Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel

Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel

Kanaalweg 61
2903 LR Capelle aan den IJssel
Bekijk route
KvK
  • 24159738
BTW
  • NL008157546B01
IBAN
  • IBAN NL24ABNA0485287927
middelwatering - capelle

Jouw ervaren makelaar in Capelle aan den IJssel

NVM Makelaar in Capelle aan den IJssel nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Capelle, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Capelle aan den IJssel

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar capelle

Jouw verkoopmakelaar in Capelle aan den IJssel

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Capelle aan den IJssel

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Capelle aan den IJssel ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Breeweer 10

Het contact met de makelaar was prima!!! Goede uitleg over de verkoop! Kwamen afspraken prima na. Bedankt voor de goede verkoop

9,0 10 1
Geschreven op
Bachstraat 187

De contacten en de gesprekken met de Makelaar was perfect geregeld vanaf het begin, de bezichtigingen tot en met de biedingen en de afronding met voorlopige koopcontracten en definitieve koopcontracten.

10 10 1
Geschreven op
Maria Danneels erf 45

Contact met Raymond en Melvin was super. Backoffice had naar mijn idee iets beter gekund omdat ik zelf steeds achter zaken aan moest bellen.

8,0 10 1
Geschreven op
Schoutenstraat 19

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Ooms Makelaars. De Makelaars weten waar ze over praten. Ze denken en kijken met je mee. Dat is heel fijn. Zeker nu de prijzen van de woningen zo hoog zijn en je als koper soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ik beveel Ooms Makelaars en Ooms Financieel Adviseurs zeker aan.

10 10 1
Geschreven op
Klein Hitland 165

Wat een fijne mensen om mee samen te werken. Snel, deskundig, to the point en heel prettig. Zonder hen had ik mijn huis niet gekregen. Ik zou ze zo weer nemen als ik weer een huis zou willen kopen. Echt een aanrader.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Ik kan op dit moment geen verbeter punten verzinnen.

10 10 1
Geschreven op
Jesus Caeiro Mouzo

Ondanks vele tegenslagen nooit te beroerd samen te zoeken naar een passende oplossing

10 10 1
Geschreven op
Augusta de Witstraat 18

Zeer goede ervaring, Ooms werk met profesionele partijen om het huis in beeld te krijgen. ervaring is dat de makelaar ook een goed strategisch advies heeft gegeven en het verzorgen van de stukken richting alle parijen.TOP.

9,0 10 1
Geschreven op
Jekerdal 22

Wij hebben geen klachten over de begeleiding. Telefonisch en persoonlijk contact was altijd erg vriendelijk en vragen werden direct beantwoord. Ook het Move programma was erg handig. Alles werd ons duidelijk uitgelegd. Deze makelaar is zeker aan te raden. Wij danken hen hartelijk voor de verleende diensten.

10 10 1
Geschreven op
Viergeverstraat 9

Ooms is goed bekend met de buurt en in het eerste offertegesprek werd ook gelijk een realistische verkoopprijs ingeschat. Wij zijn daarna zeer goed begeleid door Ooms makelaars en konden altijd zowel telefonisch als via de email terecht voor vragen.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 52 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2818

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie