Ooms Makelaars Rotterdam

Ooms Makelaars Rotterdam

Maaskade 113 (per 1 januari is het betaald parkeren op het Noordereiland)
3071 NJ Rotterdam
Bekijk route

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Adrianastraat 96

Ik heb de samenwerking met Rogier Kroese van Ooms Makelaars als bijzonder prettig ervaren. Naast de deskundigheid wil ik daarbij extra aanstippen dat zijn beschikbaarheid uitmuntend was - iets dat voor mij belangrijk was als iemand die zijn huis op afstand verkocht. Geen vraag ging onbeantwoord en vaak vergezeld van goed advies. Ooms als makelaardij was een geslaagde keuze, ik had op geen moment zorgen of onduidelijkheid.

9,5 10 1
Geschreven op
Fazantstraat 131 A

Ben tevreden met de service die ik heb gekregen. Joost is zeer bekwaam en heeft mij goed begeleid in het gehele proces naar de verkoop. Er zijn echter momenten geweest dat ik geen telefonisch contact heb kunnen leggen met Ooms makelaars. Bleek later dat er een technische storing was.

8,3 10 1
Geschreven op
Larikslaan 229

Deskundig, betrokken en een goede balans tussen het prikkelen van potentiële kopers en het bieden van voldoende gelegenheid voor bezichtiging(en). Directe communicatie en adviezen met een prettige dosis humor. Bedankt Joost. Ook de contacten met andere medewerkers waren professioneel en plezierig. Ter overbrugging naar nieuwbouwhuis helpt Ooms ons als extra service ook met het vinden van een geschikte huurwoning. Ook hier hebben we alle vertrouwen in.

9,5 10 1
Geschreven op
Nieuwenoord 146

Het contact met de makelaar is goed verlopen. De bereikbaarheid was goed, zowel voor als na de aankoop van de woning.

8,3 10 1
Geschreven op
Wijnbrugstraat 135

De verkopende makelaar van mijn woning was Rogier Kroese van Ooms. Rogier is een deskundige en ervaren makelaar, die veel kennis van de markt heeft. Hij denkt met de verkoper mee, speelt goed in op de wensen van de verkoper en staat altijd klaar om te sparren. Ik zou Rogier zeker aanraden.

8,5 10 1
Geschreven op
Jufferstraat 254

Het contact met mijn makelaar verliep goed. Hij regelde snel bezichtigingen om mijn apartement snel te kunnen verkopen. Hij was bereikbaar voor eventuele vragen. Apartement is verkocht tegen afgesproken verkoopwaarde. Via move moest je de nodige documenten aanleveren. Dit moest de koper ook doen. Alles bleef overzichtelijk. Binnenkort wordt er via notaris alles afgerond en de sleutels aan de nieuwe koper overhandigd.

8,3 10 1
Geschreven op
Gordelweg 84 b1

De samenwerking met Jasper Starke is heel prettig geweest. Hij reageerde altijd heel snel op berichten en vragen. Tijdens het eerste gesprek wees hij me op de mogelijkheid van een overbruggingshypotheek en dit was zeer welkome informatie. Jasper dacht steeds goed mee over de volgende stappen in het verkoopproces. Bovendien was hij zeer flexibel en gaf de juiste ondersteuning en feedback op het moment dat dit relevant was. Enig minpuntje in het traject was dat

8,8 10 1
Geschreven op
Schietbaanlaan 103 A

Prima makelaar en service. Grote backoffice waardoor er altijd wel iemand is die je te woord kan staan, echter weet je niet altijd met wie je spreekt.

8,3 10 1
Geschreven op
Diergaardesingel 47

Niet voor niets één van de grootste makelaars van Rotterdam. Zeer prettig contact met zowel de aangewezen makelaar als met de back office. Goed en prettig advies en regelmatig overleg hebben geresulteerd in een verkoop, waar ik bijzonder tevreden mee ben.

9,0 10 1
Geschreven op
Koopvaardijhof 43

De verkoop van ons huis in Rotterdam is uitstekend verlopen dankzij Ooms. Zeker aan te bevelen makelaar.

8,8 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,7 Op basis van 336 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,1 Op basis van 100 reviews
Ooms Makelaars
8.8 10 1 2428

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie