Jeroen van der Meer

Directeur - Vennoot - Makelaar Taxateur

Jeroen van der Meer

Over mij

Mijn naam is Jeroen van der Meer, een naam die synoniem staat voor toewijding en expertise binnen de vastgoedwereld. Ik heb een indrukwekkend parcours afgelegd. Met een solide basis gelegd aan de Hanze Hogeschool in Groningen, heb ik mijn passie voor vastgoed en bedrijfshuisvesting gevolgd en sinds 1999 heb ik een actieve rol gespeeld binnen het gerenommeerde Ooms Makelaars.

Mijn carrière heeft zich over meerdere decennia uitgestrekt, en ik heb bewezen een drijvende kracht te zijn binnen het Ooms-team. Mijn inzicht en betrokkenheid hebben me niet alleen geholpen bij het opbouwen van een schat aan ervaring, maar hebben ook een blijvende impact gehad op de logistieke en industriële markt. Mijn hart ligt duidelijk bij deze sector, en mijn expertise heeft me in staat gesteld om oplossingen te vinden die niet alleen bedrijven ten goede komen, maar ook bijdragen aan de groei van gemeenschappen.

Een bijzonder aspect van mijn benadering is mijn onconventionele manier van marktonderzoek. Af en toe neem ik letterlijk een helikopterperspectief in door een rondje Rotterdam te maken. Deze ongewone maar effectieve methode stelt me in staat om een breder overzicht te krijgen van de dynamiek van de markt en trends te herkennen die anders misschien over het hoofd zouden worden gezien. Het getuigt van mijn vastberadenheid om altijd een stap verder te gaan om de best mogelijke resultaten voor mijn klanten te behalen.

Ik belichaam de kernwaarden van toewijding, expertise en innovatie. Mijn reis, van een gedegen opleiding tot een impactvolle carrière bij Ooms Makelaars, is een inspirerend voorbeeld voor iedereen die streeft naar excellentie binnen de vastgoed- en bedrijfshuisvestingsindustrie.

Mijn laatste berichten

ChatGPT en de vastgoedmakelaar
Businessblog Expert Team Innovatie
ChatGPT en de vastgoedmakelaar Artificiële intelligentie maakt grote sprongen voorwaarts en je hebt er ongetwijfeld van gehoord of over gelezen: ChatGPT (Generative Pre-training Transformer). Een soort machine...
ONLINE VERPAKKINGSVRIJE SUPERMARKT PIETER POT HUURT EEN WAREHOUSE VAN 8.721 M² OP PROLOGIS BOTLEK DC1
Bedrijfshuisvesting
ONLINE VERPAKKINGSVRIJE SUPERMARKT PIETER POT HUURT EEN WAREHOUSE VAN 8.721 M² OP PROLOGIS BOTLEK DC1 Dit warehouse, dat deel uitmaakt van een grotere faciliteit van 35.000 m², heeft een Breeam Very Good-certificaat. De gebruiksklare faciliteit van 8.721 m² heeft een overspanning van...
1Box Holding B.V. koopt bedrijfspand in Barendrecht
Bedrijfshuisvesting
1Box Holding B.V. koopt bedrijfspand in Barendrecht 1Box Holding B.V. heeft het bedrijfspand gelegen aan de Bergen 6 te Barendrecht gekocht. Het bedrijfspandpand omvat in totaal ca. 2.030 m2 bedrijfsruimte,...
Bekijk meer berichten

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie