De hoogste opbrengst voor jouw huis -  49294

De hoogste opbrengst voor jouw huis

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met Ooms Makelaars haal jij het meeste uit jouw verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons op dit moment te ontvangen dan kunnen we ook videobellen. Je kunt ook in overleg met onze makelaar foto's insturen van je woning.

Verkoop nu jouw huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Ruim 90 jaar ervaring

Grootste database potentiële kopers

Hoogste opbrengst garantie

online huis verkopen

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

Huis Verkopen

Huis verkopen met Ooms

Veel huizen worden momenteel boven de vraagprijs verkocht. Het is niet altijd de snelste verkoop die het meeste oplevert. Onze unieke verkoopstrategie gecombineerd met ons uitgebreide promotiepakket zorgt voor maximaal marktbereik. Vervolgens wachten we op het juiste moment en het beste bod. Onze aanpak maakt opdrachtgevers blij.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis Verkopen

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis Verkopen

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis Verkopen

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
C. van Tol

Valt niets aan te verbeteren. Deskundig en snelle behandeling

10 10 1
Geschreven op
Oostmaaslaan 261

Het verkoopproces is uitstekend verlopen met de makelaar.Voor de presentatie zijn er prachtige foto's gemaakt Afspraken voor bezichtigingen werden goed met ons afgestemd.Ook de onderhandelingen met verschillende potentiële kopers verliepen naar wens, met een als resultaat een mooie prijs. Ik kan Ooms van harte aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Geelvinkbaai 7

Het eerste contact was gelijk prettig en doortastend. De afspraken zijn allemaal en op tijd nagekomen. Goede service!

9,0 10 1
Geschreven op
Smaragd 69

Het contact met de makelaar Jim Pezie van Ooms was correct, deskundig.Hij was goed benaderbaar en actief.Ondernam actie wanneer het nodig was.Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Goudsesingel 472

Bij de verkoop van mijn appartement in Rotterdam hebben zowel Nick als Leon mij heel goed begeleid. Ze hebben mij altijd deskundig advies gegeven, waren goed bereikbaar, vriendelijk en professioneel, konden mijn vragen goed beantwoorden en informeerden me altijd goed over de gang van zaken. Zowel Ooms in het algemeen, als Nick en Leon zelf kan ik dan ook van harte aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Weegbree 91

Jim Pezie (makelaar) en Anissa Cairo (kantoor) hebben me goed geholpen bij de verkoop van mijn woning. Het contact verliep gemakkelijk; zowel telefonisch als via email. Ooms Makelaars Lansingerland heeft goed geluisterd naar mijn individuele wensen rondom de verkoop en alles is gegaan zoals gewenst.

8,0 10 1
Geschreven op
Korte Scheidingsweg 8

Wij zijn heel tevreden over onze makelaar Salomé Schaap. Ze heeft ons perfect door deze spannende tijd heen geholpen. Niet alleen met haar deskundigheid, maar ook met haar persoonlijkheid en betrokkenheid. Zowel met de aankoop van ons nieuwe huis als met de verkoop van ons huis heeft ze ons enorm geholpen. Voor ons was dit allemaal nieuw, maar wij voelden ons in goede handen.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Deskundig, snel en volledig. Van advies tot transactie!

10 10 1
Geschreven op
Rozenoord 28

Het contact met de makelaar en het kantoor verliep in het gehele traject gemakkelijk. Ze reageren snel op vragen en zijn goed bereikbaar en bellen terug als ze een oproep niet aan kunnen nemen. De makelaar stelde een goed passend verkoopplan voor en heeft kennis van de lokale markt. Prettig om zaken mee te doen.

10 10 1
Geschreven op
Haydnstraat 44

Perfecte service, goeie communicatie, makelaarskantoor die weten waar ze mee bezig zijn. Zeker aan te bevelen!!!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 492 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2487

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie