Optimale begeleiding met een Ooms Aankoopmakelaar -  36707

Optimale begeleiding met een Ooms Aankoopmakelaar

Een nieuw huis kopen is spannend. Nu helemaal, want het gaat heel goed met de woningmarkt. Veel mensen vissen daardoor achter het net.

Een huis kopen doe je daarom met een deskundige aankoopmakelaar van Ooms Makelaars. De makelaar biedt precies op het goede moment en ondersteunt bij de aankoop. Zo krijg jij jouw nieuwe droomhuis.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

In welke regio wil je wonen?*
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

Huis Kopen

Huis kopen met Ooms: de voordelen

Een aankoopmakelaar inschakelen is een goede investering, want dankzij ons uitgebreide netwerk, onze kennis en ervaring kunnen wij een scherpere prijs afdwingen. Dit kan duizenden euro's opleveren. Die kun jij als koper goed gebruiken.

huis kopen

Zorgeloos een nieuw huis kopen

Onze aankoopmakelaar bezichtigt mee, adviseert over het beste bod en leest de kleine lettertjes in het koopcontract. We helpen onderhandelen met de verkopende makelaar en adviseren over de taxatie en bouwtechnische keuring. Jij regelt snel en eenvoudig jouw financiering bij Ooms Financieel Adviseurs. Een financieel adviseur schuift gewoon aan. Zo hoef jij maar één keer op en neer naar de makelaar.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Van Leeuwenhoeckstraat 53

Het ging erg goed, het hoogste bod was gelijk raakHet contact met de makelaar was goed, de communicatie naar ons toe via mail, mobiel was perfect.

9,0 10 1
Geschreven op
Noordernesse 12

Wij hebben uitstekende begeleiding en support ontvangen van Ooms makelaardij en bij vragen werd snel en adequaat geantwoord.

8,5 10 1
Geschreven op
Schuttevaerkade 187

Ik heb een fijn persoonlijk contact ervaren, ze geven duidelijkheid na bezichtigingen en goed advies.

9,8 10 1
Geschreven op
John Coltranestraat 18

Het contact verliep goed met de makelaars en kantoor.Wij werden goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bezichtigingen.

8,0 10 1
Geschreven op
Wijnbrugstraat 135

De verkopende makelaar van mijn woning was Rogier Kroese van Ooms. Rogier is een deskundige en ervaren makelaar, die veel kennis van de markt heeft. Hij denkt met de verkoper mee, speelt goed in op de wensen van de verkoper en staat altijd klaar om te sparren. Ik zou Rogier zeker aanraden.

8,5 10 1
Geschreven op
Jufferstraat 254

Het contact met mijn makelaar verliep goed. Hij regelde snel bezichtigingen om mijn apartement snel te kunnen verkopen. Hij was bereikbaar voor eventuele vragen. Apartement is verkocht tegen afgesproken verkoopwaarde. Via move moest je de nodige documenten aanleveren. Dit moest de koper ook doen. Alles bleef overzichtelijk. Binnenkort wordt er via notaris alles afgerond en de sleutels aan de nieuwe koper overhandigd.

8,3 10 1
Geschreven op
Piet Heynstraat 15

Het kontakt verliep prima, zowel telefonisch en persoonlijk, zeker ook omdat de kontaktpersoon in de straat heeft gewoond

8,0 10 1
Geschreven op
Pottenbakkerij 24

Duidelijke afspraken en communicatie, goede service en begeleiding tijdens het gehele traject. Kortom zeer tevreden.

8,0 10 1
Geschreven op
Monteverdistraat 64

Bij de makelaar gaat het om mensen die er werken. Van administratie, financiën tot de makelaars zelf. Het is een bedrijf met mensen die zeggen wat ze doen, maar zeker ook doen wat ze zeggen. We kunnen niet anders zeggen dat we heel goed en deskundig geholpen zijn.

9,3 10 1
Geschreven op
S.M. Hugo van Gijnweg 209

Na de eerste kennismaking was het even stil. Nadat ik contact had opgenomen omtrent de mogelijkheden om de woning zo snel mogelijk op de markt te plaatsen werd ook direct actie ondernomen. Er werd een afspraak met de fotograaf gemaakt en de begeleiding was goed. Binnen 2 weken was alles geregeld en meteen 2 kandidaten. 1 ervan heeft uiteindelijk de woning gekocht. Ook in de tussentijd werd ik steeds op de hoogte gehouden van de voortgang. Ook heeft de makelaar

8,5 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

8,7 Op basis van 1358 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

8,7 Op basis van 1576 reviews
Ooms Makelaars
8.7 10 1 2946

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Plaats dan gratis een zoekopdracht. Zodra er nieuw aanbod is dat past bij jouw wensen, krijg je hier direct bericht van.

Zoekopdracht Plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie