Projecten om naar uit te kijken

Projecten om naar uit te kijken

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Thuishaven

Start verkoop verwachting binnenkort

Luxe wonen op "Thuishaven" in de buurt van het strand, het nieuwbouwproject in Hoek van Holland! Binnenkort gaan de 10 luxe 2-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen in verkoop. Stijlvol en vrij wonen in een omgeving met natuur, zee, strand en dichtbij de grote steden. Dat is wonen in Thuishaven te Hoek van Holland.

kromhout aan het water

Kromhout aan het water

Start verkoop verwachting september 2020

'Kromhout aan het water' ligt midden in het centrum van Dordrecht. Er zullen 41 nieuwbouwappartementen, met ligging aan het water aan de achterzijde, worden gerealiseerd. Er zijn diverse typen appartementen met woonoppervlakten tussen 88 m2 en 128 m2 en v.o.n. prijzen tussen € 309.500,-- v.o.n. en € 449.500,-- v.o.n.

Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats en een ruime buitenruimte. De prognose voor de start van de bouw is het eerste kwartaal van 2021.

stationstuin barendrecht

Stationstuin

Start verhuur verwachting Q3 2020

Op loopafstand van het treinstation van Barendrecht worden momenteel 3 appartementencomplexen gebouwd. Na de zomervakantie van 2020 start Brookland met de verhuur van 29 vrije sectorappartementen en 12 parkeerplaatsen in gebouw 3.

De appartementen worden zeer compleet opgeleverd met o.a. een keukeninrichting met apparatuur, renovlies behang en PVC vloeren. Verwachte oplevering: Q1 2021.

ijsselpark

IJsselpark

Start verkoop verwachting zomer 2020

Op een van de mooiste plekjes in Capelle aan den IJssel, gelegen in het karakteristieke landschap en aan de golfbaan, ontwikkelt BEMOG een nieuw groen woonplan met een grote variatie aan appartementen, geschakelde woningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s.
In het nieuwe IJsselpark woont u midden in een waterrijke, groene enclave in de Randstad.

De voorbereidingen voor deze prachtige parkbuurt tussen 's-Gravenweg, Kanaalweg en de Golfclub Capelle zijn in volle gang.

riederwerf

Riederwerf

Start verkoop verwachting Q2 2020

De eerste vier fasen van Riederwerf zijn opgeleverd en bewoond. Nu zijn de ontwikkelingen voor fase 5 & 6 in volle gang. Het woningaanbod van fase 5 bestaat uit ca. 20 royale twee-onder-één-kapwoningen. Deze twee-onder-één-kapwoningen hebben een prachtig uitzicht over het water en worden gerealiseerd pal aan de Nieuwe Maas.

Fase 6 bestaat uit ca. 28 eengezinswoningen aan de Ringdijk. De plannen voor deze twee fasen zijn momenteel nog in ontwikkeling.

veerkade fase 2

Veerkade Fase 2

Start verkoop verwachting zomer 2020

Riant en statig wonen, met een echt havengevoel. Het kan straks in deelgebied Veerkade in nieuwbouwwijk De Haven Spijkenisse. Daar gaat naar verwachting rond de zomer fase 2 in verkoop, met 13 fantastische kadewoningen. De architectuur wordt net zo verfijnd als in fase 1, die inmiddels in aanbouw is. Maar achter de fraaie gevels zijn de woningen net even anders: je hebt meer keuze.

Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

Geen goed beeld van wat jouw (nieuwbouw)woning mag kosten? Wij vertellen je jouw mogelijkheden graag in een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek!

Hypotheekadviesgesprek aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie