Projecten om naar uit te kijken

Projecten om naar uit te kijken

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Wonen aan de Dijk | Oud-Beijerland

Koop | 2 hoek- en 10 rijwoningen
Start verkoop verwachting medio 2022

Heerlijk wonen midden in het centrum van Oud-Beijerland? Dat kan in de woningen van het nieuwbouwproject 'Wonen Aan de Dijk'! Dit mooie project bestaat uit 2 hoek- en 10 rijwoningen inclusief luxe sanitair, vloerverwarming op de begane grond, duurzaam verwarmings- en ventilatiesysteem, groot formaat tegelwerk en zonnepanelen.

Salix

Salix | Rotterdam

Huur | 74 appartementen
Start verhuur verwachting september 2022

Salix is één van de schaarse, splinternieuwe complexen in Hillegersberg-Schiebroek. Er komen 74 nieuwe huurwoningen: appartementen (52 m² tot 97 m²) en gezinswoningen (ruim 120 m²). Allemaal met eigen buitenruimte. Ook komt er een gezamenlijke binnentuin en er is een parkeergarage aanwezig. Pak jij deze woonkans?

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Het Stadsbad | Schiedam

Koop | 17 woningen

Midden in de stad, op de plek van het oude Sportfondsenbad, komt het Stadsbad. Een nieuwbouwplan met 17 super duurzame woningen met een woonoppervlak van 75, 115 en 130 m² groot. Geniet je hier straks van de zon of ga je in de gezamenlijke binnentuin zitten?

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Glashaven | Rotterdam

Koop | 141 appartementen, tweelaagse lofts en penthouses
Start verkoop verwachting voorjaar 2022

Glashaven is een van de laatste projecten in het Maritiem District. De ligging ten opzichte van de stad, de Maas en de havens is subliem. Het gebouw biedt 141 appartementen, tweelaagse lofts en penthouses, met een weelde aan licht, (groene) ruimte en uitzicht: Glashaven heeft het allemaal.

parq waal

Parq Waal | Barendrecht

Koop | 17 villa's en dijkwoningen
Start verkoop verwachting Q2 2022

Parq Waal betreft een direct aan de rivier de Waal gelegen plangebied van meer dan 2,5 hectare waar maximaal 16 vrijstaande villa’s met een variërende kavelgrootte van circa 520 tot 1.475 m2 kunnen worden gerealiseerd. Parq Waal is kleinschalig, maar ruim opgezet en biedt waarschijnlijk een van de laatste mogelijkheden om aan de Waal in Barendrecht uw nieuwbouw villa te realiseren.

nieuwbouwproject JUUL rotterdam

JUUL | Rotterdam

Koop | 4 eengezinswoningen
Start verkoop verwachting Q2 2022

Hoe knus ziet dit project eruit? Dit is JUUL! De bijzondere geschiedenis rondom de Julianakerk op Heijplaat maakt dat dit project direct een authentieke uitstraling zal krijgen. Deze woningen worden gebouwd binnen de contouren van de kerk. In dit project komen oud en nieuw samen en koop je alles behalve een standaard woning.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Het ZuideR Carré | Rotterdam

Koop | 72 loft-appartementen

In het imposante Carrégebouw worden 73 loft-appartementen gerealiseerd. Van lekker compact tot heerlijk ruim, zoals de tweelaagse woningen op de begane grond/souterrain die perfect zijn voor gezinnen. De appartementen in Het ZuideR Carré zijn ideaal voor iedereen die van het stadse leven houdt!

Veelgestelde vragen over nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Er komen geregeld nieuwbouwprojecten in verkoop bij Ooms makelaars. In de meeste gevallen komen de projecten in definitieve vorm in verkoop, maar zo nu en dan vindt er ook een pre-sale plaats met voornamelijk conceptstukken. Via deze pagina houden wij je op de hoogte van de aanstaande nieuwbouwprojecten.

Nieuwbouwprojecten zijn er in zowel de koopsfeer als de huursfeer. Hoewel het bij de meeste nieuwbouwprojecten woningen betreft voor de verkoop, heeft Ooms ook geregeld nieuwbouw huurhuizen. Via deze pagina houden wij je op de hoogte van de aanstaande nieuwbouwprojecten.

Ja zeker! Door je in te schrijven voor de Ooms nieuwbrief word je op de hoogte gehouden van alle nieuwbouwprojecten, maar ook van bijzondere ‘bestaande bouw’-woningen.

Wanneer een project wordt aangekondigd kan er nog een behoorlijke tijd overheen gaan, voordat het project echt in verkoop of verhuur komt. Hoewel de doorlooptijd verschilt per project, duurt het gemiddeld een jaar tot anderhalf jaar. Dat is uiteraard afhankelijk van het type project. Als makelaar houden we je graag op de hoogte. Via de Ooms nieuwsbrief geven wij je een update van de actuele status. Bijvoorbeeld wanneer de start inschrijving begint.

Gemiddeld neemt het verkoopproces van een nieuwbouwwoning tussen de drie en zes maanden in beslag, voordat er met de bouw van een project kan worden gestart. Zo dient er bijvoorbeeld een omgevingsvergunning door de desbetreffende gemeente te worden afgegeven en moet er veelal een voorverkooppercentage behaald zijn. De bouwperiode ligt over het algemeen tussen de 1 en 4 jaar. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van het type project. Een eengezinswoning is eerder gereed, dan een grote woontoren.

Er zijn geen specifieke regels of handelingen om de kans op een toewijzing te vergroten. Het is wel belangrijk dat de verkoper/ontwikkelaar voldoende inzicht heeft in jouw financiële mogelijkheden, zodat het risico kan worden ingeschat. Een hypotheekverklaring of haalbaarheidscertificaat kan hierbij helpen. Onze hypotheekadviseurs kunnen je hierbij helpen in een hypotheekadviesgesprek.

Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

Geen goed beeld van wat jouw (nieuwbouw)woning mag kosten? Bereken gemakkelijk jouw maximale hypotheek in de online rekentool!

Maximale hypotheek berekenen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie