Je wilt een verzekering afsluiten. Zonder te veel gedoe en tegen een goede premie. Het uitgangspunt is dat je alleen de risico's hoeft te verzekeren die je niet zelf kunt dragen. Wij helpen je graag bij het afwegen van de keuzes tussen een hoge premie tegenover een mogelijk lage uitkering bij schade. Zo bespaar je veel geld.

Met onze online verzekeringscheck, die plaatsvindt via een handig videogesprek, kun je beter beoordelen welke risico's je wilt afdekken en wat de premiekosten zullen zijn. Kom je toch liever langs op kantoor? Dat kan natuurlijk ook. Geef simpelweg je voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een online verzekeringscheck

<ul>	<li><span style=Opstalverzekering
 • Inboedelverzekering
 • Autoverzekering
 • Reisverzekering
 • Overlijdensrisicoverzekering
 • Uitvaartverzekering
 • ">

  De meest gekozen verzekeringen

  • Opstalverzekering
  • Inboedelverzekering
  • Autoverzekering
  • Reisverzekering
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Uitvaartverzekering

  In 3 stappen een verzekering afsluiten

  Particuliere verzekeringen
  Volgende: Verzekeringsvoorstel
  Particuliere verzekeringen
  Particuliere verzekeringen
  Volgende: Verzekering(en) afsluiten
  Particuliere verzekeringen
  Particuliere verzekeringen
  Volgende: De verzekeringscheck
  Particuliere verzekeringen

  De verzekeringscheck

  Op zoek naar een verzekering? Vertel ons jouw verhaal. We horen graag wie je bent en hoe we jou verder kunnen helpen. In dit (online) oriëntatiegesprek vertellen we je meer over alle mogelijke verzekeringen, voorwaarden en premies bij verschillende verzekeraars.

  Volgende: De verzekeringscheck

  Verzekeringsvoorstel

  Wat leuk, je hebt gekozen voor Ooms. Je krijgt op basis van de informatie uit het gesprek een op maat gemaakt verzekeringsvoorstel. Aan de hand van een eenvoudig overzicht met de verschillende aanbieders, kun je gemakkelijk de juiste verzekering(en) kiezen.

  Volgende: De verzekeringscheck

  Verzekering(en) afsluiten

  Zodra je een keuze hebt gemaakt, lopen we samen nog één keer alle voorwaarden door en gaan we de verzekering(en) voor je afsluiten. Heb je in de toekomst nog vragen of wil je een schade melden, dan kun je voortaan altijd bij jouw persoonlijke verzekeringsadviseur terecht. Wij zijn er voor je.

  Volgende: De verzekeringscheck
  De eerste afspraak is voor onze rekening
  We vinden de beste voorwaarden en premies voor jouw situatie
  Je bent altijd zeker van een deskundig advies
  10 vestigingen in de regio
  Keuze uit 15+ verzekeraars
  Particuliere verzekeringen

  Verandert jouw situatie?

  Passen jouw verzekeringen nog wel bij jouw huidige situatie? Is er onlangs iets gewijzigd? Denk hierbij aan een verhuizing, nieuwe baan of gezinsuitbreiding. We nemen graag vrijblijvend de verzekeringen met je door. Dat is het fijne van een Financieel Adviseur bij Ooms Makelaars, die kun je hier altijd voor benaderen.

  Particuliere verzekeringen

  Schade melden

  Je kan altijd op ons rekenen, we helpen je dan ook graag bij het melden van schade of het indienen van claims. Wanneer je aanspraak wilt maken op je verzekering(en), ontzorgen we jou door te bepalen of de verzekeraar verplicht is uit te keren. Door de nauwe samenwerking met alle verzekeringsmaatschappijen kunnen we snel schakelen. Zo kan jij je richten op de dingen die écht belangrijk voor je zijn.

  Particuliere verzekeringen

  Ooms Ram's Insurance

  Onder de bezielende leiding van Partner en tevens Manager Wendy Denk is het verzekeringsbedrijf van Ooms sterk gegroeid. De overname van Ram’s Insurance past perfect in Ooms zijn strategie om onze positie in de markt te versterken en onze klanten nog beter van dienst te zijn. Ram’s Insurance stond bekend om persoonlijke benadering en hoogwaardige dienstverlening. Ooms kijkt ernaar uit om onze gemeenschappelijke visie te realiseren om de beste risicobeheers- en verzekeringsoplossingen te bieden aan onze klanten."

  Referenties

  Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

  de Reus

  Wij zijn super goed geholpen door Sandra en Stefanie. Ons eerste koophuis (heel spannend), maar alles werd uit handen genomen, heel fijn!! Sandra wist ons alle informatie te vertellen. Bij alles wat wij spannend vonden gaf ze ons het gevoel dat dat helemaal niet nodig was en alles goed

  Anoniem

  Ze is correct en alles was snel geregeld. Prima zo

  Solange Fiuza

  Er werd heel goed voor ons gezorgd. Mevrouw Jolanda was zeer attent.

  Nieuwland

  Ik ben heel te vrede met Jolanda. Ze was geduldig en had alle tijd om je vriendelijk te woord te staan en te helpen met het kiezen van de juiste verzekeringen. Dank hiervoor.

  Ferha Özdemir

  Ik ben heel erg tevreden over de service oa dat het proces snel is verlopen en met een goed verloop. Verder was de bereikbaarheid erg toegankelijk. Ook ontving ik vlot terugkoppelingen van zowel Rosalina als Rick. Bedankt voor de service!

  David Santos

  Halima was very kind and helpful. Liked talking to her and her proposal was very nice.Thanks

  Anoniem

  Heel fijn geholpen. Makkelijk bereikbaar en zeer deskundig advies. Bij elke stap ondersteuning mogen ontvangen. Heel erg prettig om een aantal zorgen weg te kunnen geven.

  Marianne

  Super fijne samenwerking en snel geholpen toen we gelijk hulp nodig hadden.Betrokkenheid was ook heel leuk en spontaan.THX

  Martin Melkert

  Eigenlijk alleen maar complimenten voor de snelheid, toegankelijk én kwaliteit van zowel Andre als Rosalina.Het werken in de portal vraagt even aandacht, maar is daarna eenvoudig.Al met al dus zeer tevreden en vooral ook over de aanbeveling van de makelaar (Salome) om met Andre het gesprek

  Jeremy van vliet

  We zijn goed van start gegaan met de adviseur en tot een goed plan gekomen voor de toekomst.Goede hypotheek opgesteld Bedankt Sander de Koning

  Plan een kosteloze verzekeringscheck!