Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen

Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen

Gerrit Verboonstraat 2
3111 AA Schiedam
Bekijk route

Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Schiedam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Pasteursingel 9 b

Hartstikke tevreden met Ooms Schiedam/Vlaardingen en de samenwerking met Alex van der Laan als makelaar en zijn deskundig advies.

8,5 10 1
Geschreven op
Gustav Vasaborg 19

Uitstekend begeleid. Zowel door de makelaar als de personen die verantwoordelijk zijn voor het administratieve deel van de transactie. Alles verliep heel soepel en duidelijk. Wij waren heel content met Ooms makelaars in Schiedam.

9,0 10 1
Geschreven op
Villastraat 14

Alles was tot in de puntjes geregeld! Konden met vragen altijd terecht. Makelaar zeer kundig, geen verrassingen.

8,5 10 1
Geschreven op
Fonteinkruid 11

De medewerkers bij Ooms Schiedam en Vlaardingen zijn heel betrokken bij de verkoop: vriendelijk, reageren snel op vragen, koppelen direct na de bezichtiging terug.

9,0 10 1
Geschreven op
Wilhelminastraat 20

Bij Ooms weten ze wat ze doen. Martijn van Heeswijk en zijn team kennen de markt en zijn stap voor stap betrokken bij de klant en zijn specifieke situatie. Petje af!

9,5 10 1
Geschreven op
Warande 12 H

Betrokkenheid en bereikbaarheid zijn heel belangrijke eigenschappen voor ons. Dit was dik in orde bij Ooms. Daarbij een goede prijs en gewoon prettige werknemers, maakt dat we heel tevreden klanten zijn. Aanrader!

9,0 10 1
Geschreven op
Hellevoetsestraat 9

Martijn van Heeswijk van Ooms Makelaars is een makelaar met verstand van de regionale markt en gedegen kennis over vastgoed. Een prettige samenwerking met een snel en goed eindresultaat.

8,5 10 1
Geschreven op
Platanendreef 28

Hele fijne en professionele samenwerking. Marjolein van kantoor Schiedam gaf ons vanaf t begin een erg goed gevoel en heeft ons zeer goed begeleid met alles. De rest van het team ook top. Als we vragen hadden werden we netjes en snel geholpen. We zijn zeer tevreden over ooms en zullen hum zeker bij andere aanraden. Ooms bedankt!

9,0 10 1
Geschreven op
Veldpad 88

De makelaars van Ooms Schiedam/Vlaardingen hebben ons begeleid in het aankooptraject én het verkooptraject. Wij zijn zeer goed geadviseerd. De makelaars zijn goed bereikbaar en hebben zeer veel geduld met ons gehad. Speciale aandacht voor en dank aan de dames achter de balie, Cindy en Linda. Naast een goede begeleiding is ook in beide trajecten een zeer goed resultaat behaald, dat telt natuurlijk ook!

9,0 10 1
Geschreven op
Nieuwe Haven 141 B

Contact verliep goed en prettig. Verwachtingen zijn waargemaakt. Ik had er zelf weinig omkijken naar. Heel blij met het snelle resultaat.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,6 Op basis van 264 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

7,7 Op basis van 45 reviews
Ooms Makelaars
8.7 10 1 2900

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie