Ooms Makelaars Lansingerland

Ooms Makelaars Lansingerland

Westerwater 44
2651 JN Berkel en Rodenrijs
Bekijk route
KvK
  • 66542162
BTW
  • NL856600477B01
IBAN
  • IBAN NL85ABNA0428658423
de ackers - lansingerland

Jouw ervaren makelaar in Lansingerland

NVM Makelaar in Lansingerland nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Lansingerland, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Lansingerland

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar lansingerland

Jouw verkoopmakelaar in Lansingerland

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Lansingerland e.o.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Lansingerland ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Roggeveld 17

Makelaar liet ons vooral zelf zoeken en ondersteunde bij serieuze interesse. Bij de uiteindelijke koop heeft de makelaar de taxatiewaarde accuraat ingeschat waardoor wij beter geïnformeerd ons bod konden doen. Dit gaf ons het vertrouwen om iets hoger bod te doen, wat uiteindelijk de doorslag gaf.

8,0 10 1
Geschreven op
Christiaan van der Takstraat 51

Jim en Anissa staan voor mij voor een professionele werkwijze met een menselijke benadering. Zeker aan te bevelen!

9,0 10 1
Geschreven op
Boterbloemstraat 47

Het is veel geld maar in de huidige woningmarkt wel raadzaam om een goede aankoopmakelaar, als Ooms makelaars, erbij te hebben. Ooms Makelaars heeft ons goede tips gegeven en zijn bij de bezichtigingen aanwezig geweest.

9,0 10 1
Geschreven op
Weegbree 93

Goede communicatie. Met vragen kon ik altijd bij ze terecht. Met uiteindelijk een fijne verkoop van mijn huis!

9,0 10 1
Geschreven op
Berkelsekade 17

Jim Prezi heeft ons zeer vakkundig bijgestaan in de verkoop van onze woning. Hij heeft ons veel werk uit handen genomen, is zeer servicegericht en was goed bereikbaar. Ook buiten kantooruren. Ook vanuit Ooms zijn wij goed begeleid.

10 10 1
Geschreven op
Boterbloemstraat 33

Wat ons direct opviel was het vriendelijke en prettige contact, zowel persoonlijk als telefonisch. Goed bereikbaar.

9,0 10 1
Geschreven op
Prunuslaan 88

Heel rustige en duidelijke manier van communiceren. Niet doen alsof het kopen en verkopen van een huis een dagelijkse bezigheid is voor veel mensen. Heel behulpzaam en echt altijd bereikbaar. Als wij ooit nog in ons leven iemand nodig zouden moeten hebben voor verkoop en aankoop van een huis, weet ik direct Ooms Makelaars weer te vinden. Iedereen binnen Ooms waar wij contact mee hebben gehad is even duidelijk en eerlijk. Niet dat deze mening is gebaseerd op een

10 10 1
Geschreven op
Beethovenlaan 51

Al onze vragen werden snel opgepakt en goed opgelost of beantwoord. De aanpak was realistisch. De makelaar was goed bereikbaar. De makelaar heeft ook bemiddeld bij het vinden van een aankoopmakelaar elders in het land. Dit was zeer prettig.

8,0 10 1
Geschreven op
Noordersingel 33

Als starters op de koopwoningenmarkt hebben we na een aantal bezichtigingen toch een aankoopmakelaar in de hand genomen en we kwamen uit bij Ooms Makelaars Lansingerland. Het contact met de makelaar (Jim Pezie) en ook met het kantoor (Anissa Cairo) verliep soepel en prettig. Er werd snel gereageerd op vragen en ze hielden ons goed op de hoogte. Ze zijn vriendelijk en deskundig. De makelaar ging mee naar een bezichtiging, of als dat onverhoopt niet mogelijk was, nam

9,0 10 1
Geschreven op
Topaas 68

Na een jaar zelf gezocht te hebben zonder resultaat, hebben we besloten om Jim Pezie via Ooms in te schakelen. Een gouden besluit zo blijkt: het eerste huis wat we samen met hem bezichtigd hebben, is aangekocht! De communicatie met Jim verliep prettig, vriendelijk, duidelijk en hij was altijd bereikbaar.De hypotheek hebben we door Jacco Groenewoud van Ooms laten verzorgen. Ook over hem zijn we zeer tevreden. Zijn uitleg was erg duidelijk en hij dacht goed met ons mee.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 53 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2690

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie