Ooms Makelaars Rotterdam

Ooms Makelaars Rotterdam

Maaskade 113
3071 NJ Rotterdam
Bekijk route
KvK
  • 24318045
BTW
  • NL809822167B01
IBAN
  • IBAN NL88ABNA0588746975
Hillegersberg-Schiebroek Rotterdam

Jouw ervaren makelaar in Rotterdam

NVM Makelaar in Rotterdam nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Rotterdam, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Rotterdam

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
rotterdam - huis verkocht

Jouw verkoopmakelaar in Rotterdam

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Verlengde Nieuwstraat 223

Rogier Kroese van Ooms Makelaars ben ik erg dankbaar voor de professionele raadgevingen en de volle medewerking. Ik kan hem ten stelligste aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Wilbertoord 59

prettige samenwerking, zeer goed en leuk contact met de verkoopmakelaar. Wij hebben tevens door de verkoop van onze woning via Ooms nu een nieuwbouw vrije sector appartement kunnen bemachtigen. Deze overgang is vloeiend verlopen ook wederom door het prettige contact met deze makelaar.Kortom, een aanrader.

10 10 1
Geschreven op
Schiedamsedijk 76 E

Alle contacten met de makelaar zijn erg goed verlopen. Zowel het contact met kantoor alsmede de verschillende makelaars die ons appartement met geïnteresseerden bezochten. Veel kennis over het te verkopen huis paraat. De afhandeling na verkoop werd ook bijzonder goed begeleid, ook hier weer veel kennis en daadkracht om ook de kopers te helpen met vragen.

9,0 10 1
Geschreven op
Breitnerstraat 90 b

Geholpen door Rogier Kroese en dat is zeer goed verlopen. De communicatie is heel prettig en goed gegaan.

9,0 10 1
Geschreven op
Rusthofstraat 33

Contact met Rogier Kroese verliep erg goed en soepel! Ons appartement verkocht en nu in een droomhuis! Deskundige makelaar die ik zeker zou aanbevelen!

10 10 1
Geschreven op
Willemsplein 532

Het contact met Nick was goed hij weet waar hij het over heeft en pakt het zeer serieus op .Toonde veel ambitie om te verkopen met duidelijk kennis van zaken.Kortom fijn samen gewerkt meteen goed resultaat.

10 10 1
Geschreven op
Schielaan 34 A

Joost is n lekker enthousiast typ. Hij wist precies de accenten te leggen die wij belangrijk vinden. En waren ook erg blij met de omschrijving van de woning op funda. Het huis was supersnel verkocht. En voor n heel mooie prijs. Erg fijne makelaar waar je je bij op je gemak voelt. Jammer dat hij werd overgeplaatst naar n andere regio en we de verkoop niet afsloten via hem. Veel succes in je nieuwe regio!

9,0 10 1
Geschreven op
Schulpplein 6 A

De verkoop is goed verlopen en de verkoopprijs was goed. Een punt van aandacht is de communicatie. Er werd niet altijd alert gereageerd op telefoontjes of e-mails. Ook bleef onduidelijk waarom het 14 dagen moest duren voordat de woning te koop werd aangeboden op Funda nadat de foto's waren gemaakt.

8,0 10 1
Geschreven op
Zuidhoek 182 B

Correct, duidelijk, eerlijk en snel. Snel in aktie gekomen nadat mijn keuze was gemaakt. Duidelijk in uitleg en kosten, en goede communicatie, zowel de makelaar als vanuit het kantoor. Zal deze zeker aanbevelen als mijn advies wordt gevraagd.

10 10 1
Geschreven op
Prins Hendrikstraat 15 C

Goed geholpen door Nick, hij is betrokken en altijd bereid mee te denken. Ben er ook wel van overtuigd dat je er zonder aankoopmakelaar maar moeilijk tussen komt in deze markt. Ook tevreden over de financieel adviseurs van Ooms, handig als alles onder 1 dak zit.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 98 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2473

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie