Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars

Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars

Vlietkade 1
3262 JN Oud-Beijerland
Bekijk route
KvK
  • 76036235
BTW
  • NL860485481B01
IBAN
  • IBAN NL58ABNA0876391897
hoeksche waard

Jouw ervaren makelaar in de Hoeksche Waard

NVM Makelaar in de Hoeksche Waard nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in de Hoeksche Waard, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in de Hoeksche Waard

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar hoeksche waard

Jouw verkoopmakelaar in de Hoeksche Waard

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Wilgenhoek 8

We zijn bijzonder goed geholpen door Jasper Huisman bij de aankoop van onze nieuwe en verkoop van onze huidige woning. Zeer pro-actieve, anticiperende en servicegerichte klantbenadering.Prima geregeld !

10 10 1
Geschreven op
Van Cromstrijensingel 3

Gezien de soort woning, de prijsklasse welke in het hogere segment zat , was de woning zeer snel verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
van Wassenaerstraat 56

Ons contact met Jasper verliep heel prettig. Alsof we hem al kende. De verkoop van ons huis ging zeer voorspoedig. En dan ook niet de te vergeten de support vanuit het kantoor Ooms van de dames, waarmee we regelmatig even sparden, chapeau voor alle support, uitleg en geduld!

9,0 10 1
Geschreven op
Nieuwe Haven 41

Alles verliep uitstekend. We hebben 20 bezichtigingen gehad verspreid over 3 dagen. Onze contactpersoon was Dagmar Hendriks. Zij dacht goed met ons mee en heeft ons huis uitstekend gepresenteerd. Heel erg tevreden.

9,0 10 1
Geschreven op
Hammepad 13

Het contact met de makelaar, Jasper Huisman, verliep soepel en voelde vertrouwd.Naast de marktkennis, deskundigheid en persoonlijke begeleiding was er sprake van openheid, klantgerichtheid, betrokkenheid en wederzijds vertrouwen.Kortom: zeer tevreden.

10 10 1
Geschreven op
Brandgansstraat 14

Wij zijn prima geholpen door Jasper Huisman van Ooms Veldhoen en Romeijn met de verkoop van onze woning. Na elke bezichtiging werden goed geïnformeerd over de voortgang. Top makelaar.

9,0 10 1
Geschreven op
Bachlaan 36

Het contact met de makelaar Dagmar was heel goed, geeft goede feedback van de bezichtigingen en tips. Ze is communicatief sterk en houd het overzicht! Het persoonlijke contact hebben wij als zeer prettig ervaren, bijna altijd bereikbaar en via de app direct antwoord! Wij zouden Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars zeker aanbevelen bij mensen die hun huis willen verkopen.

9,0 10 1
Geschreven op
De Werf 5

Vorig jaar hebben wij i.v.m. de aankoop van een nieuwbouwwoning gesprekken gevoerd over de strategie en prijsstelling met Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars voor de verkoop van onze huidige woning. Tot onze positieve verrassing heeft deze feilloos gewerkt en zijn wij ontzettend blij hoe de verkoop is verlopen en de uitkomst hiervan. Het hele team van makelaars en back-office hartstikke bedankt voor de professionele en prettige begeleiding welke door jullie is

10 10 1
Geschreven op
Bergeend 8

De klik met de makelaar was er vanaf de eerste minuut.Met name de begeleiding tijdens de bezichtigingen was top.Wooning werd tijdens deze bezichtigingen regelmatig gelucht (dit ivm corona)Vloer werd schoongehouden dit omdat er nogal wat sneeuw viel in deze periode.Ook een pluim voor de medewerkers op kantoor, niets was teveel.Kortom wij zijn zeer tevreden met de performance van Ooms Veldhoen &Romeijn Makelaars

10 10 1
Geschreven op
Frenkelerf 7

Vanaf het eerste moment dat Jasper Huisman van Ooms Veldhoen & Romeijn bij ons binnen liep was er direct een klik. Jasper heeft veel marktkennis en heeft ons goed geadviseerd in de te nemen stappen en welke acties daaraan gebonden waren.Jasper hield ons geregeld op de hoogte van de recente ontwikkelingen en heeft onze belangen zeer goed behartigd.Kortom, wij zijn zeer tevreden met Jasper als makelaar en kunnen hem en het kantoor van Ooms Veldhoen zeker

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,5 Op basis van 23 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2515

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie