Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel

Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel

Kanaalweg 61
2903 LR Capelle aan den IJssel
Bekijk route
KvK
  • 24159738
BTW
  • NL008157546B01
IBAN
  • IBAN NL24ABNA0485287927
middelwatering - capelle

Jouw ervaren makelaar in Capelle aan den IJssel

NVM Makelaar in Capelle aan den IJssel nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Capelle, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Capelle aan den IJssel

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar capelle

Jouw verkoopmakelaar in Capelle aan den IJssel

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Capelle aan den IJssel

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Capelle aan den IJssel ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Ferdinand Huyckburg 27

Snelle actie. Vlotte en goede plaatsing op funda. Goede foto’s en beschrijving.Aardige meedenkende makelaar. Goede adviezen

8,0 10 1
Geschreven op
Monteverdistraat 93

Zeer energiek. Prettig contact met snel schakelen waar nodig. Goede inzichten in de markt en hoe dit zich vertaalt naar ons huis.

9,0 10 1
Geschreven op
Heer Halewijnburg 60

Zakelijk, vriendelijk en to the point. als het nodig was stuurde de makelaar direct bij en zorgde dat de andere partijen hun werk deden.

8,0 10 1
Geschreven op
Maasdal 50

Kontakt prima. Aan verwachtingen voldaan. Beloofde niets extreems. Gaf goed advies over welk bod te aanvaarden. Ontziende uitstekend. Heel goede communicatie. Prettige omgangsvormen.

9,0 10 1
Geschreven op
Noorwitsstraat 15

Gewoon een goede, betrouwbare, kundige en betaalbare makelaar. Komt alle gemaakte afspraken na. Ik raad Ooms makelaars zeker aan !

8,0 10 1
Geschreven op
Boomberg 128

Een zeer prettige samenwerking met Mitchell van der Leeuw ervaren van Ooms! Transparante en duidelijke informatieverstrekking en communicatie. Bij elke stap in het proces goed op de hoogte gehouden en afspraken worden nagekomen en uitgevoerd!

9,0 10 1
Geschreven op
Kopspoor 131

Ik ben super tevreden over mijn aankoopmakelaar Mitchell van der Leeuw van Ooms Makelaars. Hij heeft mij uitstekend geholpen bij de aankoop van mijn woning in deze zeer overspannen markt. Hij heeft mij na een periode waarin ik zelf steeds achter het net viste met bieden en totaal geen idee meer had wat te bieden om een serieuze kandidaat te zijn, snel geholpen een leuke woning te vinden. Hij heeft mij geholpen met informatie, inschatten van een verstandig bod en

10 10 1
Geschreven op
Donizettistraat 99

Ik heb een goed gevoel overgehouden aan het traject. Ooms heeft alles goed geregeld en ons duidelijk en vaak op de hoogte gehouden over de voortgang.

10 10 1
Geschreven op
Robert Kochplaats 57

Duidelijke afspraken, kundig en zeer behulpzaam. Snelle reactie op vragen. Denkt met je mee en geeft goed advies.

10 10 1
Geschreven op
Paul Desmondsingel 158

Prettig contact. Goed bereikbaar. Kundig. Eerlijk. Handelt tijdig. Aan te bevelen. Wellicht niet de goedkoopste, maar levert naar tevredenheid.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 55 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2363

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie