Ooms Makelaars Dordrecht

Ooms Makelaars Dordrecht

Johan de Wittstraat 40
3311 KJ Dordrecht
Bekijk route

Wij kennen alle wijken in Dordrecht.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Dordrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Schuttevaerkade 187

Ik heb een fijn persoonlijk contact ervaren, ze geven duidelijkheid na bezichtigingen en goed advies.

9,8 10 1
Geschreven op
S.M. Hugo van Gijnweg 209

Na de eerste kennismaking was het even stil. Nadat ik contact had opgenomen omtrent de mogelijkheden om de woning zo snel mogelijk op de markt te plaatsen werd ook direct actie ondernomen. Er werd een afspraak met de fotograaf gemaakt en de begeleiding was goed. Binnen 2 weken was alles geregeld en meteen 2 kandidaten. 1 ervan heeft uiteindelijk de woning gekocht. Ook in de tussentijd werd ik steeds op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook heeft de makelaar

8,5 10 1
Geschreven op
Krommedijk 36

Verkoop is zonder enige problemen verlopen. Makelaar was flexibel en deskundig. Daarnaar stelde de makelaar zich integer op toen er te laat een hoger bod binnen kwam. Netjes!

9,8 10 1
Geschreven op
Kleijn hesseling

Duidelijke en prettige samenwerking in ontspannen sfeer.

8,0 10 1
Geschreven op
Langedaal 195

Het contact met de makelaar was prima. nml. Vriendelijk en deskundig.Minder tevreden met de fotograaf / meet opnemer .Resultaat van de foto's was niet echt bijzonder, met name de kleur van de keuken kwam niet goed over. De digitale meet apparatuur was ondeugdelijk en na herhaaldelijk verzoek, opnieuw gemeten om tot een resultaat te komen, conform de originele bouwtekeningen.

8,0 10 1
Geschreven op
Prof. Waterinklaan 35

Goede communicatie. Goede inzet en een goed plan van aanpak. Afspraken worden nagekomen. Foto's van ons huis waren ook mooi en gaven ern goed beeld van het huis.

8,8 10 1
Geschreven op
Haringvlietstraat 285

Het contact mocht soms wat beter vanuit ons opzicht maar verder zijn we wel tevreden als we iets niet wisten belden we ze op en ze gingen gelijk voor je aan de slag.

8,0 10 1
Geschreven op
Sandenburg 16

Contacten verliepen uitstekend ook gedurende het financieringstraject van de koper.Ook de extra bouwkundige inspecties zijn door de makelaar begeleid.

8,3 10 1
Geschreven op
Vest 102

Mijn aankoopmakelaar was professioneel, vriendelijk en meedenkend. Goed bereikbaar. Kortom goede service en ik zou haar zeker bij anderen aanbevelen.

8,8 10 1
Geschreven op
Bakema-erf 236

Goede degelijke duidelijk ondersteuning zowel in de aan en verkoop van de woningen.Communicatie is open en het op de hoogte houden van de actie s tijdens bezichtigingen is super.Bij deze makelaar is de klant koning en dat is overduidelijk te merken.

9,8 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,5 Op basis van 94 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

7,9 Op basis van 36 reviews
Ooms Makelaars
8.8 10 1 2438

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie