Hypotheekadvies -  44981

Hypotheekadvies

Een hypotheek moet passen bij jouw persoonlijke situatie. Bij het afsluiten, oversluiten, aanpassen of overnemen van een hypotheek geven wij onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Ongeacht je situatie, wij geven altijd gedegen advies voor financiële weerbaarheid in elke fase van je leven, zodat jij je doelen kunt blijven realiseren.

Gewoon vanaf je eigen bank start je samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt je in reistijd en je kan elk moment inloggen. Je adviseur deelt zijn scherm, zodat je dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Geef je voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een oriëntatiegesprek via videobellen!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

De eerste afspraak is voor onze rekening

We vinden de beste voorwaarden voor jouw situatie

Je bent altijd zeker van een verantwoord advies

Hypotheekadviseurs Ooms Financieel Adviseurs

Zeker van een verantwoord hypotheekadvies

Bij Ooms hebben we Erkend Hypotheekadviseurs, Erkend Hypothecair Planners en Gecertificeerd Financieel Planners. Wij beschikken over een ruime keuze uit 35+ hypotheekverstrekkers, zo kunnen we onafhankelijk adviseren op basis van jouw persoonlijke situatie. Daarnaast voldoen we aan alle eisen en bezitten alle keurmerken die er landelijk zijn voor bureaus voor financieel advies. Bij ons ben je verzekerd van een verantwoord hypotheekadvies.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
gerard wolters

fijne vrouw duidelijk en eerlijk en heel makkelijk met alles uitleggen .Ik ben overtuigd van de samenwerking heb geen verbeterpunten !

10 10 1
Geschreven op
Liesbeth Zee

Vriendelijk, deskundig, goede uitleg, fijn gesprek.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

De service was prima. Ik heb daar echt geen aanmerkingen op.Ik werk in het onderwijs en ik geef zelden de hoogste score. In mijn optiek is er namelijk altijd ruimte voor verbetering en ontwikkeling.Ten tijden van de COVID-19 hebben we ons allemaal moeten aanpassen en het contact met Andre was heel fijn. En niet te vergeten, contact met Kim was/ is prima.Maar, als ik dan toch een puntje van feedback mag geven, het leek weleens dat tijdens het contact het dossier

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Toegankelijk en makkelijk in de omgang.Advies werd goed uitgelegd en besproken.Ondanks dat alles telefonisch verliep was het makkelijk te begrijpen.

8,0 10 1
Geschreven op
Claudia Yard

Langs deze weg wil ik Jacco ontzettend bedanken voor zijn deskundige adviezen en geduldige uitleg. Ik heb hem als adviseur zeer professioneel ervaren!Nogmaals bedankt voor alles! Ik ga met een big smile en goed gevoel beginnen aan mijn verbouwing! En mocht mijn situatie in de toekomst wijzigen dan maak ik graag weer gebruik van zijn diensten.

10 10 1
Geschreven op
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 782 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2217

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie