Ooms: van alle markten thuis

Ooms: van alle markten thuis

Ooms weet wat er leeft

Ooms is een solide dienstverlener op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, financieel advies en taxaties. Al bijna 100 jaar bouwen we aan een duurzame band met klanten, relaties en medewerkers. Het leveren van vakmanschap en kwaliteit is onze overtuiging. Ooms is partner in Dynamis. In dit landelijke verband tussen regionaal sterk gepositioneerde makelaarskantoren, ligt de kracht in de uitwisseling van deskundigheid en ervaringen.

Over Ons

De meest klantgerichte, allround dienstverlener in de regio

Met inmiddels tien vestigingen staan we nog even dicht bij onze klanten als in 1927, toen Ooms begon. Dicht bij de klanten, letterlijk en figuurlijk. Bij de verkoop of de aankoop van woningen bepaalt onze persoonlijke aanpak het verschil. Soms ook het verschil tussen duizenden of tienduizenden euro's. Het is onze ambitie om de meest klantgerichte, allround dienstverlener te zijn in de regio.

Je huis en haard in goede handen

Of je nu een woning of bedrijfspand koopt, verkoopt, huurt, verhuurt of laat taxeren: jouw stek is bij ons in goede handen. Door onze klantgerichte benadering weten wij wat jij wél, maar ook níét wilt. Onze integere makelaars doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Wij zijn lid van RICS, NVM en VastgoedCert. In de Dynamis ondernemingscode staan onze verplichtingen en verantwoordelijkheden.

Al bijna 100 jaar voorop

Ooms Makelaars bestaat al bijna 100 jaar en begon met één vestiging in Rotterdam. Nu zijn er negen, verdeeld over de hele regio. Daar zijn we trots op. Bijna 100 jaar: dat betekent veel kennis en ervaring. Maar we lopen ook voorop. Op het gebied van nieuwe ontwikkelingen zoals snelle taxaties, flexibele bezichtigingstijden en slimme marketing. Binnen het samenwerkingsverband van Dynamis houden we elkaar scherp.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Steenen Dijck 77

Het persoonlijk contact, de zakelijk maar ook menselijke kant en de fantastische foto's zijn de aspecten van Ooms makelaars waardoor ze zich onderscheiden van de rest. Ze denken met je mee en staan echt voor je klaar zodat je goed begeleid wordt bij de verkoop van jouw huis.

10 10 1
Geschreven op
Coniferenhout 4

Er was een uitstekend contact. Zeer kundig en persoonlijk. Beter dan dit kan niet. Echt aan te bevelen. Zeker in deze overspannen markt.

10 10 1
Geschreven op
Roggeveld 17

Makelaar liet ons vooral zelf zoeken en ondersteunde bij serieuze interesse. Bij de uiteindelijke koop heeft de makelaar de taxatiewaarde accuraat ingeschat waardoor wij beter geïnformeerd ons bod konden doen. Dit gaf ons het vertrouwen om iets hoger bod te doen, wat uiteindelijk de doorslag gaf.

8,0 10 1
Geschreven op
Prof. Gunninglaan 58

Het contact was buitengewoon goed, oprecht en eerlijk.Bij zo’n super begeleiding is de prijs conform de dienstverlening.Op het moment dat de stress bij mij hoog opliep, werd ik gehoord!! en geholpen.Alle vragen werden correct behandeld.Ik ben zeer tevreden en kan Ooms zeker aanraden!

9,0 10 1
Geschreven op
Meerkoetstraat 49

Heel goed geholpen fijne samenwerking.stonden altijd klaar voor vragen professionele makelaar was top

9,0 10 1
Geschreven op
Salamanderveen 239

Alle medewerkers van Ooms makelaars hebben ons steeds heel vriendelijk te woord gestaan en kwamen hun afspraken ook na.Wat betreft de bepaling van de verkoopprijs zijn wij ook tevredenWij hebben geen min punten dus Ooms makelaars zijn aan iedereen aan te bevelen.

10 10 1
Geschreven op
Paul Krugerstraat 74 C

Fijne en deskundige makelaar die ons goed heeft geholpen en in onze situatie net een beetje meer kan geven door ook te bemiddelen in een tijdelijke huurwoning.

9,0 10 1
Geschreven op
Christiaan van der Takstraat 51

Jim en Anissa staan voor mij voor een professionele werkwijze met een menselijke benadering. Zeker aan te bevelen!

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Geweldig geholpen door Gert-Jan. Hij gaf ons realistische verwachtingen voor wat wij als starters in deze markt konden bereiken. Gelukkig is het met zijn hulp toch gelukt. Wij zijn zeer te spreken over zijn duidelijke manier van helpen en zijn bereikbaarheid voor vragen.

10 10 1
Geschreven op
Beekenstein 80

Ooms (makelaar Salome Schaap) is een perfecte makelaar. Niets is haar te veel. Zeer goed contact. Komt alle afspraken na. Stuurt zelfs op 1e kerstdag dag een mail dat de koper het koopcontract heeft ondertekend. Voor iedereen aan te bevelen.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 472 reviews
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2692

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie