Ooms weet wat er leeft

Dat kunnen we na ruim 90 jaar met een gerust hart zeggen. Al sinds 1927 zijn we actief. Toen één vestiging in Rotterdam, nu acht verdeeld over de gehele regio. Door die verschillende vestigingen staan we nog altijd even dicht bij onze klanten als toen, letterlijk en figuurlijk, en kunnen we u een persoonlijke dienstverlening bieden. Juist bij de verkoop of de aankoop van woningen bepaalt die persoonlijke aanpak het verschil. In ons vak: het verschil vaak tussen duizenden of tienduizenden euro's.

vestiging-ooms-makelaars-rotterdam

Missie en visie

Missie

Ooms is een solide en integere dienstverlener en werkgever op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties. Dit doen wij op een klantgerichte en vooruitstrevende wijze waarbij we duurzame relaties met onze klanten, relaties en medewerkers opbouwen. Wij zien vakmanschap en het leveren van kwaliteit als een persoonlijke overtuiging. Om deze overtuiging te behalen bieden we onze medewerkers kansen om zich te ontwikkelen en ruimte om te ondernemen.

Visie

Het is de ambitie van Ooms om de meest klantgerichte en vooruitstrevende allround dienstverlener te zijn in de regio’s waarin we actief zijn op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties.

7810

Hoe wij werken

"Een integere ondernemer doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet."

Integriteit neemt een structurele plaats in binnen Dynamis. De aanleiding daarvoor is zowel intrinsiek als van buitenaf ingegeven. Lidmaatschappen van de RICS, NVM en VastgoedCert leggen een hoge integriteitstandaard op. De ondernemingscode van Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars geeft onze medewerkers en klanten een duidelijk overzicht van de verplichtingen en verantwoordelijkheden. In onze Ondernemingscode staat beschreven hoe wij met integriteit omgaan, hoe wij zaken doen en hoe wij de code naleven.

7811

Onze vestigingen

Waar we begonnen met één vestiging in Rotterdam, zijn er nu acht verdeeld over de gehele regio. Daar zijn we erg trots op!

Ooms is ook partner in Dynamis. Dynamis is een samenwerkingsverband van viertien regionale makelaars met 36 vestigingen, verspreid door heel Nederland. De kracht van het samenwerkingsverband ligt in de combinatie van regionale expertise met een onderlinge uitwisseling van de opgedane deskundigheid en ervaringen.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.