Hypotheekadvies -  44981

Hypotheekadvies

Een hypotheek moet passen bij jouw persoonlijke situatie. Bij het afsluiten, oversluiten, aanpassen of overnemen van een hypotheek geven wij onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Ongeacht je situatie, wij geven altijd gedegen advies voor financiële weerbaarheid in elke fase van je leven, zodat jij je doelen kunt blijven realiseren.

Gewoon vanaf je eigen bank start je samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt je in reistijd en je kan elk moment inloggen. Je adviseur deelt zijn scherm, zodat je dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Geef je voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

De eerste afspraak is voor onze rekening

We vinden de beste voorwaarden voor jouw situatie

Je bent altijd zeker van een verantwoord advies

verantwoord hypotheekadvies

Zeker van een verantwoord hypotheekadvies

Bij Ooms hebben we Erkend Hypotheekadviseurs, Erkend Hypothecair Planners en Gecertificeerd Financieel Planners. Wij beschikken over een ruime keuze uit 35+ hypotheekverstrekkers, zo kunnen we onafhankelijk adviseren op basis van jouw persoonlijke situatie. Daarnaast voldoen we aan alle eisen en bezitten alle keurmerken die er landelijk zijn voor bureaus voor financieel advies. Bij ons ben je verzekerd van een verantwoord hypotheekadvies.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
van der wel

Ik ben tevreden maar er is ook een aandachtspunt. Ik had graag een complete lijst gehad van alles wat ik aan moest leveren. Ik kreeg nu steeds een aanvulling op de lijst wat ik alsnog moest gaan aanleveren. Dat vond ik niet fijn.

8,0 10 1
Geschreven op
Truce Visse-Schmitz

Geen verbeteringen voor de toekomst, wel bedankje aan Eric van Veen voor zijn deskundigheid en advies en ook wil ik bedanken Astrid Herrewijnen - de Ruiter voor haar inzet en alle administratie die daarbij behoorde.

10 10 1
Geschreven op
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,5 Op basis van 933 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2515

Onze nieuwste content

Podcast: Ooms Talk

Podcast: Ooms Talk

Podcast: Ooms Talk

YouTube

Kennis

Kennis

Kennis

Actueel

Nieuwste blog

Nieuwste blog

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie