Projecten om naar uit te kijken

Projecten om naar uit te kijken

Torensteepolder De Meent

Torensteepolder
De Meent

Start verkoop 15 januari 2020

De Torensteepolder is de naam van het gehele gebied onder Numansdorp tot aan Het Hollandsch Diep. De wijk loopt, parallel aan de Dorpshaven, door tot het bekende Fort Buitensluis. Je woont hier heerlijk vrij, met open uitzicht over de polder en tegelijkertijd ook vlak bij de voorzieningen in Numansdorp zelf. Op 15 januari aanstaande gaan er in deelbegied De Meent 24 gasloze hoek- en rijwoningen en 30 appartementen in de verkoop.

remisehof fase 2

Remisehof Fase 2 in Rotterdam

Start verkoop 25 januari 2020

Het Spuikanaal is de tweede en laatste fase van Het Remisehof. Anders dan de vorige fase bestaat deze fase volledig uit koopwoningen en -appartementen. Dit betekent voor jou als koper dat er nog meer te kiezen valt. Kies je voor één van de luxe appartementen? Een lichte videwoning? Of heb je veel ruimte nodig en kies je voor een 5-laags herenhuis? In Het Remisehof is er voor ieder wat wils!

harmonie

Harmonie

Start verkoop verwachting eerste helft 2020

Eigentijdse woningen, ruim, licht en met ruimte voor eigenheid. Denk: fijne gezinswoningen, omgeven door water en groen, wat laagbouw-appartementen – een keur aan woningtypen voor jong en oud. Een mooie mix van architectuur en een net zo mooie mix van bewoners. Want de bewoners maken een wijk. Wanneer er vogels fluiten, kinderen spelen en mensen elkaar ontmoeten. Een nieuwbouw wijk waar je de buren kent maar ook privacy vindt. Waar je niet op een woestenij van blik uitkijkt, omdat auto’s onder een groen dak staan. Waar je in 10 minuten met de metro in ‘de stad’ zit, maar de terugreis naar huis toch mooier vindt.

ijsselpark

IJsselpark

Start verkoop verwachting zomer 2020

Op een van de mooiste plekjes in Capelle aan den IJssel, gelegen in het karakteristieke landschap en aan de golfbaan, ontwikkelt BEMOG een nieuw groen woonplan met een grote variatie aan appartementen, geschakelde woningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s.
In het nieuwe IJsselpark woont u midden in een waterrijke, groene enclave in de Randstad.

De voorbereidingen voor deze prachtige parkbuurt tussen 's-Gravenweg, Kanaalweg en de Golfclub Capelle zijn in volle gang.

Pesanthof Westmaas

Pesanthof Westmaas

Het Pesanthof is een nieuwbouwproject, gelegen tussen de Munnikenweg en de Roolaan in Westmaas.Het nieuwbouwproject omvat 21 nieuwbouwwoningen waaronder;

  • 4 kavels
  • 8 twee-onder-éénkapwoningen
  • 4 hoekwoningen
  • 5 rijwoningen

De locatie is zeer dicht gelegen aan de Binnenmaas, heeft een kleinschalig bouwplan in jaren '30 bouwstijl en is op loopafstand van Kerkplein.

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijg je een indicatie van jouw huidige woningwaarde en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie