De hoogste opbrengst voor jouw huis -  51595

De hoogste opbrengst voor jouw huis

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met Ooms Makelaars haal jij het meeste uit jouw verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons op dit moment te ontvangen dan kunnen we ook videobellen. Je kunt ook in overleg met onze makelaar foto's insturen van je woning.

Verkoop nu jouw huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Bijna 100 jaar ervaring
Grootste database potentiële kopers
Hoogste opbrengst garantie

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

Huis Verkopen

Huis verkopen met Ooms

Veel huizen worden momenteel boven de vraagprijs verkocht. Het is niet altijd de snelste verkoop die het meeste oplevert. Onze unieke verkoopstrategie gecombineerd met ons uitgebreide promotiepakket zorgt voor maximaal marktbereik. Vervolgens wachten we op het juiste moment en het beste bod. Onze aanpak maakt opdrachtgevers blij.

Waar wij trots op zijn..

Maak kennis met Copaan: dé aankoopservice voor woningzoekers!

Maak kennis met Copaan: dé aankoopservice voor woningzoekers!

1.242 woningen

Verkocht / verhuurd in de afgelopen 12 maanden

369 woningen

Beschikbaar
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 77 reviews

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen
Volgende: Kopers benaderen
Huis Verkopen
Huis Verkopen
Volgende: Bezichtigingen
Huis Verkopen
Huis Verkopen
Volgende: Onderhandelen
Huis Verkopen
Huis Verkopen
Volgende: Marketing
Huis Verkopen

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Volgende: Marketing

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Volgende: Marketing

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Volgende: Marketing

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

Volgende: Marketing

Veelgestelde vragen over een huis verkopen

Ja, een potentiële koper mag altijd zelf bepalen wanneer hij een bieding wil doen op de woning. De verkoper kan dan besluiten om het bod te accepteren en de procedure niet verder af te wachten. Er is pas sprake van een juridische overeenkomst, zodra er een koopovereenkomst door alle betreffende partijen is getekend.

Dit betekent dat er een koopovereenkomst is getekend door alle betreffende partijen, maar dat in deze koopovereenkomst een voorbehoud is opgenomen op basis waarvan de koopovereenkomst ontbonden kan worden. Het bekendste voorbeeld hiervan is een voorbehoud van financiering.

Het belangrijkste is om het zo opgeruimd mogelijk te maken, grote onnodige zaken weg te halen (kattenbak, krabpaal) en de hoeken niet vol te zetten. Als de hoeken zichtbaar zijn, lijkt de ruimte groter. Verder adviseren we altijd om geen sieraden of andere dure bezittingen vol in beeld te leggen.

In theorie kan een huis verkocht worden zonder makelaar, maar dit raden we niet aan. Een makelaar is gespecialiseerd in het verkopen van huizen. Of het nu om bezichtigingen, foto's, advertenties op Funda of onderhandelingen gaat, een makelaar kan bepaalde tactieken of strategieën inzetten om het meest uit de verkoop te halen. En dan zijn er ook nog zaken als het verplichte energielabel en verdere rechten en plichten. Het is prettig om ontzorgd te worden en tegelijkertijd je woning te verkopen onder de meest gunstige voorwaarden.

De courtage bedraagt een percentage van de uiteindelijke verkoopprijs. Deze hangt af van de prijsklasse waar de woning in valt, en de verwachte hoeveelheid werk die een makelaar eraan heeft. De makelaar doet een aanbod op het moment dat hij het verkoopadvies doet.

De hoogst mogelijke prijs krijgt u door een ervaren verkoopmakelaar in te schakelen. Die weet welke strategie gevolgd moet worden om de beste prijs te krijgen. Daarbij is van belang om alle beschikbare kanalen in te zetten om zoveel mogelijk kijkers uit te nodigen en daarmee veel en hoge biedingen te krijgen. Ooms heeft bijvoorbeeld een groot zoekersbestand met potentiële kopers waar vaak de uiteindelijke koper van de te verkopen woning inzit.

Referenties

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Boerhaavelaan 46
Boerhaavelaan 46
Boerhaavelaan 46

Yvonne is een vrouw die met veel kennis van zaken handelt. Ze is super bereikbaar, dat vonden wij echt heel bijzonder. Ze handelt snel en goed. Weegt belangen af, geeft advies. Maaike

Amazonestraat 12
Amazonestraat 12
Amazonestraat 12

Prima ondersteuning door zeer vakkundig makelaar met goede kennis van de lokale markt en een goed reëel verhaal naar zowel koper als verkoper. Ze regisseerde de verkoop op en top met goede ondersteuning van het kantoor. Het contact gaf alle vertrouwen en dat werd waar gemaakt.

Visvreugdstraat 113
Visvreugdstraat 113
Visvreugdstraat 113

Dit was de 2e keer dat wij de verkoop van een pand aan de makelaars van Ooms hebben toevertrouwd. En opnieuw was onze ervaring, dit keer met Leon Zoomer, uitstekend.

Rotterdamsedijk 299 a

In tegenstelling tot een andere makelaar die ik eerst in de arm had, was Ooms wel flexibel en deden zij altijd hun best om mij van dienst te zijn. Goede en snelle communicatie, Geen onzin. Vriendelijk in omgang.Ze lieten mij de regie voeren waar ik dat wenste en namen dat stokje over waar

Pinksterbloemlaan 13
Pinksterbloemlaan 13
Pinksterbloemlaan 13

Jim Pezie is een reële en deskundige makelaar, die ons uitstekend heeft voorgelicht en geholpen. Het contact verliep heel goed en wanneer je vraagt om terug te bellen, gebeurt dat ook vrij snel. Tevens is de ondersteuning vanuit het kantoor prima.Kortom wij zijn zeer tevreden over het

Jozef Israëlsstraat 36
Jozef Israëlsstraat 36
Jozef Israëlsstraat 36

Vanaf het begin was er een klik. Ze luisterde en begreep me. Ze heeft me steeds weerhouden een onverstandige koop te doen.Een topper!

Jan Steenstraat 31
Jan Steenstraat 31
Jan Steenstraat 31

Al 2x woning verkocht en gekocht bij Ooms. Altijd goede begeleiding en ook financieel advies onder 1 dak.

Beukelsweg 24 C

Esmee heeft ons erg goed geholpen. Het duurde even voor ons om duidelijk te hebben wat we wilden, maar ze heeft ons enorm geholpen om 'door huizen heen te kijken' en het aankoopproces in het geheel.

Laan van Braets 20
Laan van Braets 20
Laan van Braets 20

huis is vrij vlot verkocht ondanks dat er weinig bezichtigen waren.we zijn zeer te vrede over de gang van zaken

Vaargeul 304
Vaargeul 304
Vaargeul 304

De contacten met de makelaar verliepen vlekkeloos. Hij was altijd bereikbaar en heeft zich voor ons 100% ingezet! Bedankt voor de hele fijne samenwerking!

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.