Ooms Makelaars Barendrecht

Ooms Makelaars Barendrecht

Brugge 3
2993 LB Barendrecht
Bekijk route
KvK
  • 24338334
BTW
  • NL811165863B01
IBAN
  • IBAN NL65ABNA0482705922
oostendam - barendrecht

Jouw ervaren makelaar in Barendrecht

NVM Makelaar in Barendrecht nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Barendrecht, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Barendrecht

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar barendrecht

Jouw verkoopmakelaar in Barendrecht

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Anoniem

Beste heer/ mevrouw,Dhr. Lodder is ons van dienst geweest. Dit is op zeer professionele en toegankelijke wijze geweest. Het zou fijn zijn als wij een volgend keer weer door dhr. Lodder geholpen zouden kunnen worden.Met vriendelijke groet,Dhr. R. Valies

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Bevershof 24

Na eerder al een huis verkocht te hebben via Ooms, ook dit keer weer gekozen voor deze makelaar. Onze makelaar (Yvonne Overhand) heeft het zeer goed aangepakt en ons huis snel en voor een goede prijs verkocht.Van het begin tot eind een zeer fijne manier van werken. Heel professioneel en duidelijke (en eerlijke) communicatie naar ons.Ook de financieel adviseur van het kantoor heeft ons enorm goed geholpen. We hadden (hebben) echt het gevoel dat er een team voor ons aan

10 10 1
Geschreven op
Lidia

Mijn contact met uw adviseur was zakelijk maar ook warm en persoonlijk. Makkelijk benaderbaar en transparant in zijn advies. Kon alles aan hem overlaten en een prima eindresultaat. Zeer tevreden

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Gert-Jan is erg vriendelijk en zijn adviezen zijn duidelijk. Ook is hij goed bereikbaar en hield ons gaandeweg uitstekend op de hoogte. We kijken nu al uit naar zijn volgend advies!

10 10 1
Geschreven op
Brielsemeer 44

Wat een ontzettend fijne makelaar is Yvon! Oprecht, reëel en ze geeft je het gevoel er alles aan te gaan doen om de woning te verkopen. Totaal geen gladde praatjes ook. Mede door de mooie foto's en Yvon (en ja ook Jielis zijn inzet) was onze woning super snel verkocht. Daarnaast moet ik zeggen dat ik ook de andere collega's van Ooms erg vriendelijk vind. Kortom; wil je een makelaar die goed op de hoogte is van de markt en weet hoe ze te werk moet gaan, kies

10 10 1
Geschreven op
Van Leeuwenhoekstraat 145

Goed contact en goede bereikbaar-/beschikbaarheid. Fijn dat alles via een app te bekijken en te uploaden is

9,0 10 1
Geschreven op
Reggestraat 76

Het contact is direct en met kennis, gaf mij veel vertrouwen in de medewerkster Yvonne Overhand. Wat ik belangrijk vond, wanneer er een afspraak werd gemaakt tussen Yvonne Overhand en mij, die ook direct werd nagekomen.

9,0 10 1
Geschreven op
Peter Kramer

Wij zijn over het geheel tevreden. Wellicht een verbeterpunt is, dat niet iedereen beschikt over een printer waardoor wellicht een keuze vrijheid aanwezig zou moeten zijn stukken digitaal en/of schriftelijk te ontvangen evt. met antwoord envelope.

10 10 1
Geschreven op
Iepenwede 38

Het contact met de makelaar en het kantoor is erg prettig verlopen. Ze namen echt de tijd om al mijn vragen te beantwoorden, ondanks dat het heel erg druk was. Yvonne heeft mij zeer goed geadviseerd bij het bepalen van de vraagprijs en het accepteren van het juiste bod. De woning is binnen een week verkocht.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 65 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2209

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie