Ooms Makelaars Barendrecht

Ooms Makelaars Barendrecht

Brugge 3
2993 LB Barendrecht
Bekijk route
KvK
  • 24338334
BTW
  • NL811165863B01
IBAN
  • IBAN NL65ABNA0482705922
oostendam - barendrecht

Jouw ervaren makelaar in Barendrecht

NVM Makelaar in Barendrecht nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Barendrecht, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Barendrecht

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar barendrecht

Jouw verkoopmakelaar in Barendrecht

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Kerkweg 82

Het contact met de makelaar verloopt snel. Het team is positief ingesteld en deskundig! Goede begeleiding gehad bij vragen.

9,0 10 1
Geschreven op
Bouwlust 26

Contact verliep heel fijn. Geen praatjes maar gelijk meedenken en wat ze beloven doen ze. Wij vonden het heel prettig de contacten en voor ons was het een hele goeie keus om Ooms als makelaar in te schakelen. Ook de begeleiding kon niet beter.

9,0 10 1
Geschreven op
Strausslaan 122

Gedurende hele verkoop proces op deskundige, vriendelijke en rustige wijze begeleid. Met name op de snel veranderde marktsituatie werd door de makelaar tijdig geanticipeerd.

8,0 10 1
Geschreven op
Doelwijck 8

Zeer prettige makelaar in de omgang. Zij weten waar ze het over hebben, zeer deskundig. Komt afspraken na, reageert snel en adequaat op vragen en heeft ons goed gestuurd op de initiele vraagprijs waar wij zelf wat te enthousiast mee waren. Ik zou ze bij een volgende woning zeer zeker weer inhuren. Is zeker niet goedkoop maar wat ons betreft dubbel en dwars waard.

9,0 10 1
Geschreven op
Binnengracht 49

Tweede keer ons huis verkocht via Ooms. Wederom zeer tevreden. Via een algemene site wordt alles vastgelegd vanaf begin tot het einde (incl biedingen). Is voor beide partijen zeer prettig en overzichtelijk. Makelaar was zelfs via whatsapp bereikbaar. Deskundigheid van de makelaar is zeer goed, heeft kennis van de markt en geeft een goed advies over de verkoopprijs voor de woning.Enige kritische punt is ik graag had gezien dat de makelaar bij elke bezichtiging

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

prima geholpen. Snel en vakkundig geadviseerd.

9,0 10 1
Geschreven op
Heulweg 8 B

Uitstekend geholpen door Jordy Suarez en het Ooms verkoopteam Barendrecht. In korte tijd erg veel bezichtigingen gepland en onze woning snel verkocht. Kwam afspraken na en hield ons goed op de hoogte van de bezichtigingen.

9,0 10 1
Geschreven op
De Wieken 53

Fijne samenwerking met Ooms. Deskundige aankoopmakelaar die van korte lijntjes houdt. Bij een volgende aankoop zou ik zeker weer voor Ooms kiezen!

8,0 10 1
Geschreven op
Maaskantveld 13

De makelaar is zeer deskundig. Heeft ons een goed advies gegeven betreffende de markwaarde van onze woning. Alles is op tijd geregeld foto's, Funda enz.

10 10 1
Geschreven op
Vincent Neven

Zeer prettige samenwerking waarin korte lijntjes er voor hebben gezorgd dat er snel geschakeld kon worden en vragen niet lang onbeantwoord bleven.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 72 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2927

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie