9315

Huis verkopen?

Ooms garandeert de hoogste opbrengst

Huis verkopen met Ooms

Jouw huis verkopen in de huidige markt is niet meer zo moeilijk, maar zorgen voor de hoogste opbrengst is een ander verhaal. Het is niet altijd de snelste verkoop die het meest oplevert. Wachten op het juiste moment en ingaan op het beste bod. Wij gaan voor de hoogste prijs en zorgen dat je het meeste uit jouw verkoop haalt.

Met onze persoonlijke en specialistische aanpak gaan wij maar voor één ding: zorgen dat we onze klanten blij maken. Een bewezen aanpak, Ooms Makelaars is niet voor niets de meest verkopende makelaar van Regio Rotterdam!

Wij komen graag langs voor een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek. Nog niet helemaal zeker of je wilt verhuizen? Doe een gratis waardebepaling, dan heb je in ieder geval inzicht in de huidige waarde van jouw woning.

Waarom Ooms?

1. Meest verkopende makelaar
2. Hoogste Opbrengst Garantie
3. Grootste database met potentiële kopers
4. Groot marktbereik via social media en Dynamis
5. Persoonlijke en specialistische aanpak
6. Team van enthousiaste en ervaren medewerkers
7. Ruim 90 jaar ervaring
8. Wij zorgen voor een leuk en stressvrij proces

Wij werken altijd op basis van No Cure, No Pay. Verkopen wij jouw woning niet? Dan heb je ook geen kosten!

7962

Jouw verkoopmakelaar

Nick Forger
  • Register Makelaar en Taxateur o.z.
  • (010) - 424 88 88
Ik wil mijn huis verkopen!
7963

Het verkoopproces

Het verkopen van een huis is leuk, maar ook spannend. Want er komt heel veel op je af. Bij Ooms Makelaars snappen we dit volkomen.

Daarom krijg je van ons altijd oprechte informatie en een eerlijk antwoord. Waar we kunnen, ontzorgen we. Daar zijn onze enthousiaste makelaars en specialisten voor. Ze staan pal achter je, wat er ook gebeurt.

Omdat de verkoop van jouw woning een grote stap is, brengen wij alvast in kaart hoe het proces er uit komt te zien.

Stap 1: Benaderen potentiƫle kopers

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers verspreid over onze regio's, die zetten we natuurlijk graag in! Wij benaderen de potentiële kopers die aangegeven hebben geïnteresseerd te zijn in een woning die vergelijkbaar is met jouw woning.

Stap 2: Marketing!

Ooms zet een uitgebreide mix van communicatiemiddelen in om jouw woning optimaal in de markt te presenteren. Via Ooms.com, Funda, Facebook, Instagram & de maandelijkse nieuwsbrief is er geen potentiële koper meer die jouw woning niet gezien heeft!

Toch nog behoefte aan extra aandacht voor jouw woning? Ons marketingteam zit klaar om je hierbij te ondersteunen.

Stap 3: Bezichtigingen

Tijd om de bezichtigingen in te plannen die uit stap 1 en 2 zijn voortgevloeid. Onze makelaar plant in overleg met jou de bezichtigingen in en zorgt ervoor dat iedere potentiële koper een uitgebreide rondleiding krijgt waarbij geen vraag onbeantwoord blijft. Onze ervaren makelaars weten precies hoe ze de perfecte bezichtiging houden, of dit nou overdag, in de avond of op zaterdag is.

Stap 4: Onderhandelen

De opgedane kennis en ervaring van onze makelaars maakt hen tot echte experts op het gebied van onderhandelen. De uitgebrachte boden worden met je besproken en wij adviseren je over de mogelijkheden. Zo ben je ervan verzekerd dat je de juiste prijs voor jouw woning krijgt en dat andere voorwaarden zoals de ontbindende voorwaarden, de opleverdatum en de roerende zaken correct afgehandeld worden.

Nog niet zeker of je wilt verhuizen?

Ook wanneer je nog niet zeker weet of je wilt verhuizen kunnen wij je helpen. Denk bijvoorbeeld eens aan een gratis waardebepaling, waarbij één van onze makelaars bij je langskomt voor een rondgang door jouw woning om een indicatie van de prijs te geven. Zo heb je in ieder geval een duidelijk beeld bij welke vraagprijs je kunt hanteren, mocht je besluiten te verkopen.

Wist je dat...

veel huizen nu boven de vraagprijs verkocht worden?

7964

Jouw verkoopmakelaar

Sylvester de Jong
  • Register Makelaar en Taxateur o.z.
  • (0180) - 62 65 00
Ik wil mijn huis verkopen!
7965

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.