Vastgoed consultancy & research

Vastgoed consultancy & research

Vastgoed consultancy & research

Behalve voor het bemiddelen tussen vraag en aanbod, kunt u bij Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting ook terecht voor vastgoed consultancy en vastgoed advies. Daarnaast zijn we u graag van dienst met zaken als waardering of locatieanalyse. Ook kunnen wij u met behulp van de onderzoeken van de Dynamis-organisatie, een gedegen SWOT-analyse aanbieden of van een actuele marktscan voorzien.

Vastgoedvraagstukken

Als partner in Dynamis beschikt Ooms over een landelijk netwerk van consultants. De veelzijdigheid van deze hooggekwalificeerde adviseurs zorgen voor een breed dienstenpakket. Met de juiste balans tussen specialisten en generalisten worden complexe vraagstukken vertaald naar heldere casussen.

Onze diensten

  • Marktonderzoek
  • Portefeuilleanalyses
  • Ontwikkelingsconcepten
  • Beleggingsstrategieën
  • Erfpachtzaken
  • Financieringsadviezen
  • Herstructurering van wijken en binnensteden
  • Huisvestingsadviezen

Research afdeling Dynamis

Dynamis Research onderzoekt de Nederlandse vastgoedmarkt en legt de bevindingen vast in de Sprekende Cijfers rapportages op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. Via deze rapportages krijgt u gedurende het jaar inzicht in de marktontwikkelingen van de kantorenmarkt, de bedrijfsruimtemarkt, de logistieke markt en de winkelmarkt, op zowel landelijk als regionaal niveau. De researchers van Dynamis brengen u als vastgoedprofessional op de hoogte van actuele thema’s die spelen in de verschillende sectoren, zowel in het verleden, als in het heden en de toekomst.

Sprekende Cijfers rapportages

Waar wij trots op zijn..

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u een vastgoedvraag? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan.

E-mail: bog@ooms.com
Telefoonnummer Rotterdam: 010 - 424 88 88
Telefoonnummer Drechtsteden: 078 - 614 43 33

Of vul dit formulier in

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie