Ted Rommelse

Ted Rommelse

Directeur - Vennoot - Makelaar Taxateur

Over mij

"Na een stage van de opleiding HBO Vastgoed en Makelaardij ben ik in 1996 teruggevraagd om te komen werken bij Ooms en in die periode heb ik werkelijk alle afdelingen van ons bedrijf gezien. Gestart met verkoop van nieuw te bouwen brochurewoningen (binnen), daarna naar buiten als makelaar bestaande bouw, vervolgens taxateur, vanaf 2002 over van de particuliere markt naar zakelijke markt en toegetreden tot het management.

Vanuit de groepsdirectie ben ik verantwoordelijk voor dagelijkse aansturing van de disciplines kantoren en winkels in Rotterdam en omgeving en voor vestiging Drechtsteden. Als makelaar in bedrijfsmatig vastgoed ben je niet alleen maar intermediair die de klant bijstaat bij het verkopen van een gebouw. Je bent een adviseur op veel meer terreinen zoals juridisch en fiscaal vlak en kan met creativiteit tot zaken komen die anders niet tot stand komen."

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie