Projecten om naar uit te kijken

Projecten om naar uit te kijken

remisehof fase 2

Remisehof Fase 2 in Rotterdam

Het Spuikanaal is de tweede en laatste fase van Het Remisehof. Anders dan de vorige fase bestaat deze fase volledig uit koopwoningen en -appartementen. Dit betekent voor jou als koper dat er nog meer te kiezen valt. Kies je voor één van de luxe appartementen? Een lichte videwoning? Of heb je veel ruimte nodig en kies je voor een 5-laags herenhuis? In Het Remisehof is er voor ieder wat wils!

natuurlijk stads

Natuurlijk Stads in Rotterdam

21 november in de verkoop!

Natuurlijk Stads is een nieuwbouwproject, gelegen aan de Charloisse Lagedijk. Het nieuwbouwproject omvat 14 onder één kapwoningen en een vrijstaande woning. Wonen aan de Charloisse Lagedijk betekent wonen in een prachtig groene en landelijke omgeving. Maar wel met alle gemakken van de stad dichtbij. Je staat zo met de fiets bij het metro station, waarmee je weer zo in het centrum van Rotterdam staat. Reis je voor je werk wat verder? Met de auto sta je zo op de A15. Basischolen in de buurt zijn er in overvloed, je kan naar Zuid, Rhoon en Barendrecht. MBO's, HBO's en universiteiten zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

de kade maassluis

De Kade in Maassluis

Een in ieder opzicht aantrekkelijk nieuwbouwproject met een grote diversiteit aan woningtypes in diverse prijsklassen. Een woonoase waar je straks naar hartenlust geniet van natuur en buitenleven. En die ook nog eens heel goed bereikbaar is met zowel auto als openbaar vervoer. Drie heel eigen woonsferen vindt je in De Kade. Stoer aan de statige handelskade, lieflijk in de groene woonhoven en panoramisch aan de rivier. Een wijk met karakter, waar groen en water, dynamiek en rust samenkomen! Zeg nou zelf. Zo wil je toch ook graag wonen?

park waterrijk fase 4

Park Waterrijk Fase 4 in Hekelingen

Riant wonen, in het groen, met uitgestrekte polders en natuur naast de deur. Het kan aan de rand van Hekelingen, nabij de Toldijk. Tussen de Hoeksche Waard en Spijkenisse ligt grenzend aan het Nationaal Landschap Hoeksche Waard het dorp Hekelingen. Op deze mooie locatie ontwikkelt Stevast Baas & Groen het nieuwbouwproject Park Waterrijk. In dit plan wordt een grote diversiteit aan woningtypen in verschillende prijsklassen gerealiseerd, met onder meer vrijstaande woningen, tweekappers, waterwoningen en rijwoningen.

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijg je een indicatie van jouw huidige woningwaarde en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie