Ooms Makelaars Spijkenisse

Ooms Makelaars Spijkenisse

Noordkade 15
3201 AZ Spijkenisse
Bekijk route
KvK
  • 24278432
BTW
  • NL812553767B11

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Spijkenisse ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Léon Schumacher

Als je een 10 krijgt valt er weinig te beoordelen.Ze staan klaar voor je, geven de juiste adviezen, denk mee wat mogelijk is, zoeken naar oplossingen, zijn eerlijk en werken keihard om de financiering zo spoedig mogelijk rond te krijgen.Dit is misschien het enige aandachtspuntje die ik heb, doordat ze zo hard werken vergeten ze zichzelf wel eens, maar dat is misschien het aard van het beestje!één ding is zeker, als we weer voor een ander huis gaan kijken weten

10 10 1
Geschreven op
Magnoliastraat 15 B

Dagmar is heel duidelijk, makkelijk te bereiken, fijn om mee te praten. Kijkt in de wijk voor waarde

10 10 1
Geschreven op
Populierenstraat 42

Contact was goed en duidelijk, steeds feedback gekregen op alle gebeurtenissen rond de verkoop van het huis met mooi eind resultaat !!!

10 10 1
Geschreven op
P. van Kouteren

Prima advies gekregen. Snel en adequaat geholpen.

10 10 1
Geschreven op
Bernoster

Ons financieel adviseur Paul vd Herik is een echte vakman. Hij weet echt waar hij het over heeft en is eerlijk. Ooms moet blij zijn met zo’n werknemer. Hij/ Jullie verdienen voor mij een dikke 10!Mvg Marco Bernoster ( nieuwe bewoners spuipad 6 Stellendam).

10 10 1
Geschreven op
Hudsonpad 16

Wij hebben goed contact met Makelaar Ooms gehad. Goed advies, goede communicatie en prima service.Ons huis was binnen een week verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Arend Braatlaan 11

Heel fijn kontakt met de makelaar. Ze heeft ons vorige huis ook verkocht , dit wat destijds zeer goed bevallen, daarom nu ook weer voor ooms gekozen. Na elke bezichtiging een nauwkeurige feedback van de bezichtiging. Na de verkoop zorgt de makelaar ook dat ze erbij is om de taxateur toegang in de woning te verlenen zodat wij geen vrije dag op hoefden te nemen, top service dus.

10 10 1
Geschreven op
Neptunusstraat 12 C

Vanaf de eerste kennismaking verliep het contact zeer prettig. Een waardebepaling naar volle tevredenheid, de makelaar is zeker nagekomen dat het appartement binnen no time was verkocht en de begeleiding is uitermate prettig. Goede begeleiding, van alles op de hoogte gehouden en zeer professioneel. Deze makelaar bevelen wij van harte aan!

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Prima geholpen en het voor mij beste advies gekregen

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 100 reviews
Ooms Makelaars
8.6 10 1 1705

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie