Ooms Makelaars Rotterdam

Ooms Makelaars Rotterdam

Maaskade 113
3071 NJ Rotterdam
Bekijk route
KvK
  • 24318045
BTW
  • NL809822167B01
IBAN
  • IBAN NL88ABNA0588746975
Hillegersberg-Schiebroek Rotterdam

Jouw ervaren makelaar in Rotterdam

NVM Makelaar in Rotterdam nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Rotterdam, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Rotterdam

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
rotterdam - huis verkocht

Jouw verkoopmakelaar in Rotterdam

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Koopvaardijhof 168

Contacten met de makelaar waren goed, had een duidelijke visie en heeft een erg goed resultaat geboekt. Over de kwaliteit van de concept verkooptekst en het contact met de binnendienst was ik iets minder tevreden, Dit is netjes opgelost door de makelaar zelf.

9,0 10 1
Geschreven op
Jufferkade 107

Het contact met Rogier Kroese was direct goed. Enthousiaste en deskundige man die je echt het gevoel geeft dat hij er voor je is. Dat Ooms qua tarief iets duurder is dan concurrenten werd ruimschoots goedgemaakt met een strakke verkoopstrategie, snel verkoopproces en mooie verkoopprijs.

9,0 10 1
Geschreven op
Vasteland 235

Ooms is voor ons een betrouwbare en vriendelijke makelaar. Zij begeleiden je vanaf het begin tot het eind zeer naar onze tevredenheid. Dus als we weer een makelaar nodig hebben dan wordt het gegarandeerd weer Ooms Makelaardij.

9,0 10 1
Geschreven op
Vasteland 235

Ooms is de grootste een deskundige en een zeer goede makelaar , we doen al jaren zaken met elkaar. En blijf dus trouw aan onze relatie .

10 10 1
Geschreven op
Eendrachtsweg 49 b

Pricing was fair, we had some communication problems from time to time but in general they did their job nicely.

8,0 10 1
Geschreven op
Homerusstraat 797

Ik heb goed contact gehad met de makelaar van Ooms. Via de email en telefonisch. Er werd ook goed uitgelegd wat te doen.

8,0 10 1
Geschreven op
Madeliefstraat 22 c

De samenwerking met Jasper was uitstekend. Hij reagerende altijd snel naar mijn vragen en was altijd alert. De communicatie tussen ons was kort en krachtig. Wij hebben een mooi prijs voor de woning gekregen. Ik wou zeggen dat hij van ons een tien zou krijgen .

10 10 1
Geschreven op
Geldersestraat 62

Vanaf het begin had ik al het gevoel dat de verkoop van mijn woning in goede handen was bij Ooms. Ze hebben het maximale eruit gehaald, erg tevreden.

10 10 1
Geschreven op
Noorderhavenkade 135 B

Fijne makelaar. Goede ervaring gehad met zowel koop, verkoop en verhuur. Ik zou ze eigenlijk overal een 10 voor kunnen geven, maar dat klinkt zo ongeloofwaardig.

9,0 10 1
Geschreven op
Goudsesingel 519

Deskundige makelaar (Rogier Kroese), kent het werkgebied. Prettig contact, komt afspraken na. Ook goede ervaringen met de binnendienst.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 98 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2558

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie