Startershypotheek -  42103

Startershypotheek

Een goed hypotheekadvies voor jou als starter betekent meer dan alleen een berekening met je (verwachtte) inkomen en jouw mogelijke studieschuld, we kijken ook naar je huidige levensstijl en toekomstige levensfasen. We geven je helder en duidelijk advies.

Gewoon vanaf je eigen bank start je samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt je in reistijd en je kan elk moment inloggen. Je adviseur deelt zijn scherm, zodat je dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Geef je voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een oriëntatiegesprek via videobellen!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Hypotheekadvies voor starters

Wil je weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Log in vanaf je eigen computer voor een online, vrijblijvend oriëntatiegesprek. Op basis van jouw wensen en situatie kijken we samen, via een gedeeld scherm, naar de vragen hiernaast.

Zodra je een bod hebt gedaan op een woning is de keuze aan jou of je ook het afsluiten van de hypotheek door ons wilt laten uitvoeren.

Veel voorkomende vragen bij starters

  • Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
  • Welke hypotheekvorm past bij mijn situatie?
  • Welke hypotheekrente kies ik?
  • Wat worden mijn maandlasten bij een hypotheek?
  • Wat zijn mogelijke vervolgstappen?

In 3 stappen een startershypotheek afsluiten

Starter

Vrijblijvend kennismaken

Op zoek naar je eerste koopwoning? Vertel ons jouw verhaal. Eenvoudig via videobellen horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit online oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar welk bedrag je kunt lenen en welke hypotheekvorm bij je past. Zo weet je direct in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken. Liever op kantoor langskomen? Vraag er naar bij je contactpersoon.

Starter

Hypotheekadvies

De zoektocht naar een huis of appartement is begonnen! Wanneer je de juiste woning hebt gevonden kun je een bod uitbrengen, als dit wordt aanvaard kiezen we samen de juiste hypotheekvorm en gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We kiezen samen de geldverstrekker, bespreken de voorwaarden, actuele hypotheekrentes en helpen je een rentevaste periode te kiezen. Daarna vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker.

Starter

Hypotheek afsluiten

Je bent akkoord met het renteaanbod en we hebben het taxatierapport ontvangen. We spreken af en komen bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt jouw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker je dossier positief beoordeeld heeft is je hypotheek geregeld. Veel plezier met je eerste woning!

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
gerard wolters

fijne vrouw duidelijk en eerlijk en heel makkelijk met alles uitleggen .Ik ben overtuigd van de samenwerking heb geen verbeterpunten !

10 10 1
Geschreven op
Liesbeth Zee

Vriendelijk, deskundig, goede uitleg, fijn gesprek.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

De service was prima. Ik heb daar echt geen aanmerkingen op.Ik werk in het onderwijs en ik geef zelden de hoogste score. In mijn optiek is er namelijk altijd ruimte voor verbetering en ontwikkeling.Ten tijden van de COVID-19 hebben we ons allemaal moeten aanpassen en het contact met Andre was heel fijn. En niet te vergeten, contact met Kim was/ is prima.Maar, als ik dan toch een puntje van feedback mag geven, het leek weleens dat tijdens het contact het dossier

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Toegankelijk en makkelijk in de omgang.Advies werd goed uitgelegd en besproken.Ondanks dat alles telefonisch verliep was het makkelijk te begrijpen.

8,0 10 1
Geschreven op
Claudia Yard

Langs deze weg wil ik Jacco ontzettend bedanken voor zijn deskundige adviezen en geduldige uitleg. Ik heb hem als adviseur zeer professioneel ervaren!Nogmaals bedankt voor alles! Ik ga met een big smile en goed gevoel beginnen aan mijn verbouwing! En mocht mijn situatie in de toekomst wijzigen dan maak ik graag weer gebruik van zijn diensten.

10 10 1
Geschreven op
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 782 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2217

Jouw eerste woning gevonden? Gefeliciteerd!

Regel op tijd je nieuwe verzekeringen.

Verzekeringen bekijken

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie