Ooms Makelaars Spijkenisse

Ooms Makelaars Spijkenisse

Noordkade 15
3201 AZ Spijkenisse
Bekijk route
KvK
  • 24278432
BTW
  • NL806870424B01
IBAN
  • IBAN NL92ABNA0484904329
de elementen - spijkenisse

Jouw ervaren makelaar in Spijkenisse

NVM Makelaar in Spijkenisse nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Spijkenisse, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Spijkenisse

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar spijkenisse

Jouw verkoopmakelaar in Spijkenisse

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Spijkenisse ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Aïdastraat 26

Onze makelaar was Chantal Poot van Ooms en wij zijn erg te spreken over haar. Snelle en fijne contacten. De bezichtigingen vanuit de binnendienst werden snel en vakkundig ingepland. Het maximale is eruit gehaald denken wij.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Wederom een fijne gesprekken en er is een helder proces gevolgd om tot een hypotheek te komen welke past binnen onze mogelijkheden en wensen.

10 10 1
Geschreven op
Belle van Zuylenstraat 3

Toen ik plannen had om mijn huis te verkopen heb ik 3 makelaars uitgenodigd. Ooms makelaars had toen het beste verhaal en kwam op mij over dat ze de beste kennis van de markt hebben.Toen mijn huis een aantal maanden later in de verkoop ging heeft makelaar Frank van Ooms makelaars mij niet teleurgesteld. Sterker nog, hij heeft me zelfs verbaasd en verrast dat hij zo'n goede verkoop heeft weten te realiseren. Dit heeft me nog een fles champagne voor hem gekost, maar

9,0 10 1
Geschreven op
Johan van der Poortenlaan 37

Zoek je een betrouwbare makelaar met kennis van de markt? een makelaar die niet alleen snel, maar goed verkoopt? dan zit je bij Chantal van Ooms goed!Geen vraag was te veel en de korte lijntjes (o.a. via de app) waren prettig. Na de bezichtigingen een eerlijke en duidelijke update. Ook dank aan de medewerkers van het kantoor. Ook zij waren behulpzaam en meedenkend!We kunnen Ooms Spijkenisse zeker aanraden!

10 10 1
Geschreven op
Amazonestraat 4

Zeer tevreden over de begeleiding en de deskundigheid. Er wordt met je meegedacht. Goede bereikbaarheid. Een goede keuze geweest. Houdt zich aan de gemaakte afspraken.

10 10 1
Geschreven op
Schuytstraat 86

Het contact verliep soepel en we werden goed op de hoogte gehouden. Na elke bezichtiging was er bericht met een goede inschatting of er echt interesse was en wat we konden verwachten.

9,0 10 1
Geschreven op
Lucretia van Merkenstraat 61

Het hele verkoopproces verliep soepel, vlot en plezierig. Chantal en Frank zijn fijne makelaars en ook de prettige ondersteuning van de dames van de binnendienst mag niet onvermeld blijven!

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Deskundige en klantvriendelijke adviseur, zou ik zeker aanbevelen

10 10 1
Geschreven op
Vermeer

De aankoop en verkoop van de woningen is super goed gegaan, goed advies en het vele papierwerk tot in de puntjes geregeld. Helemaal tevreden met de werkzaamheden van onze adviseur! Kopers Ottersveen

10 10 1
Geschreven op
Eric Vermeer

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 121 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2406

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie