De hoogste opbrengst voor jouw huis -  49294

De hoogste opbrengst voor jouw huis

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met Ooms Makelaars haal jij het meeste uit jouw verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons op dit moment te ontvangen dan kunnen we ook videobellen. Je kunt ook in overleg met onze makelaar foto's insturen van je woning.

Verkoop nu jouw huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Ruim 90 jaar ervaring

Grootste database potentiële kopers

Hoogste opbrengst garantie

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

Huis Verkopen

Huis verkopen met Ooms

Veel huizen worden momenteel boven de vraagprijs verkocht. Het is niet altijd de snelste verkoop die het meeste oplevert. Onze unieke verkoopstrategie gecombineerd met ons uitgebreide promotiepakket zorgt voor maximaal marktbereik. Vervolgens wachten we op het juiste moment en het beste bod. Onze aanpak maakt opdrachtgevers blij.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis Verkopen

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis Verkopen

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis Verkopen

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Willemstraat 36

Ooms is TOP. We zijn geweldig begeleid door Adrienne Lakerveld, het contact verliep uitstekend en zij kent de markt goed. Ook hield zij ons nauwgezet op de hoogte van alle ontwikkelingen. Ons huis was binnen enkele dagen verkocht. Ook het contact met Elizabeth verliep goed.

10 10 1
Geschreven op
Labrijnstraat 6

Wat ik vooral fijn vond dat als ik iets vroeg er gelijk iets mee gedaan werd !Zoals verandering van prijs en ook andere foto,s .Wij waren toch wel heel vasthoudend in het feit van snel verkopen en het huis was niet makkelijk verkoopbaar aangezien het op een plek stond waar maar een bepaalde groep kijkers op afkwam.

8,0 10 1
Geschreven op
marloes versteeg

Wij komen al jaren bij Ooms. Connie is meestal onze vaste adviseur en we zijn erg blij met haar. Beantwoord altijd onze vragen. Krijgen vanuit de rest van het team ook altijd super snelle reacties op mailtjes ed. Gewoon super fijne service.

10 10 1
Geschreven op
Wilhelmina Hofman-Pootstraat 10

Wij zijn heel goed en deskundig geholpen door Joost. Hij is een zeer enthousiast persoon, die echt naar je luistert en ook goede adviezen geeft. Dit hebben wij ervaren voor zowel de verkoop van ons huis, als de aankoop van ons nieuwe huis. We konden met al onze vragen terecht bij Joost, er werd altijd zeer snel gereageerd. Nadat de eerste twee serieuze kopers van ons huis afhaakte, wist Joost dit in een halve dag op te lossen en was ons huis dezelfde dag alsnog

10 10 1
Geschreven op
Wagnerstraat 27 C

Heel snel onze woning verkocht dankzij Martijn van Ooms Makelaardij! Super fijne communicatie en goede adviezen hebben geleid tot een mooi bod op onze woning. Al met al enorm tevreden! Dank dank dank! Namens J. Meijer & T. van der Laan

10 10 1
Geschreven op
Kröllerhaven 7

Twee makelaars van Ooms hebben diverse geïnteresseerden rondgeleid.Vanwege absentie i.v.m. een vakantie, is een tweede en m.i. meer ervaren makelaar door het kantoor ingezet. Deze laatste heeft belangrijke beslissingen bewerkstelligd.Hetgeen tot de verkoop van de woning heeft geleid.

8,0 10 1
Geschreven op
Gerard Kropmans

De persoonlijke advisering en snelheid van handelen was indrukwekkend

10 10 1
Geschreven op
Herculesstraat 12

Na contact met 2 andere collega makelaars viel onze keuze op Ooms.De kennismaking en verdere afwikkeling was uitstekend, zeker als wij in aanmerking nemen, dat de verkoop niet zonder problemen is verlopen (1e definitieve koper haakte op het laatste moment af.) Het vervolg door de begeleidend makelaar werd wederom goed aangepakt. Dit resulteerde in de definitieve verkoop na circa 14 dagen. De overeengekomen verkoopprijs vond plaats tot onze volledige tevredenheid.

9,0 10 1
Geschreven op
Joke Smit-erf 22

We hebben een hele fijne tijd gehad met de makelaar Adrienne. Met de aanschaf van ons nieuwe huis en daarna de verkoop van ons oude huis. Door goede begeleiding en uitleg van alle zaken omtrent verkoop en aanschaf kijken we er met een goed gevoel op terug.

10 10 1
Geschreven op
Akkerwinde 140

Alles zeer goed geregeld. Uitmuntend. Afspraken werden op verzoek verplaatst, vroeger of later, alle verzoeken werden ingewilligd.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 469 reviews
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2647

Onze nieuwste content

Dit is Ooms, Veldhoen & Romeijn

Dit is Ooms, Veldhoen & Romeijn

Leer ons beter kennen!
Dit is Ooms, Veldhoen & Romeijn

Binnen-
kijken bij Ooms

YouTube

Actueel


Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie