Ooms Makelaars Barendrecht

Ooms Makelaars Barendrecht

Brugge 3
2993 LB Barendrecht
Bekijk route
KvK
  • 24338334
BTW
  • NL812553767B07
oostendam - barendrecht

Jouw ervaren makelaar in Barendrecht

NVM Makelaar in Barendrecht nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Barendrecht, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Barendrecht

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar barendrecht

Jouw verkoopmakelaar in Barendrecht

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Peter Kamermans

Via een relatie in contact gekomen met uw bedrijf en de heer Gert-Jan Lodder voor het krijgen van advies over en afsluiten van een hypotheek. Dit proces is tot volle tevredenheid verlopen in een bijzonder aangename sfeer en met een bijzondere voortvarendheid. Niets dan lof!

10 10 1
Geschreven op
Ruiterwei 17

De makelaar mevrouw Yvonne Overhand van Ooms Makelaardij heeft een goede kijkop de locale woningmarkt in Barendrecht en heeft op een prettige en professionelewijze de verkoop van onze woning naar de juiste kopers tot stand gebracht.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Klipper 76

In deze Corona tijd was de communicatie iets lastiger.Yvonne is een deskundig en vriendelijke makelaar

9,0 10 1
Geschreven op
Iepenwede 40

Zowel de verkoop van deze woning als de aankoop en financiering van onze nieuwe woning geregeld bij Ooms. Perfecte service en zelf geen omkijken naar, aan alles wordt gedacht en in het proces zijn we volledig ontzorgd.Zonder twijfel de volgende keer weer.

10 10 1
Geschreven op
h.g.l. schmidt

geen verder commentaar

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Ik ben vriendelijk en deskundig behandeld alle lof hiervoor.

8,0 10 1
Geschreven op
Jacob Vrijstraat 8

Van aankoop, verkoop tot financiering alles goed en zorgvuldig geregeld onder één dak. Vast aanspreekpunt voor onze vragen en continue meedenken in het gehele proces, zonder meer top-service!De tweede maal dat we gebruik maken van de aankoop/verkoop diensten van Ooms en zonder twijfel de volgende keer weer.

10 10 1
Geschreven op
Mariska

Dank voor je begeleiding tijdens de voorbereiding van mijn aankoop van een nieuwbouwhuis. Je kennis van zaken, positieve houding en je transparante manier van communicatie hebben we dan ook als zeer positief ervaren.

10 10 1
Geschreven op
Kees Vijfvinkel

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 66 reviews
Ooms Makelaars
8.6 10 1 1773

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie