden professioneel genomen inmeten van de ruimte was ook professioneel geregeld. De taxatie werd voor een second opinion voorgelegd aan derde.

9,0 10 1
Geschreven op
Ruwaardlaan 60

Goed en fijn contact altijd bereikbaar!Frisse kijk op de huidige markt en uiteraard goed passend advies!

10 10 1
Geschreven op
Waddenring 273

Geduldige vakbekwame makelaar met veel kennis van de Barendrechtse woningmarkt. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel . Een echte aanrader als u op een professionele wijze begeleid wil worden bij uw woning verkoop.

10 10 1
Geschreven op
Bartokplantsoen 46

Zeer fijne samenwerking! Alsof je met een vriend aan tafel koffie zit te drinken en over van alles kan praten. Vragen worden direct en vakkundig beantwoord, zeer nauwkeurig met nakomen van afspraken ! Top makelaar en makelaarskantoor.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 69 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 3013

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie