Gratis waardebepaling -  36729

Gratis waardebepaling

De meeste woningen zijn in de afgelopen jaren enorm in waarde gestegen! Wat is jouw huis nu waard? Een van onze makelaars geeft graag een gratis indicatie van de huidige waarde van je woning. Ben je van plan jouw woning te verkopen? Ooms Makelaars adviseert je ook gratis en vrijblijvend over de vraagprijs en verkoopstrategie. Je krijgt nu tijdelijk een gratis Matterport videotour van jouw woning cadeau bij het in verkoop zetten van jouw woning zodat potentiële kopers jouw woning volledig digitaal kunnen bezichtigen. Maak snel een afspraak!

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons op dit moment te ontvangen dan kunnen we ook videobellen. Je kunt ook in overleg met onze makelaar foto's insturen van je woning.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Gratis Advies over Verkoopprijs en Verkoopstrategie

Snel Persoonlijke Terugkoppeling

Volledig Vrijblijvend

Gratis waardebepaling

Wat is een waardebepaling?

Het woord zegt het al een beetje, tijdens een waardebepaling geeft een van onze makelaars een indicatie van de waarde van jouw woning. Goed om te weten als je van plan bent om jouw woning te verkopen! In dat geval adviseren wij ook graag over een te hanteren vraagprijs en verkoopstrategie, uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Zo verloopt de gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Afspraak Inplannen

Na het verzenden van het formulier nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen, dit gebeurt vaak nog dezelfde dag!

Gratis waardebepaling

Rondleiding

Tijdens de afspraak van ongeveer 45 minuten komt de makelaar langs voor een rondgang door de woning. De makelaar krijgt zo een goed beeld van jouw woning en eventuele bijzonderheden.

Gratis waardebepaling

Waardebepaling

Na enkele dagen ontvang je terugkoppeling en de geschatte waarde van jouw woning. Heb je verkoopplannen, dan adviseert de makelaar ook over de vraagprijs, verkoopstrategie en de mogelijkheden die Ooms biedt om jouw woning optimaal te verkopen.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Anoniem

Door het eerste gesprek met Rick had ik al direct het gevoel dat wij volledig en juist geholpen zouden worden. Toen wij besloten verder te gaan met Ooms Financieel Adviseur bleek dan ook wel hoe deskundig, klantvriendelijk en behulpzaam Rick, Rosa en Wendy waren! Het was een TOP begeleiding!

10 10 1
Geschreven op
GJ Rosmolen

Prima advies

9,0 10 1
Geschreven op
Tara Arts

Edo heeft ervoor gezorgd dat we en een aantrekkelijke hypotheek hebben kunnen waarmaken en dat wij in minder dan 3 weken rondwaren vanaf het eerste gesprek. Alles werd gelijk besproken en doorgestuurd, geen vraag van onze kant was teveel.

10 10 1
Geschreven op
R. Rijsdijk

Wij zijn uitwrst tevreden dat wij in deze Coronatijd toch via jullie de hypotheek snel in orde konden krijgen .

10 10 1
Geschreven op
Tara Arts

Wendy was erg vriendelijk en was erg duidelijk over de verzekeringen. Erg snel alles kunnen afsluiten, wij zijn erg tevreden.

10 10 1
Geschreven op
Jan Pieterszoon Coenlaan 13

Makelaar Ooms heeft ons huis in een moeilijke Corona-begin periode in de verkoop gekregen. Eerst haperde de communicatie even, ook door de komst van Covid-19. Wij, de fotograaf en de makelaar kregen te maken met nieuwe maatregelen. Eenmaal in de verkoop was ons huis snel verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Peter Kramer

Wij zijn over het geheel tevreden. Wellicht een verbeterpunt is, dat niet iedereen beschikt over een printer waardoor wellicht een keuze vrijheid aanwezig zou moeten zijn stukken digitaal en/of schriftelijk te ontvangen evt. met antwoord envelope.

10 10 1
Geschreven op
Katendrechtse Lagedijk 364 a

Wij zijn erg goed geholpen door Rogier Kroese van Ooms Rotterdam. Leuke samenwerking en altijd goed bereikbaar voor vragen. Door de deskundigheid werd er prima met ons meegedacht en zijn we zeer tevreden over het resultaat. Ooms heeft een groot klantenbestand zodat onze woning goed gezien werd.

10 10 1
Geschreven op
Nieuwstraat 284

Helder advies en goede begeleiding van makelaar Jasper en dames van kantoor bij verkoop woning. Bedankt!

10 10 1
Geschreven op
Draaikolk 13

Ondanks de vreemde tijd en onzekerheid wist Cees-Jan ons er goed doorheen te loodsen. Bedankt voor de goede begeleiding en je steun Cees-Jan!

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 494 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 750 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2161

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie