Ooms: van alle markten thuis

Ooms: van alle markten thuis

Ooms weet wat er leeft

Ooms is een solide dienstverlener op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties. Al ruim 90 jaar bouwen we aan duurzame relaties met klanten, relaties en medewerkers. Het leveren van vakmanschap en kwaliteit is onze overtuiging. We zijn partner in Dynamis. De kracht van dit samenwerkingsverband is de uitwisseling van deskundigheid en ervaringen.

Over Ons

De meest klantgerichte, allround dienstverlener in de regio

Met inmiddels negen vestigingen staan we nog even dicht bij onze klanten als in 1927, toen Ooms begon. Dicht bij de klanten, letterlijk en figuurlijk. Bij de verkoop of de aankoop van woningen bepaalt onze persoonlijke aanpak het verschil. Soms ook het verschil tussen duizenden of tienduizenden euro's. Het is onze ambitie om de meest klantgerichte, allround dienstverlener te zijn in de regio.

Je huis en haard in goede handen

Of je nu een woning of bedrijfspand koopt, verkoopt, huurt, verhuurt of laat taxeren: jouw stek is bij ons in goede handen. Door onze klantgerichte benadering weten wij wat jij wél, maar ook níét wilt. Onze integere makelaars doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Wij zijn lid van RICS, NVM en VastgoedCert. In de Dynamis ondernemingscode staan onze verplichtingen en verantwoordelijkheden.

Al ruim 90 jaar voorop

Ooms Makelaars bestaat al ruim 90 jaar en begon met één vestiging in Rotterdam. Nu zijn er negen, verdeeld over de hele regio. Daar zijn we trots op. Ruim 90 jaar: dat betekent veel kennis en ervaring. Maar we lopen ook voorop. Op het gebied van nieuwe ontwikkelingen zoals snelle taxaties, flexibele bezichtigingstijden en slimme marketing. Binnen het samenwerkingsverband van Dynamis houden we elkaar scherp.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Burgemeester Knappertlaan 208 A

Ze voldeden volledig naar onze verwachtingen. Kundige service, vriendelijk en profesioneel.mvgSander

9,0 10 1
Geschreven op
Planetenplein 17

Fijne ervaring met Dagmar, wat wij fijn vonden was de snelle terugkoppeling na een bezichtiging, alles is bespreekbaar.Zijn er vragen dan zoekt ze dit direct uit.

10 10 1
Geschreven op
Landhoofd 26

De contacten verliepen heel plezierig. Begeleiding en adviezen waren bovendien heel professioneel en hebben tot een snelle verkoop geleid.Complimenten!!!

10 10 1
Geschreven op
Don Carloshof 34

Super service van ooms makelaars ! Zeker een aanrader als je je huis wilt verkopen.

10 10 1
Geschreven op
Ruiterwei 17

De makelaar mevrouw Yvonne Overhand van Ooms Makelaardij heeft een goede kijkop de locale woningmarkt in Barendrecht en heeft op een prettige en professionelewijze de verkoop van onze woning naar de juiste kopers tot stand gebracht.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Wendley

Wendy je ben boven de besteBedankt voor de uitleg en de professionaliteitJe krijgt van mij een dikke 10

10 10 1
Geschreven op
Hoogwerfsingel 1

Contact...goed, word goed op de hoogte gebracht indien nodig.Alles wordt goed geregeld in vertrouwen.

8,0 10 1
Geschreven op
Bijlwerffstraat 7 A

In no time verkocht Rogier Kroese van Ooms Makelaars ons appartement. En dat voor een prachtige prijs. Rogier is doortastend, kordaat en communiceert helder. Je weet precies wat je aan hem hebt en dat is: veel! Erg fijn om een makelaar te hebben op wie je volledig kunt rekenen en vertrouwen, zeker in een spannende tijd als deze waarin de wereld op z'n kop staat. Dankzij Rogier en het team van Ooms Makelaars kijken wij terug op een vlekkeloos verlopen

10 10 1
Geschreven op
Jose

Heel fijn contact met Paul en Davonne. Duidelijke uitleg van Paul over de hypotheek en onze vragen werden snel en duidelijk beantwoord

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 501 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 728 reviews
Ooms Makelaars
8.6 10 1 1768

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie