header belegginngen 2

Zakelijk én particulier beleggen

Vastgoed is door alle perioden heen een uiterst waardevolle belegging gebleken. Ook voor een solide beleggingsadvies in bedrijfspanden, Logistieke centra, kantoren, winkels of woningen, bent u bij Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting aan het goede adres. We hebben vaak als eerste het overzicht van beschikbare beleggingsmogelijkheden, kunnen u adviseren en bij de transacties begeleiden.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting adviseert en begeleidt de vastgoedportefeuilles en beleggingen voor:

  • Institutionele beleggers
  • (Particuliere-) vastgoedfondsen
  • Projectontwikkelaars
  • Woningcorporaties
  • Particulieren

Herontwikkeling en herbestemming

Een belangrijke stedelijke ontwikkeling betreft de herontwikkeling en transformatie van bedrijfsgebouwen en kantoren naar woningen. Een kansrijke beleggingsmogelijkheid, aangezien er veel stijgende waarde wordt toegevoegd aan een bestaande locatie. Wij kennen de transformatieobjecten en kunnen u adviseren en begeleiden bij de belegging erin.

Beleggen in bedrijfshuisvesting

Onze hoogwaardige kennis van het vastgoedaanbod in de sectoren kantoren & zorglocaties, bedrijfsruimten & logistiek en retail & horeca betekent voor u dat wij kunnen beschikken over de meest interessante beleggingsobjecten voor uw portefeuille. We kunnen onze adviezen op elk gewenst moment gepaard laten gaan van actuele marktscans en rapporten over op handen zijnde wijzigingen in de regelgeving.

Beleggen in bedrijfshuisvesting
Beleggen in woningen

Beleggen in woningen

Om langdurig renderend te beleggen in woningen en wooncomplexen in onze regio, is gedegen kennis van de markt een vereiste. Wij bekijken niet alleen de mogelijkheden van het object, maar plaatst dit in de context van de ontwikkelingen van de omgeving, stedenbouwkundige visies en bestemmingplannen. Zo heeft u geen verrassingen in uw portefeuille, maar een stabiele samenstelling van uw vastgoed.

Regionale focus, landelijk advies

Beleggingsadviezen vereisen grondige kennis van de (boven) regionale vastgoedmarkt en de juiste contacten daarin. Ooms Makelaars is partner in Dynamis, een overkoepelende, landelijke organisatie van 14 makelaarskantoren. Zo kunnen we met u meedenken over het aanvullen van uw portefeuille met vastgoed uit geheel Nederland.

De kracht van research

Dynamis heeft haar eigen onderzoeksafdeling voor de Nederlandse vastgoedmarkt. Zo hebben wij dagelijks en op afroep, inzicht in de meest actuele gegevens en ontwikkelingen op macro, meso en microniveau.

Meer over Dynamis
tekengebied3
236_dynamis_0235_webgebruik-(1)

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op via:
E-mail: bog@ooms.com
Telefoonnummer Rotterdam: 010 - 424 88 88

Liever teruggebeld worden?
Geen probleem! Laat uw telefoonnummer achter dan nemen wij contact op met ú.

beleggen in vastgoed rotterdam drechtsteden

Blijf op de hoogte

Volg Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting op social media of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.