Zwaluwhof Oostvoorne

Zwaluwhof | Oostvoorne

Op 20 maart start de verkoop van de eerste 54 woningen van nieuwbouwproject Zwaluwhof.

Zwaluwhof, een sfeervolle wijk nabij het pittoreske centrum, met 71 unieke huizen. Denk aan zachtgele gevelstenen die je doen mijmeren over duin en strand, vergrijsd hout voor die echte strandsfeer. Met jaren '30 charme, ruimte en groen, wordt Zwaluwhof de plek waar je wilt zijn. Bonus: energieneutraal, natuurinclusief en klimaatadaptief! Een wijk als geen ander, op een plek als geen ander.

De prijsranges zullen binnenkort bekend worden gemaakt. Let op! Dit betreft nog niet de starterswoningen, deze zullen in een latere fase worden verkocht.

nieuwbouwproject Walterspark Hoogvliet

Walterspark | Hoogvliet

Koop | 5 stadswoningen en 56 appartementen

Walterspark is met het aanbod van 5 stadswoningen en 56 appartementen geschikt voor zowel youngsters (stellen en gezinnen) als empty nesters. De stadswoningen van het project kenmerken zich door de werkruimte of woonkeuken op de begane grond; de appartementen door de mogelijkheid om hier levensloopbestendig te wonen. Kortom: écht woongenot.

't Landhuys Bergschenhoek

't Landhuys | Bergschenhoek

Koop | 19 koopappartementen en 34 zorgstudio's

Een thuis in Lansingerland. Het voormalige Rabobank kantoor in Bergschenhoek krijgt binnenkort een compleet nieuwe functie. Het gebouw wordt volledig getransformeerd tot een woon-zorgcomplex met moderne appartementen! In het project komen 34 zorgstudio's, 19 prachtige koopappartementen mét balkon en uiteraard parkeergelegenheid in de ondergelegen parkeerkelder.

Het Havenziekenhuis

Het Havenziekenhuis | Rotterdam

Koop en huur | 379 woningen

Het toonaangevende architectenbureau Mecanoo is verantwoordelijk voor het ontwerp van de nieuwe gebouwen op deze bijzondere locatie. Op een ideale plek tussen de Maas, het centrum en Kralingen. In de plannen wordt de historie van het oudste deel van het Havenziekenhuis gewaarborgd. De twee nieuwe woongebouwen komen aan weerszijden van het kenmerkende hoofdgebouw.

Tree House

Tree House | Rotterdam

Koop | 127 appartementen

Tree House is het nieuwe mixed-use gebouw waar wonen, werken en verblijven samen komen. De locatie is ongekend. Tree House ligt naast het Centraal Station in Rotterdam en middenin het hart van het bruisende stadsleven. In de 130 meter hoge toren met 37 verdiepingen komen 299 hoogwaardige twee-, drie of vier-kamer appartementen waarvan 127 koop en 172 huur. De koopwoningen starten al vanaf € 325.000,- v.o.n.

nieuwbouwproject JUUL rotterdam

JUUL | Rotterdam

Koop | 4 eengezinswoningen

Hoe knus ziet dit project eruit? Dit is JUUL! De bijzondere geschiedenis rondom de Julianakerk op Heijplaat maakt dat dit project direct een authentieke uitstraling zal krijgen. Deze woningen worden gebouwd binnen de contouren van de kerk. In dit project komen oud en nieuw samen en koop je alles behalve een standaard woning.

Wilhelmspark

Wilhelmspark | Hoogvliet

Koop | 48 appartementen en 19 eengezinswoningen

Soms heb je het helemaal getroffen! Dan valt je oog op een grote eengezinswoning of comfortabel appartement, op een natuurrijke plek waar je alles vindt om fijn te wonen. Deze plek in de wijk Oudeland (Hoogvliet) vind je op een steenworp afstand van Rotterdam waar het bijzondere project WilhelmsPark wordt ontwikkeld.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Het Stadsbad | Schiedam

Koop | 17 woningen

Midden in de stad, op de plek van het oude Sportfondsenbad, komt het Stadsbad. Een nieuwbouwplan met 17 super duurzame woningen met een woonoppervlak van 75, 115 en 130 m² groot. Geniet je hier straks van de zon of ga je in de gezamenlijke binnentuin zitten?

Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

Geen goed beeld van wat jouw (nieuwbouw)woning mag kosten? Bereken gemakkelijk jouw maximale hypotheek in de online rekentool!

Veelgestelde vragen over nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Er komen geregeld nieuwbouwprojecten in verkoop bij Ooms makelaars. In de meeste gevallen komen de projecten in definitieve vorm in verkoop, maar zo nu en dan vindt er ook een pre-sale plaats met voornamelijk conceptstukken. Via deze pagina houden wij je op de hoogte van de aanstaande nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouwprojecten zijn er in zowel de koopsfeer als de huursfeer. Hoewel het bij de meeste nieuwbouwprojecten woningen betreft voor de verkoop, heeft Ooms ook geregeld nieuwbouw huurhuizen. Via deze pagina houden wij je op de hoogte van de aanstaande nieuwbouwprojecten.

Ja zeker! Door je in te schrijven voor de Ooms nieuwbrief word je op de hoogte gehouden van alle nieuwbouwprojecten, maar ook van bijzondere ‘bestaande bouw’-woningen.

Wanneer een project wordt aangekondigd kan er nog een behoorlijke tijd overheen gaan, voordat het project echt in verkoop of verhuur komt. Hoewel de doorlooptijd verschilt per project, duurt het gemiddeld een jaar tot anderhalf jaar. Dat is uiteraard afhankelijk van het type project. Als makelaar houden we je graag op de hoogte. Via de Ooms nieuwsbrief geven wij je een update van de actuele status. Bijvoorbeeld wanneer de start inschrijving begint.

Gemiddeld neemt het verkoopproces van een nieuwbouwwoning tussen de drie en zes maanden in beslag, voordat er met de bouw van een project kan worden gestart. Zo dient er bijvoorbeeld een omgevingsvergunning door de desbetreffende gemeente te worden afgegeven en moet er veelal een voorverkooppercentage behaald zijn. De bouwperiode ligt over het algemeen tussen de 1 en 4 jaar. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het type project. Een eengezinswoning is eerder gereed, dan een grote woontoren.

Er zijn geen specifieke regels of handelingen om de kans op een toewijzing te vergroten. Het is wel belangrijk dat de verkoper/ontwikkelaar voldoende inzicht heeft in jouw financiële mogelijkheden, zodat het risico kan worden ingeschat. Een hypotheekverklaring of haalbaarheidscertificaat kan hierbij helpen. Onze hypotheekadviseurs kunnen je hierbij helpen in een hypotheekadviesgesprek.