Projecten om naar uit te kijken

Projecten om naar uit te kijken

Harmonie

Start verkoop verwachting eerste helft 2020

Eigentijdse woningen, ruim, licht en met ruimte voor eigenheid. Denk: fijne gezinswoningen, omgeven door water en groen, wat laagbouw-appartementen – een keur aan woningtypen voor jong en oud. Een mooie mix van architectuur en een net zo mooie mix van bewoners. Want de bewoners maken een wijk. Wanneer er vogels fluiten, kinderen spelen en mensen elkaar ontmoeten. Een nieuwbouw wijk waar je de buren kent maar ook privacy vindt. Waar je niet op een woestenij van blik uitkijkt, omdat auto’s onder een groen dak staan. Waar je in 10 minuten met de metro in ‘de stad’ zit, maar de terugreis naar huis toch mooier vindt.

coolsjiek

Cool Sjiek

Midden in het centrum van Rotterdam, in de luwte van twee rustige straten wordt in 2020 gestart met de realisatie van het project ‘Cool Sjiek’. Een binnenstedelijke parel bestaande uit vier luxueuze eengezinswoningen die de stempel ‘sjiek’ met trots zullen dragen. Dit nieuwbouwproject onderscheidt zich met gemak van het gros van de woningen in het centrum van Rotterdam.

Vier gepersonaliseerde woningen met klasse gelegen op een unieke locatie op loopafstand van Rotterdam Centraal, dat is Cool Sjiek.

ijsselpark

IJsselpark

Start verkoop verwachting zomer 2020

Op een van de mooiste plekjes in Capelle aan den IJssel, gelegen in het karakteristieke landschap en aan de golfbaan, ontwikkelt BEMOG een nieuw groen woonplan met een grote variatie aan appartementen, geschakelde woningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s.
In het nieuwe IJsselpark woont u midden in een waterrijke, groene enclave in de Randstad.

De voorbereidingen voor deze prachtige parkbuurt tussen 's-Gravenweg, Kanaalweg en de Golfclub Capelle zijn in volle gang.

riederwerf

Riederwerf

Start verkoop verwachting Q2 2020

De eerste vier fasen van Riederwerf zijn opgeleverd en bewoond. Nu zijn de ontwikkelingen voor fase 5 & 6 in volle gang. Het woningaanbod van fase 5 bestaat uit ca. 20 royale twee-onder-één-kapwoningen. Deze twee-onder-één-kapwoningen hebben een prachtig uitzicht over het water en worden gerealiseerd pal aan de Nieuwe Maas.

Fase 6 bestaat uit ca. 28 eengezinswoningen aan de Ringdijk. De plannen voor deze twee fasen zijn momenteel nog in ontwikkeling.

veerkade fase 2

Veerkade Fase 2

Start verkoop verwachting zomer 2020

Riant en statig wonen, met een echt havengevoel. Het kan straks in deelgebied Veerkade in nieuwbouwwijk De Haven Spijkenisse. Daar gaat naar verwachting rond de zomer fase 2 in verkoop, met 13 fantastische kadewoningen. De architectuur wordt net zo verfijnd als in fase 1, die inmiddels in aanbouw is. Maar achter de fraaie gevels zijn de woningen net even anders: je hebt meer keuze.

Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

Geen goed beeld van wat jouw (nieuwbouw)woning mag kosten? Wij vertellen je jouw mogelijkheden graag in een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek!

Hypotheekadviesgesprek aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie