Peter van Nederpelt

Peter van Nederpelt

Directeur - Vennoot - Makelaar

"Vastgoed en Rotterdam verveelt nooit, zelfs niet na 30 jaar".

Over mij

Peter is in 1984 bij Ooms begonnen als makelaar voor de afdeling bedrijfshuisvesting. Waarna hij in 1990 is toegetreden tot de directie van de Ooms Groep. Gedurende zijn loopbaan heeft hij diverse vastgoedgerelateerde studies gevolgd, zo is hij in 1992 beëdigd als makelaar in onroerend goed en is Peter sinds 2013 RICS gecertificeerd. 

Peter houdt zich dagelijks bezig met de kantorenmarkt in Rotterdam en omgeving en is gespecialiseerd in transformatieprocessen. Naast deze werkzaamheden houdt Peter zich onder andere bezig met de acquisitie en de PR voor de gehele Ooms Groep. Mede door de jarenlange ervaring, kennis, contacten, en plezier in het vak is Peter zijn opdrachtgevers graag van dienst.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie