Ooms Makelaars Barendrecht

Ooms Makelaars Barendrecht

Brugge 3
2993 LB Barendrecht
Bekijk route
KvK
  • 24338334
BTW
  • NL811165863B01
IBAN
  • IBAN NL65ABNA0482705922
oostendam - barendrecht

Jouw ervaren makelaar in Barendrecht

NVM Makelaar in Barendrecht nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Barendrecht, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Barendrecht

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar barendrecht

Jouw verkoopmakelaar in Barendrecht

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Kröllerhaven 7

Twee makelaars van Ooms hebben diverse geïnteresseerden rondgeleid.Vanwege absentie i.v.m. een vakantie, is een tweede en m.i. meer ervaren makelaar door het kantoor ingezet. Deze laatste heeft belangrijke beslissingen bewerkstelligd.Hetgeen tot de verkoop van de woning heeft geleid.

8,0 10 1
Geschreven op
Gerard Kropmans

De persoonlijke advisering en snelheid van handelen was indrukwekkend

10 10 1
Geschreven op
Ringdijk 68

Zeer professioneel, kundig, ervaren en accurate makelaar. Schakelt snel, communiceert duidelijk en geeft een eerlijk advies uit.

10 10 1
Geschreven op
Rottumeroog 12

Jordi is een fijne makelaar. Hij is makkelijk bereikbaar, reageert snel en heeft zijn kennis van zaken op orde.

8,0 10 1
Geschreven op
Dordtsestraatweg 671

Het was een uiterst fijne en prettige samenwerking met Jordi. Hij begreep vanaf het eerste moment onze situatie en heeft altijd alleen aan ons gedacht en voor ons gehandeld.Daarbij ook altijd direct en netjes alles uitgelegd en doorgesproken, en zijn afspraken nagekomen.

9,0 10 1
Geschreven op
Blancke.C

Zorgvuldig terzake deskundig correct en begrijpelijke taal.Complimenten voor de gehele afwikkeling en de vriendelijke sfeer.De behulpzaamheid van het gehele team die hier van dienst is met een hartelijke ontvangst.Hartelijkegroeten.Fam. C.Blancke

10 10 1
Geschreven op
Noordersingel 26 b

Top makelaar met veel marktkennis en uitstekende opvolging proces. Ik beveel Ooms en in het bijzonder Yvonne Overhand aan.

9,0 10 1
Geschreven op
M.H.M. de Klerk

Wederom uitstekend geholpen door de heer Lodder.In een goede sfeer en samenwerking hebben wij de hypotheek kunnen aanpassen.Wij zijn dan ook zeer tevreden en hopen in de toekomst weer bij de heer Lodder aan te kunnen schuiven om nog voor ons lopende zaken te kunnen afhandelen.

10 10 1
Geschreven op
Kreeftwater 56

Han Bruning is een fijne makelaar. Meedenkend en altijd enthousiast. Vanaf het beginwas de procedure duidelijk. Alle stappen zijn volgens plan en afspraak verlopen met het uiteindelijke doel; een snelle verkoop.Het kantoor is goed bereikbaar en je wordt er vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Kortom alle lof voor Han en zijn team.

10 10 1
Geschreven op
Drontermeer 33

Alles ging goed, vlot en best snel! Eigenlijk zoals verwacht en besproken. Communicatie was prima. Erg tevreden met deze makelaar. Aanrader!

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 64 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2647

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie