Ooms Makelaars Rotterdam

Ooms Makelaars Rotterdam

Maaskade 113 (per 1 januari is het betaald parkeren op het Noordereiland)
3071 NJ Rotterdam
Bekijk route
KvK
  • 24318045
BTW
  • NL812553767B05

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Wijnhaven 39 G

Toen wij besloten ons huis te verkopen dachten we meteen aan Ooms, en specifiek Rogier Kroese omdat hij jaren geleden de verkoopmakelaar was die ons het appartement verkocht. Wie zou beter ons plekje kunnen verkopen dan degene die het daarvoor aan ons had verkocht?! En wat zijn we blij geweest met deze keuze; Rogier handelt snel, efficient, en klantvriendelijk. Vragen werden direct beantwoord, en hij bleef ons op de hoogte houden van de onwikkelingen - een erg fijn

10 10 1
Geschreven op
Turfweg 43

Prettige samenwerking, duidelijke visie, een snelle verkoop tegen een goede prijs. Wat wil je nog meer.

8,0 10 1
Geschreven op
Boompjes 470

Goede communicatie, deskundig en een zeer realistische aanpak. Huis was snel verkocht en tevreden over de prijs.

9,0 10 1
Geschreven op
Sleephellingstraat 92

We hadden zeer plezierig contact met een terzake kundige makelaar. Verdere afhandeling van de verkoop/koop verliep zeer soepel.

9,0 10 1
Geschreven op
Adrianastraat 96

Ik heb de samenwerking met Rogier Kroese van Ooms Makelaars als bijzonder prettig ervaren. Naast de deskundigheid wil ik daarbij extra aanstippen dat zijn beschikbaarheid uitmuntend was - iets dat voor mij belangrijk was als iemand die zijn huis op afstand verkocht. Geen vraag ging onbeantwoord en vaak vergezeld van goed advies. Ooms als makelaardij was een geslaagde keuze, ik had op geen moment zorgen of onduidelijkheid.

9,5 10 1
Geschreven op
Fazantstraat 131 A

Ben tevreden met de service die ik heb gekregen. Joost is zeer bekwaam en heeft mij goed begeleid in het gehele proces naar de verkoop. Er zijn echter momenten geweest dat ik geen telefonisch contact heb kunnen leggen met Ooms makelaars. Bleek later dat er een technische storing was.

8,3 10 1
Geschreven op
Larikslaan 229

Deskundig, betrokken en een goede balans tussen het prikkelen van potentiële kopers en het bieden van voldoende gelegenheid voor bezichtiging(en). Directe communicatie en adviezen met een prettige dosis humor. Bedankt Joost. Ook de contacten met andere medewerkers waren professioneel en plezierig. Ter overbrugging naar nieuwbouwhuis helpt Ooms ons als extra service ook met het vinden van een geschikte huurwoning. Ook hier hebben we alle vertrouwen in.

9,5 10 1
Geschreven op
Nieuwenoord 146

Het contact met de makelaar is goed verlopen. De bereikbaarheid was goed, zowel voor als na de aankoop van de woning.

8,3 10 1
Geschreven op
Handelsplein 17

Een enthousiaste makelaar, die je gelijk een vertrouwensband geeft. Verstand van zaken en prettig in omgang. Goed bereikbaar, snelle acties en creatief.

10 10 1
Geschreven op
Wijnbrugstraat 135

De verkopende makelaar van mijn woning was Rogier Kroese van Ooms. Rogier is een deskundige en ervaren makelaar, die veel kennis van de markt heeft. Hij denkt met de verkoper mee, speelt goed in op de wensen van de verkoper en staat altijd klaar om te sparren. Ik zou Rogier zeker aanraden.

8,5 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9 Op basis van 124 reviews
Ooms Makelaars
8.8 10 1 2470

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie