Ooms Makelaars Rotterdam

Ooms Makelaars Rotterdam

Maaskade 113
3071 NJ Rotterdam
Bekijk route

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Wijnbrugstraat 135

De verkopende makelaar van mijn woning was Rogier Kroese van Ooms. Rogier is een deskundige en ervaren makelaar, die veel kennis van de markt heeft. Hij denkt met de verkoper mee, speelt goed in op de wensen van de verkoper en staat altijd klaar om te sparren. Ik zou Rogier zeker aanraden.

8,5 10 1
Geschreven op
Jufferstraat 254

Het contact met mijn makelaar verliep goed. Hij regelde snel bezichtigingen om mijn apartement snel te kunnen verkopen. Hij was bereikbaar voor eventuele vragen. Apartement is verkocht tegen afgesproken verkoopwaarde. Via move moest je de nodige documenten aanleveren. Dit moest de koper ook doen. Alles bleef overzichtelijk. Binnenkort wordt er via notaris alles afgerond en de sleutels aan de nieuwe koper overhandigd.

8,3 10 1
Geschreven op
Gordelweg 84 b1

De samenwerking met Jasper Starke is heel prettig geweest. Hij reageerde altijd heel snel op berichten en vragen. Tijdens het eerste gesprek wees hij me op de mogelijkheid van een overbruggingshypotheek en dit was zeer welkome informatie. Jasper dacht steeds goed mee over de volgende stappen in het verkoopproces. Bovendien was hij zeer flexibel en gaf de juiste ondersteuning en feedback op het moment dat dit relevant was. Enig minpuntje in het traject was dat

8,8 10 1
Geschreven op
Schietbaanlaan 103 A

Prima makelaar en service. Grote backoffice waardoor er altijd wel iemand is die je te woord kan staan, echter weet je niet altijd met wie je spreekt.

8,3 10 1
Geschreven op
Diergaardesingel 47

Niet voor niets één van de grootste makelaars van Rotterdam. Zeer prettig contact met zowel de aangewezen makelaar als met de back office. Goed en prettig advies en regelmatig overleg hebben geresulteerd in een verkoop, waar ik bijzonder tevreden mee ben.

9,0 10 1
Geschreven op
Koopvaardijhof 43

De verkoop van ons huis in Rotterdam is uitstekend verlopen dankzij Ooms. Zeker aan te bevelen makelaar.

8,8 10 1
Geschreven op
Landverhuizersplein 63

Het contact met de makelaar verliep goed. Makelaar was duidelijk en zakelijk.Het enige aandachtspuntje is de terugkoppeling na een bezichtiging naar de verkopers. Kantoorpersoneel was zeer correct en reageert adequaat.

8,5 10 1
Geschreven op
Maaskade 101 A1

Een soepele verkoop van ons appartement met een deskundige begeleiding door de heer Rogier Kroese. Prima dienstverlening.

9,0 10 1
Geschreven op
Maaskade 101 A1

Een soepele verkoop van ons appartement met een deskundige begeleiding door de heer Rogier Kroese. Prima dienstverlening.

8,5 10 1
Geschreven op
Pelmolenstraat 69

Prettige samenwerking met onze makelaar. Alles is goed verlopen! Ik zou haar zeker aanbevelen aan naasten. Algemeen: soms was het wel even wachten op reactie of leek het even dat wij vergeten waren, maar na een telefoontje of mailtje was dat weer geregeld.

8,5 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,7 Op basis van 331 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,1 Op basis van 100 reviews
Ooms Makelaars
8.7 10 1 2946

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie