Ooms Makelaars Barendrecht

Ooms Makelaars Barendrecht

Brugge 3
2993 LB Barendrecht
Bekijk route

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Avenue Carnisse 79

Very fast response and make good planning. During the selling period, also give good suggestions for arrange the house and documents.

9,0 10 1
Geschreven op
Boeier 113

Prima begeleid en geholpen door Han Bruning. Ooms Makelaars is een deskundig makelaar met jarenlange ervaring in Rotterdam en omgeving.

9,0 10 1
Geschreven op
C post

9,5 10 1
Geschreven op
Anoniem

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop onze hypotheekaanvraag in behandeling is genomen. De informatie en het advies dat wij hebben gekregen was duidelijk. De snelheid waarmee de hypotheekaanvraag is afgehandeld is eveneens een groot pluspunt.

9,5 10 1
Geschreven op
Noordernesse 12

Wij hebben uitstekende begeleiding en support ontvangen van Ooms makelaardij en bij vragen werd snel en adequaat geantwoord.

8,5 10 1
Geschreven op
Pottenbakkerij 24

Duidelijke afspraken en communicatie, goede service en begeleiding tijdens het gehele traject. Kortom zeer tevreden.

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Bij vraag 1 had ik liever alle vier de mogelijkheden willen aanvinken. Het is de combinatie van die 4 die maken dat ik Ooms Financieel Advies zou aanbevelen

9,5 10 1
Geschreven op
Mesdagstraat 18

Na de aankoop van onze nieuwe woning hadden wij een zeer goed gevoel bij Han Bruning. Zo zijn we ook voor de verkoop van onze huidige woning bij Ooms uitgekomen. De lokale marktkennis, goede en directe terugkoppeling na bezichtigingen en de ervaring van Han zorgen er voor dat we met een zeer positief gevoel terugkijken op het hele verkooptraject. Dat al met al slechts twee weken duurde...top!

9,5 10 1
Geschreven op
C Ouwens

Gert Jan, heeft wat betreft de hypotheek offerte veel werk gehad om weer een nieuwe offerte aan te vragen.Heeft alles weer duidelijk uit gelegd en een goed advies gegeven.

9,5 10 1
Geschreven op
H.F.Dorsman

Adequaat optreden nadat eerder hypotheekofferte verlopen was.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 86 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,8 Op basis van 29 reviews
Ooms Makelaars
8.8 10 1 2438

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie