Ooms Makelaars Spijkenisse

Ooms Makelaars Spijkenisse

Noordkade 15
3201 AZ Spijkenisse
Bekijk route
KvK
  • 24278432
BTW
  • NL806870424B01
IBAN
  • IBAN NL92ABNA0484904329
de elementen - spijkenisse

Jouw ervaren makelaar in Spijkenisse

NVM Makelaar in Spijkenisse nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Spijkenisse, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Spijkenisse

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar spijkenisse

Jouw verkoopmakelaar in Spijkenisse

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Spijkenisse ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Hoogvlietsekerksingel 294

Met de Makelaar was goed en duidelijk en toonde betrokkenheid. Echt een fout is hierin niet gemaakt gelukkig.Gelukkig was ons huis snel verkocht en hebben een juiste begeleiding gehad

8,0 10 1
Geschreven op
Reina Prinsen Geerligspad 21

Korte duidelijk lijnen met onze makelaar Frank. Uitstekende begeleiding en adviezen. Ik zou Ooms dan ook zeker aanraden.

8,0 10 1
Geschreven op
Roosje Vosstraat 14

Toppers, komen afspraken na en regelen alle zaken achter de schermen.In een volgend traject zou ik zeker weer met Ooms in zee gaan.

9,0 10 1
Geschreven op
Lobeliastraat 35 A

Het contact liep zeer soepel. Voor elke vraag die ik had kon ik bij mijn makelaar terecht.De verwachtingen die ik had zijn waargemaakt.Bij mij ging niks fout.

10 10 1
Geschreven op
Johan van der Poortenlaan 79

De verkoopbegeleiding was goed geregeld met een goede verkoopprijs. Contact was goed en er werd snel terug gebeld bij een verzoek tot terugbellen. Foto reportage was goed en professioneel, foto’s waren in no time gemaakt. De bezichtigingen waren netjes gemeld en zo veel mogelijk op vaste dagen. Terugkoppeling op de bezichtigingen waren goed en duidelijk. Zo zeker nog eens een verkoop door Ooms laten doen.

10 10 1
Geschreven op
M.J.Haga

Uitstekend,duidelijke informatie, en geduld bij vragen

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Wederom een fijn contact met Edo en een deskundige en duidelijke afwikkeling van het oversluiten van onze hypotheek.

10 10 1
Geschreven op
Theo Mann-Bouwmeesterstraat 86

Chantal is een geweldige makelaar die duidelijk communiceert goede begeleiding bied met verstand van zaken.

9,0 10 1
Geschreven op
Duprépad 13

Het contact met onze makelaar was zeer goedals er iets was wat wij wilde weten stond hij direct voor ons klaarWij voelden ons zeer op ons gemak bij hemFrank Ondersteijn en het hele team van ooms zullen wij zeker aanbevelen bij anderenVriendelijke groet Fam A van Leeuwen.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Als eerst willen wij Edo bedanken voor de uitstekende service en klantvriendelijkheid. Edo heeft ons goed geholpen bij de aankoop van onze eerste woning, met heldere en duidelijke uitleg over alles. We willen ook heel Ooms bedanken voor de prima service die zij ons hebben verleent. In de toekomst gaan wij zeker weer voor Ooms en Ooms hypotheekadviseurs!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 106 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2818

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie