Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars

Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars

Vlietkade 1
3262 JN Oud-Beijerland
Bekijk route
KvK
  • 76036235
BTW
  • NL860485481B01
IBAN
  • IBAN NL58ABNA0876391897
hoeksche waard

Jouw ervaren makelaar in de Hoeksche Waard

NVM Makelaar in de Hoeksche Waard nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in de Hoeksche Waard, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in de Hoeksche Waard

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar hoeksche waard

Jouw verkoopmakelaar in de Hoeksche Waard

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Cijnsland 8

De makelaar was erg attent en heeft goed meegedacht t.a.v. onze verkoopwensen.Proactief in het in beeld houden van de woning op Funda en optimaliseren van de presentatie. Het contact de makelaar en het Ooms team verliep prettig en accuraat.

8,0 10 1
Geschreven op
Wilhelminastraat 21 a

Wij zijn zeer goed geholpen door Jasper van Ooms Makelaars. Zijn snelle en duidelijke manier van communiceren hebben wij als zeer prettig ervaren. Jasper heeft zich tijdens de onderhandelingen sterk opgesteld en heeft daarmee voor ons een zeer goede balans gerealiseerd tussen verkoopprijs en voorwaarden!

10 10 1
Geschreven op
Mollekade 2

We hebben Jasper ontmoet bij een bezichtiging en daar hebben we het al gehad over de verkoop van ons huis. Hij maakte meteen een deskundige indruk met kennis over de omgeving. Tijdens de verkoop van ons huis was hij altijd bereikbaar (of belde terug na het voetballen) en gaf een terugkoppeling na de bezichtigingen van ons huis. Nadat er biedingen waren gedaan heeft hij ons goed advies gegeven. Wij zijn zeer tevreden en raden Jasper zeker aan wanneer je van plan bent

10 10 1
Geschreven op
van Egmondstraat 6

Hele toegankelijke makelaar die heel betrokken is voor, tijdens en na de verkoop. Verstand van zaken en is heel betrokken.

10 10 1
Geschreven op
Torensteelaan 104

De makelaar heeft goed meegedacht met de plaatsing van het woning en waarde bepaling in de markt. Ze kennen de markt in onze regio goed. Wij hebben onze kavel ook gekocht bij Ooms Makelaars Veldhoen & Romeijn. Wij zijn erg tevreden over de samenwerking. Wij kunnen deze makelaar absoluut aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Reigerstraat 6

Alles goed geregeld, ook goed begeleid.Valt niets op aan te merken.Duidelijke informatie.Ook het financiële gedeelte zeer goed begeleid en juiste en duidelijke informatie.Er wordt echt met je meegedacht.Echt een aanrader.

10 10 1
Geschreven op
Rankpad 31

De samenwerking met de verkoopmakelaar heb ik als zeer positief ervaren.Van begin tot eind is Jasper Huisman enorm betrokken geweest bij de verkoop van mijn woning. Jasper is vriendelijk, verstaat zijn vak en gaat professioneel te werk. Dagelijks kreeg ik terugkoppeling van de bezichtigingen en was hij altijd bereikbaar voor mijn vragen. Ook over de collega’s op kantoor ben ik zeer te spreken. Zo werd ik altijd professioneel te woord gestaan en kreeg ik binnen

9,0 10 1
Geschreven op
Koninginneweg 65

Jasper Huisman heeft ons voortreffelijk geholpen! Korte lijnen , persoonlijke benadering en, niet onbelangrijk , humor maakte dat wij ons op ons gemak voelden. De afhandeling van de verkoop is correct verlopen. Wij raden Ooms Veldhoen en Romeijn aan als aankoop en verkoopmakelaar.

10 10 1
Geschreven op
Oud-Cromstrijensedijk WZ 90

Met makelaar Jasper Huisman hadden we prettig en vlot contact. Hij is kordaat en duidelijk in zijn communicatie en afspraken maken, dat geeft een rustig gevoel in een spannend proces. Wij zijn zeer tevreden te hebben gekozen voor Ooms Makelaars.

10 10 1
Geschreven op
Biezenveld 21

Deskundig begeleiding verkoop project. Goeden presentatie van de woning op internet. Goede ondersteuning met het beantwoorden van vragen.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 102 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 3013

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie