Ooms Makelaars Rotterdam

Ooms Makelaars Rotterdam

Maaskade 113
3071 NJ Rotterdam
Bekijk route
KvK
  • 24318045
BTW
  • NL809822167B01
IBAN
  • IBAN NL88ABNA0588746975
Hillegersberg-Schiebroek Rotterdam

Jouw ervaren makelaar in Rotterdam

NVM Makelaar in Rotterdam nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Rotterdam, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Rotterdam

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
rotterdam - huis verkocht

Jouw verkoopmakelaar in Rotterdam

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Aelbrechtskade 79 F

Goede makelaar deskundig betrouwbaar, snelle reactie, hulpzaam, vrindelijk, bereikbaar dus een aanrader

8,0 10 1
Geschreven op
Abraham Tuschinskistraat 55

Contact met de makelaar liep goed en was erg professioneel. De verkoop zelf duurde iets langer dan verwacht, maar dit had ook te maken met de veranderen in de markt die in rap tempo plaatsvonden. Desalniettemin is het huis succesvol verkocht!

8,0 10 1
Geschreven op
Passerelstraat 40 B I

Dankzij de ervaring en expertise van makelaar Rogier Kroese verliep de koop snel en helemaal naar wens. Ik ontving kundige begeleiding voor mijn specifieke situatie. Ik ben erg tevreden.

9,0 10 1
Geschreven op
Kapershoek 28

Ik ben enorm goed geholpen door het bekwame, enthousiaste en vriendelijke team van Ooms Makelaars Rotterdam!

10 10 1
Geschreven op
Kruisplein 890

Ik had voordat ik mijn woning ging verkopen niet het idee dat een makelaar het verschil kon maken, maar Ooms bewijst dat een makelaar dit wel kan doen. Al vanaf mijn eerste kennismaking met Léon Zoomer, die de verkoop begeleidde, was ik positief verrast door zijn specifieke kennis van mijn appartementencomplex. Kennis die zich niet alleen beperkte tot de appartementen, want ook de parkeermarkt kende hij goed. Hierdoor kon ik mijn woning & parkeerplaats optimaal

10 10 1
Geschreven op
Nieuwstraat 212

Fijne en prettige service. De verkoop ging gelukkig vlot en ik werd tussentijds goed op de hoogte gehouden.

9,0 10 1
Geschreven op
Jos Colerstraat 20

Wij hebben Jasper Starke ervaren als een een betrokken en kundige makelaar. Denkt mee en is zeer communicatief. T was prettig samenwerken met Jasper.

9,0 10 1
Geschreven op
Schiehavenkade 172

Prima service, snelle reactie en erg toegankelijk bij vragen. Alles werd snel en deskundig geregeld.

10 10 1
Geschreven op
De Genestetplein 10

Heel goed gelijk een klik! Erg vriendelijk luisterd oor altijd antwoord op mijn vragen bij geen gehoor word er altijd terug gebeld 1 woord Leon is een top makelaar

8,0 10 1
Geschreven op
Landverhuizersplein 57

Esmee heeft het verkoopproces op een hele deskundige en proactieve manier begeleid.De communicatie was heel erg direct en prettig en ze gaf ons op een hele rustige manier het gevoel dat de verkoop van ons huis in goede handen was.Na elke bezichtiging vond terugkoppeling plaats en werd kontakt gehouden met eenpotentiele koper.Aangezien de markt toch wat aan het kantelen is waren we blij met de relatief vlotteafwikkeling en het bereikte resultaat.Ooms beschikt als

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 77 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 3013

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie