Uw specialist in bedrijfshuisvesting

Uw specialist in bedrijfshuisvesting

Welkom bij Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting is dé specialist voor kwalitatieve bedrijfsruimtes in Groot-Rotterdam, Drechtsteden en Noordwest-Brabant. Onze gepassioneerde collega’s zetten zich elke dag in om uw vastgoedvraagstuk zo op te lossen, dat het resultaat altijd meer is dan wat u had verwacht.

Met bijna 100 jaar aan ervaring zijn wij in deze regio's preferent partner van vele investeerders en beleggers in commercieel vastgoed, zowel particulier als institutioneel. Onze makelaars zetten zich graag in bij het realiseren van een zo hoog mogelijke bezettingsgraad van vastgoedportefeuilles.

Ooms houdt van een persoonlijke aanpak. Wanneer wij bemiddelen, waarderen of adviseren doen we dat graag op een transparante, open manier. Daarbij nemen we uw totale huisvestingsvraagstuk onder de loep. Wanneer u dat wenst, bemiddelen we ook bij een bestemmingsplanwijziging of zelfs bij de inrichting of het interieur van uw nieuwe of bestaande locatie.

Al bijna 100 jaar actief

Specialisten in diverse sectoren

Groot relatienetwerk

Aangesloten bij NVM Business en Dynamis

Proactieve marktbenadering

BOG - Home

Ooms & Dynamis

Ooms Makelaars is partner in Dynamis, een netwerk van 14 nauw samenwerkende Nederlandse makelaarskantoren. Met behoud van de expertise in de eigen regio, zijn we een gewaardeerde partner voor internationale (institutionele) beleggers, bedrijven, instellingen en overheden, die ook buiten de eigen regio willen groeien en investeren.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie