Hypotheekadvies -  49861

Hypotheekadvies

Een hypotheek moet passen bij jouw persoonlijke situatie. Bij het afsluiten, oversluiten, aanpassen of overnemen van een hypotheek geven wij onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Ongeacht je situatie, wij geven altijd gedegen advies voor financiële weerbaarheid in elke fase van je leven, zodat jij je doelen kunt blijven realiseren.

Gewoon vanaf je eigen bank start je samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt je in reistijd en je kan elk moment inloggen. Je adviseur deelt zijn scherm, zodat je dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Geef je voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

De eerste afspraak is voor onze rekening

We vinden de beste voorwaarden voor jouw situatie

Je bent altijd zeker van een verantwoord advies

verantwoord hypotheekadvies

Zeker van een verantwoord hypotheekadvies

Bij Ooms hebben we Erkend Hypotheekadviseurs, Erkend Hypothecair Planners en Gecertificeerd Financieel Planners. Wij beschikken over een ruime keuze uit 35+ hypotheekverstrekkers, zo kunnen we onafhankelijk adviseren op basis van jouw persoonlijke situatie. Daarnaast voldoen we aan alle eisen en bezitten alle keurmerken die er landelijk zijn voor bureaus voor financieel advies. Bij ons ben je verzekerd van een verantwoord hypotheekadvies.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Anoniem

Fijne en persoonlijke begeleiding.

10 10 1
Geschreven op
Umit uydur

.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Gestroomlijnd proces en duidelijke en deskundige communicatie van/met Jacco

10 10 1
Geschreven op
A.M. Cox

Erg persoonlijke benadering, zeer deskundig, niet te formeel (vind ik prettig), snelle reactie. - Ik kon appen, bellen, mailen, of videobellen met mijn adviseur.- Mijn adviseur toonde interesse in mij als persoon en mijn persoonlijk situatie en voorkeuren, luisterde, dacht mee and adviseerde.- Ik kreeg proactief voortgangsberichten en herinneringen. - Het contact tussen verschillende afdelingen binnen Ooms verloopt soepel: ik heb de overgang tussen de project

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Zeer prettig geholpen en konden altijd met vragen terecht bij paul en kregen snel en duidelijk antwoord

10 10 1
Geschreven op
Rene de Lange

We zijn geholpen door Paul en uiteraard is het fijn hem te beoordelen als goed. Maar we zijn ook zeer goed geholpen door Robin Post, zijn foto staat hier niet tussen. Maar zijn bijdrage aan het proces is zeer goed geweest en we vinden Ooms dan ook een zeer fijne partij om zaken mee te doen.

10 10 1
Geschreven op
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,5 Op basis van 950 reviews
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2554

Onze nieuwste content

Kennis

Kennis

Kennis

YouTube

Nieuwste blog

Nieuwste blog

Nieuwste blog

Actueel

Podcast: Ooms Talk

Podcast: Ooms Talk

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie