Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen

Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen

Gerrit Verboonstraat 2
3111 AA Schiedam
Bekijk route
KvK
  • 24280608
BTW
  • NL806870643B01
IBAN
  • IBAN NL07ABNA0485147971
woudhoek schiedam

Jouw ervaren makelaar in Schiedam en Vlaardingen

NVM Makelaar in Schiedam of Vlaardingen nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Schiedam/Vlaardingen, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Schiedam en Vlaardingen

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar schiedam

Jouw verkoopmakelaar in Schiedam en Vlaardingen

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Schiedam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Schie 17 C

Het kontakt met Alex de makelaar was prima. Ook het kontakt met kantoor Schiedam en met name met Dana was geweldig en deskundig.Heb ook een appartement via Ooms gekocht en ben ook daar geweldig en deskundig door Rick geadviseerd.

10 10 1
Geschreven op
Kruithuis 21

Tijdens lange zoektocht naar het juiste appartement heeft hij steeds weer serieus meegedacht m.b.t. voor- en nadelen t.a.v mijn persoonlijke woonwensen.Bij de aankoop zelf was hij altijd bereid om nog iets toe te lichten, extra te regelen indien nodig.Veel persoonlijke aandacht en altijd positief en professioneel.

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

zeer goed geholpen

10 10 1
Geschreven op
John van den Heuvel

Het was zeer prettig samenwerken met Rick.

10 10 1
Geschreven op
Rotterdamsedijk 319

Alex is een ontzettend fijne makelaar. Goede communicatie, snelle service, betrouwbaar. Ik kan iedereen Ooms aanraden.

10 10 1
Geschreven op
Ronald Hirschmann

10 10 1
Geschreven op
Broersvest 4 D

Dit jaar besloten we om ons eerste en geliefde appartementje in de verkoop te zetten omdat wij een groter huis hadden gevonden. Een verkoop van je huis is altijd spannend maar gelukkig hadden we Martijn Heeswijk als ons verkopend makelaar. Hij en het bekwame team van Ooms Schiedam/Vlaardingen heeft ons het hele proces aangenaam geholpen en geadviseerd. De communicatie verliep altijd snel, duidelijk en erg vriendelijk. Dit was erg prettig. Wanneer we vragen

10 10 1
Geschreven op
Einthovenstraat 19

Mijn makelaar heeft me van het begin af aan ondersteund uitgelegd en geholpenAltijd bereikbaar soms zelfs savonds en in het weekend dus mede dankzij hem is mijn huis binnen 4 weken verkocht en nu dus ook officieel...dus in 3 maanden tijd

10 10 1
Geschreven op
Einthovenstraat 19

Mijn makelaar heeft me van het begin af aan ondersteund uirgelegd en geholpenAltijd bereikbaar soms zelfs savonds en in het weekend dus mede dankzij hem is mijn huis binnen 4 weken verkocht en nu dus ook officieel...dus in 3 maanden tijd

10 10 1
Geschreven op
Burgemeester Van Haarenlaan 1389

Het contact was goed en met regelmaat. Ook voor vragen stond men open, zowel via mail als telefoon. De makelaar belde altijd terug zodra hij daar de tijd voor had.Ben zeer tevreden.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 65 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2891

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie