Nieuwbouw. Van modderige kavel naar droomhuis

Nieuwbouw. Van modderige kavel naar droomhuis

Nieuwbouw kopen of huren?

De wandeling van woonkamer naar keuken. Opstaan van de bank om naar bed te gaan. Het openen van de voordeur voor de pakketbezorger. Dagelijkse zaken die je bij nieuwbouw niet even na kunt bootsen. Het gevoel thuis te zijn moet komen van impressies en illustraties die tot de verbeelding spreken. Dat maakt nieuwbouw superspannend en ook heel leuk. Een volledige kavel wordt van fundament tot raamkozijn naar jouw wensen opgebouwd. Een open keuken, ruime woonkamer en designbadkamer: het is aan jou.

Ooms helpt een handje mee. Wij hebben altijd diverse nieuwbouwprojecten in ons portfolio die verschillen van locatie, stijl en prijsklasse. Zo wordt een droom werkelijkheid.

Zo verloopt het kopen van een nieuwbouwwoning

Nieuwbouw

Inschrijven

Je hebt ons nieuwbouwaanbod bekeken en hebt jouw droomhuis gevonden. Nu is het tijd om je in te schrijven. Via een (digitaal) inschrijfformulier geef jij aan welke bouwnummers jouw voorkeur hebben. Geef hierbij de bouwnummers op die je echte absolute voorkeur hebben. Indien je enige kandidaat bent, kan de woning aan je worden toegewezen. Zijn er meerdere kandidaten, dan zal de woning worden verloot of worden toegewezen. De randvoorwaarden verschillen per project en worden voor de inschrijving beschreven. Is dit niet duidelijk? Dan kan het makelaarsteam de procedure toelichten.

Nieuwbouw

Gesprek met de makelaar

Onder het genot van een goede bak koffie of thee vertelt onze makelaar je alles wat je moet weten over jouw toekomstige woning. Vragen? Stel ze gerust! Geen vraag is te gek. Onze makelaar is er om jou goed te informeren, maar wees zelf ook kritisch. Na het gesprek geldt een optieperiode waarin de woning is gereserveerd en je de woning kunt overdenken. Is alles helder? Dan kunnen de overeenkomsten worden ondertekend.

Nieuwbouw

Meerwerk

Een nieuwbouwwoning kopen staat gelijk aan het hebben van enorm veel keuzeS. Jij beslist hoe jouw woning opgeleverd wordt. Denk hierbij aan de locatie van bijvoorbeeld de keuken en de badkamer maar ook waar bijvoorbeeld de stopcontacten moeten komen. Per project zullen de mogelijkheden tot aanpassingen in de woning verschillen. De opties zijn eindeloos, zo wordt jouw huis helemaal zoals jij het wilt.

Nieuwbouw

Kijkmoment

Na de afspraak bij de notaris en met de kopersbegeleiding voor het meerwerk, gaat de bouw van start. Superspannend, de bouw van jouw woning is in volle gang en je mag voor de eerste keer gaan kijken! Bekijk hoe de bouw vordert en zie hoe jouw woning vorm begint te krijgen. Daarnaast is dit gelijk een ideaal moment om jouw buren te leren kennen. Zo leef je samen toe naar het belangrijkste moment: de dag dat jij de sleutels krijgt..

Nieuwbouw

Oplevering

HET IS ZO VER! De woning staat en is volledig naar wens opgeleverd, nu rest ons nog één ding: de sleutels. We feliciteren je met jouw nieuwe woning en laten je niet langer wachten, hier zijn de sleutels, ga snel kijken! Wil je je huidige huis verkopen? Daar helpen we uiteraard ook graag bij.

nieuwbouw

Een voordelige hypotheek met nieuwbouw

Nieuwbouw biedt qua kosten veel voordelen. Je investeert eenmalig in de afbouw en inrichting en hebt daarna jarenlang geen onderhoudskosten. Ooms helpt je daarnaast een extra handje met hypotheekspecials. Deze hebben we exclusief voor de nieuwbouwprojecten in ons portfolio. Uiteraard heb je geen overdrachts- of makelaarskosten. Daarnaast kun je via ons goedkoper een hypotheek afsluiten.

nieuwbouw rotterdam

Samen komen we er zeker

Toch nog niet helemaal zeker van je zaak? Maak dan gerust een afspraak bij een van onze kantoren. Onze makelaars staan je bij met raad en daad. Zij nemen in alle rust de verschillende mogelijkheden door. Kunnen ze je ook meteen alles vertellen over de projecten die nog niet op de website staan.

Onze nieuwste content

YouTube

Binnen-
kijken bij Ooms

Dit is Ooms, Veldhoen & Romeijn

Dit is Ooms, Veldhoen & Romeijn

Leer ons beter kennen!
Dit is Ooms, Veldhoen & Romeijn

Actueel


Wat zijn jouw financiële mogelijkheden?

Geen goed beeld van wat jouw (nieuwbouw)woning mag kosten? Bereken gemakkelijk jouw maximale hypotheek in de online rekentool!

Maximale hypotheek berekenen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie