Startershypotheek -  42103

Startershypotheek

Een goed hypotheekadvies voor jou als starter betekent meer dan alleen een berekening met je (verwachtte) inkomen en jouw mogelijke studieschuld, we kijken ook naar je huidige levensstijl en toekomstige levensfasen. We geven je helder en duidelijk advies.

Gewoon vanaf je eigen bank start je samen met onze adviseur een videogesprek. Dat scheelt je in reistijd en je kan elk moment inloggen. Je adviseur deelt zijn scherm, zodat je dezelfde betrouwbare service krijgt, maar dan op afstand. Veilig én efficiënt! Toch liever langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Geef je voorkeur aan bij het inplannen van de afspraak.

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Hypotheekadvies voor starters

Wil je weten hoeveel hypotheek je kunt krijgen? Log in vanaf je eigen computer voor een online, vrijblijvend oriëntatiegesprek. Op basis van jouw wensen en situatie kijken we samen, via een gedeeld scherm, naar de vragen hiernaast.

Zodra je een bod hebt gedaan op een woning is de keuze aan jou of je ook het afsluiten van de hypotheek door ons wilt laten uitvoeren.

Veel voorkomende vragen bij starters

  • Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?
  • Welke hypotheekvorm past bij mijn situatie?
  • Welke hypotheekrente kies ik?
  • Wat worden mijn maandlasten bij een hypotheek?
  • Wat zijn mogelijke vervolgstappen?

In 3 stappen een startershypotheek afsluiten

Starter

Vrijblijvend kennismaken

Op zoek naar je eerste koopwoning? Vertel ons jouw verhaal. Eenvoudig via videobellen horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit online oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar welk bedrag je kunt lenen en welke hypotheekvorm bij je past. Zo weet je direct in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken. Liever op kantoor langskomen? Vraag er naar bij je contactpersoon.

Starter

Hypotheekadvies

De zoektocht naar een huis of appartement is begonnen! Wanneer je de juiste woning hebt gevonden kun je een bod uitbrengen, als dit wordt aanvaard kiezen we samen de juiste hypotheekvorm en gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We kiezen samen de geldverstrekker, bespreken de voorwaarden, actuele hypotheekrentes en helpen je een rentevaste periode te kiezen. Daarna vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker.

Starter

Hypotheek afsluiten

Je bent akkoord met het renteaanbod en we hebben het taxatierapport ontvangen. We spreken af en komen bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt jouw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker je dossier positief beoordeeld heeft is je hypotheek geregeld. Veel plezier met je eerste woning!

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Johan ijzelenberg

Top en snel geregeld allemaal

10 10 1
Geschreven op
Westerlaken

Ga vooral zo door. Alles is heel goed geregeld; deskundig advies en goede klantvriendelijkheid.

10 10 1
Geschreven op
Kim van Heerde

Leuk gesprek. Had het gevoel dat Linda kennis over het onderwerp heeft en hier ons in kan ontzorgen

8,0 10 1
Geschreven op
Daphne Peperkamp

Wendy heeft de tijd voor me genomen. Goed doorgevraagd zodat zij alle informatie had die ze nodig had om mij van goed advies te voorzien. Ik heb tijd gekregen om alles goed na te kijken. Heel fijn contact.

10 10 1
Geschreven op
Denise de Hek

Prima service en er werd in mogelijkheden gedacht en niet in beperkingen. Dankzij jullie advies is het uiteindelijk toch gelukt om een hypotheek te krijgen en kan ik binnenkort verhuizen naar mijn nieuwe thuis.

10 10 1
Geschreven op
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,5 Op basis van 809 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2277

Jouw eerste woning gevonden? Gefeliciteerd!

Regel op tijd je nieuwe verzekeringen.

Verzekeringen bekijken

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 
 

Meer informatie