Ooms Makelaars Dordrecht

Ooms Makelaars Dordrecht

Johan de Wittstraat 40
3311 KJ Dordrecht
Bekijk route
KvK
  • 23052082
BTW
  • NL007575993B01
IBAN
  • IBAN NL24ABNA0411818090
binnenstad dordrecht

Jouw ervaren makelaar in Dordrecht

NVM Makelaar in Dordrecht nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Dordrecht, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Dordrecht

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
dordrecht - huis verkocht

Jouw verkoopmakelaar in Dordrecht

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Dordrecht.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Dordrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Robert Ophof

Wij werden door Salomé Schaap in contact gebracht met Ad v.den Heuvel een goede combinatie , wij zijn echt goed geadviseerd en geholpen ook mede door Marja Zwamborn die ons van adviezen voorzag.Mede hierdoor kunnen we hopenlijk nog lang genieten van ons appartement. Wij hebben alle lof voor Ooms en zijn medewerkers.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Overkampweg 469

Goede kennis van zaken en prima contactpersoon en resultaat boven verwachting.Goede kennis van zaken en prima contactpersoon en resultaat boven verwachting.

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Het gegeven advies was goed toegepast op onze hypotheekwensen. Hoewel er weinig aan gedaan kan worden was er niet doorgevraagd naar de mogelijkheden bij de ORV, waardoor een hogere premie een beetje verrassend overkwam. Verder zeer enthousiaste en laagdrempelige gesprekken gehad met Ad en Marja waardoor de hele ervaring zeer goed overkwam.Tot slot had ik het niet als aller belangrijkst toegevoegd, maar wel nog even aangeven dat de snelheid waarmee teruggekoppeld

10 10 1
Geschreven op
Arnold Roggeveen

Bereikbaar en deskundig. Maar mag vooral niet vergeten ook Marja te noemen. Zeer servicegericht, toegankelijk, accuraat en snel

10 10 1
Geschreven op
Prof. Gunninglaan 58

Het contact was buitengewoon goed, oprecht en eerlijk.Bij zo’n super begeleiding is de prijs conform de dienstverlening.Op het moment dat de stress bij mij hoog opliep, werd ik gehoord!! en geholpen.Alle vragen werden correct behandeld.Ik ben zeer tevreden en kan Ooms zeker aanraden!

9,0 10 1
Geschreven op
Beekenstein 80

Ooms (makelaar Salome Schaap) is een perfecte makelaar. Niets is haar te veel. Zeer goed contact. Komt alle afspraken na. Stuurt zelfs op 1e kerstdag dag een mail dat de koper het koopcontract heeft ondertekend. Voor iedereen aan te bevelen.

10 10 1
Geschreven op
teun rijsdijk

Omdat dat op de bouwtekening niet duidelijk is hebben wij twee maal gevraagd of er een hekje om ons terras zou komen maar hebben daar tot op heden nog geen antwoord op gekregen. (de Geere bouwnr. 1.)Ook werd ons medegedeeld dat we zelf een notaris konden kiezen, wat wij ook gedaan hebben, maar hoorden we achteraf dat we voor het huis naar Groeneveld en van Houdt moesten terwijl wij zelf voor een andere notaris gekozen hadden. Het gevolg zou zijn geweest dat we naar

8,0 10 1
Geschreven op
Willemstraat 36

Ooms is TOP. We zijn geweldig begeleid door Adrienne Lakerveld, het contact verliep uitstekend en zij kent de markt goed. Ook hield zij ons nauwgezet op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ons huis was binnen enkele dagen verkocht. Ook het contact met Elizabeth verliep goed.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 12 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2818

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie