Ooms: van alle markten thuis

Ooms: van alle markten thuis

Ooms weet wat er leeft

Ooms is een solide dienstverlener op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties. Al ruim 90 jaar bouwen we aan een duurzame band met klanten, relaties en medewerkers. Het leveren van vakmanschap en kwaliteit is onze overtuiging. Ooms is partner in Dynamis. In dit landelijke verband tussen regionaal sterk gepositioneerde makelaarskantoren, ligt de kracht in de uitwisseling van deskundigheid en ervaringen.

Over Ons

De meest klantgerichte, allround dienstverlener in de regio

Met inmiddels negen vestigingen staan we nog even dicht bij onze klanten als in 1927, toen Ooms begon. Dicht bij de klanten, letterlijk en figuurlijk. Bij de verkoop of de aankoop van woningen bepaalt onze persoonlijke aanpak het verschil. Soms ook het verschil tussen duizenden of tienduizenden euro's. Het is onze ambitie om de meest klantgerichte, allround dienstverlener te zijn in de regio.

Je huis en haard in goede handen

Of je nu een woning of bedrijfspand koopt, verkoopt, huurt, verhuurt of laat taxeren: jouw stek is bij ons in goede handen. Door onze klantgerichte benadering weten wij wat jij wél, maar ook níét wilt. Onze integere makelaars doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Wij zijn lid van RICS, NVM en VastgoedCert. In de Dynamis ondernemingscode staan onze verplichtingen en verantwoordelijkheden.

Al ruim 90 jaar voorop

Ooms Makelaars bestaat al ruim 90 jaar en begon met één vestiging in Rotterdam. Nu zijn er negen, verdeeld over de hele regio. Daar zijn we trots op. Ruim 90 jaar: dat betekent veel kennis en ervaring. Maar we lopen ook voorop. Op het gebied van nieuwe ontwikkelingen zoals snelle taxaties, flexibele bezichtigingstijden en slimme marketing. Binnen het samenwerkingsverband van Dynamis houden we elkaar scherp.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
GJ Rosmolen

Prima advies

9,0 10 1
Geschreven op
Tara Arts

Edo heeft ervoor gezorgd dat we en een aantrekkelijke hypotheek hebben kunnen waarmaken en dat wij in minder dan 3 weken rondwaren vanaf het eerste gesprek. Alles werd gelijk besproken en doorgestuurd, geen vraag van onze kant was teveel.

10 10 1
Geschreven op
R. Rijsdijk

Wij zijn uitwrst tevreden dat wij in deze Coronatijd toch via jullie de hypotheek snel in orde konden krijgen .

10 10 1
Geschreven op
Tara Arts

Wendy was erg vriendelijk en was erg duidelijk over de verzekeringen. Erg snel alles kunnen afsluiten, wij zijn erg tevreden.

10 10 1
Geschreven op
Jan Pieterszoon Coenlaan 13

Makelaar Ooms heeft ons huis in een moeilijke Corona-begin periode in de verkoop gekregen. Eerst haperde de communicatie even, ook door de komst van Covid-19. Wij, de fotograaf en de makelaar kregen te maken met nieuwe maatregelen. Eenmaal in de verkoop was ons huis snel verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Peter Kramer

Wij zijn over het geheel tevreden. Wellicht een verbeterpunt is, dat niet iedereen beschikt over een printer waardoor wellicht een keuze vrijheid aanwezig zou moeten zijn stukken digitaal en/of schriftelijk te ontvangen evt. met antwoord envelope.

10 10 1
Geschreven op
Katendrechtse Lagedijk 364 a

Wij zijn erg goed geholpen door Rogier Kroese van Ooms Rotterdam. Leuke samenwerking en altijd goed bereikbaar voor vragen. Door de deskundigheid werd er prima met ons meegedacht en zijn we zeer tevreden over het resultaat. Ooms heeft een groot klantenbestand zodat onze woning goed gezien werd.

10 10 1
Geschreven op
Nieuwstraat 284

Helder advies en goede begeleiding van makelaar Jasper en dames van kantoor bij verkoop woning. Bedankt!

10 10 1
Geschreven op
Draaikolk 13

Ondanks de vreemde tijd en onzekerheid wist Cees-Jan ons er goed doorheen te loodsen. Bedankt voor de goede begeleiding en je steun Cees-Jan!

9,0 10 1
Geschreven op
Haagwinde 36

Een zeer prettig en persoonlijk contact. Speelde zeer goed in op mijn situatie, verwachtingen en wensen

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 495 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 749 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2160

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie