Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel

Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel

Kanaalweg 61
2903 LR Capelle aan den IJssel
Bekijk route

Wij kennen alle wijken in Capelle aan den IJssel

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Capelle aan den IJssel ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Tjaliehof 19

Het contact met de makelaar verliep heel goed.Wij hebben nu ons 3e huis bij Ooms Capelle a/d IJssel verkocht en wij zijn uiterst tevreden.Constante kwaliteit in de afgelopen 30 jaar waarin wij 3x met Ooms zaken hebben gedaan!

8,8 10 1
Geschreven op
Constantijn Huygensstraat 46

Melvin heeft zich bewezen als een vakkundige makelaar met oog voor detail. Hij heeft de juiste instelling en denkt mee.

9,0 10 1
Geschreven op
Van Polanenlaan 21

Had Mitchell als verkopend makelaar bij Ooms/Capelle aan den IJssel. Hij (en overigens ook zijn collega's op de administratie!) heeft de minder goede ervaring die ik in het verleden had met het Capelle kantoor meer dan goed gemaakt! Zeer enthousiast en energiek persoon, gedreven en met een hoge gunfactor. Maakt geen onmogelijke beloften en is realistisch, iets dat een verkoper die overtuigd is van zijn eigen woning goed kan gebruiken. Kent de lokale markt, komt

9,0 10 1
Geschreven op
Zadkinerade 4

Het was een fijne samenwerking met de makelaars omdat ze veel kennis hadden en je goed begeleiden. Ze geven ook goed advies hoe je het moet aanpakken. Zeker aan te raden want ik ben een zeer te vrede klant.

8,8 10 1
Geschreven op
Rijndal 36

Het contact verliep goed, steeds een snelle terugkoppeling van ontwikkelingen mbt verkoop. Goede telefonische bereikbaarheid. De nodige moeite gedaan om kopers te informeren en vragen te beantwoorden. Goede advisering mbt het onderhandelen over de uiteindelijke verkoopprijs.

8,8 10 1
Geschreven op
Griendwerkerstraat 77

ik ben tevreden over de makelaar, alles ging naar mijn wens goed. heb geen klachten. Met vriendelijke groet, Monica Breda

8,0 10 1
Geschreven op
Henry Moorepassage 11

Woning is snel verkocht, makelaar heeft ons de beste uitkomst geboden.Zeer fijn contact gehad tijdens en voor de onderhandelingen.

9,3 10 1
Geschreven op
Litho 23

Contact is prima verlopen.Makelaar met vakkennis, die snel reageert bij vragen en adequaat handelt.Geen klachten over. Aan mij hadden ze een makkelijke, want het huis was binnen een week verkocht ;-)

9,0 10 1
Geschreven op
Chopinstraat 237

Toen we besloten om ons huis te verkopen hebben we de verkoop uitbesteed aan Ooms makelaar , zodat wij ons konden richten op andere zaken. Ooms makelaar heeft verstand van de markt en regels alles! Zeer prettige samenwerking en het hele proces is hierdoor goed verlopen.

9,0 10 1
Geschreven op
Poolzee 24

Heel goede en heldere en nette en vriendelijke en deskundige communicatie. De bezichtiging en verkoop werd snel en goed geregeld en afgehandeld

9,3 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,8 Op basis van 106 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

7,9 Op basis van 61 reviews
Ooms Makelaars
8.7 10 1 2900

Wat is jouw huis waard?

Waardebepaling Aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie