Zit jij erover na te denken om je huis te verkopen? Dan komen we graag langs om met jou persoonlijk kennis te maken en onderzoek te doen naar de waarde van jouw woning. Naast een goede inschatting van de waarde krijg je tijdens het persoonlijke gesprek ook een goed advies over je verkoopstrategie. Dit gesprek is helemaal gratis.

Heb je op dit moment geen tijd voor een afspraak? Dan kun je ook online een geautomatiseerde waardebepaling opvragen. Let op: deze prijsindicatie is helaas een stuk minder nauwkeurig, dan een persoonlijk bezoek van de makelaar. Het programma baseert zich namelijk op de waarde van de woningen in je omgeving. De prijsindicatie kan dus afwijken van de werkelijke waarde. Het programma kan natuurlijk niet zien of jij bijvoorbeeld wel of niet je woning mooi hebt afgewerkt of wat de staat van het onderhoud is. Dit kan enorm van belang zijn bij het vaststellen van de vraagprijs. Vraag hier je online prijsindicatie aan.

Ben je eigenlijk op zoek naar taxateur voor een officieel taxatierapport? Vraag deze dan hier aan.

Ja, ik wil een persoonlijke waardebepaling!

Gratis Advies over Verkoopprijs en Verkoopstrategie
Snel Persoonlijke Terugkoppeling
Volledig Vrijblijvend

Wat is een waardebepaling?

Het woord zegt het al een beetje, tijdens een waardebepaling geeft een van onze makelaars een indicatie van de waarde van jouw woning. Goed om te weten als je van plan bent om jouw woning te verkopen! In dat geval adviseren wij ook graag over een te hanteren vraagprijs en verkoopstrategie, uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Zo verloopt de gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling
Volgende: Rondleiding
Gratis waardebepaling
Gratis waardebepaling
Volgende: Waardebepaling
Gratis waardebepaling
Gratis waardebepaling
Volgende: Afspraak Inplannen
Gratis waardebepaling

Afspraak Inplannen

Na het verzenden van het formulier nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen, dit gebeurt vaak nog dezelfde dag!


Volgende: Afspraak Inplannen

Rondleiding

Tijdens de afspraak van ongeveer 45 minuten komt de makelaar langs voor een rondgang door de woning. De makelaar krijgt zo een goed beeld van jouw woning en eventuele bijzonderheden.

Volgende: Afspraak Inplannen

Waardebepaling

Na enkele dagen ontvang je terugkoppeling en de geschatte waarde van jouw woning. Heb je verkoopplannen, dan adviseert de makelaar ook over de vraagprijs, verkoopstrategie en de mogelijkheden die Ooms biedt om jouw woning optimaal te verkopen.

Volgende: Afspraak Inplannen

Veelgestelde vragen over een gratis waardebepaling

Een waardebepaling bij Ooms is geheel gratis. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek, waar wij alles vertellen over Ooms en onze dienstverlening. Na dit gesprek krijg je van ons de waardebepaling van jouw woning. Vraag deze nu nog aan en we plannen een afspraak in.

Een waardebepaling heeft als doel om de woning uiteindelijk in verkoop te zetten. Hierdoor wordt bij een waardebepaling ook rekening gehouden met een bepaalde verkoopstrategie. Een taxatie is een uitgebreid onderzoek naar de woning en bijbehorende waarde. Het doel van een taxatie is doorgaans het verkrijgen van een financiering, waarbij een waardebepaling niet voldoende is.

De waarde van een woning wordt bepaald op basis van de transactieprijzen van vergelijkbare woningen, het marktgevoel en de ervaring van de makelaar.

Referenties

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

J. de Baanlaan 127
J. de Baanlaan 127
J. de Baanlaan 127

Cees Jan van Pelt is een deskundig en prettig persoon om mee samen te werken.Als hij niet bereikbaar was, belde hij je altijd terug. Wij bevelen deze makelaar aan.

Vechtstraat 156

Het gehele proces van bemiddeling en begeleiding was perfectde makelaar is deskundig en goed meedenkend

Ribeslaan 27

- Contact verliep goed. - Goed advies tijdens de bezichtigingen.- De onderhandeling verliep snel en we werden goed op de hoogte gehouden.

Pilatusdam 14
Pilatusdam 14
Pilatusdam 14

De makelaar wist duidelijk te vertellen wat de marktwaarde was van de woning.De verkoop verliep snel en werd goed op de hoogte gehouden.

Texelsestraat 67 B

Het contact verliep erg soepel en ik ben van A tot Z erg goed geholpen. De open dagen die werden georganiseerd waren een groot succes en de woning werd snel verkocht. Al met al zeer tevreden!

J. de Baanlaan 21

Chantal heeft goed begrepen wat we wouden en de zaak perfect geregeld.Ook heeft ze ons goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken en aktie genomen waar dat nodig was

Haya van Someren-Downerpad 41
Haya van Someren-Downerpad 41
Haya van Someren-Downerpad 41

Snel en vakkundig geholpen, vorige woning ook via hun aangekocht.Goed begeleid en op de hoogte gehouden van vorderingen

Wijnhaven 81 E

Snel en deskundig. Zeer goede marktkennis. Goede service en afhandeling.Nick Forger is supervakman, snel schakelen, no nonsens. Helemaal zoals ik het hebben wil.

Oosterkade 29

We met Jasper when he showed us another property as selling agent and we found we had a real click with him. He “sparred” just the right amount with us and pointed out problems in properties and locations that we would have not seen/known ourselves. He has a great balance of

Boompjes 448

We were very happy with Ooms from start to finish! Flat was sold in no time and Léon and his team are very responsive.

Wat is jouw huis waard?