Nieuwbouwhypotheek tegen een scherp tarief - 47066

Nieuwbouwhypotheek tegen een scherp tarief

Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning heb je een nieuwbouwhypotheek nodig. Deze is anders dan een hypotheek voor bestaande bouw. Hieronder lees je de belangrijkste voordelen van een nieuwbouwhypotheek ten opzichte van een bestaande bouw hypotheek.

Heb je meer vragen of wil je een nieuwbouwhypotheek afsluiten? Plan een adviesgesprek in met onze adviseur via het contactformulier.

  Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

  Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

  De eerste afspraak is voor onze rekening

  We vinden de beste voorwaarden voor jouw situatie

  Je bent altijd zeker van een verantwoord advies

  Nieuwbouwhypotheek

  Meer hypotheek door energieprestatie

  Nieuwbouw voldoet aan alle duurzaamheidsnormen, dus je kunt een hogere hypotheek krijgen. Met een energiezuinig huis kun je tot € 9.000 extra hypotheek krijgen. Bij een nul-op-de-meter woning zelf tot € 20.000. Mits dat geld aan energiebesparende maatregelen wordt besteed en een energieprestatiegarantie van 10 jaar. Sommige banken relateren ook de rente aan het energielabel van een woning en geven bij nieuwbouw daarom een lagere rente.

  Nieuwbouwhypotheek

  Je hoeft veel extra kosten niet te betalen

  Bij de koop van een bestaande woning komen er veel extra kosten kijken die je uit eigen zak moet betalen, waaronder overdrachtsbelasting, notariskosten, makelaars- en taxatiekosten en de bouwkundige keuring. Bij een nieuwbouwwoning maak je deze kosten niet. Je hoeft uit eigen middelen alleen de hypotheekakte, kosten voor het hypotheekadvies en soms ook de NHG-kosten te betalen. Het advies is om ook een opleveringskeuring te laten doen bij nieuwbouw, want ondanks dat alles nieuw is, moet de woning wel conform de normen worden opgeleverd

  In vier stappen een nieuwbouwhypotheek afsluiten

  Nieuwbouwhypotheek

  Kennismaken

  Vertel ons jouw verhaal. Eenvoudig via videobellen horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit online oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar welk bedrag je kunt lenen en welke hypotheekvorm bij je past. Zo weet je direct wat jouw nieuwbouwwoning mag kosten. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht als je een hypotheek wilt oversluiten. Liever op kantoor langskomen? Vraag er naar bij je contactpersoon.

  Nieuwbouwhypotheek

  Hypotheekadvies

  Je bod is aanvaard. Gefeliciteerd! Zodra de hypotheekvorm naar wens is, gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We weten welke geldverstrekker het best aansluit bij jouw wensen, wat de beste voorwaarden en rentetarieven zijn en helpen je een rentevaste periode te kiezen. Aan het einde van het gesprek vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker. Wij kunnen je indien nodig in contact brengen met een taxateur voor het taxeren van je nieuwe woning.

  Nieuwbouwhypotheek

  Hypotheek afsluiten

  Je bent akkoord met het renteaanbod en we hebben eventueel het taxatierapport ontvangen. We spreken af en komen bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt jouw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker je dossier positief beoordeeld heeft is je hypotheek geregeld. Veel plezier met je nieuwe woning!

  Nieuwbouwhypotheek

  Jouw woning verkopen

  Woon je nu in een koopwoning? Dan wil je die natuurlijk tegen de hoogst mogelijke prijs verkopen. Onze makelaars helpen je daar graag bij. Zo ben je verzekerd van een soepele overgang én is alles bij dezelfde partij geregeld, wel zo makkelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het jouw adviseur of laat je gegevens achter voor een gratis waardebepaling.

  Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

  Klanttevredenheid
  Anoniem

  Ik werd netjes te woord gestaan en als ik via de mail nog vragen had werd en snel en netjes op gereageerd.

  9,0 10 1
  Geschreven op
  H. van Winkel

  De service en de prijs/ kwaliteit verhouding is geheel naar tevredenheid.Goede, snelle en prettige contacten met zowel Monique als Claudia.Wellicht kan ik nog wat toevoegen ten aanzien van belastingtechnische consequenties van bepaalde hypotheek constructies.Mvg, Henk van Winkel.

  10 10 1
  Geschreven op
  Anoniem

  We hebben appartement via Ooms gekocht, prima contact met Han Brunning. Financiële afhandeling door Gert Jan Lodder hele goede service. Het wijzigen van de verzekeringen nu via Els Jansen ook deze keer weer vakkundig en naar verwachting geholpen.

  10 10 1
  Geschreven op
  Frank van der Knaap

  Deskundig advies. Denkt met je mee.

  10 10 1
  Geschreven op
  Logo Insocial

  Gemiddeld cijfer

  9,5 Op basis van 852 reviews
  Ooms Makelaars
  8.9 10 1 2378

  Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

  Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

  Nu aanvragen

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie