Optimale begeleiding met een Ooms Aankoopmakelaar -  36707

Optimale begeleiding met een Ooms Aankoopmakelaar

Een nieuw huis kopen is spannend. Nu helemaal, want het gaat heel goed met de woningmarkt. Veel mensen vissen daardoor achter het net.

Een huis kopen doe je daarom met een deskundige aankoopmakelaar van Ooms Makelaars. De makelaar biedt precies op het goede moment en ondersteunt bij de aankoop. Zo krijg jij jouw nieuwe droomhuis.

Weet je al wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak een afspraak voor een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek, zo blijf jij andere kopers op de woningmarkt een stapje voor!

Schakel een Ooms Aankoopmakelaar in!

In welke regio wil je wonen?*
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Uitstekende marktkennis

Scherpe onderhandelingen

Deskundig advies

Huis Kopen

Huis kopen met Ooms: de voordelen

Een aankoopmakelaar inschakelen is een goede investering, want dankzij ons uitgebreide netwerk, onze kennis en ervaring kunnen wij een scherpere prijs afdwingen. Dit kan duizenden euro's opleveren. Die kun jij als koper goed gebruiken.

huis kopen

Zorgeloos een nieuw huis kopen

Onze aankoopmakelaar bezichtigt mee, adviseert over het beste bod en leest de kleine lettertjes in het koopcontract. We helpen onderhandelen met de verkopende makelaar en adviseren over de taxatie en bouwtechnische keuring. Jij regelt snel en eenvoudig jouw financiering bij Ooms Financieel Adviseurs. Een financieel adviseur schuift gewoon aan. Zo hoef jij maar één keer op en neer naar de makelaar.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Burgemeester Knappertlaan 208 A

Ze voldeden volledig naar onze verwachtingen. Kundige service, vriendelijk en profesioneel.mvgSander

9,0 10 1
Geschreven op
Planetenplein 17

Fijne ervaring met Dagmar, wat wij fijn vonden was de snelle terugkoppeling na een bezichtiging, alles is bespreekbaar.Zijn er vragen dan zoekt ze dit direct uit.

10 10 1
Geschreven op
Landhoofd 26

De contacten verliepen heel plezierig. Begeleiding en adviezen waren bovendien heel professioneel en hebben tot een snelle verkoop geleid.Complimenten!!!

10 10 1
Geschreven op
Don Carloshof 34

Super service van ooms makelaars ! Zeker een aanrader als je je huis wilt verkopen.

10 10 1
Geschreven op
Ruiterwei 17

De makelaar mevrouw Yvonne Overhand van Ooms Makelaardij heeft een goede kijkop de locale woningmarkt in Barendrecht en heeft op een prettige en professionelewijze de verkoop van onze woning naar de juiste kopers tot stand gebracht.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Wendley

Wendy je ben boven de besteBedankt voor de uitleg en de professionaliteitJe krijgt van mij een dikke 10

10 10 1
Geschreven op
Hoogwerfsingel 1

Contact...goed, word goed op de hoogte gebracht indien nodig.Alles wordt goed geregeld in vertrouwen.

8,0 10 1
Geschreven op
Bijlwerffstraat 7 A

In no time verkocht Rogier Kroese van Ooms Makelaars ons appartement. En dat voor een prachtige prijs. Rogier is doortastend, kordaat en communiceert helder. Je weet precies wat je aan hem hebt en dat is: veel! Erg fijn om een makelaar te hebben op wie je volledig kunt rekenen en vertrouwen, zeker in een spannende tijd als deze waarin de wereld op z'n kop staat. Dankzij Rogier en het team van Ooms Makelaars kijken wij terug op een vlekkeloos verlopen

10 10 1
Geschreven op
Jose

Heel fijn contact met Paul en Davonne. Duidelijke uitleg van Paul over de hypotheek en onze vragen werden snel en duidelijk beantwoord

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 501 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 728 reviews
Ooms Makelaars
8.6 10 1 1768

Droomwoning nog niet kunnen vinden?

Plaats dan gratis een zoekopdracht. Zodra er nieuw aanbod is dat past bij jouw wensen, krijg je hier direct bericht van.

Zoekopdracht Plaatsen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie