Op zoek naar bedrijfsruimte? -  49796

Op zoek naar bedrijfsruimte?

Bij Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting beschikken we over een afdeling met specialisten voor elk type bedrijfspand:

- Logistieke ruimtes en bedrijfshallen
- Erfpachtconstructies in de Rotterdamse haven
- Panden voor horecaondernemers
- Huisvesting voor detailhandel
- Kantoorruimtes
- Zorgvastgoed

We staan als bedrijfsmakelaar klaar voor iedere ondernemer, of u nu wilt huren of kopen. Laat uw gegevens achter via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Schakel een ervaren vastgoedadviseur in!

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement.

Begeleiding van advies tot sleuteloverdracht

Aangesloten bij NVM Business en Dynamis

Uitgebreid relatienetwerk

BOG - Bedrijfspand Huren of Kopen

Kant-en-klaar kantoor huren?

Interesse in het huren van turn key en gebruiksklare kantoorruimte? Denk eens na over het onderhuren bij een bedrijf in een te groot jasje. Wij kennen het aanbod, óók als het niet op internet vermeld is. Vul het formulier boven aan de pagina in!

In 3 stappen uw nieuwe bedrijfsruimte kopen of huren

BOG - Bedrijfspand Huren of Kopen

Kennismaking

Vertel ons uw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we u verder kunnen helpen. Aan de hand van ons gesprek stellen we een concreet programma van eisen met daarin bijvoorbeeld uw gewenste locatie, het aantal vierkante meter, groeiverwachting en budget.

BOG - Bedrijfspand Huren of Kopen

Opzoek naar uw object

Wij zetten uw zoekvraag uit bij ons uitgebreide netwerk van ontwikkelaars, aannemers, makelaars en vastgoedeigenaren. Aan de hand van onze uitgebreide analyses kunt u vervolgens eenvoudig het juiste object voor uw onderneming kiezen. Samen met uw makelaar bezoekt u het object en eindigen we het bezoek met een evaluatie.

BOG - Bedrijfspand Huren of Kopen

Onderhandeling

Uw ideale locatie gevonden? Dan zorgen wij voor de onderhandeling waarbij we de meest gunstige voorwaarden voor u creëren. Of het nu gaat om een huur- of kooptransactie: wij zorgen voor een soepel verloop.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie