Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen

Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen

Gerrit Verboonstraat 2
3111 AA Schiedam
Bekijk route
KvK
  • 24280608
BTW
  • NL806870643B01
IBAN
  • IBAN NL07ABNA0485147971
woudhoek schiedam

Jouw ervaren makelaar in Schiedam en Vlaardingen

NVM Makelaar in Schiedam of Vlaardingen nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Schiedam/Vlaardingen, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Schiedam en Vlaardingen

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar schiedam

Jouw verkoopmakelaar in Schiedam en Vlaardingen

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Schiedam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
F van de Water

Wij zijn nu voor de tweede keer geholpen door Rick als adviseur, en Rosalina voor de andere administratieve werkzaamheden, en daar zijn we weer ontzettend tevreden over. De kennis en service is in een spannend proces -zoals bij het financieren van een huis- erg prettig. Ze denken fijn mee en reageren snel, adequaat en bovenal vriendelijk. Absolute aanrader!

10 10 1
Geschreven op
W. Roijers

Heel vriendelijk en prettig geholpen

10 10 1
Geschreven op
van Maerlantlaan 63

Het contact met de makelaar verliep gedurende de verkoop op een prettige manier, waarbij ook aandacht werd besteed aan persoonlijke omstandigheden. Ooms is niet de goedkoopste makelaar, maar dat zie je wel terug in de kwaliteit.

8,0 10 1
Geschreven op
Burgemeester Gijsenlaan 36

Kon hem altijd bereiken en vragen stellen.Gaf goede informatie en gaf duidelijk antwoord op de vragen.

9,0 10 1
Geschreven op
Russischestraat 82 b-2

Erg fijne begeleiding, goede tips m.b.t. verkoop van het huis en er is uiteindelijk een erg mooie verkoopprijs uit gekomen!

9,0 10 1
Geschreven op
Schepradmolen 24

Ooms is een prima makelaar, deskundig, betrouwbaar en effectief. De periode vooraf aan de verkoop, alsook de verkoopfase is in goed overleg gegaan waarbij onze wensen zijn gerespecteerd. Kortom een top team! Wij zijn erg tevreden en bevelen Ooms van harte aan!

10 10 1
Geschreven op
Frans

Ik ben erg tevreden al was de uitkomst toch een beetje anders dan ik had gehoopt. Misschien een gesprek op kantoor ipv alleen telefonisch zou ik toch aanraden. Ik begrijp dat iedereen druk is maar voor een “leek” als ik was dit prettig geweest. Hartelijk dank voor de inzet, service en het rond krijgen van de hypotheek.

8,0 10 1
Geschreven op
Nieuwe Haven 131

Alex is een goede makelaar, komt snel ter zake en is correct

9,0 10 1
Geschreven op
Sint Liduinastraat 86 A

Het contact met de makelaar was over het algemeen goed. Hij heeft ons geholpen met dingen die niet duidelijk waren en gaf goede tips. Hij zorgde ervoor dat de verkoop goed verliep.

9,0 10 1
Geschreven op
Sander Steenhart

Zonder Marielle was ons droomhuis niet gelukt. Ze stond altijd voor ons klaar, dacht actief mee, en reageerde snel en adequaat! Ze was voor ons meer dan een financieel adviseur, ze ontzorgde ons volledig en gaf ons een streepje voor op de verhitte woningmarkt. Ontzettend bedankt, Marielle! Groetjes, Sander en Irene

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 62 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2818

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie