Gratis waardebepaling -  36729

Gratis waardebepaling

De meeste woningen zijn in de afgelopen jaren enorm in waarde gestegen! Wat is jouw huis nu waard? Een van onze makelaars geeft graag een gratis indicatie van de huidige waarde van je woning. Ben je van plan jouw woning te verkopen? Ooms Makelaars adviseert je ook gratis en vrijblijvend over de vraagprijs en verkoopstrategie.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons op dit moment te ontvangen dan kunnen we ook videobellen. Je kunt ook in overleg met onze makelaar foto's insturen van je woning.

Ja, ik wil een gratis waardebepaling!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Gratis Advies over Verkoopprijs en Verkoopstrategie

Snel Persoonlijke Terugkoppeling

Volledig Vrijblijvend

Gratis waardebepaling

Wat is een waardebepaling?

Het woord zegt het al een beetje, tijdens een waardebepaling geeft een van onze makelaars een indicatie van de waarde van jouw woning. Goed om te weten als je van plan bent om jouw woning te verkopen! In dat geval adviseren wij ook graag over een te hanteren vraagprijs en verkoopstrategie, uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Zo verloopt de gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Afspraak Inplannen

Na het verzenden van het formulier nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen, dit gebeurt vaak nog dezelfde dag!

Gratis waardebepaling

Rondleiding

Tijdens de afspraak van ongeveer 45 minuten komt de makelaar langs voor een rondgang door de woning. De makelaar krijgt zo een goed beeld van jouw woning en eventuele bijzonderheden.

Gratis waardebepaling

Waardebepaling

Na enkele dagen ontvang je terugkoppeling en de geschatte waarde van jouw woning. Heb je verkoopplannen, dan adviseert de makelaar ook over de vraagprijs, verkoopstrategie en de mogelijkheden die Ooms biedt om jouw woning optimaal te verkopen.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
van Heutszpark 34

Makelaar Martijn is een geweldige makelaar. Hij was voor ons altijd (zelfs in avond en weekend) bereikbaar voor vragen. Lost deze dan, waar mogelijk, ook gelijk op.Denkt out of box, is oprecht en oplossingsgericht.Hij is betrokken en net zo blij als wij voor zowel de aankoop als verkoop.Een en al LOF.

10 10 1
Geschreven op
Korianderhof 28

Op een uitstekende wijze is de aankoop van een appartement en de verkoop van het huis verlopen. Alle handelingen die daarbij komen kijken werden op een persoonlijke en prettige wijze begeleid en de uitleg die nodig was duidelijk gegeven.

9,0 10 1
Geschreven op
van Viandenstraat 10

Wederom bij Martijn uitgekomen nadat in het verleden hij onze makelaar was en dit tot grote tevredenheid heeft gedaan. Ook dit keer superfijn en deskundig contact gehad, waarbij het huis heel snel voor een geweldige prijs is verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Sebastiaan heeft ons goed geholpen en het hele traject duidelijk uitgelegd. Hij was goed bereikbaar en nam altijd de tijd voor ons! Ook complimenten voor de dames van de backoffice! Heel erg bedankt!

10 10 1
Geschreven op
Schiekade 556 + PP

Joost heeft mij geholpen met het aankopen van een woning. Aardige, deskundige, enthousiaste man en het contact liep altijd soepel. Met het eindresultaat ben ik heel blij! Ivm volle agenda was het soms wel lastig om op korte termijn een bezichtiging in te plannen. Verder heel tevreden!

8,0 10 1
Geschreven op
Vermeer

De aankoop en verkoop van de woningen is super goed gegaan, goed advies en het vele papierwerk tot in de puntjes geregeld. Helemaal tevreden met de werkzaamheden van onze adviseur! Kopers Ottersveen

10 10 1
Geschreven op
Bijlwerffstraat 13 A2

Er was een fijn contact met de makelaar. Er werd vlot gehandeld en hij was enthousiast. De makelaar kon een goede inschatting maken van de huidige markt in de buurt. en stemde daarop het verkoopplan op af. De makelaar had kennis en heeft heel fijn meegedacht met zaken waar ik minder verstand van had. Het contact verliep prettig.

10 10 1
Geschreven op
Eric Vermeer

10 10 1
Geschreven op
Petrus Camperstraat 6

Vanaf het eerste contact tot en met de verkoop verliep alles fantastisch.Wij zijn heel erg tevreden!

10 10 1
Geschreven op
Beukenlaan 27

Een professionele aanpak. Met luisterend oor en ruimte voor invloed verkopende partij.Prettige samenwerking, snelle toegankelijke communicatie

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 499 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2374

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie