Ooms Makelaars Dordrecht

Ooms Makelaars Dordrecht

Johan de Wittstraat 40
3311 KJ Dordrecht
Bekijk route
KvK
  • 23052082
BTW
  • NL812553767B13

Wij kennen alle wijken in Dordrecht.

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Dordrecht ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Rietveld-erf 139

Contact met Jilles was prima normale taal en omgang, is ook de reden van onze keus.Doe gewoon en dat is prima gelukt met Jilles.

8,0 10 1
Geschreven op
Isabelle Schol

Ik had me geen betere hypotheekadviseur kunnen wensen dan Ad van den Heuvel.

10 10 1
Geschreven op
Vredenburg 121

Een zeer goede en vertrouwelijke verhouding met de makelaar. Begeleiding van, een aspirant huizenverkoper, was zeer prettig en professioneel. Altijd tijd voor vragen en contact. Uiteindelijk een prima en onverwacht resultaat.

10 10 1
Geschreven op
Schuttevaerkade 187

Ik heb een fijn persoonlijk contact ervaren, ze geven duidelijkheid na bezichtigingen en goed advies.

9,8 10 1
Geschreven op
S.M. Hugo van Gijnweg 209

Na de eerste kennismaking was het even stil. Nadat ik contact had opgenomen omtrent de mogelijkheden om de woning zo snel mogelijk op de markt te plaatsen werd ook direct actie ondernomen. Er werd een afspraak met de fotograaf gemaakt en de begeleiding was goed. Binnen 2 weken was alles geregeld en meteen 2 kandidaten. 1 ervan heeft uiteindelijk de woning gekocht. Ook in de tussentijd werd ik steeds op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook heeft de makelaar

8,5 10 1
Geschreven op
Krommedijk 36

Verkoop is zonder enige problemen verlopen. Makelaar was flexibel en deskundig. Daarnaar stelde de makelaar zich integer op toen er te laat een hoger bod binnen kwam. Netjes!

9,8 10 1
Geschreven op
Kleijn hesseling

Duidelijke en prettige samenwerking in ontspannen sfeer.

8,0 10 1
Geschreven op
Elfhuizen 28

Fijn contact, deskundig en kritisch advies! De makelaar lette op of alle benodigde informatie aanwezig was.Open en vriendelijke makelaar . Ze zorgde voor een ontspannen aankoop.

10 10 1
Geschreven op
Langedaal 195

Het contact met de makelaar was prima. nml. Vriendelijk en deskundig.Minder tevreden met de fotograaf / meet opnemer .Resultaat van de foto's was niet echt bijzonder, met name de kleur van de keuken kwam niet goed over. De digitale meet apparatuur was ondeugdelijk en na herhaaldelijk verzoek, opnieuw gemeten om tot een resultaat te komen, conform de originele bouwtekeningen.

8,0 10 1
Geschreven op
Prof. Waterinklaan 35

Goede communicatie. Goede inzet en een goed plan van aanpak. Afspraken worden nagekomen. Foto's van ons huis waren ook mooi en gaven ern goed beeld van het huis.

8,8 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 15 reviews
Ooms Makelaars
8.6 10 1 1705

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie