Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen

Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen

Gerrit Verboonstraat 2
3111 AA Schiedam
Bekijk route
KvK
  • 24280608
BTW
  • NL806870643B01
woudhoek schiedam

Jouw ervaren makelaar in Schiedam en Vlaardingen

NVM Makelaar in Schiedam of Vlaardingen nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Schiedam/Vlaardingen, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Schiedam en Vlaardingen

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar schiedam

Jouw verkoopmakelaar in Schiedam en Vlaardingen

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Schiedam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Faassenplein 11

Erg fijn contact met de dames van de vestiging, we werden goed op de hoogte gehouden en waren altijd voor alle vragen snel beschikbaar. Het uploaden van documenten was erg simel. Makelaar waar alles mee besproken was wisselde helaas op het laatste moment door een privé situatie van de makelaar. De nieuwe makelaar paste zich snel aan, ondanks de plotse corona maatregelen die ook nog ineens toegepast moesten worden. Hij kreeg de woning snel verkocht voor een record

9,0 10 1
Geschreven op
Burgemeester Knappertlaan 208 A

Ze voldeden volledig naar onze verwachtingen. Kundige service, vriendelijk en profesioneel.mvgSander

9,0 10 1
Geschreven op
Bart Verhallenplein 166

Contact verliep goed. Kon goede afspraken maken met de makelaar. Netjes hoe ze gehandeld hebben tijdens deze coronatijd

8,0 10 1
Geschreven op
Leliestraat 53

Super vriendelijk en behulpzaam. Ze weten waar ze het overhebben en geven goed advies. En het huis was zo verkocht.

8,0 10 1
Geschreven op
Dirk Gerhardtstraat 30

Mijn makelaar was/ie Martijn van Heeswijk Niets dan lof Ik had aangegeven neem mij bij de hand ik vind het dood eng weet er ook niets van Nou kan u vertellen ik ben volledig ontzorgtHij maar ook de dames op kantoor stonden met raad en daad klaar Niets was of is te veel De communicatie helemaal top ,tot in het weekend Dus oprecht Top en Chapeau

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

In alle fases van het aanvragen van de hypotheek, zijn wij deskundig geïnformeerd en begeleid. Wij hebben geen stress ervaren, door de zekerheid en uitleg die gegeven werd. Informaliteit en formaliteit waren in balans. Bedankt!

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Hollandiahof 32

Alles wat je mag verwachten van een verkoopmakelaar tref je bij Ooms Makelaars.Gedegen marktkennis, korte lijnen, gemakkelijke vlotte communicatie.

9,0 10 1
Geschreven op
Dwarsstraat 13 A

Fijne makelaar. Je geeft de verkoop van je huis deels uit handen en hoopt dat het dan ook goed verloopt. Wel, dat gegeven vertrouwen bleek tijdens het verkoopproces steeds opnieuw terecht. Alex keek ook verder dan wij en voegde kennis en meedenken toe vanuit deskundigheid. Juist ook om 'de kleine lettertjes' bij kadastergegevens bijvoorbeeld. Dat toont het streven om ook ongevraagd 'goed werk' af te leveren. Verder mooie foto's door de fotograaf,

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 67 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2152

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie