Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Ooms met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Ooms verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Ooms worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Ooms aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Ooms aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Ooms opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Ooms alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Ooms niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Ooms worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Ooms uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Ooms worden onderhouden wordt afgewezen.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie