Optimale begeleiding met een Ooms Aankoopmakelaar -  36707

Optimale begeleiding met een Ooms Aankoopmakelaar

Een nieuw huis kopen is spannend. Nu helemaal, want het gaat heel goed met de woningmarkt. Veel mensen vissen daardoor achter het net.

Een huis kopen doe je daarom met een deskundige aankoopmakelaar van Ooms Makelaars. De makelaar biedt precies op het goede moment en ondersteunt bij de aankoop. Zo krijg jij jouw nieuwe droomhuis.

Weet je al wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak een afspraak voor een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek, zo blijf jij andere kopers op de woningmarkt een stapje voor!

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

In welke regio wil je wonen?*
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

Huis Kopen

Huis kopen met Ooms: de voordelen

Een aankoopmakelaar inschakelen is een goede investering, want dankzij ons uitgebreide netwerk, onze kennis en ervaring kunnen wij een scherpere prijs afdwingen. Dit kan duizenden euro's opleveren. Die kun jij als koper goed gebruiken.

huis kopen

Zorgeloos een nieuw huis kopen

Onze aankoopmakelaar bezichtigt mee, adviseert over het beste bod en leest de kleine lettertjes in het koopcontract. We helpen onderhandelen met de verkopende makelaar en adviseren over de taxatie en bouwtechnische keuring. Jij regelt snel en eenvoudig jouw financiering bij Ooms Financieel Adviseurs. Een financieel adviseur schuift gewoon aan. Zo hoef jij maar één keer op en neer naar de makelaar.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Schiekade 556 + PP

Joost heeft mij geholpen met het aankopen van een woning. Aardige, deskundige, enthousiaste man en het contact liep altijd soepel. Met het eindresultaat ben ik heel blij! Ivm volle agenda was het soms wel lastig om op korte termijn een bezichtiging in te plannen. Verder heel tevreden!

8,0 10 1
Geschreven op
Vermeer

De aankoop en verkoop van de woningen is super goed gegaan, goed advies en het vele papierwerk tot in de puntjes geregeld. Helemaal tevreden met de werkzaamheden van onze adviseur! Kopers Ottersveen

10 10 1
Geschreven op
Bijlwerffstraat 13 A2

Er was een fijn contact met de makelaar. Er werd vlot gehandeld en hij was enthousiast. De makelaar kon een goede inschatting maken van de huidige markt in de buurt. en stemde daarop het verkoopplan op af. De makelaar had kennis en heeft heel fijn meegedacht met zaken waar ik minder verstand van had. Het contact verliep prettig.

10 10 1
Geschreven op
Eric Vermeer

10 10 1
Geschreven op
Petrus Camperstraat 6

Vanaf het eerste contact tot en met de verkoop verliep alles fantastisch.Wij zijn heel erg tevreden!

10 10 1
Geschreven op
Beukenlaan 27

Een professionele aanpak. Met luisterend oor en ruimte voor invloed verkopende partij.Prettige samenwerking, snelle toegankelijke communicatie

8,0 10 1
Geschreven op
Uranusstraat 32 C

Liep super goed, de juiste behandeling gehad voor de verkoop van mijn huis. Het is ook snel gegaan. Een kundig advies

10 10 1
Geschreven op
Dallelaan 27

We zijn erg blij dat we de verkoop van ons huis door Ooms makelaars hebben laten verzorgen. Communicatie met chantal verliep erg fijn. Zeer ervaren en heeft echt verstand van zaken. Makkelijk bereikbaar, zowel per mail als per telefoon. Vanaf het begin tot het eind was er een goede begeleiding. Ook werd er direct een terugkoppeling gegeven na iedere bezichtiging. Ons huis wel snel verkocht! Zeker weten aan te bevelen!

10 10 1
Geschreven op
Isaac Israëlslaan 31

Wat een super goede begeleiding hebben we gehad, alles werd uit onze handen genomen. Wat een vakvrouw die Yvonne. Mocht het van toepassing zijn komen we graag weer terug????En we zullen Ooms zeker aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Julianastraat 2 j

Heeft de woning snel verkocht, binnen één week. Was door de corona-maatregelen wel lastiger dan normaal.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 504 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2369

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Plaats dan gratis een zoekopdracht. Zodra er nieuw aanbod is dat past bij jouw wensen, krijg je hier direct bericht van.

Zoekopdracht Plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie