Particuliere verzekeringen - 44988

Particuliere verzekeringen

De risico’s die je zelf kunt dragen, hoef je niet te verzekeren. Dat is het uitgangspunt. Wij helpen je bij het afwegen van de keuzes tussen een hoge premie tegenover een mogelijk lage uitkering bij schade. Zo bespaar je veel geld.

Samen met jou doen wij de gratis online verzekeringscheck. Gewoon vanaf je eigen bank start je samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt je in reistijd en je kan elk moment inloggen. Je adviseur deelt zijn scherm, zodat je dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Na de verzekeringscheck kun je beter kiezen welke risico’s je wilt afdekken en welk bedrag dat je daarvoor aan premies kwijt bent.

Kom je toch liever langs op kantoor? Dat kan natuurlijk ook. Geef je voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een online verzekeringscheck

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

<ul>	<li><span style=Opstalverzekering
 • Inboedelverzekering
 • Autoverzekering
 • Reisverzekering
 • Overlijdensrisicoverzekering
 • Uitvaartverzekering
 • ">

  De meest gekozen verzekeringen

  • Opstalverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Autoverzekering
  • Reisverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Uitvaartverzekering

  In 3 stappen een verzekering afsluiten

  Particuliere verzekeringen

  De verzekeringscheck

  Op zoek naar een verzekering? Vertel ons jouw verhaal. Eenvoudig vanaf je eigen laptop via videobellen horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit online oriëntatiegesprek vertellen we je meer over alle mogelijke verzekeringen, voorwaarden en premies bij verschillende verzekeraars.

  Particuliere verzekeringen

  Verzekeringsvoorstel

  Wat leuk, je hebt gekozen voor Ooms. Je krijgt op basis van de informatie uit het gesprek een op maat gemaakt verzekeringsvoorstel. Aan de hand van een eenvoudig overzicht met de verschillende aanbieders, kun je gemakkelijk de juiste verzekering(en) kiezen.

  Particuliere verzekeringen

  Verzekering(en) afsluiten

  Zodra je een keuze hebt gemaakt, lopen we samen nog één keer alle voorwaarden door en gaan we de verzekeringen voor je afsluiten. Heb je in de toekomst nog vragen of wil je een schade melden, dan kun je voortaan altijd bij jouw persoonlijke verzekeringsadviseur terecht.

  De eerste afspraak is voor onze rekening

  We vinden de beste voorwaarden en premies voor jouw situatie

  Je bent altijd zeker van een deskundig advies

  10 vestigingen in de regio

  Keuze uit 15+ verzekeraars

  Particuliere verzekeringen

  Verandert jouw situatie?

  Passen jouw verzekeringen nog wel bij jouw huidige situatie? Is er onlangs iets gewijzigd? Denk hierbij aan een verhuizing, nieuwe baan of gezinsuitbreiding. Dat is het fijne van een Financieel Adviseur bij Ooms Makelaars, die kun je hier altijd voor benaderen.

  Particuliere verzekeringen

  Schade melden

  Je kan altijd op ons rekenen, we helpen je dan ook graag bij het melden van schade of het indienen van claims. Wanneer je aanspraak wilt maken op je verzekering(en), ontzorgen we jou door te bepalen of de verzekeraar verplicht is uit te keren. Door de nauwe samenwerking met alle verzekerings-maatschappijen kunnen zo snel mogelijk schakelen. Zo kan jij je richten op de dingen die écht belangrijk voor je zijn.

  Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

  Klanttevredenheid
  Ton Valkhof

  Halina is een vrolijke en deskundige dame!

  10 10 1
  Geschreven op
  Ronald de Jong

  Eric, is snel, efficiënt, recht voor zijn raap en betrouwbaar, dus ik ben 100% tevreden. Bovendien kwam hij met het ideemijn hypothee open te breken en de aflossing te laten vervallen, waar ik anders zelf nooit op was gekomen, dus ook nog eens een uitstekend maatadvies !

  10 10 1
  Geschreven op
  Wei Chen

  Anniek and Marja were a great help, professional and efficient.

  10 10 1
  Geschreven op
  Ivar Stoffer

  De afgelopen 2 maanden mochten wij gebruik maken van de diensten van onze financieel adviseur Jacco Groenewoud. Wij konden zijn klantvriendelijk, deskundigheid, toegankelijkheid én zijn passie voor het vak erg waarderen. Jacco zouden wij iedereen aanraden. Hij zal altijd de tijd voor je nemen. Ook als je met vragen in het weekend zit. Zelfs op zaterdagochtend of zondagavond reageerde hij als wij iets niet wisten. Naast dat Jacco erg veel kennis heeft en dit goed kan

  10 10 1
  Geschreven op
  Mario

  Altijd even enthousiast. Als je een vraag heb gaat ze direct voor je aan de slag. Ze is duidelijk, eerlijk, behulpzaam. Ze doet echt haar best om voor elkaar te krijgen wat je wilt op een verantwoorde manier. Kan ze zeer aanbevelen

  10 10 1
  Geschreven op
  Logo Insocial

  Gemiddeld cijfer

  9,5 Op basis van 1102 reviews
  Ooms Makelaars
  9.0 10 1 2818

  Onze nieuwste content

  Nieuwste blog

  Nieuwste blog

  Nieuwste blog

  YouTube

  Podcast: Ooms Talk

  Podcast: Ooms Talk

  Podcast: Ooms Talk

  Actueel

  Kennis

  Kennis

  Plan een kosteloze verzekeringscheck!

  Nu aanvragen

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie