Projecten om naar uit te kijken

Projecten om naar uit te kijken

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Lindesteyn

Start verkoop verwachting eind 2021

Tussen volwassen bomen aan de Buizerdstraat komt een kleinschalig appartementengebouw. Lindesteyn bestaat uit 24 royale appartementen van circa 115m² tot 200m² voor de topappartementen met 2 woonlagen. Alle appartementen hebben een grote buitenruimte én eigen parkeerplaats in een half verdiepte kelder. Er is veel variatie in indeling, ligging en grootte. We vertellen er graag snel meer over.

nieuwbouwproject JUUL rotterdam

JUUL

Start verkoop verwachting Q4 2021

Hoe knus ziet dit project eruit? Dit is JUUL! De bijzondere geschiedenis rondom de Julianakerk op Heijplaat maakt dat dit project direct een authentieke uitstraling zal krijgen. Deze woningen worden gebouwd binnen de contouren van de kerk. In dit project komen oud en nieuw samen en koop je alles behalve een standaard woning. Vind je nieuwbouwwoningen dus normaal gesproken saai? Dan zal dit project je zeker nog gaan verbazen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in via de projectwebsite!

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Wonen in Reijsendaal

Start verkoop verwachting medio november 2021

Ook dit jaar jaar wordt er weer een prachtig project gerealiseerd in Park 16 Hoven te Rotterdam, in misschien wel het mooiste deelgebied Reijsendaal.

Het plan biedt voldoende keuze voor mensen die houden van een ruim en luxe woonmilieu en door het ontwerp van twee architecten is bijna geen woning hetzelfde.

Nieuwbouwprojecten om naar uit te kijken

Het ZuideR Carré

MONUMENTAAL EN STOER. GEWOON ÉCHT ROTTERDAMS

Vreewijk leeft! Dit stukje onvervalst Rotterdam trekt steeds meer nieuwe bewoners en is een monument op zich. In het hart van deze verborgen parel op Zuid neemt het voormalige Zuiderziekenhuis een in het oog springende plek in. Hier te kunnen wonen is een droom van velen. Binnenkort wordt het werkelijkheid.

In het imposante Carrégebouw worden 73 loft-appartementen gerealiseerd. Van lekker compact tot heerlijk ruim, zoals de tweelaagse woningen op de begane grond/souterrain die perfect zijn voor gezinnen. De appartementen in Het ZuideR Carré zijn ideaal voor iedereen die van het stadse leven houdt!

Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

Geen goed beeld van wat jouw (nieuwbouw)woning mag kosten? Bereken gemakkelijk jouw maximale hypotheek in de online rekentool!

Maximale hypotheek berekenen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie