9319

Huis huren?

Ooms helpt je graag aan een nieuw thuis

Huis huren met Ooms

Als kopen geen optie is, kun je een huis huren. Voor zzp’ers, freelancers en kleine zelfstandigen is een huurwoning vaak een goede oplossing. Ook omdat het niet altijd lukt om in aanmerking te komen voor een hypotheek. Daarnaast kun je een appartement of huis huren wanneer je op zoek bent naar iets tijdelijks. Omdat je de huur binnen een redelijke termijn simpelweg kunt opzeggen, blijf je volledig vrij van zorgen over de huizenmarkt.

7976

Waarom Ooms?

1. Aanbod van ruim honderd huurwoningen
2. Bestaande bouw en nieuwbouwwoningen
3. Luxe en goedkopere huurwoningen
4. Gestoffeerd, gemeubileerd of kaal
5. Van bruisend centrum tot kindvriendelijke buitenwijk

Niet gevonden wat je zocht?

Laat gratis een zoekopdracht achter. Geef jouw woonwensen aan en wij houden je op de hoogte zodra er een huis beschikbaar is dat hieraan voldoet. De zoekopdracht laat je achter via onderstaande knop.

Zoekopdracht achterlaten
7977

Hoe werkt het?

Ooms heeft makelaars die gespecialiseerd zijn in het huursegment. Zij hebben alle kennis en ervaring in huis om je te begeleiden in jouw zoektocht naar de ideale woning of appartement. Zodra jouw woonwensen en budget bij ons bekend zijn, gaan we aan de slag om snel een huis voor je te vinden. Ook zijn we erbij tijdens de bezichtigingen. Met ruim honderd woningen in ons aanbod is de kans groot dat je slaagt.

Droomhuis gevonden? Dan heb je ons inschrijfformulier nodig, download het formulier hieronder:
Inschrijfformulier (NL) Registration Form (EN)

Stap 1: Huurwoning zoeken

Bekijk ons huidige aanbod, zit er niets bij, vul dan de zoekopdracht in via onze website. Wanneer er aanbod beschikbaar komt overeenkomstig jouw zoekcriteria ontvang je daar een e-mail van.

Stap 2: Bezichtigen

In de advertentie staan de huurvoorwaarden beschreven. Voldoe je aan de huurvoorwaarden? Plan dan een bezichtiging in door te bellen met de desbetreffende vestiging.

Stap 3: Het is een match, huren!

Indien je na de bezichtiging hebt besloten te willen huren, download dan ons inschrijfformulier. Lever deze tezamen met de gevraagde documenten uit het inschrijfformulier bij ons aan per e-mail of post.

Handige Tips!

Let op! Wij nemen alleen volledige dossiers in behandeling. Het is daarom aan te raden om voorafgaande aan de bezichtiging het inschrijfformulier al eens door te nemen, zodat je op de hoogte bent van alle gevraagde documentatie. Het kan afhankelijk van werkgever dan wel gemeente of verhuurder/hypotheekverstrekker, wel even duren voordat je alle gevraagde documenten ook daadwerkelijk gereed hebt.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.