Snel en deskundig jouw huis taxeren -  36822

Snel en deskundig jouw huis taxeren

Verhuizen of verbouwen? Laat jouw nieuwe woning taxeren. Door een taxatie ken je de waarde van je toekomstige woning én alle bijzonderheden. In een taxatierapport staat ook de meerwaarde van jouw huis na een verbouwing.

De erkende taxateurs van Ooms Taxaties taxeren snel en deskundig. We regelen de taxatie van jouw huis of appartement van A tot Z. Je kunt ook bij ons terecht voor een gevalideerde taxatie via NWWI of Taxateurs Unie.

Ja, ik wil snel een deskundig taxatierapport

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Erkende taxateurs

Kennis van de lokale en regionale markt

Expertises als WOZ-taxaties en erfpacht

Betrouwbaar en onafhankelijk

Snelle taxatie!

huis taxeren

Wanneer laat jij jouw woning taxeren?

In veel situaties heb je een actueel taxatierapport nodig, namelijk als je een nieuwe woning koopt, gaat verbouwen, een hypotheek oversluit of een renteverlaging aanvraagt. Ook in minder leuke gevallen, zoals wanneer je gaat scheiden, een boedelverdeling maakt of bezwaar maakt tegen de WOZ-waarde, staan wij voor je klaar.

huis taxeren

Een taxatierapport van Ooms Taxaties

In een taxatierapport van Ooms Taxaties staat meer dan alleen de waarde van de woning. Ook andere belangrijke zaken zoals de onderhoudsstaat van de woning, de duurzaamheid en de juridische aspecten. En je leest in het rapport over ontwikkelingen in de omgeving.

Een taxatie, hoe werkt dat?

Huis Taxeren

Vrijblijvend kennismaken

Laat je gegevens achter via bovenstaand formulier. Eén van onze taxateurs neemt snel contact met je op. We bespreken jouw wensen en behoeften en sturen je de opdrachtvoorwaarden.

Huis Taxeren

Huis taxeren

Geef je ons de opdracht om je huis te taxeren dan belt de taxateur om een afspraak te maken. Op een moment dat het jou uitkomt, komt de taxateur langs om de woning te taxeren.

Huis Taxeren

Taxatierapport

De taxateur werkt het taxatierapport uit en stuurt het digitaal op. Je kunt het rapport direct inzien en downloaden. Zo heb je het altijd bij de hand in je digitale administratie.

Onafhankelijke taxateur

Ooms is het enige makelaarskantoor in Rotterdam met een afdeling gespecialiseerde taxateurs. Het is natuurlijk van belang dat een taxateur volledig onafhankelijk is. Je kunt Ooms Taxaties daarom alleen inschakelen wanneer je via een ander makelaarskantoor een woning koopt of verkoopt.

Behoefte aan een vakkundig en betrouwbaar taxatierapport? 

Nu aanvragen!

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 
 

Meer informatie