Ooms Makelaars Barendrecht

Ooms Makelaars Barendrecht

Brugge 3
2993 LB Barendrecht
Bekijk route
KvK
  • 24338334
BTW
  • NL811165863B01
IBAN
  • IBAN NL65ABNA0482705922
oostendam - barendrecht

Jouw ervaren makelaar in Barendrecht

NVM Makelaar in Barendrecht nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Barendrecht, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Barendrecht

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar barendrecht

Jouw verkoopmakelaar in Barendrecht

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Barnsteenhof 108

Voor de 2e keer in 2 jaar tijd een zeer goede ervaring. We zijn zeer tevreden hoe alles gegaan is. Zeker een aanrader.

10 10 1
Geschreven op
Maringa Broekman

Een flinke veer op de hoed van Gert-Jan! Gert-Jan begrijpt dat dit geen dagelijkse materie is voor de klant en neemt je stap voor stap mee in het gehele proces. Hij is altijd bereikbaar en in mijn opzicht is zijn deskundigheid groot. Dank.een klein puntje van advies: Gedurende het gehele proces is Gert-Jan mijn aanspreekpunt geweest. Op een bepaald moment ontving ik van een andere medewerker een mail met het verzoek tot toesturen van documenten aan de verzender.

10 10 1
Geschreven op
Ingrid Cramer

Wij komen al jaren voor advies bij Gert Jan dus eigenlijk zegt dit genoeg. Ook mw Hoogendijk die de afhandeling na Gert Jan van hem heeft overgenomen heeft ons zeer goed geholpen . Verder geen verbeterpunten

10 10 1
Geschreven op
Kevin Besselink

Ik ben zeer blij met het advies en hulp van Gert-Jan en de mensen die hem ondersteunen. In mei dit jaar heb ik verschillende adviseur gesproken, maar Gert-Jan gaf mij een goed gevoel met het eerste telefonisch contact. Dat gevoel versterkten tijdens de zoektocht naar een huis. Na het vinden van mijn droomhuis ben ik zeer vakkundig en professioneel geholpen en ondersteunt (wat nu nog steeds gebeurd) door Gert-Jan en zijn team. Ik kan alleen maar zeggen dat ik

10 10 1
Geschreven op
W.M.C. Kok

Vlotte en deskundige behandeling van financiele aangelegenheden.

10 10 1
Geschreven op
Chopinstraat 36

Zeer goede begeleiding, ondanks dat ons huis niet het makkelijkste was om te verkopen. Door het geadviseerde geduld. Voor een goede prijs verkocht. Verder alles tot in de puntjes verzorgt.

9,0 10 1
Geschreven op
Kroon 30

Ons contact bij Ooms Makelaars was de heer Han Bruning. De verkoop van onze woning is tot volle tevredenheid verlopen: deskundig en uitstekend advies over de vraagprijs, prima onderhandelingen, alles zeer professioneel. Een uitstekende en betrouwbare makelaar. Een aanrader !

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Hudighaven 42

Dhr. Bruning, een deskundige makelaar met veel kennis. Komt z'n afspraken perfect na. Een zeer vlotte verkoop van ons huis.Een aanrader

10 10 1
Geschreven op
Avenue Carnisse 176

Alles verliep vlekkeloos.Na de kijkers meteen een update van de bezichtiging met wat we mogelijk konden verwachten.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 68 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2318

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie