Hypotheekadvies -  44981

Hypotheekadvies

Een hypotheek moet passen bij jouw persoonlijke situatie. Bij het afsluiten, oversluiten, aanpassen of overnemen van een hypotheek geven wij onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Ongeacht je situatie, wij geven altijd gedegen advies voor financiële weerbaarheid in elke fase van je leven, zodat jij je doelen kunt blijven realiseren.

Gewoon vanaf je eigen bank start je samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt je in reistijd en je kan elk moment inloggen. Je adviseur deelt zijn scherm, zodat je dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Geef je voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

De eerste afspraak is voor onze rekening

We vinden de beste voorwaarden voor jouw situatie

Je bent altijd zeker van een verantwoord advies

verantwoord hypotheekadvies

Zeker van een verantwoord hypotheekadvies

Bij Ooms hebben we Erkend Hypotheekadviseurs, Erkend Hypothecair Planners en Gecertificeerd Financieel Planners. Wij beschikken over een ruime keuze uit 35+ hypotheekverstrekkers, zo kunnen we onafhankelijk adviseren op basis van jouw persoonlijke situatie. Daarnaast voldoen we aan alle eisen en bezitten alle keurmerken die er landelijk zijn voor bureaus voor financieel advies. Bij ons ben je verzekerd van een verantwoord hypotheekadvies.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Anoniem

Uitstekend! Veel dank voor begrip en flexibiliteit

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Vanaf het begin zeer vriendelijk en correct.Vragen werden altijd beantwoord.

9,0 10 1
Geschreven op
Beata

Het verzekering voldoen aan onze eisen. De antwoorden waren kort en krachtig. We kregen antwoorden voor alle vragen die wij gesteld hadden..

10 10 1
Geschreven op
Michelle Gelderblom

Wij zijn erg fijn geholpen. Alle vragen die wij hadden zijn meteen beantwoord en wij hebben ook onze verzekeringen daardoor afgesloten. Ik zou het aanbevelen aan andere.

10 10 1
Geschreven op
Jantine Schelling

Top!

10 10 1
Geschreven op
Raymond van der Ploeg

Omdat er voor een zelfstandig ondernemer meer om de hoek komt kijken bij de koop van een nieuwe woning dan gemiddeld, zijn wij uitermate tevreden over de wijze waarop Eric van Veen ons bijna letterlijk aan de hand heeft genomen. In een samenspel tussen Eric en onze financieel adviseur, hebben wij op een verstandige wijze het traject doorlopen en nu de beste hypotheek die past bij ons en onze nieuwe woning.

10 10 1
Geschreven op
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,5 Op basis van 903 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2473

Onze nieuwste content

Podcast: Ooms Talk

YouTube

Kennis

Actueel

Nieuwste blog

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie