Optimale begeleiding met een Ooms Aankoopmakelaar -  36707

Optimale begeleiding met een Ooms Aankoopmakelaar

Een nieuw huis kopen is spannend! Dat kun je wellicht zelf doen, maar wij kunnen je hierbij ook goed ondersteunen. Dat doen we dagelijks!

Wij helpen je zoeken in het uitgebreide woningaanbod door middel van je eigen zoekprofiel. We gaan mee met de bezichtigingen en wijzen je op belangrijke zaken, zoals de technische staat van de woning, de omgeving, de verbouwingsmogelijkheden en zaken waar je wellicht kosten kunt verwachten. Wij onderhandelen de beste prijs voor je en ontzorgen je voor wat betreft de papieren rompslomp!

Kortom, laat ons je bijstaan in de zoektocht en samen vinden we jouw nieuwe droomhuis.

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Uitstekende marktkennis
Scherpe onderhandelingen
Deskundig advies

Huis kopen met Ooms: de voordelen

Een aankoopmakelaar inschakelen is een goede investering, want dankzij ons uitgebreide netwerk, kennis en ervaring kunnen wij een scherpere prijs afdwingen. Daarnaast onderzoeken wij de woning nauwkeurig en brengen advies uit over de staat, juridische en financiële aspecten van de woning. Zo koop je nooit een kat in de zak.

Vergroot je kansen met Copaan

Ben jij op zoek naar persoonlijke aandacht bij het vinden van jouw droomwoning? Schakel dan onze expertise in als aankoopmakelaar, inclusief de aankoopservice Copaan.

Met Copaan kun je online de huizen en buurten vinden die het beste bij je woonwensen passen, geheel op maat. Copaan genereert dagelijks het nieuwe aanbod van woningen en in een oogopslag zie je welke woningen het best matchen bij jouw woonwensen. Het systeem biedt je de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

Veelgestelde vragen over een huis kopen

Je mag ongezien een bieding uitbrengen op een woning. Echter zullen wij de woning pas aan je verkopen, zodra je daadwerkelijk de woning hebt bezichtigd en nog steeds achter je bod staat.

Ja, zeker! Maak eenvoudig een zoekopdracht aan die voldoet aan jouw wensen. Zodra er een woning beschikbaar komt die valt binnen jouw zoekcriteria, dan ontvang je automatisch per mail een overzicht van de woning. Het is een aanrader om deze zoekopdracht in te stellen, want dan zie je vaak net iets eerder de woning dan dat de woning op Funda wordt aangeboden. Dit zijn niet alleen woningen die bij Ooms in de verkoop komen, maar ook bij collega makelaars.

De bedenktijd begint te lopen om 00.00 uur op de dag dat de koper een exemplaar van de door hem en de verkoper ondertekende koopovereenkomst heeft ontvangen. Van deze drie dagen moeten er twee dagen werkdagen zijn. Dus ontvangt de koper de getekende koopovereenkomst op dinsdag? Dan heeft hij woensdag, donderdag en vrijdag als bedenktijd. Ontvangt hij de overeenkomst op vrijdag? Dan heeft hij maandag, dinsdag en woensdag als bedenktijd.

Naast de koopsom van de woning zijn er de kosten koper die je zelf dient te betalen; houd daar rekening mee. Het zijn onder andere de kosten van de overdrachtsbelasting, notariskosten, advies- en bemiddelingskosten en/of een bouwkundige keuring. Elke situatie is anders, het ligt aan jouw persoonlijke situatie wat het totaalbedrag van deze kosten is. Onze financieel adviseurs kunnen je hierbij snel helderheid geven.

Vrij op naam betekent dat in de koopprijs alle kosten zitten die verband houden met de woning. Er zijn dus geen aanvullende kosten, zoals bijvoorbeeld overdrachtsbelasting of de kosten van een leveringsakte. De enige kosten die niet in de prijs van ‘vrij op naam’ zijn opgenomen zijn extra kosten voor het verzorgen van de hypotheek (advies- en bemiddelingskosten), de kosten van een hypotheekakte en eventueel de kosten van Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

De verkoper is nooit verplicht om met een bod akkoord te gaan, ook al is deze gelijk aan de vraagprijs. Een verkoper kan dan ook te allen tijde de verkoop stopzetten. Er is pas sprake van een juridische (bindende) overeenkomst zodra een koopovereenkomst volledig ondertekend is.

De verkoper kan op ieder moment de vraagprijs aanpassen, zowel verhogen als verlagen. De makelaar kan goed adviseren of dit verstandig is om te doen. Ook hierbij geldt dat er pas sprake is van een juridische overeenkomst zodra een koopovereenkomst volledig ondertekend is.

Wanneer een woning 'kosten koper' verkocht wordt, komen alle bijkomende kosten voor de koper. Hierbij moet je denken aan: notariskosten, kadasterkosten en overdrachtsbelasting. Nieuwbouwwoningen worden vaak 'vrij op naam' verkocht, waarbij deze kosten voor rekening komen van de verkoper (vaak een projectontwikkelaar).

Referenties

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Boerhaavelaan 46
Boerhaavelaan 46
Boerhaavelaan 46

Yvonne is een vrouw die met veel kennis van zaken handelt. Ze is super bereikbaar, dat vonden wij echt heel bijzonder. Ze handelt snel en goed. Weegt belangen af, geeft advies. Maaike

Amazonestraat 12
Amazonestraat 12
Amazonestraat 12

Prima ondersteuning door zeer vakkundig makelaar met goede kennis van de lokale markt en een goed reëel verhaal naar zowel koper als verkoper. Ze regisseerde de verkoop op en top met goede ondersteuning van het kantoor. Het contact gaf alle vertrouwen en dat werd waar gemaakt.

Visvreugdstraat 113
Visvreugdstraat 113
Visvreugdstraat 113

Dit was de 2e keer dat wij de verkoop van een pand aan de makelaars van Ooms hebben toevertrouwd. En opnieuw was onze ervaring, dit keer met Leon Zoomer, uitstekend.

Rotterdamsedijk 299 a

In tegenstelling tot een andere makelaar die ik eerst in de arm had, was Ooms wel flexibel en deden zij altijd hun best om mij van dienst te zijn. Goede en snelle communicatie, Geen onzin. Vriendelijk in omgang.Ze lieten mij de regie voeren waar ik dat wenste en namen dat stokje over waar

Pinksterbloemlaan 13
Pinksterbloemlaan 13
Pinksterbloemlaan 13

Jim Pezie is een reële en deskundige makelaar, die ons uitstekend heeft voorgelicht en geholpen. Het contact verliep heel goed en wanneer je vraagt om terug te bellen, gebeurt dat ook vrij snel. Tevens is de ondersteuning vanuit het kantoor prima.Kortom wij zijn zeer tevreden over het

Jozef Israëlsstraat 36
Jozef Israëlsstraat 36
Jozef Israëlsstraat 36

Vanaf het begin was er een klik. Ze luisterde en begreep me. Ze heeft me steeds weerhouden een onverstandige koop te doen.Een topper!

Jan Steenstraat 31
Jan Steenstraat 31
Jan Steenstraat 31

Al 2x woning verkocht en gekocht bij Ooms. Altijd goede begeleiding en ook financieel advies onder 1 dak.

Beukelsweg 24 C

Esmee heeft ons erg goed geholpen. Het duurde even voor ons om duidelijk te hebben wat we wilden, maar ze heeft ons enorm geholpen om 'door huizen heen te kijken' en het aankoopproces in het geheel.

Laan van Braets 20
Laan van Braets 20
Laan van Braets 20

huis is vrij vlot verkocht ondanks dat er weinig bezichtigen waren.we zijn zeer te vrede over de gang van zaken

Vaargeul 304
Vaargeul 304
Vaargeul 304

De contacten met de makelaar verliepen vlekkeloos. Hij was altijd bereikbaar en heeft zich voor ons 100% ingezet! Bedankt voor de hele fijne samenwerking!