Particuliere verzekeringen -  36873

Particuliere verzekeringen

Wij geven persoonlijk advies voor financiële weerbaarheid in elke fase van je leven, zodat jij je doelen kunt blijven realiseren. We werken onafhankelijk samen met een groot aantal verzekeraars en hebben daarin geen belangen. Iedereen kan bij ons terecht voor objectief advies, op elke vestiging van Ooms Makelaars.

De risico’s die je zelf kunt dragen, hoef je niet te verzekeren. Dat is het uitgangspunt. Wij helpen je bij het afwegen van de keuzes tussen een hoge premie tegenover een mogelijk lage uitkering bij schade. Zo bespaar je veel geld. Samen met jou doen wij de gratis verzekeringscheck bij Ooms Financieel Adviseurs. Zo kun je beter kiezen welke risico’s je wilt afdekken en welk bedrag dat je daarvoor aan premies kwijt bent.

Plan een kosteloze verzekeringscheck

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Particuliere verzekeringen

De meest gekozen verzekeringen

  • Opstalverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Autoverzekering
  • Reisverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Uitvaartverzekering

In drie stappen een verzekering afsluiten

Particuliere verzekeringen

De verzekeringscheck

Op zoek naar een verzekering? Vertel ons jouw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit oriëntatiegesprek vertellen we je meer over alle mogelijke verzekeringen, voorwaarden en premies bij verschillende verzekeraars.

Particuliere verzekeringen

Verzekeringsvoorstel

Wat leuk, je hebt gekozen voor Ooms. Je krijgt op basis van de informatie uit het gesprek een op maat gemaakt verzekeringsvoorstel. Aan de hand van een eenvoudig overzicht met de verschillende aanbieders, kun je gemakkelijk de juiste verzekering(en) kiezen.

Particuliere verzekeringen

Verzekering(en) afsluiten

Zodra je een keuze hebt gemaakt, lopen we samen nog één keer alle voorwaarden door en gaan we de verzekeringen voor je afsluiten. Heb je in de toekomst nog vragen of wil je een schade melden, dan kun je voortaan altijd bij jouw persoonlijke verzekeringsadviseur terecht.

De eerste afspraak is voor onze rekening

We vinden de beste voorwaarden en premies voor jouw situatie

Je bent altijd zeker van een deskundig advies

9 vestigingen in de regio

Keuze uit 15+ verzekeraars

Particuliere verzekeringen

Verandert jouw situatie?

Passen jouw verzekeringen nog wel bij jouw huidige situatie? Is er onlangs iets gewijzigd? Denk hierbij aan een verhuizing, nieuwe baan of gezinsuitbreiding. Dat is het fijne van een Financieel Adviseur bij Ooms Makelaars, die kun je hier altijd voor benaderen.

Particuliere verzekeringen

Schade melden

Je kan altijd op ons rekenen, we helpen je dan ook graag bij het melden van schade of het indienen van claims. Wanneer je aanspraak wilt maken op je verzekering(en), ontzorgen we jou door te bepalen of de verzekeraar verplicht is uit te keren. Door de nauwe samenwerking met alle verzekerings-maatschappijen kunnen zo snel mogelijk schakelen. Zo kan jij je richten op de dingen die écht belangrijk voor je zijn.

Particuliere Verzekeringen | Advies, Vergelijken & Afsluiten - Ooms Makelaars

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie