De hoogste opbrengst voor jouw huis -  51595

De hoogste opbrengst voor jouw huis

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met Ooms Makelaars haal jij het meeste uit jouw verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons op dit moment te ontvangen dan kunnen we ook videobellen. Je kunt ook in overleg met onze makelaar foto's insturen van je woning.

Verkoop nu jouw huis met Ooms Makelaars!

Bijna 100 jaar ervaring
Grootste database potentiële kopers
Hoogste opbrengst garantie

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

Huis Verkopen

Huis verkopen met Ooms

Veel huizen worden momenteel boven de vraagprijs verkocht. Het is niet altijd de snelste verkoop die het meeste oplevert. Onze unieke verkoopstrategie gecombineerd met ons uitgebreide promotiepakket zorgt voor maximaal marktbereik. Vervolgens wachten we op het juiste moment en het beste bod. Onze aanpak maakt opdrachtgevers blij.

Waar wij trots op zijn..

Maak kennis met Copaan: dé aankoopservice voor woningzoekers!

Maak kennis met Copaan: dé aankoopservice voor woningzoekers!

1.439 woningen

Verkocht / verhuurd in de afgelopen 12 maanden

340 woningen

Beschikbaar
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 77 reviews

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen
Volgende: Kopers benaderen
Huis Verkopen
Huis Verkopen
Volgende: Bezichtigingen
Huis Verkopen
Huis Verkopen
Volgende: Onderhandelen
Huis Verkopen
Huis Verkopen
Volgende: Marketing
Huis Verkopen

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Volgende: Marketing

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Volgende: Marketing

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Volgende: Marketing

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

Volgende: Marketing

Veelgestelde vragen over een huis verkopen

Ja, een potentiële koper mag altijd zelf bepalen wanneer hij een bieding wil doen op de woning. De verkoper kan dan besluiten om het bod te accepteren en de procedure niet verder af te wachten. Er is pas sprake van een juridische overeenkomst, zodra er een koopovereenkomst door alle betreffende partijen is getekend.

Dit betekent dat er een koopovereenkomst is getekend door alle betreffende partijen, maar dat in deze koopovereenkomst een voorbehoud is opgenomen op basis waarvan de koopovereenkomst ontbonden kan worden. Het bekendste voorbeeld hiervan is een voorbehoud van financiering.

Het belangrijkste is om het zo opgeruimd mogelijk te maken, grote onnodige zaken weg te halen (kattenbak, krabpaal) en de hoeken niet vol te zetten. Als de hoeken zichtbaar zijn, lijkt de ruimte groter. Verder adviseren we altijd om geen sieraden of andere dure bezittingen vol in beeld te leggen.

In theorie kan een huis verkocht worden zonder makelaar, maar dit raden we niet aan. Een makelaar is gespecialiseerd in het verkopen van huizen. Of het nu om bezichtigingen, foto's, advertenties op Funda of onderhandelingen gaat, een makelaar kan bepaalde tactieken of strategieën inzetten om het meest uit de verkoop te halen. En dan zijn er ook nog zaken als het verplichte energielabel en verdere rechten en plichten. Het is prettig om ontzorgd te worden en tegelijkertijd je woning te verkopen onder de meest gunstige voorwaarden.

De courtage bedraagt een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs. Deze hangt af van de prijsklasse waar de woning in valt, en de verwachte hoeveelheid werk die een makelaar eraan heeft. De makelaar doet een aanbod op het moment dat hij het verkoopadvies doet.

De hoogst mogelijke prijs krijgt u door een ervaren verkoopmakelaar in te schakelen. Die weet welke strategie gevolgd moet worden om de beste prijs te krijgen. Daarbij is van belang om alle beschikbare kanalen in te zetten om zoveel mogelijk kijkers uit te nodigen en daarmee veel en hoge biedingen te krijgen. Ooms heeft bijvoorbeeld een groot zoekersbestand met potentiële kopers waar vaak de uiteindelijke koper van de te verkopen woning inzit.

Referenties

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Abel Tasmanstraat 10
Abel Tasmanstraat 10
Abel Tasmanstraat 10

alles verliep prima . geen comentaar op te geven .En allemaal digitaal , want ik woon in Portugal . zeker aan te bevelen !!!

Glasblazerij 12
Glasblazerij 12
Glasblazerij 12

Ons huis was snel verkocht voor een goede prijs.Afspraken met de makelaar werden allemaal goed nagekomen en ik werd goed op de hoogte gehouden na de bezichtigingen

Hof van den Houte 114

Zeer vakkundig geholpen met de aankoop en onderhandelen,we werden goed op de hoogten gehouden alles in overleg met ons gedaan

Rodinrade 74
Rodinrade 74
Rodinrade 74

Ik had goede verwachtingen en die hebben ze ook waargemaakt.. kennen de markt en buurt op hun duimpje. Aardige eerlijke mensen, kortom ik ben tevreden over de verkoop. Rogier Kroese en Marshano Birdja bedankt voor de service!

Nicolaas Beetsstraat 39
Nicolaas Beetsstraat 39
Nicolaas Beetsstraat 39

Professioneel, en snelle reacties op mail ook op telefoongesprekken. Houden zich aan de gemaakte afspraken.

Paganinistraat 107
Paganinistraat 107
Paganinistraat 107

Ooms heeft een fijn team. Ze zijn gemakkelijk benaderbaar, ze zijn vriendelijk en communiceren efficiënt.

Wijnhaven 65 C31

Alles verliep erg soepel. Ik kreeg steeds feedback na de bezichtigingen. Prijsbepaling werd netjes met ons besproken.

Grateastraat 92

We had a little knowledge about how to buy a house, so we found Ooms and we rusted them, we are very happy with the result. We found them very friendly, care about your specific conditions, and provide you with advice and recommendations that suites your condition the best. We recommend

Sperwerhof 51
Sperwerhof 51
Sperwerhof 51

Wij waren erg blij met de manier waarop Ooms (makelaar Jim Pezie) de verkoop van ons huis heeft aangepakt. Zij namen het proces volledig uit onze handen en leidden de weg naar de succesvolle dealafsluiting. Altijd goede en tijdige communicatie, elke volgende stap vooraf uitleggen,

Beltmolen 4
Beltmolen 4
Beltmolen 4

Contact met makelaar Rogier Kroese van Ooms was heel prettig. Zijn deskundigheid, duidelijke strategie en sociale vaardigheden hebben uiteindelijk geleid tot een hele vlotte verkoop tegen een mooie prijs!

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.