Ooms: van alle markten thuis

Ooms: van alle markten thuis

Ooms weet wat er leeft

Ooms is een solide dienstverlener op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, financieel advies en taxaties. Al bijna 100 jaar bouwen we aan een duurzame band met klanten, relaties en medewerkers. Het leveren van vakmanschap en kwaliteit is onze overtuiging. Ooms is partner in Dynamis. In dit landelijke verband tussen regionaal sterk gepositioneerde makelaarskantoren, ligt de kracht in de uitwisseling van deskundigheid en ervaringen.

Over Ons

De meest klantgerichte, allround dienstverlener in de regio

Met inmiddels tien vestigingen staan we nog even dicht bij onze klanten als in 1927, toen Ooms begon. Dicht bij de klanten, letterlijk en figuurlijk. Bij de verkoop of de aankoop van woningen bepaalt onze persoonlijke aanpak het verschil. Soms ook het verschil tussen duizenden of tienduizenden euro's. Het is onze ambitie om de meest klantgerichte, allround dienstverlener te zijn in de regio.

Waar wij trots op zijn..

Maak kennis met Copaan: dé aankoopservice voor woningzoekers!

Maak kennis met Copaan: dé aankoopservice voor woningzoekers!

1.237 woningen

Verkocht / verhuurd in de afgelopen 12 maanden

375 woningen

Beschikbaar
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 80 reviews

Leer onze specialisten kennen

Jasper Kuijs Jasper Kuijs
Jasper Kuijs Jasper Kuijs

Directeur - Vennoot - NVM Makelaar Taxateur

Peter van Nederpelt Peter van Nederpelt
Peter van Nederpelt Peter van Nederpelt

Directeur - Vennoot - Makelaar

Sytske Kooijman Sytske Kooijman
Sytske Kooijman Sytske Kooijman

Manager Taxaties & Consultancy - Taxateur - Partner

Je huis en haard in goede handen

Of je nu een woning of bedrijfspand koopt, verkoopt, huurt, verhuurt of laat taxeren: jouw stek is bij ons in goede handen. Door onze klantgerichte benadering weten wij wat jij wél, maar ook níét wilt. Onze integere makelaars doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Wij zijn lid van RICS, NVM en VastgoedCert. In de Dynamis ondernemingscode staan onze verplichtingen en verantwoordelijkheden.

Al bijna 100 jaar voorop

Ooms Makelaars bestaat al bijna 100 jaar en begon met één vestiging in Rotterdam. Nu zijn er tien, verdeeld over de hele regio. Daar zijn we trots op. Bijna 100 jaar: dat betekent veel kennis en ervaring. Maar we lopen ook voorop. Op het gebied van nieuwe ontwikkelingen zoals snelle taxaties, flexibele bezichtigingstijden en slimme marketing. Binnen het samenwerkingsverband van Dynamis houden we elkaar scherp.

Referenties

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Vechtstraat 156

Het gehele proces van bemiddeling en begeleiding was perfectde makelaar is deskundig en goed meedenkend

Ribeslaan 27

- Contact verliep goed. - Goed advies tijdens de bezichtigingen.- De onderhandeling verliep snel en we werden goed op de hoogte gehouden.

Pilatusdam 14
Pilatusdam 14
Pilatusdam 14

De makelaar wist duidelijk te vertellen wat de marktwaarde was van de woning.De verkoop verliep snel en werd goed op de hoogte gehouden.

Texelsestraat 67 B

Het contact verliep erg soepel en ik ben van A tot Z erg goed geholpen. De open dagen die werden georganiseerd waren een groot succes en de woning werd snel verkocht. Al met al zeer tevreden!

J. de Baanlaan 21

Chantal heeft goed begrepen wat we wouden en de zaak perfect geregeld.Ook heeft ze ons goed op de hoogte gehouden van de gang van zaken en aktie genomen waar dat nodig was

Haya van Someren-Downerpad 41
Haya van Someren-Downerpad 41
Haya van Someren-Downerpad 41

Snel en vakkundig geholpen, vorige woning ook via hun aangekocht.Goed begeleid en op de hoogte gehouden van vorderingen

Wijnhaven 81 E

Snel en deskundig. Zeer goede marktkennis. Goede service en afhandeling.Nick Forger is supervakman, snel schakelen, no nonsens. Helemaal zoals ik het hebben wil.

Oosterkade 29

We met Jasper when he showed us another property as selling agent and we found we had a real click with him. He “sparred” just the right amount with us and pointed out problems in properties and locations that we would have not seen/known ourselves. He has a great balance of

Boompjes 448

We were very happy with Ooms from start to finish! Flat was sold in no time and Léon and his team are very responsive.

J. de Baanlaan 21

Het contact was vriendelijk ,, vakkundig, klantgericht en vooral empatisch. Ze wist precies wat wij bedoelden en wat onze mogelijkheden waren. Had niet beter gekund. Een topper.