Projecten om naar uit te kijken

Projecten om naar uit te kijken

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Wonen in Reijsendaal

Start verkoop verwachting voorjaar 2021

Ook dit jaar jaar wordt er weer een prachtig project gerealiseerd in Park 16 Hoven te Rotterdam, in misschien wel het mooiste deelgebied Reijsendaal.

Het plan biedt voldoende keuze voor mensen die houden van een ruim en luxe woonmilieu en door het ontwerp van twee architecten is bijna geen woning hetzelfde.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Kloos

Start verkoop verwachting mei 2021

Aan de Noord komen 275 prachtige nieuwe woningen. De architectuur verwijst naar het stoere industriële verleden van de voormalig staalbouwer.

De woningen zijn gebaseerd op een houten constructie. Deze wordt geprefabriceerd in de fabriek en per boot naar de locatie gebracht om zo min mogelijk bouwverkeer over de Kinderdijk te laten rijden. De materialisering is waar mogelijk op basis van droge verbindingen en daarmee flexibel en demontabel.

  Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

  Lindesteyn

  Start verkoop verwachting eind 2021

  Tussen volwassen bomen aan de Buizerdstraat komt een kleinschalig appartementengebouw. Lindesteyn bestaat uit 24 royale appartementen van circa 115m² tot 200m² voor de topappartementen met 2 woonlagen. Alle appartementen hebben een grote buitenruimte én eigen parkeerplaats in een half verdiepte kelder. Er is veel variatie in indeling, ligging en grootte. We vertellen er graag snel meer over.

  imagine rotterdam

  IMAGINE

  Start verkoop maart 2021

  Met trots starten we in maart met de verkoop van de woningen in woongebouw IMAGINE; stadswoningen, appartementen en penthouses van uiteenlopende formaten. Op de eerste rang van Feyenoord City woon je hier in een dynamische omgeving die alles in zich heeft. Vanuit je woning kijk je uit over de groene binnentuin, de Maas, Feyenoord City of richting de skyline van Rotterdam.

  ijsselpark

  Spuifront

  Start verkoop verwachting tweede kwartaal van 2021

  Bouwen op een locatie als deze vraagt om respect voor het verleden van Oud-Beijerland. Die geschiedenis keert terug in de architectuur van Spuifront. Woningen en appartementengebouwen verschillen allemaal van elkaar, maar zijn tóch herkenbaar familie. Het is een beeld vol afwisseling, met (top)appartementen, penthouses, kade- en dijkwoningen, herenhuizen en maisonnettewoningen. Die veelheid aan woningtypen maakt Spuifront extra aantrekkelijk voor veel woningzoekers zoals bijvoorbeeld: gezinnen met kinderen, stellen en/of singles. U misschien?

  Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

  In de Buurttuin

  Start verkoop verwachting zomer 2021

  De portiekflats langs de Parkweg in Schiedam maken plaats voor een gezellige, nieuwe buurt met een fraai, gevarieerd woningaanbod. Er komen kleinschalige appartementengebouwen en eengezinswoningen. Koop en huur! Maar bovenal komt er veel groen.

  Het groen is er al, maar het maakt straks meer onderdeel uit van de buurt. En er komt groen bij. Zo kun je de buurttuinen tussen de woningen ook echt gebruiken als verlengstuk van je thuis. Spelen met vriendjes, een praatje met de buren, een boek lezen en samen tuinieren, jeu de boulen of barbecueën. Je doet het In de Buurttuin. Jullie Buurttuin!

  riederwerf

  Riederwerf

  Start verkoop verwachting Q2 2021

  De eerste vier fasen van Riederwerf zijn opgeleverd en bewoond. Nu zijn de ontwikkelingen voor fase 5 & 6 in volle gang. Het woningaanbod van fase 5 bestaat uit ca. 20 royale twee-onder-één-kapwoningen. Deze twee-onder-één-kapwoningen hebben een prachtig uitzicht over het water en worden gerealiseerd pal aan de Nieuwe Maas.

  Fase 6 bestaat uit ca. 28 eengezinswoningen aan de Ringdijk. De plannen voor deze twee fasen zijn momenteel nog in ontwikkeling.

  Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

  Geen goed beeld van wat jouw (nieuwbouw)woning mag kosten? Bereken gemakkelijk jouw maximale hypotheek in de online rekentool!

  Maximale hypotheek berekenen

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie