Ooms Makelaars Spijkenisse

Ooms Makelaars Spijkenisse

Noordkade 15
3201 AZ Spijkenisse
Bekijk route
KvK
  • 24278432
BTW
  • NL806870424B01
IBAN
  • IBAN NL92ABNA0484904329
de elementen - spijkenisse

Jouw ervaren makelaar in Spijkenisse

NVM Makelaar in Spijkenisse nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Spijkenisse, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Spijkenisse

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar spijkenisse

Jouw verkoopmakelaar in Spijkenisse

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Spijkenisse ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Venkeldonk 1

Zeer tevreden.Zijn tijdens het hele proces van verkoop heel fijn geholpen door Ooms Spijkenisse.Compliment voor Frank onze makelaar die ondanks eerdere tegenvaller de moed erin hield en ons deskundig heeft begeleid heeft .Hulde aan het hele team van Ooms.

9,0 10 1
Geschreven op
D. de Koninglaan 21

Soepel verkooptraject, ondanks vakantieperiode en corona. In goed overleg de bezichtigingen ingepland en uitgevoerd. Goed advies tijdens het biedingenproces. Duidelijke informatievoorziening.

9,0 10 1
Geschreven op
Raadhuislaan 101

Het contract met de makelaar liep heel goed. Frank Onderstein van Ooms makelaars informeerde ons over alle zaken. Koppelde gedane zaken snel terug. Wij zijn super tevreden over Ooms makelaardij. Een aanrader. Ook de receptie is telefonisch en op kantoor zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook de bezichtigingen werden direct terug gekoppeld en professioneel besproken.

9,0 10 1
Geschreven op
Krekelveen 208

Zeer goed geholpen door Chantal. Alles is soepel verlopen. Goed en deskundig advies. Ook bij de bezichtiging kijkt ze goed en denkt ze goed mee. Kortom een goede ervaring.

10 10 1
Geschreven op
Marguerite Durasstraat 92

Onze makelaar was altijd bereikbaar voor iedere vraag die wij hadden.Hield zich aan de gemaakte afspraken. Hij heeft zich 100 % ingezet.Wij zijn erg tevreden.

10 10 1
Geschreven op
Oosterbakenpad 256

De makelaar maakte een goede inschatting m.b.t. een realistische vraagprijs. Ook goede adviezen voor het verkoop klaar maken van de te verkopen woning. De foto's en de film waren representatief voor de woning.

9,0 10 1
Geschreven op
Langebakkersoord 8

Vanaf het moment dat Chantal het huis binnen kwam klikte het. Ze had duidelijk voor ogen hoe zij de verkoop van ons huis voor zich zag. Had direct toepasbare tips hoe je het huis kan presenteren. Wij vonden dat ze met het stapje extra, zoals de dag van de foto's even snel langs te komen hoe de presentatie was betrokkenheid toonde. Ook het contact na de bezichtigingen was met een persoonlijke noot. Tot aan de afwikkeling zijn wij zeer tevreden!

10 10 1
Geschreven op
Willem Weysingel 5

Zonder zorgen je huis verkopen. Je kan het volledig over laten aan Ooms Makelaars Spijkenisse.Wij zijn zeer tevreden!

10 10 1
Geschreven op
Uiterdijk 35

Via ons nieuwbouwproject bij Ooms Makelaars terecht gekomen. Goede en duidelijke begeleiding en uitleg van de diverse stappen. Prettige mensen om mee te werken.

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 109 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2611

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie