Ooms Makelaars Barendrecht

Ooms Makelaars Barendrecht

Brugge 3
2993 LB Barendrecht
Bekijk route
KvK
  • 24338334
BTW
  • NL811165863B01
IBAN
  • IBAN NL65ABNA0482705922
oostendam - barendrecht

Jouw ervaren makelaar in Barendrecht

NVM Makelaar in Barendrecht nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Barendrecht, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Barendrecht

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar barendrecht

Jouw verkoopmakelaar in Barendrecht

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Barendrecht

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Barendrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Blaakse Wetering 93

Jordi is een zeer gedreven makelaar. Hij is daadkrachtig en zorgt voor duidelijkheid binnen het hele proces. Altijd goed te bereiken en snel antwoord op je vragen. Hij heeft een goede dosis humor waardoor zaken doen met hem erg fijn en persoonlijk is. Hij is uitgenodigd op onze housewarming.

10 10 1
Geschreven op
Bizetstraat 75

Zowel Jordi Suarez van Ooms makelaars als Gert-Jan Lodders + backoffice van Ooms financieel adviseurs hebben ons fantastisch geholpen bij onze aankoop!!Altijd bereikbaar, zeer slagvaardig en we zijn constant op de hoogte gehouden. Binnen een paar weken het perfecte huis gevonden en de hypotheek zeer snel afgerond. Kan niet beter, bedankt !

10 10 1
Geschreven op
Essenwede 48

Ik was opzoek naar een appartement met een ruim balkon of een woning gelijk vloers met een tuin. Deze kwam snel vrij en kon door een snelle onderhandelingen worden aangekocht.

10 10 1
Geschreven op
Zuidersingel 246

Begin december 2020 had ik een gesprek met makelaar Bruning over de verkoop van mijn huis aan de Voordijk 290 vanwege gezondheidsklachten. Ik had al een potentiele koper en de onderhandelingen zijn gevoerd door Ooms makelaardij, met succes. Na de bezichtiging van de Zuidersingel 246 is Ooms namens mij gaan bieden, ook met succes.Begin februari 2021 meldde dhr Bruning dat zowel de aan- als de verkoop doorgang konden vinden!Ook de financiele adviseur, dhr Lodder,

10 10 1
Geschreven op
Hoefslag 68

Uitstekend bijgestaan door Yvonne Overhand. Zeer prettig contact, informeel maar bijzonder terzake kundig en professioneel, en voor een redelijke prijs.

10 10 1
Geschreven op
Klaproos 7

Onze makelaar Han Bruning was niet alleen vriendelijk maar ook zeer deskundig. Goede adviezen en begeleiding. Ik kan een ieder deze makelaar aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

uitstekende service. gelijkertijd klantvriendelijk en deskundig. alleen maar complimenten!

10 10 1
Geschreven op
W. de Wit

De adviseur van Ooms heeft er met een prima voorstel voor gezorgd, dat ons leven een stuk aangenamer is geworden. Met kennis van zaken en de nodige snelheid, is onze financiële situatie een stuk gezonder geworden.

10 10 1
Geschreven op
Voordijk 401

Een mooie combinatie tussen een goede professionele organisatie en persoonlijke betrokkenheid van de medewerkers. Een makelaar die ik zeker zou aanraden!

10 10 1
Geschreven op
Klaproos 7

Onze makelaar Han Bruning was niet alleen vriendelijk maar ook zeer deskundig. Goede adviezen en begeleiding. Ik kan een ieder deze makelaar aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 72 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2473

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie