Hypotheek afsluiten -  44630

Hypotheek afsluiten

Bij het afsluiten van een hypotheek komen veel zaken kijken. Heb je al een lopende hypotheek of wordt dit jouw eerste hypotheek? Wat is het maximale bedrag dat je kunt lenen en wat zijn de bijbehorende maandlasten? Heb je eigen geld en zo ja, wil je daar gebruik van maken of juist niet? Omdat er zo veel bij komt kijken is het prettig dat je kunt vertrouwen op de expertise van onze adviseur. Wij geven onafhankelijk advies op maat en beantwoorden al jouw vragen, zo kun jij met een gerust hart een keuze maken en vol vertrouwen een hypotheek afsluiten.

Gewoon vanaf je eigen bank start je samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt je in reistijd en je kan elk moment inloggen. Je adviseur deelt zijn scherm, zodat je dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Geef je voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een oriëntatiegesprek via videobellen!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

De eerste afspraak is voor onze rekening

We vinden de beste voorwaarden voor jouw situatie

Je bent altijd zeker van een verantwoord advies

hypotheek afsluiten vertrouwen

Vol vertrouwen een hypotheek afsluiten

De financiering is een belangrijk onderdeel voor de aankoop van een woning. De hoogte van jouw hypotheek bepaalt wat jouw mogelijkheden op de woningmarkt zijn en wat je straks maandelijks moet betalen. Onze hypotheekadviseurs kijken niet alleen naar wat jouw mogelijkheden zijn maar adviseren je ook in jouw keuzes. Een hypotheek moet betaalbaar blijven, niet alleen nu maar ook in de toekomst. En wat als je opeens arbeidsongeschikt raakt of jouw inkomen (gedeeltelijk) verliest? Ook op dit soort vragen geefft de adviseur antwoord. Zo blijf jij financieel weerbaar, in elke fase van jouw leven.

Jouw hypotheek afsluiten in drie stappen

Hypotheek afsluiten

Kennismaken

Op zoek naar een woning? Vertel ons jouw verhaal. Eenvoudig via videobellen horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit online oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar welk bedrag je kunt lenen en welke hypotheekvorm bij je past. Zo weet je direct in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht als je een hypotheek wilt oversluiten.

Hypotheek afsluiten

Hypotheekadvies

Je bod is aanvaard. Gefeliciteerd! Zodra de hypotheekvorm naar wens is, gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We weten welke geldverstrekker het best aansluit bij jouw wensen, wat de beste voorwaarden en rentetarieven zijn en helpen je een rentevaste periode te kiezen. Aan het einde van het gesprek vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker. Wij kunnen je in contact brengen met een taxateur voor het taxeren van je nieuwe woning.

Hypotheek afsluiten

Hypotheek afsluiten

Je bent akkoord met het renteaanbod en we hebben het taxatierapport ontvangen. We spreken af en komen bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt jouw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker je dossier positief beoordeeld heeft is je hypotheek geregeld. Veel plezier met je nieuwe woning!

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
gerard wolters

fijne vrouw duidelijk en eerlijk en heel makkelijk met alles uitleggen .Ik ben overtuigd van de samenwerking heb geen verbeterpunten !

10 10 1
Geschreven op
Liesbeth Zee

Vriendelijk, deskundig, goede uitleg, fijn gesprek.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

De service was prima. Ik heb daar echt geen aanmerkingen op.Ik werk in het onderwijs en ik geef zelden de hoogste score. In mijn optiek is er namelijk altijd ruimte voor verbetering en ontwikkeling.Ten tijden van de COVID-19 hebben we ons allemaal moeten aanpassen en het contact met Andre was heel fijn. En niet te vergeten, contact met Kim was/ is prima.Maar, als ik dan toch een puntje van feedback mag geven, het leek weleens dat tijdens het contact het dossier

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Toegankelijk en makkelijk in de omgang.Advies werd goed uitgelegd en besproken.Ondanks dat alles telefonisch verliep was het makkelijk te begrijpen.

8,0 10 1
Geschreven op
Claudia Yard

Langs deze weg wil ik Jacco ontzettend bedanken voor zijn deskundige adviezen en geduldige uitleg. Ik heb hem als adviseur zeer professioneel ervaren!Nogmaals bedankt voor alles! Ik ga met een big smile en goed gevoel beginnen aan mijn verbouwing! En mocht mijn situatie in de toekomst wijzigen dan maak ik graag weer gebruik van zijn diensten.

10 10 1
Geschreven op
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 782 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2217

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie