Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen

Ooms Makelaars Schiedam/Vlaardingen

Gerrit Verboonstraat 2
3111 AA Schiedam
Bekijk route
KvK
  • 24280608
BTW
  • NL806870643B01
IBAN
  • IBAN NL07ABNA0485147971
woudhoek schiedam

Jouw ervaren makelaar in Schiedam en Vlaardingen

NVM Makelaar in Schiedam of Vlaardingen nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Schiedam/Vlaardingen, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Schiedam en Vlaardingen

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar schiedam

Jouw verkoopmakelaar in Schiedam en Vlaardingen

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Schiedam en Vlaardingen

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Schiedam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Rubensplein 4 F

Op basis van het prettige intakegesprek hebben we voor Alex gekozen. Hij had een goed en duidelijk verhaal en heeft tijdens het hele proces ons actief op de hoogte gehouden, ook met de medewerkers van het kantoor was het prettig communiceren. In korte tijd is de woning voor een mooie prijs verkocht. Fijne makelaar!

9,0 10 1
Geschreven op
Jan van Zutphenstraat 45

Ooms blijft gewoon een hele fijne makelaar. Het traject is uitstekend begeleid door Michael Kuipers, hij hield me goed op de hoogte van ontwikkelingen en was altijd beschikbaar voor vragen. Veel baat gehad bij de goede adviezen. Kantoor in schiedam ook complimenten voor de goede administratieve afhandeling en de prettige communicatie.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Duidelijk advies gekregen, alle vragen kunnen stellen en beantwoord gekregen. Duidelijke en snelle communicatie. Erg tevreden met Rick als adviseur.

10 10 1
Geschreven op
Schiedamseweg Beneden 553

Duidelijke communicatie, heldere afspraken, betrouwbaar, kortom een fijne samenwerking. Zeker aan te raden.

8,0 10 1
Geschreven op
Professor Kamerlingh Onneslaan 153 A

Erg tevreden. Vanaf het begin dacht Michael van Ooms prettig mee, contact was makkelijk. Ook in contact met bieders en de uiteindelijke koper was hij proactief en heeft het proces voor ons prettig begeleid en goed afgesloten. Contact met andere medewerkers was ook goed, snelle reacties, goede adviezen. Van harte aanbevolen.

10 10 1
Geschreven op
Malmö 44

Ik heb voor Ooms gekozen na gesprekken met 3 verschillende makelaarskantoren. De voorgestelde aanpak van Ooms beviel me het beste. Die aanpak is tijdens het verkooptraject gevolgd tot grote tevredenheid. Ook het traject naar de overdracht toe was duidelijk en altijd volgens afspraak. De contacten met zowel de makelaar Alex vd Laan als met de backoffice van de vestiging in Schiedam waren professioneel en altijd plezierig.

10 10 1
Geschreven op
Henriëtte Bosmanslaan 18

Een top team! Zowel makelaar als de dames binnen. Goede service en erg betrokken. Huis in no time verkocht.

10 10 1
Geschreven op
Nieuwe Sluisstraat 4 A

Mijn makelaar van Ooms Makelaardij was kundig, doortastend en prettig in de omgang. Het contact was informeel. Het resultaat was goed. Ik kan iedereen aanraden de makelaars van Ooms in te schakelen.

10 10 1
Geschreven op
Aleidastraat 107 A

Goede persoonlijke service en een nette, accurate afhandeling. Erg tevreden. Hartelijk dank voor de verkoop, we komen zeker weer bij jullie terug in de toekomst

9,0 10 1
Geschreven op
Jacqueline Stam

Uitleg, beantwoorden van vragen en klantvriendelijkheid is heel erg goed.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 60 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2369

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie