Hypotheek afsluiten -  49863

Hypotheek afsluiten

Bij het afsluiten van een hypotheek komen veel zaken kijken. Heb je al een lopende hypotheek of wordt dit jouw eerste hypotheek? Wat is het maximale bedrag dat je kunt lenen en wat zijn de bijbehorende maandlasten? Heb je eigen geld en zo ja, wil je daar gebruik van maken of juist niet? Omdat er zo veel bij komt kijken is het prettig dat je kunt vertrouwen op de expertise van onze adviseur. Wij geven onafhankelijk advies op maat en beantwoorden al jouw vragen, zo kun jij met een gerust hart een keuze maken en vol vertrouwen een hypotheek afsluiten.

Gewoon vanaf je eigen bank start je samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt je in reistijd en je kan elk moment inloggen. Je adviseur deelt zijn scherm, zodat je dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Geef je voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

De eerste afspraak is voor onze rekening

We vinden de beste voorwaarden voor jouw situatie

Je bent altijd zeker van een verantwoord advies

hypotheek afsluiten vertrouwen

Vol vertrouwen een hypotheek afsluiten

De financiering is een belangrijk onderdeel voor de aankoop van een woning. De hoogte van jouw hypotheek bepaalt wat jouw mogelijkheden op de woningmarkt zijn en wat je straks maandelijks moet betalen. Onze hypotheekadviseurs kijken niet alleen naar wat jouw mogelijkheden zijn maar adviseren je ook in jouw keuzes. Een hypotheek moet betaalbaar blijven, niet alleen nu maar ook in de toekomst. En wat als je opeens arbeidsongeschikt raakt of jouw inkomen (gedeeltelijk) verliest? Ook op dit soort vragen geefft de adviseur antwoord. Zo blijf jij financieel weerbaar, in elke fase van jouw leven.

Jouw hypotheek afsluiten in drie stappen

Hypotheek afsluiten

Kennismaken

Op zoek naar een woning? Vertel ons jouw verhaal. Eenvoudig via videobellen horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit online oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar welk bedrag je kunt lenen en welke hypotheekvorm bij je past. Zo weet je direct in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht als je een hypotheek wilt oversluiten.

Hypotheek afsluiten

Hypotheekadvies

Je bod is aanvaard. Gefeliciteerd! Zodra de hypotheekvorm naar wens is, gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We weten welke geldverstrekker het best aansluit bij jouw wensen, wat de beste voorwaarden en rentetarieven zijn en helpen je een rentevaste periode te kiezen. Aan het einde van het gesprek vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker. Wij kunnen je in contact brengen met een taxateur voor het taxeren van je nieuwe woning.

Hypotheek afsluiten

Hypotheek afsluiten

Je bent akkoord met het renteaanbod en we hebben het taxatierapport ontvangen. We spreken af en komen bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt jouw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker je dossier positief beoordeeld heeft is je hypotheek geregeld. Veel plezier met je nieuwe woning!

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Anoniem

Fijne en persoonlijke begeleiding.

10 10 1
Geschreven op
Umit uydur

.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Gestroomlijnd proces en duidelijke en deskundige communicatie van/met Jacco

10 10 1
Geschreven op
A.M. Cox

Erg persoonlijke benadering, zeer deskundig, niet te formeel (vind ik prettig), snelle reactie. - Ik kon appen, bellen, mailen, of videobellen met mijn adviseur.- Mijn adviseur toonde interesse in mij als persoon en mijn persoonlijk situatie en voorkeuren, luisterde, dacht mee and adviseerde.- Ik kreeg proactief voortgangsberichten en herinneringen. - Het contact tussen verschillende afdelingen binnen Ooms verloopt soepel: ik heb de overgang tussen de project

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Zeer prettig geholpen en konden altijd met vragen terecht bij paul en kregen snel en duidelijk antwoord

10 10 1
Geschreven op
Rene de Lange

We zijn geholpen door Paul en uiteraard is het fijn hem te beoordelen als goed. Maar we zijn ook zeer goed geholpen door Robin Post, zijn foto staat hier niet tussen. Maar zijn bijdrage aan het proces is zeer goed geweest en we vinden Ooms dan ook een zeer fijne partij om zaken mee te doen.

10 10 1
Geschreven op
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,5 Op basis van 950 reviews
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2553

Onze nieuwste content

Nieuwste blog

Nieuwste blog

Nieuwste blog

Actueel

Kennis

Kennis

Kennis

YouTube

Podcast: Ooms Talk

Podcast: Ooms Talk

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie