Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen

Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen

Gerrit Verboonstraat 2
3111 AA Schiedam
Bekijk route
KvK
  • 24280608
BTW
  • NL806870643B01
IBAN
  • IBAN NL07ABNA0485147971
woudhoek schiedam

Jouw ervaren makelaar in Schiedam en Vlaardingen

NVM Makelaar in Schiedam of Vlaardingen nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Schiedam/Vlaardingen, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Schiedam en Vlaardingen

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar schiedam

Jouw verkoopmakelaar in Schiedam en Vlaardingen

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Schiedam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Wagnerstraat 27 C

Heel snel onze woning verkocht dankzij Martijn van Ooms Makelaardij! Super fijne communicatie en goede adviezen hebben geleid tot een mooi bod op onze woning. Al met al enorm tevreden! Dank dank dank! Namens J. Meijer & T. van der Laan

10 10 1
Geschreven op
Spechtlaan 349

Van begin tot eind van het aankoopproces was het contact uitstekend en heel effectief met een voor ons gunstige uitkomst. We hadden direct het gevoel met een deskundige makelaar te maken te hebben die onze belangen goed wist te behartigen. Er werd goed geluisterd en op basis hiervan ook een goed advies gegeven. Binnen een korte tijdspanne was alles geregeld naar volle tevredenheid.

10 10 1
Geschreven op
Gasstraat 43

Alex leren kennen bij een taxatie van mijn huis. Daarom ook voor Ooms gekozen om mijn huis te verkopen. Alex komt vriendelijk en deskundig over. Ook het contact loopt soepel.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Alles is perfect verlopen

10 10 1
Geschreven op
Mendelssohnplein 14 a

De makelaar stond altijd open voor overleg en had goeie ideeën. Ze dachten altijd met ons mee en konden ook het kantoor altijd bereiken voor onze vragen.

9,0 10 1
Geschreven op
Jannetje Verbakelstraat 27

Contact was zeer goed. Noodzakelijke afspraken werden concreet gemaakt. Fijn contact met updates tussendoor over de status via wats app of bellen. Het verkopen van onze woning heeft mede door Ooms geen stress opgeleverd. Alles is op tijd in gang gezet en in samenspraak aangepakt.Zeer fijn.

9,0 10 1
Geschreven op
Gijsbrecht van Amstelstraat 168

Zeer tevreden over deze makelaar. Hij is zeer betrokken en laagdrempelig benaderbaar. We konden alles uit handen geven en alles verliep soepel.

10 10 1
Geschreven op
Spinhuispad 64

Prettig en open contact. Perfecte dienstverlening zonder onnodige opsmuk. Gewoon goed. Oh, ik moet minimaal 100 karakters invullen. Eh, communicatie ook prettig met iedereen van het kantoor.

9,0 10 1
Geschreven op
Jan van Avennesstraat 11

Fijn ervaring met Alex van Ooms! Wij kregen het gevoel dat hij veel ervaring en kennis van de markt heeft. Communicatie was duidelijk en vriendelijk. Hij reageert altijd snel.

10 10 1
Geschreven op
Simmons

Zeer goed geholpen en geadviseerd! En ook fijne duidelijke uitleg, ook nogmaals uitleggen is nooit een probleem.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 59 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2647

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie