Voor onafhankelijke en deskundige taxaties van zowel woning- als commercieel vastgoed

Voor onafhankelijke en deskundige taxaties van zowel woning- als commercieel vastgoed

taxeren

Ooms taxeert snel en deskundig

Wist je dat Ooms het enige makelaarskantoor in Rotterdam en omstreken is met een afdeling Taxaties? Onze ervaren en onafhankelijke taxateurs weten alles over het taxeren van woningen en bedrijfspanden. Dit doen we voor diverse doelgroepen: particulieren, ondernemers, accountants, banken en (andere) geldverstrekkers.

Ooms Taxaties wonen

Schakel Ooms Taxaties in wanneer je als particulier een nieuwe woning koopt, gaat verbouwen, een aanpassing doet in de hypotheek, gaat scheiden of bezwaar maakt tegen de WOZ-waarde. Door een taxatie ken je de waarde van je (toekomstige) woning én alle bijzonderheden. Na taxatie ontvang je digitaal het taxatierapport.

Erkende taxateurs

Kennis van de lokale en regionale markt

Expertises als WOZ-taxaties en erfpacht

Betrouwbaar en onafhankelijk

Snelle taxatie!

Ooms Taxaties zakelijk

Je wilt verzekerd zijn van een betrouwbare en onafhankelijke taxatie van je commercieel vastgoed. Daarom kies jij voor Ooms Taxaties. De informatie in onze deskundige taxatierapporten is marktconform. Een taxatie kan om verschillende redenen plaatsvinden. Wij sluiten de inhoud van het taxatierapport aan bij jouw vraag.

Taxaties

Ooms Taxaties partner van Dynamis Taxaties Nederland

Ooms Taxaties is partner in Dynamis Taxaties Nederland. Binnen deze overkoepelende, landelijke organisatie werken ruim 125 gecertificeerde taxateurs, verspreid over 14 vestigingen van Dynamis. Net als bij Dynamis Makelaars is de kracht van Dynamis Taxaties Nederland ook de landelijke dekking in combinatie met de regionale expertise. Wij zijn daarom dé partij voor landelijke en regionale taxatieopdrachten.

Onze nieuwste content

Kennis

Kennis

Kennis

YouTube

Nieuwste blog

Nieuwste blog

Nieuwste blog

Actueel

Podcast: Ooms Talk

Podcast: Ooms Talk

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie