Gratis waardebepaling -  36729

Gratis waardebepaling

Zit jij erover na te denken om je huis te verkopen? Dan komen we graag langs om met jou persoonlijk kennis te maken en onderzoek te doen naar de waarde van jouw woning. Naast een goede inschatting van de waarde krijg je tijdens het persoonlijke gesprek ook een goed advies over je verkoopstrategie. Dit gesprek is helemaal gratis.

Heb je op dit moment geen tijd voor een afspraak? Dan kun je ook online een geautomatiseerde waardebepaling opvragen. Let op: deze prijsindicatie is helaas een stuk minder nauwkeurig, dan een persoonlijk bezoek van de makelaar. Het programma baseert zich namelijk op de waarde van de woningen in je omgeving. De prijsindicatie kan dus afwijken van de werkelijke waarde. Het programma kan natuurlijk niet zien of jij bijvoorbeeld wel of niet je woning mooi hebt afgewerkt of wat de staat van het onderhoud is. Dit kan enorm van belang zijn bij het vaststellen van de vraagprijs. Vraag hier je online prijsindicatie aan.

Ben je eigenlijk op zoek naar taxateur voor een officieel taxatierapport? Vraag deze dan hier aan.

Ja, ik wil een persoonlijke waardebepaling!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Gratis Advies over Verkoopprijs en Verkoopstrategie

Snel Persoonlijke Terugkoppeling

Volledig Vrijblijvend

Wat is een waardebepaling?

Het woord zegt het al een beetje, tijdens een waardebepaling geeft een van onze makelaars een indicatie van de waarde van jouw woning. Goed om te weten als je van plan bent om jouw woning te verkopen! In dat geval adviseren wij ook graag over een te hanteren vraagprijs en verkoopstrategie, uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Zo verloopt de gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Afspraak Inplannen

Na het verzenden van het formulier nemen wij contact met je op om een afspraak in te plannen, dit gebeurt vaak nog dezelfde dag!

Gratis waardebepaling

Rondleiding

Tijdens de afspraak van ongeveer 45 minuten komt de makelaar langs voor een rondgang door de woning. De makelaar krijgt zo een goed beeld van jouw woning en eventuele bijzonderheden.

Gratis waardebepaling

Waardebepaling

Na enkele dagen ontvang je terugkoppeling en de geschatte waarde van jouw woning. Heb je verkoopplannen, dan adviseert de makelaar ook over de vraagprijs, verkoopstrategie en de mogelijkheden die Ooms biedt om jouw woning optimaal te verkopen.

Veelgestelde vragen over een gratis waardebepaling

Een waardebepaling bij Ooms is geheel gratis. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek, waar wij alles vertellen over Ooms en onze dienstverlening. Na dit gesprek krijg je van ons de waardebepaling van jouw woning. Vraag deze nu nog aan en we plannen een afspraak in.

Een waardebepaling heeft als doel om de woning uiteindelijk in verkoop te zetten. Hierdoor wordt bij een waardebepaling ook rekening gehouden met een bepaalde verkoopstrategie. Een taxatie is een uitgebreid onderzoek naar de woning en bijbehorende waarde. Het doel van een taxatie is doorgaans het verkrijgen van een financiering, waarbij een waardebepaling niet voldoende is.

De waarde van een woning wordt bepaald op basis van de transactieprijzen van vergelijkbare woningen, het marktgevoel en de ervaring van de makelaar.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Corrie Vonkplantsoen 39

Chantal is een top makelaar die je tot in de puntjes begeleid bij het proces en alle dingen die erbij komen kijken. Niets is haar teveel! Nogmaals echt een topper!

9,0 10 1
Geschreven op
Komeet 34

De woning was qua prijs goed ingeschat, helaas door de huidige markt de prijs moeten verlagen. Goed op de hoogte gesteld van informatie over de bezichtigingen en verdere afhandelingen. Goede makelaar, het aanbevelen waard.

8,0 10 1
Geschreven op
Singel 448

Zeer tevreden! Erg prettig geholpen door Kim. Ze heeft goede kennis van zaken en geeft goede adviezen. Daarnaast altijd bereikbaar voor vragen en overleg.

9,0 10 1
Geschreven op
Maasboulevard 60

Prettig en intensief contact tussen verkoper en de betrokken makelaar van Ooms. Ook de kandidaat-koper kreeg ondersteuning geboden vanuit de interne dienst, die over uitgebreide expertise en contacten beschikt op o.a. het financiële vlak. Alles tezamen leidde dit tot een voor alle partijen positief (ver)koopresultaat in een veranderende markt!

9,0 10 1
Geschreven op
Aelbrechtskade 79 F

Goede makelaar deskundig betrouwbaar, snelle reactie, hulpzaam, vrindelijk, bereikbaar dus een aanrader

8,0 10 1
Geschreven op
Lauwersmeer 60

De contacten met onze makelaar waren zeer prettig, afspraken werden nagekomen, er was goed overleg en tijdens de prijsonderhandeling werd er een eerlijk advies gegeven. Van alle bezichtigingen had de makelaar het precies juist qua gevoel of deze bezichtiging wel of niet tot een bod leiden.

9,0 10 1
Geschreven op
Abraham Tuschinskistraat 55

Contact met de makelaar liep goed en was erg professioneel. De verkoop zelf duurde iets langer dan verwacht, maar dit had ook te maken met de veranderen in de markt die in rap tempo plaatsvonden. Desalniettemin is het huis succesvol verkocht!

8,0 10 1
Geschreven op
Passerelstraat 40 B I

Dankzij de ervaring en expertise van makelaar Rogier Kroese verliep de koop snel en helemaal naar wens. Ik ontving kundige begeleiding voor mijn specifieke situatie. Ik ben erg tevreden.

9,0 10 1
Geschreven op
J. de Baanlaan 31

Contacten en service was uitstekend. Het waren goede en leuke gesprekken. Het was allemaal heel helder.

9,0 10 1
Geschreven op
Zilverschoon 65

Prima contact met de makelaar maar vergelijken met andere kan ik niet omdat ik niet eerder iets verkocht hebt. Bij verkennende gesprekken met diverse makelaars was Ooms het meest concreet en was in de gesprekken die we voerden degene die het verschil maakte.Vandaar onze keuze voor deze makelaar.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 452 reviews
Ooms Makelaars
9.0 10 1 3013

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie