Bij Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting hebben we als eerst het overzicht van beschikbare beleggingsmogelijkheden en kunnen we u adviseren en begeleiden bij transacties. We kunnen u onder meer helpen met beleggingsadvies in:

- Bedrijfspanden
- Logistieke centra
- Kantoren
- Winkels
- Woningen

Bent u geïnteresseerd in het uitbreiden of opzetten van uw vastgoedportefeuille? We helpen u graag. Laat uw gegevens achter in het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of bel naar 010 – 424 88 88.

Schakel een ervaren vastgoedadviseur in!

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement.

Wij zijn bekend met de specifieke bijzonderheden van de locatie
Voor grote en kleine ondernemingen, van multinational tot MKB
Landelijke dekking met regionale diepgang
Een goede mix van generalisten en specialisten
BOG - Beleggen in vastgoed

Commercieel vastgoed

Dankzij onze hoogwaardige kennis van het aanbod in uiteenlopende richtingen van commercieel vastgoed, zoals kantoren, zorglocaties, bedrijfsruimten, logistieke hallen, retail en horeca, kunnen wij u de meest interessante beleggingsobjecten bieden aansluitend op uw wensen en eisen. Aangevuld met actuele marktscans en rapporten over op handen zijnde wijzigingen in de regelgeving.

Met regelmaat bemiddelen wij eerst bij verhuur van een object en besluit de eigenaar, nadat de transactie heeft plaatsgevonden, om het complex in verhuurde staat te verkopen. Een uitgelezen kans, wanneer u behoefte heeft aan het opzetten of uitbreiden van uw vastgoedportefeuille. Voor het inplannen van een afspraak met een van onze ervaren adviseurs, kunt u bellen naar 010 – 424 88 88.

36816

Woningen

Om langdurig renderend te beleggen in woningen en wooncomplexen, is gedegen kennis van de markt een vereiste. Wij bekijken de mogelijkheden van het object, plaatsen deze in de context van de ontwikkelingen van de omgeving, de stedenbouwkundige visies en de bestemmingplannen. Zo heeft u geen verrassingen in uw portefeuille, maar een stabiele samenstelling van uw vastgoed.

Met 10 vestigingen in de regio Zuid-Holland zit Ooms Makelaars dicht op de markt. Vaak weten we als eerste over nieuwe projecten of over voornemen tot verkoop van bijvoorbeeld woningcorporaties of lokale beleggers. Voor het inplannen van een afspraak met een van onze ervaren adviseurs, kunt u bellen naar 010 – 424 88 88.

Onze specialisten begeleiden u bij elke stap

Ted Rommelse Ted Rommelse
Ted Rommelse Ted Rommelse

Directeur - Vennoot - Makelaar Taxateur

Allard van den Berg Allard van den Berg
Allard van den Berg Allard van den Berg

Manager Bedrijven - Vastgoedadviseur - Partner

Jeroen van der Meer Jeroen van der Meer
Jeroen van der Meer Jeroen van der Meer

Directeur - Vennoot - Makelaar Taxateur