Behalve voor het bemiddelen tussen vraag en aanbod, kunt u bij Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting onder meer ook terecht voor:

- Vastgoed consultancy en vastgoed advies
- Waardering of locatieanalyse
- Een gedegen SWOT-analyse
- Actuele marktscan

Wilt u een adviesgesprek met een ervaren vastgoedadviseur? Wij zijn er voor u. Laat uw gegevens achter in het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of bel naar 010 – 424 88 88.

Schakel een ervaren vastgoedadviseur in!

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement.

Vastgoedvraagstukken

Als partner in Dynamis beschikt Ooms over een landelijk netwerk van consultants. De veelzijdigheid van deze hooggekwalificeerde adviseurs zorgen voor een breed dienstenpakket. Met de juiste balans tussen specialisten en generalisten worden complexe vraagstukken vertaald naar heldere casussen.

Onze diensten

  • Marktonderzoek
  • Portefeuilleanalyses
  • Ontwikkelingsconcepten
  • Beleggingsstrategieën
  • Erfpachtzaken
  • Financieringsadviezen
  • Herstructurering van wijken en binnensteden
  • Huisvestingsadviezen

Research afdeling Dynamis

Dynamis Research onderzoekt de Nederlandse vastgoedmarkt en legt de bevindingen vast in de Sprekende Cijfers rapportages op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed. Via deze rapportages krijgt u gedurende het jaar inzicht in de marktontwikkelingen van de kantorenmarkt, de bedrijfsruimtemarkt, de logistieke markt en de winkelmarkt, op zowel landelijk als regionaal niveau. De researchers van Dynamis brengen u als vastgoedprofessional op de hoogte van actuele thema’s die spelen in de verschillende sectoren, zowel in het verleden, als in het heden en de toekomst.

Onze specialisten begeleiden u bij elke stap

Ted Rommelse Ted Rommelse
Ted Rommelse Ted Rommelse

Directeur - Vennoot - Makelaar Taxateur

Peter van Nederpelt Peter van Nederpelt
Peter van Nederpelt Peter van Nederpelt

Directeur - Vennoot - Makelaar

Jeroen van der Meer Jeroen van der Meer
Jeroen van der Meer Jeroen van der Meer

Directeur - Vennoot - Makelaar Taxateur