Ooms Makelaars Rotterdam

Ooms Makelaars Rotterdam

Maaskade 113 (per 1 januari is het betaald parkeren op het Noordereiland)
3071 NJ Rotterdam
Bekijk route
KvK
  • 24318045
BTW
  • NL812553767B05
Hillegersberg-Schiebroek Rotterdam

Jouw ervaren makelaar in Rotterdam

NVM Makelaar in Rotterdam nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Rotterdam, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Rotterdam

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
rotterdam - huis verkocht

Jouw verkoopmakelaar in Rotterdam

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Spangesekade 79 D

In eerste instantie had ik een andere aankoopmakelaar via Ooms gekregen echter door ziekte werd het Joost.Ik ben zeker tevreden over zijn bijdrage bij het totstandkomen van de aankoop van mijn appartement, ondanks de drukte op het kantoor bij Ooms. Hij heeft 2 appartement voor bij bezocht die voor mij interessant waren en heeft goed de plus en min en andere aandachtspunten benoemd., ook suggesties tav mogelijkheden tot wooncomfort bij aankoop. Via sms berichten

8,0 10 1
Geschreven op
Bredehof 49

Met Ooms makelaar Rotterdam goede contact gehad tijdens de verkoop van het huis. Ze waren altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen. Ze probeerde alles zo goed en duidelijk mogelijk te maken naar ons. Ze waren eerlijk en gaven goede tips waar nodig was. Zeker een aanrader.

9,0 10 1
Geschreven op
Abraham van Beyerenstraat 51

Namens Ooms heeft Joost de verkoop van onze woning behandeld. Joost is een fijne en toegankelijke makelaar die ons op een hele fijne wijze heeft begeleid bij de verkoop van de woning. Ook onze complimenten voor de medewerkers bij de backoffice, zeer vriendelijk en altijd bereikbaar.

10 10 1
Geschreven op
Piet Paaltjensplein 79

Mijn contact met mijn makelaar was super goed. Mijn makelaar was altijd goed bereikbaar en hielp me altijd goed als ik vragen had. Mijn makelaar had ook goede kennis van zaken en kon mij goed vertellen wat mij te wachten stond. De zaken verliepen ook zoals hij had aangegeven volgens de planning. Een huis verkopen kan een stressvolle zaak zijn. Daarom is het belangrijk dat je een goede makelaar hebt. Ik zou mijn makelaar aan iedereen aanraden. Kortom ik heb een goede

10 10 1
Geschreven op
Diergaardesingel 54 a2

Ik kan Ooms Makelaars met vertrouwen aanbevelen. Ik nam contact op met verschillende makelaars op de markt en ontving verschillende offertes. Ik was onder de indruk van de manier van werken en professionaliteit van Ooms Makelaars. Hun makelaar bood me net een beetje meer service: hij controleerde onmiddellijk alle documenten van het appartement, was altijd beschikbaar voor overleg en bood een vakkundige advies. Zo'n service is het betalen waard. Ik raad het ten

10 10 1
Geschreven op
Vlinderstraat 16

Nick Forger is een ervaren makelaar die erg goed op de hoogte is van de Rotterdamse huizenmarkt. Goede voorbereiding en begeleiding . Zijn advies mbt aanpak verkoop heb ik gevolgd. Ben ook daar erg tevreden over.

9,0 10 1
Geschreven op
Brede Hilledijk 560

Ooms is een goede makelaar. Ze weten de huizenmarkt goed en helpen veel. Ze werken heel proffessioneel.

8,0 10 1
Geschreven op
Wijnhaven 39 G

Toen wij besloten ons huis te verkopen dachten we meteen aan Ooms, en specifiek Rogier Kroese omdat hij jaren geleden de verkoopmakelaar was die ons het appartement verkocht. Wie zou beter ons plekje kunnen verkopen dan degene die het daarvoor aan ons had verkocht?! En wat zijn we blij geweest met deze keuze; Rogier handelt snel, efficient, en klantvriendelijk. Vragen werden direct beantwoord, en hij bleef ons op de hoogte houden van de onwikkelingen - een erg fijn

10 10 1
Geschreven op
Turfweg 43

Prettige samenwerking, duidelijke visie, een snelle verkoop tegen een goede prijs. Wat wil je nog meer.

8,0 10 1
Geschreven op
Boompjes 470

Goede communicatie, deskundig en een zeer realistische aanpak. Huis was snel verkocht en tevreden over de prijs.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 120 reviews
Ooms Makelaars
8.6 10 1 1713

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie