Gratis waardebepaling -  36729

Gratis waardebepaling

De meeste woningen zijn in de afgelopen jaren enorm in waarde gestegen! Wat is jouw huis nu waard? Een van onze makelaars geeft graag een gratis indicatie van de huidige waarde van je woning.

Ben je van plan jouw woning te verkopen? Ooms Makelaars adviseert je ook gratis en vrijblijvend over de vraagprijs en verkoopstrategie.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Gratis Advies over Verkoopprijs en Verkoopstrategie

Snel Persoonlijke Terugkoppeling

Volledig Vrijblijvend

Gratis waardebepaling

Wat is een waardebepaling?

Het woord zegt het al een beetje, tijdens een waardebepaling geeft een van onze makelaars een indicatie van de waarde van jouw woning. Goed om te weten als je van plan bent om jouw woning te verkopen! In dat geval adviseren wij ook graag over een te hanteren vraagprijs en verkoopstrategie, uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Zo verloopt de gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Afspraak Inplannen

Na het verzenden van het formulier nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen, dit gebeurt vaak nog dezelfde dag!

Gratis waardebepaling

Rondleiding

Tijdens de afspraak van ongeveer 45 minuten komt de makelaar langs voor een rondgang door de woning. De makelaar krijgt zo een goed beeld van jouw woning en eventuele bijzonderheden.

Gratis waardebepaling

Waardebepaling

Na enkele dagen ontvang je terugkoppeling en de geschatte waarde van jouw woning. Heb je verkoopplannen, dan adviseert de makelaar ook over de vraagprijs, verkoopstrategie en de mogelijkheden die Ooms biedt om jouw woning optimaal te verkopen.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Avenue Carnisse 79

Very fast response and make good planning. During the selling period, also give good suggestions for arrange the house and documents.

9,0 10 1
Geschreven op
Anthuriumsingel 41

Deskundig advies en altijd goed te bereiken: pretttig om met ooms te werken! De onderhandeling had ook een goed resultaat.

9,0 10 1
Geschreven op
Boompjes 470

Goede communicatie, deskundig en een zeer realistische aanpak. Huis was snel verkocht en tevreden over de prijs.

9,0 10 1
Geschreven op
Sleephellingstraat 92

We hadden zeer plezierig contact met een terzake kundige makelaar. Verdere afhandeling van de verkoop/koop verliep zeer soepel.

9,0 10 1
Geschreven op
Kampanje 25

Goed benaderbaar, snelle terugkoppelingen. Fijne contacten en goede adviezen. Heel blij met de manier van werken en communicatie en een mooi, snel resultaat. Daar wij alleen op zaterdag bezichtigingen konden hebben werkten we samen met twee makelaars binnen Ooms, wij raden Dagmar Hendriks en Chantal Poot zeker aan binnen Ooms Spijkenisse.

9,0 10 1
Geschreven op
Johanna Naberstraat 11

Het contact met de makelaar verliep heel goed.Er werd op alles snel gereageerd en actie op ondernomen door de makelaar.

9,0 10 1
Geschreven op
Morgental 48

We zijn tijdens de verkoop goed op de hoogte gehouden, na afloop van bezichtigingen hebben we telkens een afstemming gehad met de makelaar. Soms was er een vervangende makelaar maar deze was ook goed. Prima ervaring met een goed resultaat!

9,0 10 1
Geschreven op
Baron van Leydenstraat 58

Heel fijn team. Zowel de makelaars als receptioniste en de vakkundige begeleiding qua financiën. Zullen deze makelaars zeker aanbevelen aan anderen.

9,0 10 1
Geschreven op
Hobbemastraat 5 B

zeer prettige makelaar,wij hebben deze makelaar zowel als verkoopmakelaar gekozen en als aankoopmakelaar.

9,0 10 1
Geschreven op
Boomberg 153

Binnen 1,5 week hadden we al kopers voor het huis. Mede door de fijne samenwerking met Mitchel die absoluut voor de verkoper het beste wil en er uithaalt. Heeft een flexibele manier van werken en denken waardoor je makkelijk kan schakelen. Rachel op kantoor is ook altijd bereikbaar en daar om vragen te beantwoorden. Ooms Makelaars IJssel- en lekstreek beveel ik dus absoluut aan!

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,7 Op basis van 1261 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,8 Op basis van 1165 reviews
Ooms Makelaars
8.8 10 1 2438

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie