Projecten om naar uit te kijken

Projecten om naar uit te kijken

nieuwbouwproject JUUL rotterdam

JUUL

Start verkoop verwachting Q3 2021

Hoe knus ziet dit project eruit? Dit is JUUL! De bijzondere geschiedenis rondom de Julianakerk op Heijplaat maakt dat dit project direct een authentieke uitstraling zal krijgen. Deze woningen worden gebouwd binnen de contouren van de kerk. In dit project komen oud en nieuw samen en koop je alles behalve een standaard woning. Vind je nieuwbouwwoningen dus normaal gesproken saai? Dan zal dit project je zeker nog gaan verbazen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in via de projectwebsite!

harmonie fase 2

Harmonie fase 2

Harmonie fase 1 is in verkoop en binnenkort start de verkoop van fase 2! Schrijf je in om hierover op de hoogte gehouden te worden. In fase 2 komen totaal 40 nieuwe woningen in vier verschillende woningtypes.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Het ZuideR Carré

Start verkoop verwachting Q2 2021

MONUMENTAAL EN STOER. GEWOON ÉCHT ROTTERDAMS
Vreewijk leeft! Dit stukje onvervalst Rotterdam trekt steeds meer nieuwe bewoners en is een monument op zich. In het hart van deze verborgen parel op Zuid neemt het voormalige Zuiderziekenhuis een in het oog springende plek in. Hier te kunnen wonen is een droom van velen. Binnenkort wordt het werkelijkheid.

In het imposante Carrégebouw worden 73 loft-appartementen gerealiseerd. Van lekker compact tot heerlijk ruim, zoals de tweelaagse woningen op de begane grond/souterrain die perfect zijn voor gezinnen. De appartementen in Het ZuideR Carré zijn ideaal voor iedereen die van het stadse leven houdt!

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Wonen in Reijsendaal

Start verkoop verwachting voorjaar 2021

Ook dit jaar jaar wordt er weer een prachtig project gerealiseerd in Park 16 Hoven te Rotterdam, in misschien wel het mooiste deelgebied Reijsendaal.

Het plan biedt voldoende keuze voor mensen die houden van een ruim en luxe woonmilieu en door het ontwerp van twee architecten is bijna geen woning hetzelfde.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Kloos

Start verkoop verwachting juni 2021

Aan de Noord komen 259 prachtige nieuwe woningen. De architectuur verwijst naar het stoere industriële verleden van de voormalig staalbouwer.

De woningen zijn gebaseerd op een houten constructie. Deze wordt geprefabriceerd in de fabriek en per boot naar de locatie gebracht om zo min mogelijk bouwverkeer over de Kinderdijk te laten rijden. De materialisering is waar mogelijk op basis van droge verbindingen en daarmee flexibel en demontabel.

  Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

  Lindesteyn

  Start verkoop verwachting eind 2021

  Tussen volwassen bomen aan de Buizerdstraat komt een kleinschalig appartementengebouw. Lindesteyn bestaat uit 24 royale appartementen van circa 115m² tot 200m² voor de topappartementen met 2 woonlagen. Alle appartementen hebben een grote buitenruimte én eigen parkeerplaats in een half verdiepte kelder. Er is veel variatie in indeling, ligging en grootte. We vertellen er graag snel meer over.

  Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

  In de Buurttuin

  Start verkoop verwachting zomer 2021

  De portiekflats langs de Parkweg in Schiedam maken plaats voor een gezellige, nieuwe buurt met een fraai, gevarieerd woningaanbod. Er komen kleinschalige appartementengebouwen en eengezinswoningen. Koop en huur! Maar bovenal komt er veel groen.

  Het groen is er al, maar het maakt straks meer onderdeel uit van de buurt. En er komt groen bij. Zo kun je de buurttuinen tussen de woningen ook echt gebruiken als verlengstuk van je thuis. Spelen met vriendjes, een praatje met de buren, een boek lezen en samen tuinieren, jeu de boulen of barbecueën. Je doet het In de Buurttuin. Jullie Buurttuin!

  ijsselpark

  Spuifront

  Start verkoop verwachting tweede kwartaal van 2021

  Bouwen op een locatie als deze vraagt om respect voor het verleden van Oud-Beijerland. Die geschiedenis keert terug in de architectuur van Spuifront. Woningen en appartementengebouwen verschillen allemaal van elkaar, maar zijn tóch herkenbaar familie. Het is een beeld vol afwisseling, met (top)appartementen, penthouses, kade- en dijkwoningen, herenhuizen en maisonnettewoningen. Die veelheid aan woningtypen maakt Spuifront extra aantrekkelijk voor veel woningzoekers zoals bijvoorbeeld: gezinnen met kinderen, stellen en/of singles. U misschien?

  riederwerf

  Riederwerf

  Start verkoop verwachting Q2 2021

  De eerste vier fasen van Riederwerf zijn opgeleverd en bewoond. Nu zijn de ontwikkelingen voor fase 5 & 6 in volle gang. Het woningaanbod van fase 5 bestaat uit ca. 20 royale twee-onder-één-kapwoningen. Deze twee-onder-één-kapwoningen hebben een prachtig uitzicht over het water en worden gerealiseerd pal aan de Nieuwe Maas.

  Fase 6 bestaat uit ca. 28 eengezinswoningen aan de Ringdijk. De plannen voor deze twee fasen zijn momenteel nog in ontwikkeling.

  Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

  Geen goed beeld van wat jouw (nieuwbouw)woning mag kosten? Bereken gemakkelijk jouw maximale hypotheek in de online rekentool!

  Maximale hypotheek berekenen

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie