Zakelijke verzekeringen -  42575

Zakelijke verzekeringen

Ben je zzp'er, eigenaar van een eenmanszaak of directeur-grootaandeelhouder, dan wil je graag je onderneming zo goed mogelijk beschermen. Je neemt weloverwogen risico's om jouw ondernemersdroom te realiseren, maar die risico's wil je wel kunnen dragen.

Het gaat niet alleen om de ‘normale' gevaren die voor iedereen gelden: brand, diefstal en arbeidsongeschiktheid. Het gaat ook om risico’s die specifiek bij jouw bedrijf spelen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsaansprakelijkheid, cyberrisico’s en personele risico’s. Bovendien heeft jouw specifieke branche misschien ook zijn eigen risico’s zoals mogelijk voorraadverlies of een onderbroken toevoer.

De online verzekeringscheck bij Ooms Financieel Adviseurs doe je gewoon vanaf je eigen laptop. Je start samen met onze adviseur een videogesprek, hij deelt zijn scherm, zodat je dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Dat scheelt veel in tijd en je kan elk moment inloggen. Veilig én efficiënt! Kom je toch liever langs op kantoor? Dat kan natuurlijk ook.

Plan een online verzekeringscheck

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

De eerste afspraak is voor onze rekening

We vinden de beste voorwaarden en premies voor jouw bedrijf

Je bent altijd zeker van een kundig advies

10 vestigingen in de regio

Keuze uit 15+ verzekeraars

In 3 stappen goed verzekeren

Zakelijke verzekeringen

Kennismaken

Net een onderneming gestart of ga je een belangrijke stap maken? Vertel ons jouw verhaal. In dit oriëntatiegesprek kom je direct te weten welke verzekeringen (nog steeds) aansluiten bij je onderneming, welke ontbreken en welke overbodig zijn.

Zakelijke verzekeringen

Verzekeringsadvies

Wat goed, je hebt gekozen voor Ooms. De scan uit het kennismakingsgesprek vertalen we naar een verzekeringsadvies op maat. We lopen samen het overzicht met de verschillende aanbieders door, zodat jij een weloverwogen besluit kunt maken voor bijvoorbeeld de hoogte van een eigen risico, wel of geen extra stormschadeverzekering of toch een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Zakelijke verzekeringen

Verzekering(en) afsluiten

Zodra je een keuze hebt gemaakt, lopen we samen nog één keer alle voorwaarden door en gaan we de verzekeringen voor je afsluiten. Heb je in de toekomst nog vragen of wil je een schade melden, dan kun je voortaan altijd bij jouw persoonlijke verzekeringsadviseur terecht.

Hulp bij schade en bedrijfsveranderingen

Passen jouw verzekeringen nog wel bij de huidige situatie van jouw bedrijf? Is er onlangs iets gewijzigd? Denk hierbij aan een verhuizing, groei of krimpfase. Dat is het fijne van een Financieel Adviseur bij Ooms Makelaars, die kun je hier altijd voor benaderen.

Je kan altijd op ons rekenen, we helpen je dan ook graag bij het melden van schade of het indienen van claims. Wanneer je aanspraak wilt maken op je verzekering(en), ontzorgen we jou door te bepalen of de verzekeraar verplicht is uit te keren. Door de nauwe samenwerking met alle verzekeringsmaatschappijen kunnen zo snel mogelijk schakelen. Zo kan jij je richten op hetgeen waar je goed in bent: ondernemen.

Een greep uit onze verzekeringen

  • Personeel: verzekeringen voor bijvoorbeeld verzuim, ongevallen en aansprakelijkheid.
  • Persoonlijk: verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en beroepsaansprakelijkheid.
  • Zaken: verzekeringen van onder meer goederen, inventaris, huurdersbelang, bedrijfsmiddelen, wagenpark, gebouwen, glas en zakenreis.
  • Internet: verzekeringen op het gebied van cyberrisico: schade door malware, gijzelingen, identiteitsdiefstal, inbreuken op de privacy en imagoschade.
Zakelijke verzekeringen

Schade melden

Je kan altijd op ons rekenen, we helpen je dan ook graag bij het melden van schade of het indienen van claims. Wanneer je aanspraak wilt maken op je verzekering(en), ontzorgen we jou door te bepalen of de verzekeraar verplicht is uit te keren. Door de nauwe samenwerking met alle verzekerings-maatschappijen kunnen zo snel mogelijk schakelen. Zo kan jij je richten op de dingen die écht belangrijk voor je zijn.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Anoniem

Fijne en persoonlijke begeleiding.

10 10 1
Geschreven op
Umit uydur

.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Gestroomlijnd proces en duidelijke en deskundige communicatie van/met Jacco

10 10 1
Geschreven op
A.M. Cox

Erg persoonlijke benadering, zeer deskundig, niet te formeel (vind ik prettig), snelle reactie. - Ik kon appen, bellen, mailen, of videobellen met mijn adviseur.- Mijn adviseur toonde interesse in mij als persoon en mijn persoonlijk situatie en voorkeuren, luisterde, dacht mee and adviseerde.- Ik kreeg proactief voortgangsberichten en herinneringen. - Het contact tussen verschillende afdelingen binnen Ooms verloopt soepel: ik heb de overgang tussen de project

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Zeer prettig geholpen en konden altijd met vragen terecht bij paul en kregen snel en duidelijk antwoord

10 10 1
Geschreven op
Rene de Lange

We zijn geholpen door Paul en uiteraard is het fijn hem te beoordelen als goed. Maar we zijn ook zeer goed geholpen door Robin Post, zijn foto staat hier niet tussen. Maar zijn bijdrage aan het proces is zeer goed geweest en we vinden Ooms dan ook een zeer fijne partij om zaken mee te doen.

10 10 1
Geschreven op
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,5 Op basis van 950 reviews
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2553

Onze nieuwste content

Kennis

Kennis

Kennis

YouTube

Nieuwste blog

Nieuwste blog

Nieuwste blog

Actueel

Podcast: Ooms Talk

Podcast: Ooms Talk

Plan een kosteloze MKB verzekeringscheck!

Onze erkende verzekeringsadviseurs kennen de pakketten van (bijna) alle verzekeraars tot in de kleinste lettertjes. Op basis van jouw wensen en situatie kijken we samen naar:

  • lopende verzekeringspolissen en bijbehorende voorwaarden
  • verzekeringen vergelijken en kiezen voor een betere voorwaarde en/of lagere kosten
  • wat de mogelijke vervolgstappen zijn.

Na dit gesprek is het aan jou om te bepalen of je de geadviseerde verzekeringen door ons wilt laten afsluiten. Het gesprek vindt plaats op een van onze 10 vestigingen. Snel schakelen? Bel voor meer informatie of een afspraak: 010 424 88 03.

Of vul dit formulier in

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie