Nieuwbouw. Van modderige kavel naar droomhuis

Nieuwbouw. Van modderige kavel naar droomhuis

Nieuwbouw kopen of huren?

De wandeling van woonkamer naar keuken. Opstaan van de bank om naar bed te gaan. Het openen van de voordeur voor de pakketbezorger. Dagelijkse zaken die je bij nieuwbouw niet even na kunt bootsen. Het gevoel thuis te zijn moet komen van impressies en illustraties die tot de verbeelding spreken. Dat maakt nieuwbouw superspannend en ook heel leuk. Een volledige kavel wordt van fundament tot raamkozijn naar jouw wensen opgebouwd. Een open keuken, ruime woonkamer en designbadkamer: het is aan jou.

Ooms helpt een handje mee. Wij hebben altijd diverse nieuwbouwprojecten in ons portfolio die verschillen van locatie, stijl en prijsklasse. Zo wordt een droom werkelijkheid.

nieuwbouw

Een voordelige hypotheek met nieuwbouw

Nieuwbouw biedt qua kosten veel voordelen. Je investeert eenmalig in de afbouw en inrichting en hebt daarna jarenlang geen onderhoudskosten. Ooms helpt je daarnaast een extra handje met hypotheekspecials. Deze hebben we exclusief voor de nieuwbouwprojecten in ons portfolio. Uiteraard heb je geen overdrachts- of makelaarskosten. Daarnaast kun je via ons goedkoper een hypotheek afsluiten.

nieuwbouw rotterdam

Samen komen we er zeker

Toch nog niet helemaal zeker van je zaak? Maak dan gerust een afspraak bij een van onze kantoren. Onze makelaars staan je bij met raad en daad. Zij nemen in alle rust de verschillende mogelijkheden door. Kunnen ze je ook meteen alles vertellen over de projecten die nog niet op de website staan.

Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

Geen goed beeld van wat jouw (nieuwbouw)woning mag kosten? Wij vertellen je jouw mogelijkheden graag in een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek!

Hypotheekadviesgesprek aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie