dynamis

De samenwerking van Ooms en Dynamis

Ooms is partner in Dynamis: een samenwerkingsverband van 13 regionale makelaars met 44 vestigingen, verspreid door Nederland. Alle partners houden zich bezig met zakelijk en particulier onroerend goed, financiële dienstverlening, consultancy, taxaties en research. Het centrale kantoor in Utrecht verzorgt de landelijke marketing, onderzoek, centrale inkoop en taxaties. De kracht van Dynamis is de regionale expertise en uitwisseling van deskundigheid en ervaringen.

Regionale kennis
Wie zich begeeft op de vastgoedmarkt, heeft kennis van de regio nodig. Dat geldt voor landelijke investeerders, maar ook voor particulieren. Alle Dynamis-partners hebben solide posities op de regionale markt. Ze kennen de lokale politiek, regionale vraag- en aanbodverhouding, bestemmingsplannen en (her)ontwikkelingspotenties: specialistische kennis die voor jou belangrijk is.
Landelijke dekking
Dynamis bundelt landelijk de regionale kennis. Dankzij deze schaalvergroting stemmen de partners hun dienstverlening af op actuele (landelijke) marktwensen. Opdrachtgevers van Dynamis profiteren hiervan. Een taxatierapport vergelijken, is bijvoorbeeld eenvoudiger. Een accountmanager van Dynamis, die beschikt over kennis van de landelijke markt, staat altijd voor je klaar.
Uniforme werkwijze
Dynamis ontwikkelde een uniforme werkwijze. Deze garandeert de hoge en constante kwaliteit van alle partners. Dynamis hecht sterk aan goede en langdurige relaties met opdrachtgevers. Daarom besteden we veel tijd en zorg aan advies en begeleiding. We laten onze klanttevredenheid jaarlijks toetsen (de Dynamis Kwaliteit Monitor) door een onafhankelijk kwaliteitsinstituut.

Publicaties Dynamis

Alleen op basis van cijfers neem je weloverwogen beslissingen over onroerend goed. Dynamis-partners onderbouwen hun adviezen daarom altijd met cijfers en gegevens uit onderzoek. Je vindt onze adviezen onder andere in de publicaties van Dynamis.

Dynamis brengt ieder jaar in februari het Sprekende Cijfers Kantorenmarktrapport uit. Dit gaat over de ontwikkelingen op de Nederlandse kantorenmarkt. Vier keer per jaar volgt een update. Ieder kwartaal brengt Dynamis ook Sprekende Cijfers Woningmarkt uit: over de ontwikkelingen op de Nederlandse woningmarkt. Ook publiceren diverse partners rapportages over de eigen, regionale vastgoedmarkt.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie