Ooms Makelaars Spijkenisse

Ooms Makelaars Spijkenisse

Noordkade 15
3201 AZ Spijkenisse
Bekijk route
KvK
  • 24278432
BTW
  • NL806870424B01
IBAN
  • IBAN NL92ABNA0484904329
de elementen - spijkenisse

Jouw ervaren makelaar in Spijkenisse

NVM Makelaar in Spijkenisse nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Spijkenisse, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Spijkenisse

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar spijkenisse

Jouw verkoopmakelaar in Spijkenisse

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Spijkenisse ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Vlinderveen 612

Helemaal top! Goede service + snel contact.Wil graag Dagmar en Edo bedanken voor de goede hulp en service.Dagmar voor het verkopen van mijn appartement en Edo voor het regelen van de financiering. Super nogmaals dank.

9,0 10 1
Geschreven op
Remko Houkes

Goed en eerlijk advies.Kennis van zaken.Duidelijke informatie.Klantvriendelijk!

10 10 1
Geschreven op
Ruud van der Vin

ga zo door!

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

wij kennen Edo al van een vorige hypotheek transactie waar wij goede ervaringen mee hadden en daarom weer voor hem hebben gekozen.De nieuwe hypotheek is wederom goed en snel verlopen, ook het contact met Rosalina verliep fantastisch.

9,0 10 1
Geschreven op
Schaepmanstraat 8

Onze aankoopmakelaar heeft prima werk geleverd en was ook zeer betrokken! Zelfs in zijn vrije tijd heeft hij zelfs nog akties ondernomen om alles in goede banen te leiden en dit heeft er in geresulteerd dat wij binnen een paar dagen ons huis verkocht hebben! Bedankt Ooms en in het bijzonder voor Jordi en Chantal!

9,0 10 1
Geschreven op
Nieuwstraat 100

Dankzij Chantal van Ooms Makelaars snel mijn woning verkocht. Goed bereikbaar voor alle vragen en vriendelijk geholpen.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Matthijs Bosma

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Wij zijn heel tevreden over de wijze van snelle en professionele afhandeling. Tevens de vriendelijke en accurate benadering van uw personeel.

10 10 1
Geschreven op
Uitstraat 73

Ooms heeft mijn woning voor de beste prijs in de kortste tijd verkocht. Er werd in de voorbereidende fase ook snel geschakeld om de woning zsm online te krijgen. Gewoon top geregeld en geheel ontzorgd door het team van Ooms Spijkenisse.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 121 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2318

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie