Ooms Makelaars Spijkenisse

Ooms Makelaars Spijkenisse

Noordkade 15
3201 AZ Spijkenisse
Bekijk route
KvK
  • 24278432
BTW
  • NL806870424B01
IBAN
  • IBAN NL92ABNA0484904329
de elementen - spijkenisse

Jouw ervaren makelaar in Spijkenisse

NVM Makelaar in Spijkenisse nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Spijkenisse, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Spijkenisse

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar spijkenisse

Jouw verkoopmakelaar in Spijkenisse

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Spijkenisse

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Spijkenisse ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Labrijnstraat 6

Wat ik vooral fijn vond dat als ik iets vroeg er gelijk iets mee gedaan werd !Zoals verandering van prijs en ook andere foto,s .Wij waren toch wel heel vasthoudend in het feit van snel verkopen en het huis was niet makkelijk verkoopbaar aangezien het op een plek stond waar maar een bepaalde groep kijkers op afkwam.

8,0 10 1
Geschreven op
Wilhelmina Hofman-Pootstraat 10

Wij zijn heel goed en deskundig geholpen door Joost. Hij is een zeer enthousiast persoon, die echt naar je luistert en ook goede adviezen geeft. Dit hebben wij ervaren voor zowel de verkoop van ons huis, als de aankoop van ons nieuwe huis. We konden met al onze vragen terecht bij Joost, er werd altijd zeer snel gereageerd. Nadat de eerste twee serieuze kopers van ons huis afhaakte, wist Joost dit in een halve dag op te lossen en was ons huis dezelfde dag alsnog

10 10 1
Geschreven op
Herculesstraat 12

Na contact met 2 andere collega makelaars viel onze keuze op Ooms.De kennismaking en verdere afwikkeling was uitstekend, zeker als wij in aanmerking nemen, dat de verkoop niet zonder problemen is verlopen (1e definitieve koper haakte op het laatste moment af.) Het vervolg door de begeleidend makelaar werd wederom goed aangepakt. Dit resulteerde in de definitieve verkoop na circa 14 dagen. De overeengekomen verkoopprijs vond plaats tot onze volledige tevredenheid.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

niets op aan te merken ,was allemaal goed gelopen onze dank daar voor !

10 10 1
Geschreven op
Eikenlaan 1

Heel goed geholpen door Frank. Klein probleem is heel professioneel opgepakt. Hulde voor de dames van het kantoor. Wat een kanjers zijn dat!!Het was een fijne ervaring en ik zou het volgende keer weer doen. Dank allemaal.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Berenkreek 49

Deze makelaar is lekker op ze Rotterdams recht door zee. Geen moeilijke verhalen, maar gewoon hoe het is. Communicatie is goed en snel. En is zeer betrouwbaarDeze makelaar heeft kennis van de markt en komt goed over bij de mogelijke kopers van je huis.

9,0 10 1
Geschreven op
Hoogvlietsekerksingel 292

Strategie was het hoofdonderwerp en actie reactie mentaliteit heeft er voor gezorgd dat de woning snel is verkocht.

10 10 1
Geschreven op
Mercuriusstraat 35

Boven verwachting positief..snel en efficiënt optreden maar met warme hartelijkheid.Gaf ons het gevoel van warme interesse maar met professionele insteek.

9,0 10 1
Geschreven op
Elisabeth Gerritse

Super tevreden met Edo als adviseur. Altijd een snelle reactie, betrouwbaar, enthousiast en zette zich 110% in voor mij.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 105 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2647

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie