Ooms Makelaars Rotterdam

Ooms Makelaars Rotterdam

Maaskade 113
3071 NJ Rotterdam
Bekijk route
KvK
  • 24318045
BTW
  • NL809822167B01
IBAN
  • IBAN NL88ABNA0588746975
Hillegersberg-Schiebroek Rotterdam

Jouw ervaren makelaar in Rotterdam

NVM Makelaar in Rotterdam nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Rotterdam, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Rotterdam

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
rotterdam - huis verkocht

Jouw verkoopmakelaar in Rotterdam

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Zuidhoek 182 B

Correct, duidelijk, eerlijk en snel. Snel in aktie gekomen nadat mijn keuze was gemaakt. Duidelijk in uitleg en kosten, en goede communicatie, zowel de makelaar als vanuit het kantoor. Zal deze zeker aanbevelen als mijn advies wordt gevraagd.

10 10 1
Geschreven op
Prins Hendrikstraat 15 C

Goed geholpen door Nick, hij is betrokken en altijd bereid mee te denken. Ben er ook wel van overtuigd dat je er zonder aankoopmakelaar maar moeilijk tussen komt in deze markt. Ook tevreden over de financieel adviseurs van Ooms, handig als alles onder 1 dak zit.

8,0 10 1
Geschreven op
Wilhelminakade 397

Rogier Kroese is een zeer prettig persoon om mee samen te werken en een zwaargewicht wat betreft deskundigheid, marktkennis en klantvriendelijkheid. Hij heeft samen met zijn team het hele traject netjes begeleid. Ooms Makelaardij is een zeer professionele makelaars kantoor met toppers. Zeker om aan te bevelen!

10 10 1
Geschreven op
Piet van de Polsingel 132

Zeer snel gehandeld in zowel in de aanloop naar verkoop, de verkoop zelf en na de verkoop.Wij zijn zeer tevreden!Dank voor de deskundige begeleiding.

10 10 1
Geschreven op
Prins Frederikplein 635

Nick Forger van Ooms Makelaars heeft onze woning verkocht. Nick is een zeer ervaren makelaar en was erg betrokken van het begin tot het einde van het verkooptraject. Het contact was erg prettig en je krijgt altijd snel reactie. Daarnaast heeft hij de woning voor een zeer goede prijs weten te verkopen. Wij zouden Nick als makelaar dan ook zeker aanbevelen!

10 10 1
Geschreven op
Schieweg 87 A

Erg prettige ervaring gehad met Ooms. De begeleiding was professioneel, snel en goed! Ook voor tussentijdse vragen en tussenstanden konden we bij Ooms terecht. Een aanrader!

10 10 1
Geschreven op
Schiekade 556 + PP

Joost heeft mij geholpen met het aankopen van een woning. Aardige, deskundige, enthousiaste man en het contact liep altijd soepel. Met het eindresultaat ben ik heel blij! Ivm volle agenda was het soms wel lastig om op korte termijn een bezichtiging in te plannen. Verder heel tevreden!

8,0 10 1
Geschreven op
Bijlwerffstraat 13 A2

Er was een fijn contact met de makelaar. Er werd vlot gehandeld en hij was enthousiast. De makelaar kon een goede inschatting maken van de huidige markt in de buurt. en stemde daarop het verkoopplan op af. De makelaar had kennis en heeft heel fijn meegedacht met zaken waar ik minder verstand van had. Het contact verliep prettig.

10 10 1
Geschreven op
Rochussenstraat 213 B

Prettig contact en goede verzorging formele afwikkeling. Afgezien van intake bij aanvang herontwikkeling en opname na gereed komen daarvan, is er behalve herschrijven/aanvullen advertentietekst geen beroep gedaan op enige andere noodzaak van overleg c.q. aanwezigheid.

8,0 10 1
Geschreven op
Boompjes 424

Rogier heeft het goed gedaan. Bezit goede expertise over ons type woning en communiceert prettig. We zijn blij met de uitkomst.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 96 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2411

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie