Ooms Makelaars Lansingerland

Ooms Makelaars Lansingerland

Westerwater 44
2651 JN Berkel en Rodenrijs
Bekijk route
KvK
  • 66542162
BTW
  • NL812553767B17

Wij kennen alle wijken in Lansingerland e.o.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Lansingerland ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Pijlkruidstraat 19

Ik ben zeer tevreden. Leuke spontane makelaar die altijd zijn afspraken na komt. Hij geeft ook feedback na de bezichtiging.

10 10 1
Geschreven op
Diamant 4

Ooms Berkel en Rodenrijs is een prima makelaar, duidelijk, vakkundig en effectief ! Wij zijn zeer tevreden !

9,0 10 1
Geschreven op
Eendendreef 24

Contact was zeer goed zowel voor vragen over verkoop van onze woning als voor vragen van aankoop nieuwe woning. Stonden steeds voor ons klaar.

9,0 10 1
Geschreven op
Slotermeer 19

Heel prettig samengewerkt met Jim van Ooms Makelaars Langsingerland. Dit gebeurde op een professionele, maar toch oom prettig informeel.

9,0 10 1
Geschreven op
Smaragd 5

Kennismaking verliep goed en prettig. Jim heeft ons goed geholpen door alle stappen van het verkoopproces. Nooit te beroerd om vragen te beantwoorden en was goed bereikbaar. Anders was zijn kantoor wel goed bereikbaar. Ook op het gebied van foto's, styling en verkoopteksten hebben wij er nauwelijks omkijken naar gehad. In onze ogen heeft Ooms zijn geld terugverdient. Al met al erg tevreden.

9,0 10 1
Geschreven op
Seinmolen 14

Jim is kundig en goed bereikbaar. De ondersteuning op kantoor wordt op prettige en adequate wijze uitgevoerd door Anissa.

8,0 10 1
Geschreven op
Rottekade 166

Het contact met de makelaar was goed, verkoopprijs goed ingeschat, het huis was snel verkocht.Zeer vriendelijke mensen, zowel de makelaar als zijn collega's.

10 10 1
Geschreven op
Anthuriumsingel 41

Deskundig advies en altijd goed te bereiken: pretttig om met ooms te werken! De onderhandeling had ook een goed resultaat.

9,0 10 1
Geschreven op
Saturnus 23

Snelle en goede communicatie, belde altijd binnen no time terug en bij vragen was kantoor ook goed te bereiken.Zeker een aanrader ivm het grote netwerk & plaatselijke marktkennis.

10 10 1
Geschreven op
Mercuriusstraat 5

Contact met de diverse medewerkers was erg prettig en kordaat. Wisten waar ze het over hadden. Gaven goede tips. Huis binnen een week verkocht. Vakwerk!

9,8 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 26 reviews
Ooms Makelaars
8.6 10 1 1703

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie