Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel

Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel

Kanaalweg 61
2903 LR Capelle aan den IJssel
Bekijk route
KvK
  • 24159738
BTW
  • NL008157546B01
IBAN
  • IBAN NL24ABNA0485287927
middelwatering - capelle

Jouw ervaren makelaar in Capelle aan den IJssel

NVM Makelaar in Capelle aan den IJssel nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Capelle, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Capelle aan den IJssel

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar capelle

Jouw verkoopmakelaar in Capelle aan den IJssel

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Capelle aan den IJssel

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Capelle aan den IJssel ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Carel Willinksingel 284

Wij hadden veel vertrouwen in Ooms en Raymond Stolk vanaf het begin en vonden hem professioneel en heel vriendelijk. Ondanks onze akkoord bij het bod op de woning, haalde hij er nog meer uit.Wij werden na elke bezichtiging gelijk op de hoogte gebracht over de gang van zaken.Hij nam ook rustig de tijd voor je en raffelde niets af.Kortom een makelaar om aan te bevelen.Mvrgr Jim Schenkel

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Het eerste (vrijblijvende) financieel adviesgesprek was zeer nuttig en ook de opvolging daarna was goed. De communicatie verliep goed. Prettige adviseurs. Het adviesrapport was erg uitvoerig en in het algemeen duidelijk. Een paar specifieke zaken zouden verbeterd kunnen worden (bijv rentepercentage overlijdensrisicoverzekering, de taxatiekosten kwamen maar 1x voor, terwijl 2x van toepassing was). De advieskosten voor de overlijdensrisicoverzekering zouden m.i.

8,0 10 1
Geschreven op
Floris Burgwal 139

Geweldige makelaar met verstand van zaken en persoonlijk contact. Het hele traject is zo gegaan als afgesproken.

10 10 1
Geschreven op
Mari Andriessenrade 20

Onze makelaar wist precies hoe de huize markt lag bij ons in de buurt. Gaf de juiste advies wat wij het beste kon doen, ons huis was sneller verkocht dan andere bij ons in de buurt.Ondanks de corona periode is ons huis goed verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Laurens Gerrets

Sebastiaan heeft een uitgebreid en informatief gesprek met ons gehouden. Tijdens het proces was er regelmatig contact en dit verliep prima. De deskundigheid kan ik waarderen en kan andere mensen aanbevelen hier gebruik van te maken!

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Alles was meer dan voldoende, behalve de kosten. Die vind ik aan de hoge kant in relatie tot de dienst.

8,0 10 1
Geschreven op
Lelieveld 101

Makelaar heeft ons prima begeleid bij het verkopen van ons woning. Goed te bereiken en snel antwoord op onze vragen. Na elke bezichtiging nam hij contact met ons op.

9,0 10 1
Geschreven op
Mari Andriessenrade 20

Het contact met de makelaar was goed we werden elke keer als er een kijkdag was geweest op de hoogte gehouden hoe die was verlopen en dat was natuurlijk fijn. Ondanks de corona crisis liep alles heel soepel er waren zo veel aanmeldingen dat er gelijk drie kijkdagen waren ingepland. Dus het was erg spannend we wisten dat ons appartement goed in de markt lag maar dat ie zo gewilligd was hadden we niet verwacht. We zijn erg blij met het resultaat. Gewoon top!Met

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
R van der Poel

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 49 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2243

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 
 

Meer informatie