Ooms: van alle markten thuis

Ooms: van alle markten thuis

Ooms weet wat er leeft

Ooms is een solide dienstverlener op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties. Al ruim 90 jaar bouwen we aan een duurzame band met klanten, relaties en medewerkers. Het leveren van vakmanschap en kwaliteit is onze overtuiging. Ooms is partner in Dynamis. In dit landelijke verband tussen regionaal sterk gepositioneerde makelaarskantoren, ligt de kracht in de uitwisseling van deskundigheid en ervaringen.

Over Ons

De meest klantgerichte, allround dienstverlener in de regio

Met inmiddels negen vestigingen staan we nog even dicht bij onze klanten als in 1927, toen Ooms begon. Dicht bij de klanten, letterlijk en figuurlijk. Bij de verkoop of de aankoop van woningen bepaalt onze persoonlijke aanpak het verschil. Soms ook het verschil tussen duizenden of tienduizenden euro's. Het is onze ambitie om de meest klantgerichte, allround dienstverlener te zijn in de regio.

Je huis en haard in goede handen

Of je nu een woning of bedrijfspand koopt, verkoopt, huurt, verhuurt of laat taxeren: jouw stek is bij ons in goede handen. Door onze klantgerichte benadering weten wij wat jij wél, maar ook níét wilt. Onze integere makelaars doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Wij zijn lid van RICS, NVM en VastgoedCert. In de Dynamis ondernemingscode staan onze verplichtingen en verantwoordelijkheden.

Al ruim 90 jaar voorop

Ooms Makelaars bestaat al ruim 90 jaar en begon met één vestiging in Rotterdam. Nu zijn er negen, verdeeld over de hele regio. Daar zijn we trots op. Ruim 90 jaar: dat betekent veel kennis en ervaring. Maar we lopen ook voorop. Op het gebied van nieuwe ontwikkelingen zoals snelle taxaties, flexibele bezichtigingstijden en slimme marketing. Binnen het samenwerkingsverband van Dynamis houden we elkaar scherp.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
C. van Tol

Valt niets aan te verbeteren. Deskundig en snelle behandeling

10 10 1
Geschreven op
Oostmaaslaan 261

Het verkoopproces is uitstekend verlopen met de makelaar.Voor de presentatie zijn er prachtige foto's gemaakt Afspraken voor bezichtigingen werden goed met ons afgestemd.Ook de onderhandelingen met verschillende potentiële kopers verliepen naar wens, met een als resultaat een mooie prijs. Ik kan Ooms van harte aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Geelvinkbaai 7

Het eerste contact was gelijk prettig en doortastend. De afspraken zijn allemaal en op tijd nagekomen. Goede service!

9,0 10 1
Geschreven op
Smaragd 69

Het contact met de makelaar Jim Pezie van Ooms was correct, deskundig.Hij was goed benaderbaar en actief.Ondernam actie wanneer het nodig was.Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Goudsesingel 472

Bij de verkoop van mijn appartement in Rotterdam hebben zowel Nick als Leon mij heel goed begeleid. Ze hebben mij altijd deskundig advies gegeven, waren goed bereikbaar, vriendelijk en professioneel, konden mijn vragen goed beantwoorden en informeerden me altijd goed over de gang van zaken. Zowel Ooms in het algemeen, als Nick en Leon zelf kan ik dan ook van harte aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Weegbree 91

Jim Pezie (makelaar) en Anissa Cairo (kantoor) hebben me goed geholpen bij de verkoop van mijn woning. Het contact verliep gemakkelijk; zowel telefonisch als via email. Ooms Makelaars Lansingerland heeft goed geluisterd naar mijn individuele wensen rondom de verkoop en alles is gegaan zoals gewenst.

8,0 10 1
Geschreven op
Korte Scheidingsweg 8

Wij zijn heel tevreden over onze makelaar Salomé Schaap. Ze heeft ons perfect door deze spannende tijd heen geholpen. Niet alleen met haar deskundigheid, maar ook met haar persoonlijkheid en betrokkenheid. Zowel met de aankoop van ons nieuwe huis als met de verkoop van ons huis heeft ze ons enorm geholpen. Voor ons was dit allemaal nieuw, maar wij voelden ons in goede handen.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Deskundig, snel en volledig. Van advies tot transactie!

10 10 1
Geschreven op
Rozenoord 28

Het contact met de makelaar en het kantoor verliep in het gehele traject gemakkelijk. Ze reageren snel op vragen en zijn goed bereikbaar en bellen terug als ze een oproep niet aan kunnen nemen. De makelaar stelde een goed passend verkoopplan voor en heeft kennis van de lokale markt. Prettig om zaken mee te doen.

10 10 1
Geschreven op
Haydnstraat 44

Perfecte service, goeie communicatie, makelaarskantoor die weten waar ze mee bezig zijn. Zeker aan te bevelen!!!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 492 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2487

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie