Projecten om naar uit te kijken

Projecten om naar uit te kijken

Thuis in Heerjansdam

Thuis in Heerjansdam | Heerjansdam

Koop | starterswoningen, rijwoningen en twee-onder-één-kapwoningen
Start verkoop Q4 2023

Alle woningen worden nul-op-de-meter en zijn hiermee volledig klaar voor de toekomst. Daardoor heeft u straks geen hoge energierekening meer. Het plan voorziet ook in het voorkomen van hittestress, draagt bij aan klimaatadaptatie met regenwaterbuffers en draagt bij aan de biodiversiteit met groene daken en gevelgroen. Hiermee wordt Thuis in Heerjansdam een klein wijkje met een warme en natuurlijke uitstraling.

In de Buurttuin fase 3

In de Buurttuin fase 3 | Schiedam

11 woningen | Binnenkort in verkoop

De woningen (ca. 131 m² woonoppervlakte) bieden je alle ruimte, doordat ze zijn voorzien van een uitbouw van 2.40 meter.
Verder beschikken de woningen over 3 slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. De 2e verdieping is open, je kunt er voor kiezen deze later op eigen gelegenheid naar wens in te delen. Bij blok 16 wordt de zolder al voorzien van een indeling waardoor je bij oplevering al direct over 2 extra slaapkamers beschikt.

Dirkzwager fase 2A

Dirkzwager fase 2 A | Schiedam

Koop | 27 woningen
Start verkoop Q3 2023

Fase 2 A bestaat uit Hofwoningen met een oppervlakte tussen de 80 en 90 m2, Pleinwoningen met een oppervlakte van ca. 110 m2, Herenhuizen a la fase 1 met een oppervlakte tussen de 120 en 200 m2 én een special met 2 woonlagen, een ruim dakterras en maar liefst ca. 180m2 woonoppervlakte.

Land van Essche

Land van Essche | Strijen

155 woningen | Start verkoop verwachting 2023

Bijzonder zijn de verschillende woonsferen in het Land van Essche. Zo kunt u ‘Wonen aan het Lint’ en ‘Wonen aan groen’. Ook qua woningaanbod biedt de wijk voor elk wat wils. Er komen 96 koopwoningen, waarvan er 27 met Koopstartregeling worden aangeboden. Daarmee bieden we ook de starter op de woningmarkt een kans op een fijn, nieuw thuis.

Dordtse Pracht

Dordtse Pracht | Dordrecht

Koop | 15 vrijstaande en royale twee-onder-één-kapwoningen
Start verkoop verwachting begin 2023

Het aanbod bestaat uit 5 vrijstaande woningen met woonoppervlakten tussen 183 en 207 m2 en 10 twee-onder-één kapwoningen met woonoppervlakten tussen 173 en 184 m2.
De ligging is uniek: midden in het park!

Zwaluwhof Oostvoorne

Zwaluwhof | Oostvoorne

Koop | 71 woningen

Zwaluwhof in Oostvoorne, op een unieke plek nabij het pittoreske centrum. De 71 sfeervolle woningen sluiten door hun heel eigen, lichte architectuur naadloos aan bij de omgeving. Zwaluwhof wordt energieneutraal, natuurinclusief en klimaatadaptief ontwikkeld en gerealiseerd.

Tree House

Tree House | Rotterdam

Koop | 127 appartementen

Tree House is het nieuwe mixed-use gebouw waar wonen, werken en verblijven samen komen. De locatie is ongekend. Tree House ligt naast het Centraal Station in Rotterdam en middenin het hart van het bruisende stadsleven. In de 130 meter hoge toren met 37 verdiepingen komen 299 hoogwaardige twee-, drie of vier-kamer appartementen waarvan 127 koop en 172 huur. De koopwoningen starten al vanaf € 325.000,- v.o.n.

Tree House

Centrumpoort Fase 2 | Spijkenisse

Koop | 18 appartementen

18 koopappartementen in een kleinschalig complex zijn in voorbereiding en wordt verwacht in juni of juli in verkoop te gaan!

In het tweede koopappartementencomplex worden 18 woningen gerealiseerd welke variëren in woonoppervlak tussen ca. 70 m² en 103 m². Elk appartement beschikt over een royaal balkon of een terras met tuin, op de begane grond zijn privé bergingen. De woning is voorzien van de duurzame installaties wat resulteert in een energie neutrale woning, complete keuken en luxe sanitair. Dit alles vormt gezamenlijk een unieke woonervaring in een kleinschalig appartementencomplex.

nieuwbouwproject JUUL rotterdam

JUUL | Rotterdam

Koop | 4 eengezinswoningen

Hoe knus ziet dit project eruit? Dit is JUUL! De bijzondere geschiedenis rondom de Julianakerk op Heijplaat maakt dat dit project direct een authentieke uitstraling zal krijgen. Deze woningen worden gebouwd binnen de contouren van de kerk. In dit project komen oud en nieuw samen en koop je alles behalve een standaard woning.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Het Stadsbad | Schiedam

Koop | 17 woningen

Midden in de stad, op de plek van het oude Sportfondsenbad, komt het Stadsbad. Een nieuwbouwplan met 17 super duurzame woningen met een woonoppervlak van 75, 115 en 130 m² groot. Geniet je hier straks van de zon of ga je in de gezamenlijke binnentuin zitten?

parq waal

Parq Waal | Barendrecht

Koop | 16 vrijstaande villa's
Start verkoop verwachting Q2 2023

Parq Waal betreft een direct aan de rivier de Waal gelegen plangebied van meer dan 2,5 hectare waar maximaal 16 vrijstaande villa’s met een variërende kavelgrootte van circa 600 tot ruim 1.500 m2 kunnen worden gerealiseerd. Parq Waal is kleinschalig, maar ruim opgezet en biedt waarschijnlijk een van de laatste mogelijkheden om aan de Waal in Barendrecht uw nieuwbouw villa te realiseren.

Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

Geen goed beeld van wat jouw (nieuwbouw)woning mag kosten? Bereken gemakkelijk jouw maximale hypotheek in de online rekentool!

Maximale hypotheek berekenen

Veelgestelde vragen over nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Er komen geregeld nieuwbouwprojecten in verkoop bij Ooms makelaars. In de meeste gevallen komen de projecten in definitieve vorm in verkoop, maar zo nu en dan vindt er ook een pre-sale plaats met voornamelijk conceptstukken. Via deze pagina houden wij je op de hoogte van de aanstaande nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouwprojecten zijn er in zowel de koopsfeer als de huursfeer. Hoewel het bij de meeste nieuwbouwprojecten woningen betreft voor de verkoop, heeft Ooms ook geregeld nieuwbouw huurhuizen. Via deze pagina houden wij je op de hoogte van de aanstaande nieuwbouwprojecten.

Ja zeker! Door je in te schrijven voor de Ooms nieuwbrief word je op de hoogte gehouden van alle nieuwbouwprojecten, maar ook van bijzondere ‘bestaande bouw’-woningen.

Wanneer een project wordt aangekondigd kan er nog een behoorlijke tijd overheen gaan, voordat het project echt in verkoop of verhuur komt. Hoewel de doorlooptijd verschilt per project, duurt het gemiddeld een jaar tot anderhalf jaar. Dat is uiteraard afhankelijk van het type project. Als makelaar houden we je graag op de hoogte. Via de Ooms nieuwsbrief geven wij je een update van de actuele status. Bijvoorbeeld wanneer de start inschrijving begint.

Gemiddeld neemt het verkoopproces van een nieuwbouwwoning tussen de drie en zes maanden in beslag, voordat er met de bouw van een project kan worden gestart. Zo dient er bijvoorbeeld een omgevingsvergunning door de desbetreffende gemeente te worden afgegeven en moet er veelal een voorverkooppercentage behaald zijn. De bouwperiode ligt over het algemeen tussen de 1 en 4 jaar. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het type project. Een eengezinswoning is eerder gereed, dan een grote woontoren.

Er zijn geen specifieke regels of handelingen om de kans op een toewijzing te vergroten. Het is wel belangrijk dat de verkoper/ontwikkelaar voldoende inzicht heeft in jouw financiële mogelijkheden, zodat het risico kan worden ingeschat. Een hypotheekverklaring of haalbaarheidscertificaat kan hierbij helpen. Onze hypotheekadviseurs kunnen je hierbij helpen in een hypotheekadviesgesprek.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie