Startershypotheek - 42103

Startershypotheek

Een goed hypotheekadvies voor jou als starter betekent meer dan alleen een berekening met je (verwachtte) inkomen en jouw mogelijke studieschuld, we kijken ook naar je huidige levensstijl en toekomstige levensfasen. We geven je helder en duidelijk advies.

  Gewoon vanaf je eigen bank start je samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt je in reistijd en je kan elk moment inloggen. Je adviseur deelt zijn scherm, zodat je dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Geef je voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

  Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

  Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

  Hypotheekadvies voor starters

  Wil je weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Log in vanaf je eigen computer voor een online, vrijblijvend oriëntatiegesprek. Op basis van jouw wensen en situatie kijken we samen, via een gedeeld scherm, naar de vragen hiernaast.

  Zodra je een bod hebt gedaan op een woning is de keuze aan jou of je ook het afsluiten van de hypotheek door ons wilt laten uitvoeren.

  Veel voorkomende vragen bij starters

  • Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
  • Welke hypotheekvorm past bij mijn situatie?
  • Welke hypotheekrente kies ik?
  • Wat worden mijn maandlasten bij een hypotheek?
  • Wat zijn mogelijke vervolgstappen?

  In 3 stappen een startershypotheek afsluiten

  Starter

  Vrijblijvend kennismaken

  Op zoek naar je eerste koopwoning? Vertel ons jouw verhaal. Eenvoudig via videobellen horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit online oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar welk bedrag je kunt lenen en welke hypotheekvorm bij je past. Zo weet je direct in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken. Liever op kantoor langskomen? Vraag er naar bij je contactpersoon.

  Starter

  Hypotheekadvies

  De zoektocht naar een huis of appartement is begonnen! Wanneer je de juiste woning hebt gevonden kun je een bod uitbrengen, als dit wordt aanvaard kiezen we samen de juiste hypotheekvorm en gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We kiezen samen de geldverstrekker, bespreken de voorwaarden, actuele hypotheekrentes en helpen je een rentevaste periode te kiezen. Daarna vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker.

  Starter

  Hypotheek afsluiten

  Je bent akkoord met het renteaanbod en we hebben het taxatierapport ontvangen. We spreken af en komen bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt jouw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker je dossier positief beoordeeld heeft is je hypotheek geregeld. Veel plezier met je eerste woning!

  Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

  Klanttevredenheid
  Hans de Wever

  Het verstrekken van mijn persoonlijke informatie naar drie afdelingen binnen uw organisatie komt inefficiënt over.Uw reactie dat dit niet anders kan vanwege de wet op de privacy komt tegenstrijdig over. Namelijk na de hypotheekaanvraag wordt ik bijna dagelijks door mail en telefoon lastig gevallen door investeerders?Dit kan geen toeval zijn.

  9,0 10 1
  Geschreven op
  Anoniem

  Uitstekend! Veel dank voor begrip en flexibiliteit

  10 10 1
  Geschreven op
  Anoniem

  Vanaf het begin zeer vriendelijk en correct.Vragen werden altijd beantwoord.

  9,0 10 1
  Geschreven op
  Beata

  Het verzekering voldoen aan onze eisen. De antwoorden waren kort en krachtig. We kregen antwoorden voor alle vragen die wij gesteld hadden..

  10 10 1
  Geschreven op
  Michelle Gelderblom

  Wij zijn erg fijn geholpen. Alle vragen die wij hadden zijn meteen beantwoord en wij hebben ook onze verzekeringen daardoor afgesloten. Ik zou het aanbevelen aan andere.

  10 10 1
  Geschreven op
  Jantine Schelling

  Top!

  10 10 1
  Geschreven op
  Logo Insocial

  Gemiddeld cijfer

  9,5 Op basis van 905 reviews
  Ooms Makelaars
  8.9 10 1 2473

  Onze nieuwste content

  Nieuwste blog

  Nieuwste blog

  Nieuwste blog

  Actueel

  Podcast: Ooms Talk

  Podcast: Ooms Talk

  Podcast: Ooms Talk

  YouTube

  Kennis

  Kennis

  Jouw eerste woning gevonden? Gefeliciteerd!

  Regel op tijd je nieuwe verzekeringen.

  Verzekeringen bekijken

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie