Ooms: van alle markten thuis

Ooms: van alle markten thuis

Ooms weet wat er leeft

Ooms is een solide dienstverlener op het gebied van woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, financieel advies en taxaties. Al bijna 100 jaar bouwen we aan een duurzame band met klanten, relaties en medewerkers. Het leveren van vakmanschap en kwaliteit is onze overtuiging. Ooms is partner in Dynamis. In dit landelijke verband tussen regionaal sterk gepositioneerde makelaarskantoren, ligt de kracht in de uitwisseling van deskundigheid en ervaringen.

Over Ons

De meest klantgerichte, allround dienstverlener in de regio

Met inmiddels tien vestigingen staan we nog even dicht bij onze klanten als in 1927, toen Ooms begon. Dicht bij de klanten, letterlijk en figuurlijk. Bij de verkoop of de aankoop van woningen bepaalt onze persoonlijke aanpak het verschil. Soms ook het verschil tussen duizenden of tienduizenden euro's. Het is onze ambitie om de meest klantgerichte, allround dienstverlener te zijn in de regio.

Je huis en haard in goede handen

Of je nu een woning of bedrijfspand koopt, verkoopt, huurt, verhuurt of laat taxeren: jouw stek is bij ons in goede handen. Door onze klantgerichte benadering weten wij wat jij wél, maar ook níét wilt. Onze integere makelaars doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Wij zijn lid van RICS, NVM en VastgoedCert. In de Dynamis ondernemingscode staan onze verplichtingen en verantwoordelijkheden.

Al bijna 100 jaar voorop

Ooms Makelaars bestaat al bijna 100 jaar en begon met één vestiging in Rotterdam. Nu zijn er negen, verdeeld over de hele regio. Daar zijn we trots op. Bijna 100 jaar: dat betekent veel kennis en ervaring. Maar we lopen ook voorop. Op het gebied van nieuwe ontwikkelingen zoals snelle taxaties, flexibele bezichtigingstijden en slimme marketing. Binnen het samenwerkingsverband van Dynamis houden we elkaar scherp.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Graaf Balderikstraat 53

Prettig contact met de makelaar. Deskundig en goede kennis van de omgeving en woningen in de buurt. Fijne begeleiding tijdens de verkoop van onze woning.

9,0 10 1
Geschreven op
Roosje Vosstraat 14

Toppers, komen afspraken na en regelen alle zaken achter de schermen.In een volgend traject zou ik zeker weer met Ooms in zee gaan.

9,0 10 1
Geschreven op
Piet Cottaarstraat 27

Alles is naar wens verlopen zoals verwacht! We zijn goed begeleid en geïnformeerd tijdens het hele proces.

10 10 1
Geschreven op
Rozenlaan 12

Makelaar is goed te bereiken en vriendelijk. Fijn dat hij ook zijn collega's betrekt bij zijn bevindingen zodat je een goed onderbouwd advies krijgt. Bij de eerste bezichtiging kon hij niet bijzijn maar heeft later nog een afspraak gemaakt met de huidige bewoners van de woning. Dit voelt voor ons als zeer betrokken. Geeft duidelijke uitleg over het verdere proces van de verkoop zoals taxaties, afspraken bij notaris, de overdracht, de afhandeling bij sleutel

9,0 10 1
Geschreven op
Boompjes 53 F

Nogmaals fantastisch begeleid met de verkoop van mijn woning, alles was goed geregeld en ik hoefde me nergens zorgen om te maken. Nick heeft uitstekende kennis over alle zaken, ik kon altijd terecht bij hem met al mijn vragen. Vanaf ons eerste gesprek gaf hij duidelijkheid en heeft hij het plan waar gemaakt. Mijn zorgen zijn compleet uit handen genomen door Nick, de communicatie was ook erg duidelijk zowel direct met de makelaar als met het hoofdkantoor.

10 10 1
Geschreven op
Lobeliastraat 35 A

Het contact liep zeer soepel. Voor elke vraag die ik had kon ik bij mijn makelaar terecht.De verwachtingen die ik had zijn waargemaakt.Bij mij ging niks fout.

10 10 1
Geschreven op
Booij

Snelle service, goede uitleg, helder in de communicatie, goed geluisterd naar onze wensen. Contact is via Teams gegaan en dat ging prima.

8,0 10 1
Geschreven op
Johan van der Poortenlaan 79

De verkoopbegeleiding was goed geregeld met een goede verkoopprijs. Contact was goed en er werd snel terug gebeld bij een verzoek tot terugbellen. Foto reportage was goed en professioneel, foto’s waren in no time gemaakt. De bezichtigingen waren netjes gemeld en zo veel mogelijk op vaste dagen. Terugkoppeling op de bezichtigingen waren goed en duidelijk. Zo zeker nog eens een verkoop door Ooms laten doen.

10 10 1
Geschreven op
M.J.Haga

Uitstekend,duidelijke informatie, en geduld bij vragen

9,0 10 1
Geschreven op
Melvin Reynierse

Zeer tevreden. Meedenkend en snelheid van handelen toen wij winnend bod hadden. Maar ook assistentie tijdens zoektocht (wat we kunnen bieden) hebben we als zeer prettig ervaren. Zou Ooms / Gert-Jan daarom ook zeker aanbevelen!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 465 reviews
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2809

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie