Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars

Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars

Vlietkade 1
3262 JN Oud-Beijerland
Bekijk route
KvK
  • 76036235
BTW
  • NL860485481B01
IBAN
  • IBAN NL58ABNA0876391897
hoeksche waard

Jouw ervaren makelaar in de Hoeksche Waard

NVM Makelaar in de Hoeksche Waard nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in de Hoeksche Waard, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in de Hoeksche Waard

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar hoeksche waard

Jouw verkoopmakelaar in de Hoeksche Waard

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Kempenaar 14

Wij hebben een zeer goede ervaring met Jasper Huisman. Hij was onze contactpersoon voor zowel de aankoop als verkoop van onze woning . Jasper is enthousiast, kundig en betrokken. Hij reageert snel op vragen en wij hebben het contact met hem als zeer positief ervaren. Ook het contact met de andere medewerkers van Ooms Veldhoen & Romeijn was erg positief. Jasper en collega's enorm bedankt!

10 10 1
Geschreven op
Viool 23

Jasper is een enthousiaste en gedreven makelaar. Goed en snel contact houden over vorderingen.En zorgt voor een goed verkoop resultaat. Er is niets te veel voor Jasper. Ook als onze aankoopmakelaar van de nieuwe woning. Zeker aan te bevelen.

10 10 1
Geschreven op
Karel Doormanstraat 77

Een hele fijne en deskundige samenwerking met kantoor Ooms, Veldhoen & Romeijn Makelaars gedurende het verkoopproces van ons huis. Met dank aan Dick Veldhoen en zijn team, maar in het bijzonder Dagmar, die niet alleen zakelijk maar ook op persoonlijk en bovenal sociaal vlak uitblonk. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Familie Reedijk.

10 10 1
Geschreven op
Fazantstraat 39

Wij zijn zeer tevreden over de deskundigheid en inleving van Veldhoen & Romeyn Makelaars, de menselijke maat was zeer aanwezig. Ik zou weer kiezen voor deze makelaar.

9,0 10 1
Geschreven op
Rozenlaan 4

Het contact met de makelaar is heel fijn verlopen.en bedanken iedereen voor de persoonlijke begeleiding.en het verzorgen van de succesvolle verkoop van onze woning. Heel veel dank daarvoor. Piet en Tinie notenboom

10 10 1
Geschreven op
Piet Heinstraat 1

makelaar ooms heeft alles prima geregeld en de courtage is ook niet hoog bedankt en tot de volgende verkoop

9,0 10 1
Geschreven op
Wilhelminaplein 45

Mijn Makelaar was Jasper. Het hele proces van de verkoop is uitstekend verlopen. Waardeer de enorme betrokkenheid . Voorbeeld: wordt op zaterdagmorgen gebeld door Jasper net voordat hij het veld op zou gaan om te voetballen. Kijk dan ben je betrokken en met je werk bezig. Top!

9,0 10 1
Geschreven op
Dreef 47

Prima makelaar, ze staan met heel het team altijd klaar als er vragen zijn.Bezichtiging verliep naar wens en super mooie foto's.Alles word prima geregeld,ik heb bij deze makelaar ook een nieuwbouw huis gekocht dat verliep ook vlekkeloos.

10 10 1
Geschreven op
Dokter Herskade 8

Voortdurend werden we op de hoogte gehouden door de makelaar. Vragen werden snel en correct beantwoord.Zeer tevreden!

9,0 10 1
Geschreven op
Margrietstraat 10

Het contact met Jasper verliep prima. Zeer deskundig, nauwkeurig en snel in de communicatie. Wij hebben nergens achteraan hoeven bellen en werden goed geholpen als we ergens vragen over hadden. Wij zouden Jasper aan iedereen aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 47 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2647

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie