Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel

Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel

Kanaalweg 61
2903 LR Capelle aan den IJssel
Bekijk route

Wij kennen alle wijken in Capelle aan den IJssel

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Capelle aan den IJssel ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Morgental 48

We zijn tijdens de verkoop goed op de hoogte gehouden, na afloop van bezichtigingen hebben we telkens een afstemming gehad met de makelaar. Soms was er een vervangende makelaar maar deze was ook goed. Prima ervaring met een goed resultaat!

9,0 10 1
Geschreven op
Boomberg 153

Binnen 1,5 week hadden we al kopers voor het huis. Mede door de fijne samenwerking met Mitchel die absoluut voor de verkoper het beste wil en er uithaalt. Heeft een flexibele manier van werken en denken waardoor je makkelijk kan schakelen. Rachel op kantoor is ook altijd bereikbaar en daar om vragen te beantwoorden. Ooms Makelaars IJssel- en lekstreek beveel ik dus absoluut aan!

9,0 10 1
Geschreven op
John Coltranestraat 18

Het contact verliep goed met de makelaars en kantoor.Wij werden goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bezichtigingen.

8,0 10 1
Geschreven op
Monteverdistraat 64

Bij de makelaar gaat het om mensen die er werken. Van administratie, financiën tot de makelaars zelf. Het is een bedrijf met mensen die zeggen wat ze doen, maar zeker ook doen wat ze zeggen. We kunnen niet anders zeggen dat we heel goed en deskundig geholpen zijn.

9,3 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Tjaliehof 19

Het contact met de makelaar verliep heel goed.Wij hebben nu ons 3e huis bij Ooms Capelle a/d IJssel verkocht en wij zijn uiterst tevreden.Constante kwaliteit in de afgelopen 30 jaar waarin wij 3x met Ooms zaken hebben gedaan!

8,8 10 1
Geschreven op
Constantijn Huygensstraat 46

Melvin heeft zich bewezen als een vakkundige makelaar met oog voor detail. Hij heeft de juiste instelling en denkt mee.

9,0 10 1
Geschreven op
Van Polanenlaan 21

Had Mitchell als verkopend makelaar bij Ooms/Capelle aan den IJssel. Hij (en overigens ook zijn collega's op de administratie!) heeft de minder goede ervaring die ik in het verleden had met het Capelle kantoor meer dan goed gemaakt! Zeer enthousiast en energiek persoon, gedreven en met een hoge gunfactor. Maakt geen onmogelijke beloften en is realistisch, iets dat een verkoper die overtuigd is van zijn eigen woning goed kan gebruiken. Kent de lokale markt, komt

9,0 10 1
Geschreven op
Zadkinerade 4

Het was een fijne samenwerking met de makelaars omdat ze veel kennis hadden en je goed begeleiden. Ze geven ook goed advies hoe je het moet aanpakken. Zeker aan te raden want ik ben een zeer te vrede klant.

8,8 10 1
Geschreven op
Rijndal 36

Het contact verliep goed, steeds een snelle terugkoppeling van ontwikkelingen mbt verkoop. Goede telefonische bereikbaarheid. De nodige moeite gedaan om kopers te informeren en vragen te beantwoorden. Goede advisering mbt het onderhandelen over de uiteindelijke verkoopprijs.

8,8 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,9 Op basis van 115 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8 Op basis van 64 reviews
Ooms Makelaars
8.8 10 1 2438

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie