De hoogste opbrengst voor jouw huis -  36315

De hoogste opbrengst voor jouw huis

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met Ooms Makelaars haal jij het meeste uit jouw verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om ons op dit moment te ontvangen dan kunnen we ook videobellen. Je kunt ook in overleg met onze makelaar foto's insturen van je woning.

Verkoop nu jouw huis met Ooms Makelaars!

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Ruim 90 jaar ervaring

Grootste database potentiële kopers

Hoogste opbrengst garantie

online huis verkopen

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

Huis Verkopen

Huis verkopen met Ooms

Veel huizen worden momenteel boven de vraagprijs verkocht. Het is niet altijd de snelste verkoop die het meeste oplevert. Onze unieke verkoopstrategie gecombineerd met ons uitgebreide promotiepakket zorgt voor maximaal marktbereik. Vervolgens wachten we op het juiste moment en het beste bod. Onze aanpak maakt opdrachtgevers blij.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis Verkopen

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis Verkopen

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis Verkopen

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis Verkopen

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Buys Ballotsingel 89 B

Ik zou ooms makelaars aan iedereen aanraden die hun huis willen verkopen en kopen heel vriendelijk.

8,0 10 1
Geschreven op
Chopinstraat 36

Zeer goede begeleiding, ondanks dat ons huis niet het makkelijkste was om te verkopen. Door het geadviseerde geduld. Voor een goede prijs verkocht. Verder alles tot in de puntjes verzorgt.

9,0 10 1
Geschreven op
Binnenrotte 383

Makelaar kwam betrouwbaar over en zakelijk over. Dat kwam tot uitdrukking in de motivering van de prijs voor het appartement. De gegevens die daarvoor gebruikt zijn waren heel professioneel. Vervolgens zijn de contacten steeds prettig en adequaat geweest; ik heb nergens hoeven bellen, telkens waren de zaken inmiddels geregeld. De bezichtigingen waren steeds goed gepland en hebben ons verder geen overlast bezorgd. E.e.a. heeft er toe geleid dat het appartement binnen

9,0 10 1
Geschreven op
Kroon 30

Ons contact bij Ooms Makelaars was de heer Han Bruning. De verkoop van onze woning is tot volle tevredenheid verlopen: deskundig en uitstekend advies over de vraagprijs, prima onderhandelingen, alles zeer professioneel. Een uitstekende en betrouwbare makelaar. Een aanrader !

10 10 1
Geschreven op
Traviataweg 32

Alles is vanaf het begin tot het einde perfect geregeld. Ooms makelaars (Frank) is 100% een aanrader!

10 10 1
Geschreven op
Triathlonweg 28

Al eerder zaken gedaan met deze makelaar dus we wisten wat we konden verwachten.Kent de lokale markt op z'n duimpje.Is heel goed mee samen te werken voor de verkoop van een woning. Al onze (verkoop)wensen zijn uitgevoerd waarbij de interne communicatie met de fotograaf soms niet helemaal naar behoren verliep. Dit is door de makelaar opgepakt als verbeterpunt.Meerdere bezichtigingen kwamen veelal aansluitend op de planning wat prettig is om de woning gereed te

9,0 10 1
Geschreven op
Spinozaweg 477

Fijne, vlotte makelaar, goede communicatie en terugkoppeling. Fee wel wat hoog in vergelijking met andere makelaars, maar je hebt hier een serieuze makelaar voor.

8,0 10 1
Geschreven op
Taborstraat 7 B

De makelaar hield ons goed op de hoogte. Werden dagelijks bijgepraat en wist goed in te schatten wie serieus geïnteresseerd was. Biedingsproces is goed begeleid

8,0 10 1
Geschreven op
Professor Kamerlingh Onneslaan 113 B-1

Top makelaar. Realistisch, professioneel, snel, netjes en komen afspraken na. Fijn om mee samen te werken.

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 488 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2277

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 
 

Meer informatie