Podcast

Podcast #5

Wat zijn de financiële gevolgen als je gaat scheiden en waarom is een financieel adviseur nou zo belangrijk als je besluit te gaan scheiden? Nicola Timmer bespreekt dit samen met Financieel Adviseur, Eric van Veen in de vijfde aflevering van Ooms Talk.

Podcast #4

Rotterdam wordt als woonstad steeds populairder. Vooral de enorme diversiteit aan wijken en woonprojecten maken Rotterdam aantrekkelijk voor jong en oud! Maar zijn er wel genoeg woningen voor starters? En wat als je aan de rand van de stad wil wonen? Hoe zit het met de prijsstijgingen op de woningmarkt? En hoe weet je welke wijk het beste bij je eisen en wensen past?

Nicola Timmer vraagt Manager Wonen, Nick Forger het hemd van het lijf over de ontwikkelingen van de stad Rotterdam. Hij geeft antwoord op deze vragen en meer in de 4e Ooms Talk!

Podcast #3

In alweer de derde aflevering van Ooms Talk gaat Nicola Timmer in gesprek met directeur Ooms Financieel Adviseurs Eric van Veen. Zij praten je in deze aflevering bij over hypotheekrente. Benieuwd wat het rentepercentage te maken heeft met hoeveel je kan lenen? En waarom hypotheekrente te maken heeft met de prijsstijgingen van woningen?Beluister het in deze podcast!

Podcast #2

In de tweede aflevering vertelt Ted Rommelse, directeur Ooms Bedrijfshuisvesting, je meer over de steunmaatregelen voor ondernemers omtrent de coronacrisis.

Podcast #1

In de eerste aflevering vertelt Ted Rommelse, directeur Ooms Bedrijfshuisvesting, je meer over de lastige situatie waar de retail zich in bevindt tijdens de coronacrisis.


Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie