Ooms Academy

Ooms Academy

Een in huis educatie programma waarbij wij onze medewerkers de mogelijkheid bieden zich verder te blijven ontwikkelen binnen hun vakgebied.

Ontwikkeling staat bij Ooms Makelaars hoog in het vaandel. Door het unieke en op maat gemaakte concept leren wij van elkaar en uit de praktijk. Ook biedt het programma nieuwe handvaten die wij direct kunnen toepassen in onze dagelijkse werkzaamheden.

De interne trainingen van de Ooms Academy zorgen er niet alleen voor dat medewerkers van alle disciplines binnen Ooms Makelaars garant staan voor kwaliteit, kennis en vakbekwaamheid. Het draagt ook bij aan de teambuilding.

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij je daarnaast blijven ontwikkelen? Bekijk dan nu onze openstaande vacatures.

Ooms Academy

Marjolein van Neyhof, HR Manager: ‘’Met Ooms Academy spelen wij direct in op (probleem)situaties binnen onze organisatie. Naast het overbrengen van vakkennis verbindt Ooms Academy ook verschillende disciplines met elkaar. Op deze manier leren wij elkaar elke dag beter kennen maar stimuleren wij ook het beste uit onszelf en elkaar te halen’’.

Ooms Academy

Yvette den Daas, Kandidaat Register Makelaar en Taxateur o.z.: ''Ik ben enorm enthousiast over dit concept. Je krijgt nuttige handvaten die je direct kan toepassen in je dagelijkse werkzaamheden. Naast dat het erg leerzaam is, heerst er een gemoedelijke sfeer en leer je elkaar ook op een andere manier kennen.’’

Ooms Academy

Sytske Kooijman, Adjunct-Directeur / Taxateur R.T.: ''De Ooms Academy biedt ons als ervaren makelaars en taxateurs de gelegenheid onze kennis te delen met nieuwe medewerkers. Maar tijdens de Academy is er ook sprake van een wisselwerking waarbij wij ook leren van de ''nieuwelingen'' doordat zij met een frisse blik naar vastgoed kijken. Het is echt een leerzame ervaring voor iedereen die er bij betrokken is.''