Ooms: van alle markten thuis

Ooms: van alle markten thuis

Ooms weet wat er leeft

Ooms is een solide dienstverlener op het gebied van woningmakelaardij, commercieel vastgoed, financieel advies en taxaties. Al ruim 90 jaar bouwen we aan een duurzame band met klanten, relaties en medewerkers. Het leveren van vakmanschap en kwaliteit is onze overtuiging. Ooms is partner in Dynamis. In dit landelijke verband tussen regionaal sterk gepositioneerde makelaarskantoren, ligt de kracht in de uitwisseling van deskundigheid en ervaringen.

Over Ons

De meest klantgerichte, allround dienstverlener in de regio

Met inmiddels negen vestigingen staan we nog even dicht bij onze klanten als in 1927, toen Ooms begon. Dicht bij de klanten, letterlijk en figuurlijk. Bij de verkoop of de aankoop van woningen bepaalt onze persoonlijke aanpak het verschil. Soms ook het verschil tussen duizenden of tienduizenden euro's. Het is onze ambitie om de meest klantgerichte, allround dienstverlener te zijn in de regio.

Je huis en haard in goede handen

Of je nu een woning of bedrijfspand koopt, verkoopt, huurt, verhuurt of laat taxeren: jouw stek is bij ons in goede handen. Door onze klantgerichte benadering weten wij wat jij wél, maar ook níét wilt. Onze integere makelaars doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Wij zijn lid van RICS, NVM en VastgoedCert. In de Dynamis ondernemingscode staan onze verplichtingen en verantwoordelijkheden.

Al ruim 90 jaar voorop

Ooms Makelaars bestaat al ruim 90 jaar en begon met één vestiging in Rotterdam. Nu zijn er negen, verdeeld over de hele regio. Daar zijn we trots op. Ruim 90 jaar: dat betekent veel kennis en ervaring. Maar we lopen ook voorop. Op het gebied van nieuwe ontwikkelingen zoals snelle taxaties, flexibele bezichtigingstijden en slimme marketing. Binnen het samenwerkingsverband van Dynamis houden we elkaar scherp.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Zuidhoek 182 B

Correct, duidelijk, eerlijk en snel. Snel in aktie gekomen nadat mijn keuze was gemaakt. Duidelijk in uitleg en kosten, en goede communicatie, zowel de makelaar als vanuit het kantoor. Zal deze zeker aanbevelen als mijn advies wordt gevraagd.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Vriendelijke geholpen, goede adviezen. Werd ook de tijd voor genomen, vragen werden duidelijk beantwoord. Goede Service .Zal het iedereen aanbevelen

9,0 10 1
Geschreven op
Prins Hendrikstraat 15 C

Goed geholpen door Nick, hij is betrokken en altijd bereid mee te denken. Ben er ook wel van overtuigd dat je er zonder aankoopmakelaar maar moeilijk tussen komt in deze markt. Ook tevreden over de financieel adviseurs van Ooms, handig als alles onder 1 dak zit.

8,0 10 1
Geschreven op
Eric van Gelder

Gert-Jan reageert snel, is duidelijk en neemt de tijd.

10 10 1
Geschreven op
Jan van Duivenvoordepad 26

Prima makelaar! Liep allemaal erg soepel. Reageerde erg snel en vlot met terugbellen en informeren enz..

9,0 10 1
Geschreven op
Potgieterstraat 21 B

We zijn zeer tevreden over het optreden van de makelaar. Geen vraag was te veel en we zijn met goede raad en daad bijgestaan op de correcte manier.

9,0 10 1
Geschreven op
Aïdastraat 26

Onze makelaar was Chantal Poot van Ooms en wij zijn erg te spreken over haar. Snelle en fijne contacten. De bezichtigingen vanuit de binnendienst werden snel en vakkundig ingepland. Het maximale is eruit gehaald denken wij.

9,0 10 1
Geschreven op
Nassaulaan 73

Correcte communicatie naar zowel verkoper als koper. Deskundig advies. Dat geeft vertrouwen in het proces. Het hele team in wist waar het over ging. Dank!

10 10 1
Geschreven op
Hofsingel 27

Alex is een fijn persoon die naast je staat en je door de verkoop van de woning loodst.Hij is realistisch en stelt je op je gemak.Maakt tijd voor je en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Positieve ervaring.

9,0 10 1
Geschreven op
M.L. Vogelaar-Andeweg

Ad heeft mij heel goed geadviseerd en verder geholpen. Was altijd vriendelijk en behulpzaam om tot een goede oplossing te komen als ik een probleem had ergens mee.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 498 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2406

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie