Ooms Makelaars Lansingerland

Ooms Makelaars Lansingerland

Westerwater 44
2651 JN Berkel en Rodenrijs
Bekijk route
KvK
  • 66542162
BTW
  • NL856600477B01
de ackers - lansingerland

Jouw ervaren makelaar in Lansingerland

NVM Makelaar in Lansingerland nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Lansingerland, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Lansingerland

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar lansingerland

Jouw verkoopmakelaar in Lansingerland

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Lansingerland e.o.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Lansingerland ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Saturnus 22

Het eerste gesprek voelde meteen goed. Dit is de eerste keer dat ik mijn huis verkoop en wist niet precies wat me te wachten stond. Jim is goed bereikbaar voor vragen en was erg behulpzaam, vriendelijk en heeft kennis van zaken!!

9,0 10 1
Geschreven op
Weegbree 77

Door Corona, onduidelijkheid van het effect daarvan op de huizenmarkt, en andere gebeurtenissen had ik wel momenten dat ik mij afvroeg of het allemaal wel (snel) rond zou komen. Op zo'n moment moet je een makelaar kunnen vertrouwen. Jim was doorgaans goed geïnformeerd, en koppelde de informatie van bezichtiging direct terug. We zaten op 1 lijn qua keuzes en beslissingen.

9,0 10 1
Geschreven op
Saffier 57

Gekozen voor Ooms vanwege geografische bekendheidOnze makelaar was Jim Pezie. Makelaars zijn veelal wat afstandelijk of juist te familiairJim wist daar een uitstekende balans in te vinden, naast bijzondere deskundigheid.Ook de ondersteuning vanaf kantoor was helemaal goed.Kortom meer dan tevreden.Pleun en Joke Lok

10 10 1
Geschreven op
Zomertaling 18

Het contact via de makelaar verliep hartstikke fijn. We hebben onze woning binnen 2 weken verkocht waarbij de makelaar snel en kundig heeft gehandeld. Ook tijdens de onderhandelingen hebben zij ons goed geadviseerd zodat we voor de beide partijen de beste voorwaarden hadden.

10 10 1
Geschreven op
Beatrixstraat 11

Het contact met onze makelaar Jim, verliep erg goed. Kregen altijd snelle reactie op onze vragen. En was altijd bereidt om ons te helpen. Geen spijt van onze keuze voor deze makelaar.

9,0 10 1
Geschreven op
Castor 61

Contact verliep goed.In het traject waren wat hobbels, ook vanwege de crisis, dit is goed opgepakt.

8,0 10 1
Geschreven op
Parklaan 17

Wij zijn zeer tevreden met de diensten die Jim voor ons heeft verricht als aankoopmakelaar en de diensten van zijn medewerkster Anissa. Zij waren altijd goed bereikbaar, enthousiast, en dachten veel met ons mee. De dag na het ondertekenen van de overeenkomst van opdracht, kwam Jim bijvoorbeeld al met enkele suggesties voor woningen. Dat was een aangename verrassing, omdat wij hadden begrepen dat in de huidige huizenmarkt het daadwerkelijke zoeken

10 10 1
Geschreven op
Rippingstraat 4

Ik werd door de heer J. Pezie en mevrouw Caïro deskundig begeleid en vriendelijk te woord gestaan als ik iets niet snapte. Vanwege mijn dyslexie en cijferblindheid had ik regelmatig hulp nodig. Maar ik heb geen enkele keer het gevoel gekregen dat ik dom of onhandig ben geweest. Kortom; een prima makelaar.

10 10 1
Geschreven op
Pijlkruidstraat 19

Ik ben zeer tevreden. Leuke spontane makelaar die altijd zijn afspraken na komt. Hij geeft ook feedback na de bezichtiging.

10 10 1
Geschreven op
Diamant 4

Ooms Berkel en Rodenrijs is een prima makelaar, duidelijk, vakkundig en effectief ! Wij zijn zeer tevreden !

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 31 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2160

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie