Ooms: van alle markten thuis

Ooms: van alle markten thuis

Ooms weet wat er leeft

Ooms is een solide dienstverlener op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties. Al ruim 90 jaar bouwen we aan een duurzame band met klanten, relaties en medewerkers. Het leveren van vakmanschap en kwaliteit is onze overtuiging. Ooms is partner in Dynamis. In dit landelijke verband tussen regionaal sterk gepositioneerde makelaarskantoren, ligt de kracht in de uitwisseling van deskundigheid en ervaringen.

Over Ons

De meest klantgerichte, allround dienstverlener in de regio

Met inmiddels negen vestigingen staan we nog even dicht bij onze klanten als in 1927, toen Ooms begon. Dicht bij de klanten, letterlijk en figuurlijk. Bij de verkoop of de aankoop van woningen bepaalt onze persoonlijke aanpak het verschil. Soms ook het verschil tussen duizenden of tienduizenden euro's. Het is onze ambitie om de meest klantgerichte, allround dienstverlener te zijn in de regio.

Je huis en haard in goede handen

Of je nu een woning of bedrijfspand koopt, verkoopt, huurt, verhuurt of laat taxeren: jouw stek is bij ons in goede handen. Door onze klantgerichte benadering weten wij wat jij wél, maar ook níét wilt. Onze integere makelaars doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Wij zijn lid van RICS, NVM en VastgoedCert. In de Dynamis ondernemingscode staan onze verplichtingen en verantwoordelijkheden.

Al ruim 90 jaar voorop

Ooms Makelaars bestaat al ruim 90 jaar en begon met één vestiging in Rotterdam. Nu zijn er negen, verdeeld over de hele regio. Daar zijn we trots op. Ruim 90 jaar: dat betekent veel kennis en ervaring. Maar we lopen ook voorop. Op het gebied van nieuwe ontwikkelingen zoals snelle taxaties, flexibele bezichtigingstijden en slimme marketing. Binnen het samenwerkingsverband van Dynamis houden we elkaar scherp.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Vlinderveen 612

Helemaal top! Goede service + snel contact.Wil graag Dagmar en Edo bedanken voor de goede hulp en service.Dagmar voor het verkopen van mijn appartement en Edo voor het regelen van de financiering. Super nogmaals dank.

9,0 10 1
Geschreven op
Barnsteenhof 108

Voor de 2e keer in 2 jaar tijd een zeer goede ervaring. We zijn zeer tevreden hoe alles gegaan is. Zeker een aanrader.

10 10 1
Geschreven op
Remko Houkes

Goed en eerlijk advies.Kennis van zaken.Duidelijke informatie.Klantvriendelijk!

10 10 1
Geschreven op
Bergsingel 172 A

Prettige makelaar. Goed contact en proactief tijdens de verkoop. Kennis van de markt en huizen. Goede omschrijving van woning voor funda.

9,0 10 1
Geschreven op
Henriëtte Bosmanslaan 18

Een top team! Zowel makelaar als de dames binnen. Goede service en erg betrokken. Huis in no time verkocht.

10 10 1
Geschreven op
Maringa Broekman

Een flinke veer op de hoed van Gert-Jan! Gert-Jan begrijpt dat dit geen dagelijkse materie is voor de klant en neemt je stap voor stap mee in het gehele proces. Hij is altijd bereikbaar en in mijn opzicht is zijn deskundigheid groot. Dank.een klein puntje van advies: Gedurende het gehele proces is Gert-Jan mijn aanspreekpunt geweest. Op een bepaald moment ontving ik van een andere medewerker een mail met het verzoek tot toesturen van documenten aan de verzender.

10 10 1
Geschreven op
Maasdal 50

Kontakt prima. Aan verwachtingen voldaan. Beloofde niets extreems. Gaf goed advies over welk bod te aanvaarden. Ontziende uitstekend. Heel goede communicatie. Prettige omgangsvormen.

9,0 10 1
Geschreven op
Nieuwe Sluisstraat 4 A

Mijn makelaar van Ooms Makelaardij was kundig, doortastend en prettig in de omgang. Het contact was informeel. Het resultaat was goed. Ik kan iedereen aanraden de makelaars van Ooms in te schakelen.

10 10 1
Geschreven op
Aleidastraat 107 A

Goede persoonlijke service en een nette, accurate afhandeling. Erg tevreden. Hartelijk dank voor de verkoop, we komen zeker weer bij jullie terug in de toekomst

9,0 10 1
Geschreven op
Noorwitsstraat 15

Gewoon een goede, betrouwbare, kundige en betaalbare makelaar. Komt alle gemaakte afspraken na. Ik raad Ooms makelaars zeker aan !

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 510 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2318

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie