Ben je zzp'er, eigenaar van een eenmanszaak of directeur-grootaandeelhouder, dan wil je graag je onderneming zo goed mogelijk beschermen. Je neemt weloverwogen risico's om jouw ondernemersdroom te realiseren, maar die risico's wil je wel kunnen dragen.

Het gaat hierbij niet alleen om de ‘normale' gevaren die voor iedereen gelden: brand, diefstal en arbeidsongeschiktheid. Het gaat ook om risico’s die specifiek bij jouw bedrijf spelen. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsaansprakelijkheid, cyberrisico’s en personele risico’s. Bovendien heeft jouw specifieke branche misschien ook zijn eigen risico’s zoals mogelijk voorraadverlies of een onderbroken toevoer.

We komen tijdens het eerste gesprek graag langs op kantoor voor een gedegen verzekeringscheck. Uiteraard ben je ook van harte welkom op een van onze kantoren. Samen inventariseren we welke verzekeringen reeds zijn afgesloten en welke verzekeringen nog nodig zijn voor jouw onderneming.

Plan een online verzekeringscheck

De eerste afspraak is voor onze rekening
We vinden de beste voorwaarden en premies voor jouw bedrijf
Je bent altijd zeker van een kundig advies
Keuze uit 15+ verzekeraars

In 3 stappen goed verzekeren

Zakelijke verzekeringen
Volgende: Verzekeringsadvies
Zakelijke verzekeringen
Zakelijke verzekeringen
Volgende: Verzekering(en) afsluiten
Zakelijke verzekeringen
Zakelijke verzekeringen
Volgende: Kennismaken
Zakelijke verzekeringen

Kennismaken

Net een onderneming gestart of ga je een belangrijke stap maken? Vertel ons jouw verhaal. In dit oriëntatiegesprek komen we graag bij je langs en kom je direct te weten welke verzekeringen (nog steeds) aansluiten bij je onderneming, welke ontbreken, maar ook welke overbodig zijn.

Volgende: Kennismaken

Verzekeringsadvies

Wat goed, je hebt gekozen voor Ooms. De scan uit het kennismakingsgesprek vertalen we naar een verzekeringsadvies op maat. We lopen samen het overzicht met de verschillende aanbieders door, zodat jij een weloverwogen besluit kunt maken voor bijvoorbeeld de hoogte van een eigen risico, wel of geen extra stormschadeverzekering of toch een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Volgende: Kennismaken

Verzekering(en) afsluiten

Zodra je een keuze hebt gemaakt, lopen we samen nog één keer alle voorwaarden door en gaan we de verzekeringen voor je afsluiten. Heb je in de toekomst nog vragen of wil je een schade melden, dan kun je voortaan altijd bij jouw persoonlijke verzekeringsadviseur terecht.

Volgende: Kennismaken

Hulp bij schade en bedrijfsveranderingen

Passen jouw verzekeringen nog wel bij de huidige situatie van jouw bedrijf? Is er onlangs iets gewijzigd? Denk hierbij aan een verhuizing, groei of krimpfase. Dat is het fijne van een Financieel Adviseur bij Ooms Makelaars, die kun je hier altijd voor benaderen.

Je kan altijd op ons rekenen, we helpen je dan ook graag bij het melden van schade of het indienen van claims. Wanneer je aanspraak wilt maken op je verzekering(en), ontzorgen we jou door te bepalen of de verzekeraar verplicht is uit te keren. Door de nauwe samenwerking met alle verzekeringsmaatschappijen kunnen we snel schakelen. Zo kan jij je richten op hetgeen waar je goed in bent: ondernemen.

Een greep uit onze verzekeringen

  • Personeel: verzekeringen voor bijvoorbeeld verzuim, ongevallen en aansprakelijkheid.
  • Persoonlijk: verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid en beroepsaansprakelijkheid.
  • Zaken: verzekeringen van onder meer goederen, inventaris, huurdersbelang, bedrijfsmiddelen, wagenpark, gebouwen, glas en zakenreis.
  • Internet: verzekeringen op het gebied van cyberrisico: schade door malware, gijzelingen, identiteitsdiefstal, inbreuken op de privacy en imagoschade.
Zakelijke verzekeringen

Schade melden

Je kan altijd op ons rekenen, we helpen je dan ook graag bij het melden van schade of het indienen van claims. Wanneer je aanspraak wilt maken op je verzekering(en), ontzorgen we jou door te bepalen of de verzekeraar verplicht is uit te keren. Door de nauwe samenwerking met alle verzekeringsmaatschappijen kunnen we snel schakelen. Zo kan jij je richten op de dingen die écht belangrijk voor je zijn.

Zakelijke verzekeringen

Ooms Ram's Insurance

Onder de bezielende leiding van Partner en tevens Manager Wendy Denk is het verzekeringsbedrijf van Ooms sterk gegroeid. De overname van Ram’s Insurance past perfect in Ooms zijn strategie om onze positie in de markt te versterken en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Ram’s Insurance stond bekend om persoonlijke benadering en hoogwaardige dienstverlening. Ooms kijkt ernaar uit om onze gemeenschappelijke visie te realiseren om de beste risicobeheers- en verzekeringsoplossingen te bieden aan onze klanten."

Veelgestelde vragen over zakelijke verzekeringen

De meeste verzekeringen zijn niet verplicht, maar wel verstandig. Afhankelijk van het risico welke je als ondernemer wel of niet kan / wil dragen inventariseren wij op basis van jouw specifieke situatie en maken wij een verzekeringsvoorstel.

Op basis van jouw specifieke situatie zullen wij een inventarisatie maken voor een passende verzekeringsoplossing. De meest voorkomende verzekeringen zijn een bedrijfs en/of beroepsaansprakelijkheidsverzekering, een inventarisgoederenverzekering en een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

De premie is afhankelijk van verschillende factoren. Op basis van jouw situatie maken wij een berekening op maat.

In principe niet, maar er zijn sommige inboedelverzekeraars die de mogelijkheid bieden om de inventaris van je kantoor aan huis tot een gemaximeerd bedrag mee te verzekeren.

In de basis dekt de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering schade aan personen en/of zaken, welke zijn veroorzaakt door de ondernemer of een van zijn personeelsleden. In sommige situaties is er echter een aanvullende dekking noodzakelijk, dit is echter afhankelijk van jouw specifieke situatie.

Bij een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering gaat het om schade die de onderneming veroorzaakt bij derden. Bijvoorbeeld; een medewerker beschadigt het laminaat bij het leveren van een nieuwe wasmachine. De beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt schade die direct te maken heeft met het beroep; bijvoorbeeld verkeerd advies, fout ontwerp, onjuist contract etcetera.

Referenties

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

de Reus

Wij zijn super goed geholpen door Sandra en Stefanie. Ons eerste koophuis (heel spannend), maar alles werd uit handen genomen, heel fijn!! Sandra wist ons alle informatie te vertellen. Bij alles wat wij spannend vonden gaf ze ons het gevoel dat dat helemaal niet nodig was en alles goed

Anoniem

Ze is correct en alles was snel geregeld. Prima zo

Solange Fiuza

Er werd heel goed voor ons gezorgd. Mevrouw Jolanda was zeer attent.

Nieuwland

Ik ben heel te vrede met Jolanda. Ze was geduldig en had alle tijd om je vriendelijk te woord te staan en te helpen met het kiezen van de juiste verzekeringen. Dank hiervoor.

Ferha Özdemir

Ik ben heel erg tevreden over de service oa dat het proces snel is verlopen en met een goed verloop. Verder was de bereikbaarheid erg toegankelijk. Ook ontving ik vlot terugkoppelingen van zowel Rosalina als Rick. Bedankt voor de service!

David Santos

Halima was very kind and helpful. Liked talking to her and her proposal was very nice.Thanks

Anoniem

Heel fijn geholpen. Makkelijk bereikbaar en zeer deskundig advies. Bij elke stap ondersteuning mogen ontvangen. Heel erg prettig om een aantal zorgen weg te kunnen geven.

Marianne

Super fijne samenwerking en snel geholpen toen we gelijk hulp nodig hadden.Betrokkenheid was ook heel leuk en spontaan.THX

Martin Melkert

Eigenlijk alleen maar complimenten voor de snelheid, toegankelijk én kwaliteit van zowel Andre als Rosalina.Het werken in de portal vraagt even aandacht, maar is daarna eenvoudig.Al met al dus zeer tevreden en vooral ook over de aanbeveling van de makelaar (Salome) om met Andre het gesprek

Jeremy van vliet

We zijn goed van start gegaan met de adviseur en tot een goed plan gekomen voor de toekomst.Goede hypotheek opgesteld Bedankt Sander de Koning

Plan een kosteloze MKB verzekeringscheck!