Optimale begeleiding met een Ooms Aankoopmakelaar -  36707

Optimale begeleiding met een Ooms Aankoopmakelaar

Een nieuw huis kopen is spannend. Nu helemaal, want het gaat heel goed met de woningmarkt. Veel mensen vissen daardoor achter het net.

Een huis kopen doe je daarom met een deskundige aankoopmakelaar van Ooms Makelaars. De makelaar biedt precies op het goede moment en ondersteunt bij de aankoop. Zo krijg jij jouw nieuwe droomhuis.

Weet je al wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak een afspraak voor een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek, zo blijf jij andere kopers op de woningmarkt een stapje voor!

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

In welke regio wil je wonen?*
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

Huis Kopen

Huis kopen met Ooms: de voordelen

Een aankoopmakelaar inschakelen is een goede investering, want dankzij ons uitgebreide netwerk, onze kennis en ervaring kunnen wij een scherpere prijs afdwingen. Dit kan duizenden euro's opleveren. Die kun jij als koper goed gebruiken.

Toch liever zelf bezichtigen? Neem dan in ieder geval onze uitgebreide checklist mee, zo heb jij de kennis van onze makelaars op zak en zorg je dat je vol vertrouwen een bod kunt uitbrengen.

huis kopen

Zorgeloos een nieuw huis kopen

Onze aankoopmakelaar bezichtigt mee, adviseert over het beste bod en leest de kleine lettertjes in het koopcontract. We helpen onderhandelen met de verkopende makelaar en adviseren over de taxatie en bouwtechnische keuring. Jij regelt snel en eenvoudig jouw financiering bij Ooms Financieel Adviseurs. Een financieel adviseur schuift gewoon aan. Zo hoef jij maar één keer op en neer naar de makelaar.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Vlinderveen 612

Helemaal top! Goede service + snel contact.Wil graag Dagmar en Edo bedanken voor de goede hulp en service.Dagmar voor het verkopen van mijn appartement en Edo voor het regelen van de financiering. Super nogmaals dank.

9,0 10 1
Geschreven op
Barnsteenhof 108

Voor de 2e keer in 2 jaar tijd een zeer goede ervaring. We zijn zeer tevreden hoe alles gegaan is. Zeker een aanrader.

10 10 1
Geschreven op
Remko Houkes

Goed en eerlijk advies.Kennis van zaken.Duidelijke informatie.Klantvriendelijk!

10 10 1
Geschreven op
Bergsingel 172 A

Prettige makelaar. Goed contact en proactief tijdens de verkoop. Kennis van de markt en huizen. Goede omschrijving van woning voor funda.

9,0 10 1
Geschreven op
Henriëtte Bosmanslaan 18

Een top team! Zowel makelaar als de dames binnen. Goede service en erg betrokken. Huis in no time verkocht.

10 10 1
Geschreven op
Maringa Broekman

Een flinke veer op de hoed van Gert-Jan! Gert-Jan begrijpt dat dit geen dagelijkse materie is voor de klant en neemt je stap voor stap mee in het gehele proces. Hij is altijd bereikbaar en in mijn opzicht is zijn deskundigheid groot. Dank.een klein puntje van advies: Gedurende het gehele proces is Gert-Jan mijn aanspreekpunt geweest. Op een bepaald moment ontving ik van een andere medewerker een mail met het verzoek tot toesturen van documenten aan de verzender.

10 10 1
Geschreven op
Maasdal 50

Kontakt prima. Aan verwachtingen voldaan. Beloofde niets extreems. Gaf goed advies over welk bod te aanvaarden. Ontziende uitstekend. Heel goede communicatie. Prettige omgangsvormen.

9,0 10 1
Geschreven op
Nieuwe Sluisstraat 4 A

Mijn makelaar van Ooms Makelaardij was kundig, doortastend en prettig in de omgang. Het contact was informeel. Het resultaat was goed. Ik kan iedereen aanraden de makelaars van Ooms in te schakelen.

10 10 1
Geschreven op
Aleidastraat 107 A

Goede persoonlijke service en een nette, accurate afhandeling. Erg tevreden. Hartelijk dank voor de verkoop, we komen zeker weer bij jullie terug in de toekomst

9,0 10 1
Geschreven op
Noorwitsstraat 15

Gewoon een goede, betrouwbare, kundige en betaalbare makelaar. Komt alle gemaakte afspraken na. Ik raad Ooms makelaars zeker aan !

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 511 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2318

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Plaats dan gratis een zoekopdracht. Zodra er nieuw aanbod is dat past bij jouw wensen, krijg je hier direct bericht van.

Zoekopdracht Plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie