Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen

Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen

Gerrit Verboonstraat 2
3111 AA Schiedam
Bekijk route
KvK
  • 24280608
BTW
  • NL806870643B01
IBAN
  • IBAN NL07ABNA0485147971
woudhoek schiedam

Jouw ervaren makelaar in Schiedam en Vlaardingen

NVM Makelaar in Schiedam of Vlaardingen nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Schiedam/Vlaardingen, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Schiedam en Vlaardingen

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar schiedam

Jouw verkoopmakelaar in Schiedam en Vlaardingen

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Schiedam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Geervlietsestraat 16 B

Blij dat ik voor deze makelaar hebben gekozen! Michael Kuipers heeft mij goed, snel, eerlijk en vakkundig geholpen! En dit allemaal op afstand in deze periode.

10 10 1
Geschreven op
Urmilla Jharap - Lautan

Super snelle service zelfs buiten de werktijden. Zijn er vertragingen dan ligt dit zeker niet bij OOMS adviseur.Hele proces goed begeleid. Heel erg tevreden mee. ga zo door!

10 10 1
Geschreven op
J A Alberdingk Thijmstraat 8

Michael Kuipers de makelaar van Ooms Schiedam heeft ons prima bijgestaan zowel bij de verkoop als bij de aankoop van ons nieuwe huis.We konden met al onze vragen bij hem terecht, en het reageerde heel snel.Ook de keren dat we contact hadden met Alex v d Laan verliep dit ook goed.

9,0 10 1
Geschreven op
Harreweg 63

Ontzettend tevreden! Geeft je het gevoel dat je de enige klant bent. Goed bereikbaar, leuk contact.

10 10 1
Geschreven op
Havendijk 445

Heb het ervaren als prettige samenwerking. Goede kennis overdracht en begrip voor mijn vragen. Klantvriendelijkheid was uitstekend.

9,0 10 1
Geschreven op
Potgieterstraat 21 B

We zijn zeer tevreden over het optreden van de makelaar. Geen vraag was te veel en we zijn met goede raad en daad bijgestaan op de correcte manier.

9,0 10 1
Geschreven op
Nassaulaan 73

Correcte communicatie naar zowel verkoper als koper. Deskundig advies. Dat geeft vertrouwen in het proces. Het hele team in wist waar het over ging. Dank!

10 10 1
Geschreven op
Hofsingel 27

Alex is een fijn persoon die naast je staat en je door de verkoop van de woning loodst.Hij is realistisch en stelt je op je gemak.Maakt tijd voor je en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Positieve ervaring.

9,0 10 1
Geschreven op
Spuistraat 4

goed contact, duidelijke uitleg en Ooms heeft een prima prijs bedongen , kortom een uitstekend resultaat geleverd.

9,0 10 1
Geschreven op
Annemiek

Met name de klantgerichtheid en de vriendelijke werkwijze waren zeer prettig. Ondanks dat ik enige ervaring heb in het notariaat was het voor Edo geen enkel probleem om alsnog alles uit te moeten leggen. Bij vragen konden we altijd terecht, ook in de avond uren. Ook mijn complimenten aan Rosalina Do Rosario Monteiro, ook zij heeft ons veel geholpen om alle stukken op orde te krijgen. Ooms Financieel Adviseurs zal zeker een aanrader zijn!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 63 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2473

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie