Uit elkaar gaan en je geldzaken - 41952

Uit elkaar gaan en je geldzaken

Een scheiding is een emotionele gebeurtenis met financiële gevolgen. Van vragen over hoe het zit het met de hypotheek van jullie huis tot je pensioen en de alimentatierechten. Er moet flink wat geregeld worden. Deze ingewikkelde vraagstukken zijn precies de reden waarom het inschakelen van een echtscheidingsadviseur waardevol is tijdens deze moeilijke periode. Samen nemen we belangrijke geldzaken door en geven we je inzicht in de financiële situatie. Zo kun je je voorbereiden op je nieuwe situatie en zorgen dat alles geregeld is.

Ga je uit elkaar of wil je graag meer informatie over de financiële gevolgen hiervan? Wij geven onafhankelijk advies afgestemd op jullie huidige financiële situatie en op die van de toekomst. Zo kunnen jullie deze fase samen financieel goed afsluiten en gaan jullie vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Bij een scheiding komen veel factoren aan bod;

 • Wat gebeurt er met de kinderen en/of huisdieren?
 • Wat doen we met de woning?
 • Hoe verdelen we de inboedel?
 • Kan ik een nieuwe woning kopen?

Bovenstaande vragen zijn lastig te beantwoorden onder stressvolle omstandigheden. Het is daarom verstandig om bij een echtscheiding een echtscheidingsadviseur te raadplegen.

Plan een kosteloos oriëntatiegesprek!

Een scheiding zonder financiële zorgen

In deze nieuwe aflevering van Ooms Talk gaan Financieel Adviseur Anniek Hoogstad en Scheidingsadviseur Mariëlle Moerman samen in gesprek over wat er bij komt kijken wanneer je uit elkaar gaat. Wat moet er allemaal gebeuren? Waar begin je? We begrijpen heel goed dat het veel spanning met zich meebrengt op het moment dat je besluit uit elkaar te gaan. Scheidingsadviseur Mariëlle Moerman neemt je graag mee in het proces om uiteindelijk tot een goede uitkomst te komen. Luister je mee?

Ga je scheiden? Zo kunnen wij jou helpen.

Scheiden
Volgende: Financieel advies bij een scheiding
Scheiden
Scheiden
Volgende: Maak een afspraak
Scheiden
Scheiden
Volgende: Vrijblijvende kennismaking
Scheiden

Vrijblijvende kennismaking

Er komt veel op je af, waar moet je beginnen? Uiteraard zijn wij er om je hierbij te helpen. Tijdens een eerste vrijblijvende kennismaking vertellen we je wat je kunt verwachten en wat we samen gaan regelen. En uiteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen van al je vragen.


Volgende: Vrijblijvende kennismaking

Financieel advies bij een scheiding

Onze echtscheidingsadviseur helpt je bij alle zaken rondom de hypotheek/huur van je huis, de alimentatierechten, het pensioen enzovoorts. Samen maken we een plan van aanpak en zoeken we uit wat er al op papier staat en wat er nog geregeld moet woorden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het overnemen van de hypotheek bij een koophuis of het uitkopen van je partner.

Volgende: Vrijblijvende kennismaking

Maak een afspraak

Geld en de financiële toekomst geven vaak de grootste onrust en conflicten. Een echtscheidingsadviseur van Ooms begrijpt dit. We gaan moeilijke gesprekken dan ook niet uit de weg. In plaats daarvan wordt er actief meegedacht en gezocht naar oplossingen. Op basis van jullie financiële gegevens, wensen en belangen stellen we een financieel plan op voor jullie nieuwe toekomst.

   Volgende: Vrijblijvende kennismaking

   Onze specialisten begeleiden je bij elke stap

   Sandra van Pinxteren Sandra van Pinxteren
   Sandra van Pinxteren Sandra van Pinxteren

   Erkend Financieel Adviseur

   André Slager André Slager
   André Slager André Slager

   Hypothecair Planner

   Paul van den Herik Paul van den Herik
   Paul van den Herik Paul van den Herik

   Manager Hypotheken – Hypothecair Planner – Partner

   Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

   Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!