Ooms Makelaars Lansingerland

Ooms Makelaars Lansingerland

Westerwater 44
2651 JN Berkel en Rodenrijs
Bekijk route
KvK
  • 66542162
BTW
  • NL856600477B01
IBAN
  • IBAN NL85ABNA0428658423
de ackers - lansingerland

Jouw ervaren makelaar in Lansingerland

NVM Makelaar in Lansingerland nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Lansingerland, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Lansingerland

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar lansingerland

Jouw verkoopmakelaar in Lansingerland

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Lansingerland e.o.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Lansingerland ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Schans 14

Goede begeleiding gehad tijdens verkoop van mijn woning, vriendelijk en professioneelGezien Ooms een groot bereik heeft in div regio’s heb ik bewust gekozen voor Ooms. Perfecte map gehad van Ooms waar alles in stond mbt de verkoop van je huis, zeer professioneel.De map werd samen doorgenomen en waar nodig toegelicht..Ik kijk met zeer tevredenheid terug op de verkoop .

9,0 10 1
Geschreven op
Kastanjelaan 35

Wij zijn zeer tevreden over Ooms Makelaar Lansingerland. Zij hebben ons geholpen met aan- en verkoop van de huizen. Vanaf het eerste moment ondernamen zij snel actie, was er duidelijken heel fijn contact. Dit was voor ons een heel nieuw avontuur en Ooms heeft ons hier heel goed in begeleid en ervoor gezorgd dat alles duidelijk voor ons was. De aankoop van ons nieuwe huis ging snel en duidelijk, we hebben hier ons geen momenten druk om gemaakt. Met de verkoop van ons

10 10 1
Geschreven op
Kruisweg 76

Jim is een kundige makelaar die ons goed geholpen heeft bij de aankoop van ons nieuwe huis en verkoop van ons oude huis. Door zijn transparantie en het makkelijke overleg per telefoon en whats app zijn we goed door het verkoop en aankoopproces geloodst.

8,0 10 1
Geschreven op
Lijsterbeslaan 41

Jim is een top makelaar. Binnen één maand een nieuwe woning aangekocht. Altijd bereikbaar en het contact verliep vlekkeloos. Aanrader!

10 10 1
Geschreven op
Evert Kuilemastraat 15

Het ging eigenlijk allemaal erg soepel en vanzelf.Professionals die altijd reageren het goed regelen.Gewoon super!!

9,0 10 1
Geschreven op
Hazewater 8

Vanaf het begin hebben we het contract met Jim (onze aankoopmakelaar)als heel positief ervaren. Niets was te veel! Als er iets voor ons leken niet duidelijk was kregen we meteen een duidelijke uitleg. Alles is heel soepel verlopen. Zeker ook met Jacco, de financieel adviseur. Direct en duidelijk! Om kort te zijn: we zijn heel erg blij met onze samenwerking.

10 10 1
Geschreven op
Freule van Dorthsingel 65

Het vinden van ons droomhuis was ons niet gelukt zonder onze zeer deskundige, communicatief sterke aankoop Makelaar, Jim Pezie. Jim is een gemotiveerde, spontane, enthousiaste makelaar. Jim staat ten alle tijden voor je klaar en wij kunnen hem van harte aanbevelen!

10 10 1
Geschreven op
Weegbree 85

Zeer capabele makelaar met kennis van de markt, groot regionaal bereik en goede snelle communicatie. Heel blij en tevreden hoe Jim en Anissa ons hebben geholpen bij de verkoop van onze woning. Ik zou iedereen Ooms Landsingerland aanraden.

10 10 1
Geschreven op
Korenbloem 4

Een duidelijke introductie met strategie met goede onderbouwing. Eerlijke verwachtingen en een glasheldere opdrachtovereenkomst. Tijdens verkooptraject snelle en duidelijke communicatie, plaats voor overleg en een goede fotoreportage. Korte lijnen en snelle informatie, ook digitaal, met inzicht in statistieken over eigen onroerend goed. Prettige en goede begeleiding en verzorging over het hele traject.

9,0 10 1
Geschreven op
De Loete 48

Jim Pezie heeft erg goed geholpen en was altijd beschikbaar om even eea af te stemmen. Zelfs op feestdagen was hij beschikbaar. Hij heeft me verder gekoppeld aan allerlei andere diensten van ooms. Erg fijn om met hem samen te werken.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 48 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2594

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie