De hoogste opbrengst voor jouw huis -  36315

De hoogste opbrengst voor jouw huis

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met Ooms Makelaars haal jij het meeste uit jouw verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons op dit moment te ontvangen dan kunnen we ook videobellen. Je kunt ook in overleg met onze makelaar foto's insturen van je woning.

Verkoop nu jouw huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Ruim 90 jaar ervaring

Grootste database potentiële kopers

Hoogste opbrengst garantie

online huis verkopen

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

Huis Verkopen

Huis verkopen met Ooms

Veel huizen worden momenteel boven de vraagprijs verkocht. Het is niet altijd de snelste verkoop die het meeste oplevert. Onze unieke verkoopstrategie gecombineerd met ons uitgebreide promotiepakket zorgt voor maximaal marktbereik. Vervolgens wachten we op het juiste moment en het beste bod. Onze aanpak maakt opdrachtgevers blij.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis Verkopen

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis Verkopen

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis Verkopen

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Deventerpad 35

Door het snel schakelen van Jim hebben wij ons huis binnen no time verkocht. Van begin tot eind is zowel de communicatie als de afhandeling van de processen goed verlopen. Bereikbaarheid en het netwerk van Ooms makelaars is uitstekend.

9,0 10 1
Geschreven op
de Berk 22

Het contact zeer goed, alles goed uitgelegd en de verkoopprijs en begeleiding was prima. In ieder geval een prima makelaars kantoor. Ook de prijs van het geheel viel ook nog wel mee.

8,0 10 1
Geschreven op
Ariadne 6

Wij zijn uitermate tevreden over deze makelaar. Als we vragen hadden konden wij bellen niks was teveel. Cees weet waar hij over praten en vonden het een prettige samenwerking.

10 10 1
Geschreven op
Schieweg 87 A

Erg prettige ervaring gehad met Ooms. De begeleiding was professioneel, snel en goed! Ook voor tussentijdse vragen en tussenstanden konden we bij Ooms terecht. Een aanrader!

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Service was top. Kregen altijd een terugkoppeling en onze adviseur zat overal bovenop.Ik zou Ooms Financieel Adviseurs zeker aanraden!

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Deskundige en klantvriendelijke adviseur, zou ik zeker aanbevelen

10 10 1
Geschreven op
van Heutszpark 34

Makelaar Martijn is een geweldige makelaar. Hij was voor ons altijd (zelfs in avond en weekend) bereikbaar voor vragen. Lost deze dan, waar mogelijk, ook gelijk op.Denkt out of box, is oprecht en oplossingsgericht.Hij is betrokken en net zo blij als wij voor zowel de aankoop als verkoop.Een en al LOF.

10 10 1
Geschreven op
Korianderhof 28

Op een uitstekende wijze is de aankoop van een appartement en de verkoop van het huis verlopen. Alle handelingen die daarbij komen kijken werden op een persoonlijke en prettige wijze begeleid en de uitleg die nodig was duidelijk gegeven.

9,0 10 1
Geschreven op
van Viandenstraat 10

Wederom bij Martijn uitgekomen nadat in het verleden hij onze makelaar was en dit tot grote tevredenheid heeft gedaan. Ook dit keer superfijn en deskundig contact gehad, waarbij het huis heel snel voor een geweldige prijs is verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Sebastiaan heeft ons goed geholpen en het hele traject duidelijk uitgelegd. Hij was goed bereikbaar en nam altijd de tijd voor ons! Ook complimenten voor de dames van de backoffice! Heel erg bedankt!

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 504 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2378

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie