Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel

Ooms Makelaars Capelle aan den IJssel

Kanaalweg 61
2903 LR Capelle aan den IJssel
Bekijk route
KvK
  • 24159738
BTW
  • NL008157546B01
IBAN
  • IBAN NL24ABNA0485287927
middelwatering - capelle

Jouw ervaren makelaar in Capelle aan den IJssel

NVM Makelaar in Capelle aan den IJssel nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Capelle, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Capelle aan den IJssel

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar capelle

Jouw verkoopmakelaar in Capelle aan den IJssel

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Capelle aan den IJssel

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Capelle aan den IJssel ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Akkerwinde 140

Alles zeer goed geregeld. Uitmuntend. Afspraken werden op verzoek verplaatst, vroeger of later, alle verzoeken werden ingewilligd.

9,0 10 1
Geschreven op
Warenarburg 38

Wij raden het team van Ooms Capelle aan den IJssel graag aan, ze zijn vriendelijk, deskundig, behulpzaam en de communicatie verliep altijd goed..Een speciaal bedankje voor makelaar Melvin Mokarso , de verkoop van het huis was supersnel geregeld, hoe hij meedacht en ons ontzorgt heeft bij de verkoop van ons huis was hartverwarmend.

10 10 1
Geschreven op
Jachthoorn 43

Contact met de makelaar verliep uitstekend en zijn onze verwachtingen overtroffen !Alles verliep perfect .Wij kunnen Ooms Makelaars bij iedereen warm aanbevelen .

10 10 1
Geschreven op
Holterberg 139

Zeer vriendelijke en open makelaar, weet waar ze over praten, goede vakkennis en kennis van de omgeving. Doet er alles aan om het huis van de verkoper zo goed mogelijk te verkopen. Geeft gevraagd en ongevraagd advies.

10 10 1
Geschreven op
Frank Reijenga

Kan niets bedenken wat er nog verbeterd kan worden aan de service. De vakkundigheid, snelheid van handelen van Sebastiaan en niet te vergeten zijn team, zijn prima in orde.

10 10 1
Geschreven op
Vitesh Jagmohan

10 10 1
Geschreven op
Cypruslaan 151

Ooms Makelaars is een goede verbinder tussen verkoper en een potentiële koper.Het team heeft zich volledig ingezet om de woning op de kaart te zetten tot het moment dat de verkoop rond is. De communicatie verliep goed en we werden adequaat op de hoogte gehouden zodra er een update was! De makelaar (Melvin) is zeer professioneel en heeft het verkoopproces goed en helder laten verlopen.Bedankt Ooms, we zullen jullie zeker aanbevelen bij iedereen die een woning wil

10 10 1
Geschreven op
P C Boutenssingel 79

Het contact liep goed, na 4 bezichtigingen was het huis verkocht.We hadden een sleutel afgegeven, we werden netjes gebeld als er een bezichtiging was .Raymond goed gedaan ????

8,0 10 1
Geschreven op
Jan Hudigstraat 10

Het contact met de makelaar is uitstekend. Wij zijn bijzonder tevreden met deze makelaar waarbij ook de persoonlijke benadering ons erg aansprak.

9,0 10 1
Geschreven op
Meerkoetstraat 29

Ooms is een makelaar met een groot netwerk die goed bekend is in de regio. Mitchel heeft ons heel goed geholpen met de verkoop van mijn woning. Er was veel persoonlijke begeleiding. Mitchel was dan ook altijd goed bereikbaar en de verkoop is vlekkeloos verlopen. De foto’s waren erg mooi, alles verliep heel voorspoedig. Hij gaf ook duidelijk advies bij het maken van de keuze voor onze koper waarbij wij wel echt zelf de keuze mochten maken. Dat vond ik erg prettig.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 59 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2647

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie