Projecten om naar uit te kijken

Projecten om naar uit te kijken

imagine rotterdam

IMAGINE

Met trots starten we in december met de verkoop van de woningen in woongebouw IMAGINE; stadswoningen, appartementen en penthouses van uiteenlopende formaten. Op de eerste rang van Feyenoord City woon je hier in een dynamische omgeving die alles in zich heeft. Vanuit je woning kijk je uit over de groene binnentuin, de Maas, Feyenoord City of richting de skyline van Rotterdam.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

De Bovenmeester

Prognose start verkoop september 2020

Op de plek waar vroeger het Zadkine college huisvestte, komt De Bovenmeester! Op de hoek van de Braakensiekstraat en Willem Pastoorsstraat om precies te zijn. Een prachtig nieuwbouwproject met 16 ruime eengezinswoningen en 30 appartementen met grote buitenruimte. Hier woont u nieuw in een bestaande wijk die mooier en mooier wordt. Dichtbij scholen, het stadscentrum en tal van andere voorzieningen.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Lloyd Yard

Binnenkort in verkoop

Aan de Rotterdamse Lloydpier is de havenhistorie voelbaar. Het uitzicht over de Maas is gigantisch, de sfeer is groots. En dat op fietsafstand van het Scheepvaartkwartier, historisch Delfshaven en het centrum; Rotterdamser kan het bijna niet worden.

Hoe lekker is het om te wonen in een omgeving waarin bloemen en planten de blikvangers zijn. Waar je schommelend in het Maasvenster boten ziet komen en gaan. De unieke gemeenschappelijke buitenruimtes in Lloyd Yard laten iedere bewoner genieten van de zon, rust, frisse lucht en het uitzicht.

In Lloyd Yard is er voor ieder wat wils; je vindt er studio’s, maisonnettes, appartementen en royale gezinswoningen. Als duurzame koop- of huurwoning, in prijsklassen die tegemoetkomen aan de wensen van singles, starters, doorstromers en families.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Park 16Hoven

Start verkoop 30 september 2020

In Park 16Hoven is een hoogwaardige woonwijk ontwikkeld met woningen op royale kavels. Dit deelplan "De Driehoek" kenmerkt zich door de fraaie ligging aan de rand, waarbij de driehoekige vorm van de bebouwing speciaal te noemen is. Het aanbod van Roosdom Tijhuis bestaat uit:
- Woningtype Sinus
3 vrijstaande villa's (waarvan 1 met slaap- en badkamer op de begane grond)
- Woningtype Cosinus
6 half vrijstaande villa's

Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is er geen fysieke start verkoop. Vanaf woensdag 30 september is alle verkoopdocumentatie af te halen bij Ooms Makelaars. Tevens vindt u vanaf dat moment ook alle verkoopinformatie online op de projectwebsite.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

In de Buurttuin

Start verkoop verwachting oktober 2020

De portiekflats langs de Parkweg in Schiedam maken plaats voor een gezellige, nieuwe buurt met een fraai, gevarieerd woningaanbod. Er komen kleinschalige appartementengebouwen en eengezinswoningen. Koop en huur! Maar bovenal komt er veel groen.

Het groen is er al, maar het maakt straks meer onderdeel uit van de buurt. En er komt groen bij. Zo kun je de buurttuinen tussen de woningen ook echt gebruiken als verlengstuk van je thuis. Spelen met vriendjes, een praatje met de buren, een boek lezen en samen tuinieren, jeu de boulen of barbecueën. Je doet het In de Buurttuin. Jullie Buurttuin!

ijsselpark

IJsselpark

Start verkoop verwachting zomer 2020

Op een van de mooiste plekjes in Capelle aan den IJssel, gelegen in het karakteristieke landschap en aan de golfbaan, ontwikkelt BEMOG een nieuw groen woonplan met een grote variatie aan appartementen, geschakelde woningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s.
In het nieuwe IJsselpark woont u midden in een waterrijke, groene enclave in de Randstad.

De voorbereidingen voor deze prachtige parkbuurt tussen 's-Gravenweg, Kanaalweg en de Golfclub Capelle zijn in volle gang.

riederwerf

Riederwerf

Start verkoop verwachting Q2 2020

De eerste vier fasen van Riederwerf zijn opgeleverd en bewoond. Nu zijn de ontwikkelingen voor fase 5 & 6 in volle gang. Het woningaanbod van fase 5 bestaat uit ca. 20 royale twee-onder-één-kapwoningen. Deze twee-onder-één-kapwoningen hebben een prachtig uitzicht over het water en worden gerealiseerd pal aan de Nieuwe Maas.

Fase 6 bestaat uit ca. 28 eengezinswoningen aan de Ringdijk. De plannen voor deze twee fasen zijn momenteel nog in ontwikkeling.

veerkade fase 2

Veerkade Fase 2

Start verkoop verwachting zomer 2020

Riant en statig wonen, met een echt havengevoel. Het kan straks in deelgebied Veerkade in nieuwbouwwijk De Haven Spijkenisse. Daar gaat naar verwachting rond de zomer fase 2 in verkoop, met 13 fantastische kadewoningen. De architectuur wordt net zo verfijnd als in fase 1, die inmiddels in aanbouw is. Maar achter de fraaie gevels zijn de woningen net even anders: je hebt meer keuze.

Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

Geen goed beeld van wat jouw (nieuwbouw)woning mag kosten? Bereken gemakkelijk jouw maximale hypotheek in de online rekentool!

Maximale hypotheek berekenen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie