De hoogste opbrengst voor jouw huis -  36315

De hoogste opbrengst voor jouw huis

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met Ooms Makelaars haal jij het meeste uit jouw verkoop. Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons op dit moment te ontvangen dan kunnen we ook videobellen. Je kunt ook in overleg met onze makelaar foto's insturen van je woning.

Verkoop nu jouw huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar in de regio

Grootste database potentiële kopers

Hoogste opbrengst garantie

online huis verkopen

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

Huis Verkopen

Huis verkopen met Ooms

Veel huizen worden momenteel boven de vraagprijs verkocht. Het is niet altijd de snelste verkoop die het meeste oplevert. Onze unieke verkoopstrategie gecombineerd met ons uitgebreide promotiepakket zorgt voor maximaal marktbereik. Vervolgens wachten we op het juiste moment en het beste bod. Onze aanpak maakt opdrachtgevers blij.

Huis Verkopen

Het verkoopproces

Een huis verkopen is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op je af. Bij Ooms Makelaars begrijpen we dat. Daarom geven we jou altijd correcte informatie en een eerlijk antwoord: we ontzorgen. In vier stappen verkopen we samen je woning. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele verkoopproces voor je klaar.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis Verkopen

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis Verkopen

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis Verkopen

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Henk Petri

Sebastiaan is echt een topper. Speelt heel goed in op de wensen, luistert en vertaalt naar prima oplossingen en dan ook nog heel snel. Elke vraag werd direct en secuur afgehandeld. Wij waren heel blij met hem.

10 10 1
Geschreven op
Koen van Doorn

Goed geholpen, ondanks dat het gesprek door de Corona via Teams heeft plaatsgevonden.De prijs/kwaliteit verhouding is prima

10 10 1
Geschreven op
Olivier van Noortstraat 9 b

Joost en z'n team hebben ons heel goed geholpen. Zelfs na een jaar uitstel bleef de service hetzelfde. We hebben ons huis voor een mooie prijs verkocht. Ooms makelaar kan ik alleen maar aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Cederstraat 28

We zijn vakkundig geholpen. Het was een prettige samenwerking. Goede begeleiding.. zou het iedereen aanraden.

9,0 10 1
Geschreven op
Chris van Kaam

In een half jaar twee maal met Ooms makelaars alswel Ooms Financieel Adviseurs te maken gehad. Het persoonlijke contact van de eerste maal is wel een gemis en dit is natuurlijk te wijten aan de Corona-epidemie. De zaken die speelden zijn netjes opgelost , het telefonisch contact kan ietsjes beter maar dit heeft volgens jullie te maken met de grote drukte op de huizenmarkt.Met vriendelijke groet en tot de volgende ronde!!Fam. van Kaam

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Goed advies, klantvriendelijk en deskundig!

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Heel behulpzaam en vriendelijk

10 10 1
Geschreven op
Faassenplein 11

Erg fijn contact met de dames van de vestiging, we werden goed op de hoogte gehouden en waren altijd voor alle vragen snel beschikbaar. Het uploaden van documenten was erg simel. Makelaar waar alles mee besproken was wisselde helaas op het laatste moment door een privé situatie van de makelaar. De nieuwe makelaar paste zich snel aan, ondanks de plotse corona maatregelen die ook nog ineens toegepast moesten worden. Hij kreeg de woning snel verkocht voor een record

9,0 10 1
Geschreven op
Eerste Heulbrugstraat 30

Ons appartement was nogal apart. Eigenlijk is het gewoon een eengezinswoning, zonder begane grond. De doelgroep was daardoor wat kleiner. Sommige mensen hadden alleen naar het stukje appartement gekeken en niet dat daar dus ook 2 trappen aanwezig zijn. Ooms heeft ons prima begeleid en we zijn ontzettend blij met het bedrag waarvoor het verkocht is. Service was top! Goede communicatie.

9,0 10 1
Geschreven op
Peter Kamermans

Via een relatie in contact gekomen met uw bedrijf en de heer Gert-Jan Lodder voor het krijgen van advies over en afsluiten van een hypotheek. Dit proces is tot volle tevredenheid verlopen in een bijzonder aangename sfeer en met een bijzondere voortvarendheid. Niets dan lof!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 497 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 735 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2137

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie