Startershypotheek -  42103

Startershypotheek

Een goed hypotheekadvies voor jou als starter betekent meer dan alleen een berekening met je (verwachtte) inkomen en jouw mogelijke studieschuld, we kijken ook naar je huidige levensstijl en toekomstige levensfasen. We geven je helder en duidelijk advies.

Gewoon vanaf je eigen bank start je samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt je in reistijd en je kan elk moment inloggen. Je adviseur deelt zijn scherm, zodat je dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Geef je voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een oriëntatiegesprek via videobellen!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Hypotheekadvies voor starters

Wil je weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Log in vanaf je eigen computer voor een online, vrijblijvend oriëntatiegesprek. Op basis van jouw wensen en situatie kijken we samen, via een gedeeld scherm, naar de vragen hiernaast.

Zodra je een bod hebt gedaan op een woning is de keuze aan jou of je ook het afsluiten van de hypotheek door ons wilt laten uitvoeren.

Veel voorkomende vragen bij starters

  • Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
  • Welke hypotheekvorm past bij mijn situatie?
  • Welke hypotheekrente kies ik?
  • Wat worden mijn maandlasten bij een hypotheek?
  • Wat zijn mogelijke vervolgstappen?

In 3 stappen een startershypotheek afsluiten

Starter

Vrijblijvend kennismaken

Op zoek naar je eerste koopwoning? Vertel ons jouw verhaal. Eenvoudig via videobellen horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit online oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar welk bedrag je kunt lenen en welke hypotheekvorm bij je past. Zo weet je direct in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken. Liever op kantoor langskomen? Vraag er naar bij je contactpersoon.

Starter

Hypotheekadvies

De zoektocht naar een huis of appartement is begonnen! Wanneer je de juiste woning hebt gevonden kun je een bod uitbrengen, als dit wordt aanvaard kiezen we samen de juiste hypotheekvorm en gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We kiezen samen de geldverstrekker, bespreken de voorwaarden, actuele hypotheekrentes en helpen je een rentevaste periode te kiezen. Daarna vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker.

Starter

Hypotheek afsluiten

Je bent akkoord met het renteaanbod en we hebben het taxatierapport ontvangen. We spreken af en komen bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt jouw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker je dossier positief beoordeeld heeft is je hypotheek geregeld. Veel plezier met je eerste woning!

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Anoniem

Fijne, vriendelijke manier van adviseren.Snel reactie en fijn om op meerdere manieren contact te kunnen leggen.

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Ben zeer tevreden over de gang van zaken

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Goede service, snel en deskundig. Erg prettig geholpen!

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Wendy viel meteen erg op in haar duidelijke en begrijpbare aanpak bij al mijn vragen. ik heb veel maatschappijen benadert, waar ik niet veel wijzer werd. Dus voor mij was dit doorslaggevend dat ik met haar Ooms in zee zou gaan, en dan ook nog een goede prijs/ aanbod verhouding in de afgesloten verzekering van De Goudse.Ik ben tevreden. Wat denk ik scheelt, is dat Wendy dus een vrouw was, ik ook en niet veel tot niets van deze verzekering wist. Vond het daarom heel

10 10 1
Geschreven op
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 744 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2152

Jouw eerste woning gevonden? Gefeliciteerd!

Regel op tijd je nieuwe verzekeringen.

Verzekeringen bekijken

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie