Ooms Makelaars Rotterdam

Ooms Makelaars Rotterdam

Maaskade 113 (per 1 januari is het betaald parkeren op het Noordereiland)
3071 NJ Rotterdam
Bekijk route
KvK
  • 24318045
BTW
  • NL809822167B01
IBAN
  • IBAN NL88ABNA0588746975
Hillegersberg-Schiebroek Rotterdam

Jouw ervaren makelaar in Rotterdam

NVM Makelaar in Rotterdam nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Rotterdam, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Rotterdam

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
rotterdam - huis verkocht

Jouw verkoopmakelaar in Rotterdam

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Bergsingel 172 A

Prettige makelaar. Goed contact en proactief tijdens de verkoop. Kennis van de markt en huizen. Goede omschrijving van woning voor funda.

9,0 10 1
Geschreven op
Marinestraat 19 B

Ik geef niet vaak alles een 10, maar ik kan werkelijk niets bedenken wat Jasper en de rest van het verkoop-team van Ooms Makelaars beter had kunnen. De communicatie verloopt zeer goed en laagdrempelig. De informatievoorziening is goed en Ooms Makelaars denkt enorm goed mee en schroomt niet om extra te helpen als iets vanuit de verkopers kant niet helemaal soepel gaat (vast in het buitenland door Covid-19 in mijn geval). Ik ben enorm tevreden.

10 10 1
Geschreven op
Adrianalaan 289

Dhr Kroese van Ooms Makelaars heeft een enthousiaste aanpak en heeft zijn brede netwerk ingezet om de woning onder de aandacht te brengen. Met deskundig advies een goed en degelijk verkooptraject voor een mooie prijs afgerond.

10 10 1
Geschreven op
Librijesteeg 271

Wij vonden Joost een plezierige makelaar om me te werken. Vlotte babbel en enthousiast over huizen. De boel werd netjes en snel geregeld waardoor het appartement binnen no time was verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Rochussenstraat 311 B

Het was voor ons de eerste keer dat we een huis gingen verkopen en waren bang voor een moeizaam proces maar de verkoop verliep vlekkeloos van begin tot het eind en uiteindelijk met een zeer tevreden resultaat!

10 10 1
Geschreven op
Van der Duijn van Maasdamweg 426

De verkoop van ons huis door Joost van Ooms is heel prettig gegaan. Joost was altijd goed bereikbaar. Ook het gebruik van Move als portal om alle documenten te delen, zelf de foto’s te kunnen zien en ook bijv het aantal bezichtigingen te kunnen volgen vonden wij erg fijn.

8,0 10 1
Geschreven op
Binnenrotte 383

Makelaar kwam betrouwbaar over en zakelijk over. Dat kwam tot uitdrukking in de motivering van de prijs voor het appartement. De gegevens die daarvoor gebruikt zijn waren heel professioneel. Vervolgens zijn de contacten steeds prettig en adequaat geweest; ik heb nergens hoeven bellen, telkens waren de zaken inmiddels geregeld. De bezichtigingen waren steeds goed gepland en hebben ons verder geen overlast bezorgd. E.e.a. heeft er toe geleid dat het appartement binnen

9,0 10 1
Geschreven op
Spinozaweg 477

Fijne, vlotte makelaar, goede communicatie en terugkoppeling. Fee wel wat hoog in vergelijking met andere makelaars, maar je hebt hier een serieuze makelaar voor.

8,0 10 1
Geschreven op
Taborstraat 7 B

De makelaar hield ons goed op de hoogte. Werden dagelijks bijgepraat en wist goed in te schatten wie serieus geïnteresseerd was. Biedingsproces is goed begeleid

8,0 10 1
Geschreven op
Van der Hoevenplein 138

Deskundig advies met een uitstekend verzorgde presentatie van de woning.Sympathieke, snelle, duidelijke behandeling en afhandeling.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 105 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2318

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie