9316

Huis kopen?

Een Ooms aankoopmakelaar zorgt voor optimale begeleiding

Op naar jouw nieuwe thuis!

Een nieuw huis kopen is superspannend. Helemaal nu, want het gaat hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed zelfs dat het aanbod over de figuurlijke toonbank vliegt. Veel mensen vissen daardoor helaas achter het net. Juist daarom is het nu zo belangrijk om het kopen van jouw nieuwe thuis samen met een aankoopmakelaar te doen. Die kan precies op het juiste moment met je bieden zodat jij wél die droomwoning krijgt.

Jouw aankoopmakelaar gaat met je bezichtigen, let op de kleine lettertjes binnen het koopcontract en zorgt dat je met het beste bod de woning koopt. Hij helpt je met het voeren van onderhandelingen met de verkopende makelaar en adviseert tevens ook omtrent de bouwtechnische keuring én taxatie! Daarnaast kun je ook gelijk jouw financiering regelen bij Ooms Financieel Adviseurs. Die kunnen aanschuiven zodat je maar één keer op en neer hoeft naar de makelaar.

Waarom Ooms?

1. Team van enthousiaste en ervaren medewerkers
2. Persoonlijke, no-nonsense benadering
3. Uitstekende kennis van de woningmarkt
4. Deskundig advies, scherpe onderhandelingen
5. Bezichtigingen ook ’s avonds en op zaterdag

Wij gaan al een tijdje mee, dus we weten precies wat een realistische prijs is. Daarnaast vertellen we waar je op moet letten en adviseren we wanneer een technisch onderzoek verstandig is. Dat scheelt behoorlijk in de portemonnee - je bespaart al snel duizenden euro's

7966

Jouw aankoopmakelaar

Chantal Poot
  • Register Makelaar en Taxateur o.z.
  • (0181) - 69 23 33
Ik wil een aankoopmakelaar inschakelen!

Waarom een aankoopmakelaar?

Een huis kopen kun je prima zelf doen, daar twijfelen we niet aan. Een aankoopmakelaar brengt echter veel voordelen met zich mee. Door ons uitgebreide netwerk vinden we de leukste woningen als eerste, zodat je niet steeds achter het net vist. Heb je dé perfecte woning gevonden? Dan zorgt ondersteuning vanuit een aankoopmakelaar er voor dat je als kopende partij serieuzer genomen wordt, en biedt het zekerheid dat aan alle belangrijke voorwaarden voldaan wordt en dat de woning dus ook echt helemaal in orde is.

Ja, een aankoopmakelaar kost geld, maar door de kennis en ervaring van een aankoopmakelaar wordt er vaak een scherpere prijs afgedwongen en ben je ervan verzekerd dat je een goede aankoop doet. Dit kan wel duizenden euro's schelen!

7980

Tip!

Laat je niet leiden door emoties, laat een aankoopmakelaar de onderhandeling doen!

7979

Jouw aankoopmakelaar

Adriƫnne Lakerveld
  • Kandidaat Register Makelaar en Taxateur o.z.
  • (078) - 614 43 33
Ik wil een aankoopmakelaar inschakelen!
7978

Tussen twee huizen in

Je hebt jouw absolute droomwoning eindelijk gevonden, maar je kunt er voorlopig nog niet in. Jouw oude woning is al wel verkocht, wat nu? Dan moet je wat tijd overbruggen. Natuurlijk kan het hartstikke gezellig zijn om gedurende deze tijd bij jouw schoonmoeder in te trekken, maar bij Ooms bieden we ook een alternatief: tijdelijk huren. Een eigen thuis tussen twee huizen in.

Onze gespecialiseerde huurmakelaars gaan voor je op zoek om een huurwoning te vinden die het beste aansluit bij wat je nodig hebt. Dat neemt gelijk de zorgen weg van het kopen van een nieuwbouwwoning die nog gebouwd moet worden of het geeft je net de aanzet om toch die serre aan te bouwen in jouw nieuwe huis.

(Tijdelijk) huren?

Wij gaan graag voor je aan de slag om een passende huurwoning te vinden. Of het nu gaat om een tijdelijke huurwoning, of een huurwoning voor langere termijn.

7968

Jouw huurmakelaar

Jim Pezie
  • Kandidaat Register Makelaar en Taxateur o.z.
  • (010) - 273 01 02
Huuraanbod bekijken
7969

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.