9300

Nieuwbouw

Spiksplinternieuw wonen met Ooms.

Een nieuwbouwwoning kopen of huren is speciaal en vergt net even een andere aanpak. Waar u bij een bestaande woning gelijk ziet wat u krijgt, moet u bij een nieuwbouwwoning fantaseren. U maakt immers de keuze voor een woning op basis van impressies en illustraties die tot de verbeelding spreken. Dat is natuurlijk superspannend en hartstikke leuk.

Uw droomwoning in aanbouw.

Wie droomt er niet van: een huis volledig naar eigen wens bouwen en inrichten. Het zijn de twee grote voordelen van een nieuwbouwwoning. Een woning die u volledig eigen kunt maken. Een open keuken, ruime woonkamer, een designbadkamer. Het kan allemaal en het is hartstikke leuk om te doen. Kokkerellen met de chic gedekte tafel in zicht. De visite staat rond het kookeiland en u laat ze alvast meegenieten. Of eindelijk een strakke badkamer mét vloerverwarming. Het zijn wensen waarmee de bouwer doorgaans rekening kan houden. Nieuwbouw is dus allesbehalve kil en sfeerloos. U heeft juist alle kaarten in handen om er een warm huis van te maken.

  • Kopen
  • Huren
+
-

Naar uw ideale woning.

U gaat voor nieuwbouw, omdat dit het beste bij uw woonwensen aansluit. Hoe nu verder? Allereerst is het van belang dat u weet welke (toekomstige) nieuwbouwprojecten er zijn. Ooms Makelaars heeft momenteel meer dan dertig projecten in portfolio. Het moet gek lopen als daar niets voor u tussen zit.

In ons aanbod van nieuwbouwprojecten vindt u eengezinswoningen in rustige buitenwijken, moderne appartementen met adembenemend uitzicht en gerenoveerde gebouwen boordevol historie.

7572

Wie is uw nieuwbouwmakelaar huurwoningen?

Ooms Rotterdam
  • Marcella Koenrades
  • (010) 424 88 88
7734

Wie is uw nieuwbouwmakelaar koopwoningen?

Ooms Rotterdam
  • Daniël Stout
  • (010) 424 88 88

Nieuwbouw hypotheekspecials.

Het fijne aan een nieuwbouwwoning is dat alles – u raadt het al – spiksplinternieuw is. Dit zorgt ervoor dat de onderhoudskosten in de eerste jaren laag zijn. Van achterstallig onderhoud of verborgen gebreken is bovendien geen sprake. U koopt kortom geen kat in de zak.

Bijkomend voordeel is dat elektra, isolatie en verwarming modern en van hoge kwaliteit zijn. Zo bespaart u flink op de energierekening. Ook heeft u geen omkijken naar overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.

Het laatste voordeel van een nieuwbouwwoning is de kans op een goedkopere hypotheek. Voor veel van onze nieuwbouwprojecten heeft Ooms Financieel Adviseurs een hypotheekspecial klaarstaan.

7617

Hypotheek berekenen

Het is altijd handig om van tevoren een idee te hebben hoeveel u kunt lenen. Zo weet u ongeveer hoeveel uw droomwoning maximaal kan gaan kosten. Dit kunt u heel makkelijk zelf even checken met de hypotheek rekentool.

Nu berekenen!

Hypotheekspecial

Bij een nieuwbouw hypotheekspecial zitten altijd de volgende zaken inbegrepen:
- Oriënterend gesprek
- Invullen belastingaangifte
- Een overlijdensrisicoverzekering

Bekijk hypotheekspecials

Samen komen we er zeker.

Bent u toch niet helemaal zeker van uw zaak? Maak dan gerust een afspraak bij een van onze kantoren in de regio’s Rijnmond en Drechtsteden. Onze makelaars staan u bij met raad en daad. Zij nemen in alle rust de verschillende mogelijkheden door. Kunnen ze u ook meteen alles vertellen over de projecten die nog niet op de website staan.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een of meerdere nieuwbouwprojecten, schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en data, zoals de start van de verkoop. Vanaf dat moment kunt u de verkoopdocumenten en prijslijst opvragen.

U kunt ons ook op Social Media vinden

Via onze Social Media en onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van het laatste nieuws over al onze nieuwbouwprojecten.

Onze vestigingen

Inschrijven voor nieuwbouw.

Weet u inmiddels helemaal zeker dat dit ene nieuwbouwproject bij uw woonwensen past? En bent u helemaal verliefd geworden op een specifieke woning? Dan moet u zich zo snel mogelijk inschrijven. Heel erg spannend allemaal, want u bent vast niet de enige geïnteresseerde. Gelukkig is daar na de loting eindelijk die langverwachte opluchting: u krijgt uw droomwoning. Proost!

7618
7624
7626
7635

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.