Ooms Makelaars Barendrecht

Ooms Makelaars Barendrecht

Brugge 3
2993 LB Barendrecht
Bekijk route

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Parelsnoer 81

Kundige makelaar, altijd bereikbaar voor vragen en opmerkingen. Reageert snel op vragen, werkt en denkt mee met de klant. Snel ons huis verkocht en de zaak op een nette en vlotte manier afgerond.

9,0 10 1
Geschreven op
Hof van Portland 30

Duidelijke informatiefolder en uitleg ,transparant, regelmatig contact over de stand van zaken, bij vakantie goede overdracht.Prettig en professioneel geholpen .

8,8 10 1
Geschreven op
Waddenring 32

Fijne, rustige en deskundige makelaar. Al zijn adviezen en voorspellingen zijn uitgekomen. Wij zijn zeer tevreden en raden Ooms makelaars aan!

9,0 10 1
Geschreven op
Avenue Carré 204

Dankzij deze makelaar was de verkoop van mijn woning een kort traject. De communicatie liep gedurende het traject soepel en de lijnen waren kort. Al met al zeker aan te bevelen!

8,8 10 1
Geschreven op
Avenue Carnisse 318

Prettig samenwerken. Er wordt op een goede manier gekeken naar de strategie in de verkoop en wat het best bij het huis past. Hierdoor loopt alles netjes.

9,5 10 1
Geschreven op
Schubertstraat 5

De woning was binnen 3 weken verkocht. Een dag voor de dag waarop het voorlopig koopcontract zou worden getekend trok de koper zich terug. Ooms makelaars Mevr Yvonne Overhand schakelde direct door naar een andere geinteresseerde potentiele koper. Binnen 2 dagen was een tweede bezoek georganiseerd en nog de zelfde dag was de woning opnieuw verkocht. Zonder ook maar iets aan voorwaarden te hebben ingeleverd. Chapoo Ooms!!

8,8 10 1
Geschreven op
Satijnhout 2

Ooms heeft ons zeer goed begeleid met de verkoop van onze woning. Alle bezichtigen werden professioneel opgevolgd. Tijdens de uiteindelijke onderhandeling heeft Ooms een mooie verkoopprijs bedongen. We zijn zeer tevreden.

8,8 10 1
Geschreven op
Jadelaan 39

Begeleidend makelaar zeer bekwaam in aanvoelen situatie bij zowel ons als verkoper als de juiste wensen van de potentiele kopende partij. Zeer rustig en bekwaam in het maken van de deal wanneer beide partijen daar klaar voor waren. Zeer prettige ervaring, ook met de overige collega's binnen de vestiging bij financieel advies en de commerciële medewerkers.

8,8 10 1
Geschreven op
Erkens-akker 14

Ik heb zelf gekozen voor deze makelaar. In 2012 heb ik de woning via haar gekocht en had daar goede ervaringen mee. Geeft correcte adviezen en staat ook de koper bij met vragen. Ik zou haar graag weer willen hebben bij de aanschaf van een nieuwe woning maar dat is niet mogelijk omdat de locatie waar ik naar toe wil te ver weg is.

9,5 10 1
Geschreven op
Ghijseland 246

Prettige samenwerking. Fijn dat er meegedacht wordt. Men staat open voor meedenken, suggesties, creativiteit.

9,3 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,8 Op basis van 191 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,4 Op basis van 57 reviews
Ooms Makelaars
8.7 10 1 2900

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie