Hypotheekadvies -  44981

Hypotheekadvies

Een hypotheek moet passen bij jouw persoonlijke situatie. Bij het afsluiten, oversluiten, aanpassen of overnemen van een hypotheek geven wij onafhankelijk hypotheekadvies op maat. Ongeacht je situatie, wij geven altijd gedegen advies voor financiële weerbaarheid in elke fase van je leven, zodat jij je doelen kunt blijven realiseren.

Gewoon vanaf je eigen bank start je samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt je in reistijd en je kan elk moment inloggen. Je adviseur deelt zijn scherm, zodat je dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Geef je voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een oriëntatiegesprek via videobellen!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

De eerste afspraak is voor onze rekening

We vinden de beste voorwaarden voor jouw situatie

Je bent altijd zeker van een verantwoord advies

Hypotheekadviseurs Ooms Financieel Adviseurs

Zeker van een verantwoord hypotheekadvies

Bij Ooms hebben we Erkend Hypotheekadviseurs, Erkend Hypothecair Planners en Gecertificeerd Financieel Planners. Wij beschikken over een ruime keuze uit 35+ hypotheekverstrekkers, zo kunnen we onafhankelijk adviseren op basis van jouw persoonlijke situatie. Daarnaast voldoen we aan alle eisen en bezitten alle keurmerken die er landelijk zijn voor bureaus voor financieel advies. Bij ons ben je verzekerd van een verantwoord hypotheekadvies.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Anoniem

Het vragenlijstje hiervoor vind ik lastig, omdat je maar 1 aspect kunt noemen, terwijl ik wel meer punten benoemd zou hebben, als die mogelijkheid er was geweest.Maar, hoe dan ook, ik ben erg blij dat jullie me benaderd hebben voor een servicegesprek, want had echt niet gedacht dat een nieuwe hypotheek voor mij zo positief zou uitpakken!Dank, Andre, Kim en andere medewerkers!Bij uw volgende vraag zou u er misschien bij kunnen zetten, want nu neem ik dat maar aan, al

10 10 1
Geschreven op
S. Klijzen

Jacco was altijd beschikbaar en toegankelijk, zelfs op zijn vrije dag (sorry Jacco!). En naast het deskundige advies en het gerIchte meedenken stellen wij het op prijs dat er af en toe tussendoor nog een beetje gelachen wordt, hetgeen met Jacco wel snor zit. We hebben Zijn nummer al aan enkele vrienden doorgegeven, dus werk aan de winkel!

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

De deskundigheid en service zijn uitstekend. Je wordt goed en snel op de hoogte gehouden!

10 10 1
Geschreven op
Jasper de Lange

Zeer grondige uitleg van André altijd. Geduldig ik details uit te leggen en begrip te kweken. Dat vonden wij erg prettig!

8,0 10 1
Geschreven op
Liesbeth Zee

Toppers Eric van Veen en Monique Romeijn en Halima, bedankt

10 10 1
Geschreven op
O van Tilburg

Sandra is gewoon goed, snel en sympathiek

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

We zijn tot nu toe erg adequaat en goed geholpen. Het is nog even wachten op de laatste stappen dus een definitieve beoordeling is nog niet van toepassing.

10 10 1
Geschreven op
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 795 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2245

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 
 

Meer informatie