Hypotheekadvies -  44981

Hypotheekadvies

Een hypotheek moet passen bij jouw persoonlijke situatie. Bij het afsluiten, oversluiten, aanpassen of overnemen van een hypotheek geven wij onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Ongeacht je situatie, wij geven altijd gedegen advies voor financiële weerbaarheid in elke fase van je leven, zodat jij je doelen kunt blijven realiseren.

Gewoon vanaf je eigen bank start je samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt je in reistijd en je kan elk moment inloggen. Je adviseur deelt zijn scherm, zodat je dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Geef je voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een oriëntatiegesprek via videobellen!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

De eerste afspraak is voor onze rekening

We vinden de beste voorwaarden voor jouw situatie

Je bent altijd zeker van een verantwoord advies

Hypotheekadviseurs Ooms Financieel Adviseurs

Zeker van een verantwoord hypotheekadvies

Bij Ooms hebben we Erkend Hypotheekadviseurs, Erkend Hypothecair Planners en Gecertificeerd Financieel Planners. Wij beschikken over een ruime keuze uit 35+ hypotheekverstrekkers, zo kunnen we onafhankelijk adviseren op basis van jouw persoonlijke situatie. Daarnaast voldoen we aan alle eisen en bezitten alle keurmerken die er landelijk zijn voor bureaus voor financieel advies. Bij ons ben je verzekerd van een verantwoord hypotheekadvies.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Anoniem

Bereikbaar en denkt mee, heel fijn!

10 10 1
Geschreven op
William Paalvast

Voel me geen nummer en ook al zat t even niet mee met een eerder huis. Deze nieuwe kans werd snel opgepakt en het contact is erg goed verlopen. Wat ook mijn wensen waren.

10 10 1
Geschreven op
Latifa Zahir

Ik heb een transparante en eerlijk oordeel ontvangen over diverse mogelijkheden. Steeds werd ik goed op de hoogte gehouden van het proces waardoor ik alle vertrouwen had in de deskundigheid van het advies.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Duidelijke uitleg en samen keuze's maken. Prima!

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Ga zo door!

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 776 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2209

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie