Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen

Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen

Gerrit Verboonstraat 2
3111 AA Schiedam
Bekijk route
KvK
  • 24280608
BTW
  • NL806870643B01
IBAN
  • IBAN NL07ABNA0485147971
woudhoek schiedam

Jouw ervaren makelaar in Schiedam en Vlaardingen

NVM Makelaar in Schiedam of Vlaardingen nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Schiedam/Vlaardingen, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Schiedam en Vlaardingen

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar schiedam

Jouw verkoopmakelaar in Schiedam en Vlaardingen

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Schiedam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Burgemeester Honnerlage Gretelaan 506

Ondanks een valse start vanwege Covid en misschien de verkeerde tijd van het jaar is is het toch nog goed gekomen

9,0 10 1
Geschreven op
Grote Markt 29

Ooms makelaars gaan wij zeker aan iedereen aanbevelen.Martijn van Heeswijk krijgt van ons een vette 10 ????Tosca Balm

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Wij zijn tevreden over de tijd en ruimte die geboden werd om vragen te stellen en het proces te doorlopen.Ook de deskundigheid en voortvarendheid zijn opgevallen.

9,0 10 1
Geschreven op
Rotterdamsedijk 219 C

Wij zijn super geholpen door Ooms, van aankoop tot verkoop van ons huis!Inmiddels lopen alle zaken rond het huis aankoop tot verzekeringen bij Ooms.

10 10 1
Geschreven op
Beukmolen 10

Fijn contact met makelaar en team. Snelle verkoop mede vanwege goede presentatie en mooie foto's. Top!!

10 10 1
Geschreven op
Sprong

Fijne en deskundige begeleiding bij de koop van mijn eerste huis.Ik ben altijd prettig geholpen en altijd een duidelijke uitleg van alles wat er moest gebeuren. Erg tevreden en zou het zo weer doen.

10 10 1
Geschreven op
Pinasplein 9 B

Contact verliep zeer goed! Vanaf aanvang intake tot aan verkoop verliep alles zeer transparant en helder! Ik zou Ooms zeker aanbevelen en bij de eerst volgende keer weer zelf een beroep doen op Ooms.

9,0 10 1
Geschreven op
Tom Lutters

Bijzonders prettige gesprekken gehad met Rick, heeft ook zeker zijn best gedaan om een prima hypotheek voorstel te krijgen. Daarbij is de ontvangst op uw kantoor te Schiedam prettig en je wordt in mijn geval door Dana geweldig geholpen. Ik hoop dat volgend jaar de verkoop van mijn woning net zo prettig verloopt.

10 10 1
Geschreven op
Geervlietsestraat 16 B

Blij dat ik voor deze makelaar hebben gekozen! Michael Kuipers heeft mij goed, snel, eerlijk en vakkundig geholpen! En dit allemaal op afstand in deze periode.

10 10 1
Geschreven op
Urmilla Jharap - Lautan

Super snelle service zelfs buiten de werktijden. Zijn er vertragingen dan ligt dit zeker niet bij OOMS adviseur.Hele proces goed begeleid. Heel erg tevreden mee. ga zo door!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 60 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2515

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie