Particuliere verzekeringen - 44988

Particuliere verzekeringen

De risico’s die je zelf kunt dragen, hoef je niet te verzekeren. Dat is het uitgangspunt. Wij helpen je bij het afwegen van de keuzes tussen een hoge premie tegenover een mogelijk lage uitkering bij schade. Zo bespaar je veel geld.

Samen met jou doen wij de gratis online verzekeringscheck. Gewoon vanaf je eigen bank start je samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt je in reistijd en je kan elk moment inloggen. Je adviseur deelt zijn scherm, zodat je dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Na de verzekeringscheck kun je beter kiezen welke risico’s je wilt afdekken en welk bedrag dat je daarvoor aan premies kwijt bent.

Kom je toch liever langs op kantoor? Dat kan natuurlijk ook. Geef je voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een online verzekeringscheck

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

<ul>	<li><span style=Opstalverzekering
 • Inboedelverzekering
 • Autoverzekering
 • Reisverzekering
 • Overlijdensrisicoverzekering
 • Uitvaartverzekering
 • ">

  De meest gekozen verzekeringen

  • Opstalverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Autoverzekering
  • Reisverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Uitvaartverzekering

  In 3 stappen een verzekering afsluiten

  Particuliere verzekeringen

  De verzekeringscheck

  Op zoek naar een verzekering? Vertel ons jouw verhaal. Eenvoudig vanaf je eigen laptop via videobellen horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit online oriëntatiegesprek vertellen we je meer over alle mogelijke verzekeringen, voorwaarden en premies bij verschillende verzekeraars.

  Particuliere verzekeringen

  Verzekeringsvoorstel

  Wat leuk, je hebt gekozen voor Ooms. Je krijgt op basis van de informatie uit het gesprek een op maat gemaakt verzekeringsvoorstel. Aan de hand van een eenvoudig overzicht met de verschillende aanbieders, kun je gemakkelijk de juiste verzekering(en) kiezen.

  Particuliere verzekeringen

  Verzekering(en) afsluiten

  Zodra je een keuze hebt gemaakt, lopen we samen nog één keer alle voorwaarden door en gaan we de verzekeringen voor je afsluiten. Heb je in de toekomst nog vragen of wil je een schade melden, dan kun je voortaan altijd bij jouw persoonlijke verzekeringsadviseur terecht.

  De eerste afspraak is voor onze rekening

  We vinden de beste voorwaarden en premies voor jouw situatie

  Je bent altijd zeker van een deskundig advies

  9 vestigingen in de regio

  Keuze uit 15+ verzekeraars

  Particuliere verzekeringen

  Verandert jouw situatie?

  Passen jouw verzekeringen nog wel bij jouw huidige situatie? Is er onlangs iets gewijzigd? Denk hierbij aan een verhuizing, nieuwe baan of gezinsuitbreiding. Dat is het fijne van een Financieel Adviseur bij Ooms Makelaars, die kun je hier altijd voor benaderen.

  Particuliere verzekeringen

  Schade melden

  Je kan altijd op ons rekenen, we helpen je dan ook graag bij het melden van schade of het indienen van claims. Wanneer je aanspraak wilt maken op je verzekering(en), ontzorgen we jou door te bepalen of de verzekeraar verplicht is uit te keren. Door de nauwe samenwerking met alle verzekerings-maatschappijen kunnen zo snel mogelijk schakelen. Zo kan jij je richten op de dingen die écht belangrijk voor je zijn.

  Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

  Klanttevredenheid
  Van der Ven

  Jacco en Kim hebben ons uitstekend geholpenCorrect en vakbekwaamheid Korte lijnen

  10 10 1
  Geschreven op
  Anoniem

  Het vragenlijstje hiervoor vind ik lastig, omdat je maar 1 aspect kunt noemen, terwijl ik wel meer punten benoemd zou hebben, als die mogelijkheid er was geweest.Maar, hoe dan ook, ik ben erg blij dat jullie me benaderd hebben voor een servicegesprek, want had echt niet gedacht dat een nieuwe hypotheek voor mij zo positief zou uitpakken!Dank, Andre, Kim en andere medewerkers!Bij uw volgende vraag zou u er misschien bij kunnen zetten, want nu neem ik dat maar aan, al

  10 10 1
  Geschreven op
  S. Klijzen

  Jacco was altijd beschikbaar en toegankelijk, zelfs op zijn vrije dag (sorry Jacco!). En naast het deskundige advies en het gerIchte meedenken stellen wij het op prijs dat er af en toe tussendoor nog een beetje gelachen wordt, hetgeen met Jacco wel snor zit. We hebben Zijn nummer al aan enkele vrienden doorgegeven, dus werk aan de winkel!

  10 10 1
  Geschreven op
  Anoniem

  De deskundigheid en service zijn uitstekend. Je wordt goed en snel op de hoogte gehouden!

  10 10 1
  Geschreven op
  Jasper de Lange

  Zeer grondige uitleg van André altijd. Geduldig ik details uit te leggen en begrip te kweken. Dat vonden wij erg prettig!

  8,0 10 1
  Geschreven op
  Liesbeth Zee

  Toppers Eric van Veen en Monique Romeijn en Halima, bedankt

  10 10 1
  Geschreven op
  O van Tilburg

  Sandra is gewoon goed, snel en sympathiek

  10 10 1
  Geschreven op
  Logo Insocial

  Gemiddeld cijfer

  9,4 Op basis van 796 reviews
  Ooms Makelaars
  8.9 10 1 2247

  Plan een kosteloze verzekeringscheck!

  Op basis van jouw wensen en situatie kijken we samen naar:

  • jouw huidige situatie
  • lopende verzekeringspolissen en bijbehorende voorwaarden
  • mogelijke andere verzekeringen met betere voorwaarden

  Het gesprek vindt plaats op een van onze 9 vestigingen. Snel schakelen? Bel voor meer informatie of een afspraak: 010 424 88 03.

  Of vul dit formulier in

  Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

  Deze website maakt gebruik van cookies

   

   
   

  Meer informatie