Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars

Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars

Vlietkade 1
3262 JN Oud-Beijerland
Bekijk route
KvK
  • 76036235
BTW
  • NL860485481B01
IBAN
  • IBAN NL58ABNA0876391897
hoeksche waard

Jouw ervaren makelaar in de Hoeksche Waard

NVM Makelaar in de Hoeksche Waard nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in de Hoeksche Waard, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in de Hoeksche Waard

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar hoeksche waard

Jouw verkoopmakelaar in de Hoeksche Waard

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Dokter Herskade 8

Voortdurend werden we op de hoogte gehouden door de makelaar. Vragen werden snel en correct beantwoord.Zeer tevreden!

9,0 10 1
Geschreven op
Margrietstraat 10

Het contact met Jasper verliep prima. Zeer deskundig, nauwkeurig en snel in de communicatie. Wij hebben nergens achteraan hoeven bellen en werden goed geholpen als we ergens vragen over hadden. Wij zouden Jasper aan iedereen aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Goudvink 31

Ons contact met de Makelaar verliep naar ons gevoel heel goed.En dan met name met Jasper Huisman die ons begeleide bij de verkoop van ons huis.Echt grote klasse.. Het geeft een goed gevoel als je iemand je huissleutels geeft die je kan vertrouwen om jou huis te verkopen.Alles is onder deskundigheid van Jasper Huisman goed en snel verlopen..

9,0 10 1
Geschreven op
Merelerf 5

Wij zijn supertevreden over de spontane uitstraling en communicatie van onze makelaar. We hebben dit als heel prettig ervaren. De lijnen waren kort en duidelijk en ook dat was voor ons zeer positief.

8,0 10 1
Geschreven op
Badhuisstraat 18

Er waren goede contacten met de makelaar zowel met de koop van het huis, en met de verkoop van mijn huis.Alles is heel goed verlopen en mijn huis is ook bijzonder snel verkocht. Daarom beveel ik deze makelaar aan.

9,0 10 1
Geschreven op
Voordoel 28

We zijn goed voorgelicht en ons uitgelegd wat ons te wachten stond met de verkoop van ons huis.Verder konden we altijd terecht als we nog vragen hadden over het verloop van de procedures. We werden altijd op de hoogte gehouden over hoe de bezichtigingen waren verlopen. De verkoop was ook snel geregeld.

8,0 10 1
Geschreven op
2e Kruisweg 1

Ondanks hectiek in de markt, verliep het verkoopproces via Ooms gestructureerd, waren ze punctueel en deskundig met hele prettige communicatie, Indien nodig werden zaken tot de bodem uitgezocht. We voelden ons echt ontzorgd.

9,0 10 1
Geschreven op
Wilhelminastraat 10

We hebben Jasper Huisman leren kennen bij de aankoop van het nieuwe huis in Oud-Beijerland en dat klikte zo goed dat we hem ook de verkoop van ons huis in Heinenoord hebben gegund. Hele professionele presentatie van het huis in diverse media. Werkelijk alles is heel goed geregeld en vragen werden ook heel vlot beantwoord, niks is teveel. Ons huis was in 2 weken verkocht, super !

9,0 10 1
Geschreven op
Stavangerstraat 15

Het hele proces van a tot z is prima en vlot verlopen. Het contact was prima en onze wensen werden gehoord en uitgevoerd. Kortom; een goede makelaar die weet waar hij over praat en waar hij voor staat en niets was teveel.

9,0 10 1
Geschreven op
Gravinnelaan 24

Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars heeft mijn 10e woning verkocht dus ik kan goed vergelijken met eerdere ervaringen hoe een en ander is verlopen. Makelaar Hendriks heeft de klus met veel inzet en enthousiasme geklaard. De adviezen, begeleiding, communicatie en het tussentijdse overleg waren uitstekend, de administratieve opvolging was alert en duidelijk, er werd altijd duidelijk terugkoppeling gegeven. Dat hebben wij wel anders meegemaakt.Aan alles was te merken:

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 37 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2594

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie