Ooms Makelaars Hellevoetsluis

Ooms Makelaars Hellevoetsluis

Bruggehoofd 3
3223 DB Hellevoetsluis
Bekijk route
KvK
  • 24230030
BTW
  • NL007224266B01
IBAN
  • IBAN NL66ABNA0485270293
de struyten - hellevoetsluis

Jouw ervaren makelaar in Hellevoetsluis

NVM Makelaar in Hellevoetsluis nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Hellevoetsluis, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Hellevoetsluis

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar hellevoetsluis

Jouw verkoopmakelaar in Hellevoetsluis

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Hellevoetsluis

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Hellevoetsluis ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Klampenmeet 36

Na iedere bezichtiging kreeg je gelijk feetback over de kijkers. Wel of niet enthousiast. Er werd ook geluisterd naar eigen inbreng en wensen.Ik heb veel met makelaars te maken gehad in verband met verkoop vorige woningen, maar deze steekt met kop en schouders boven de rest uit.Zeker een aanrader, niet de goedkoopste maar zeker waard.

10 10 1
Geschreven op
Orion 34

Wij zijn zeer tevreden. Goed contact na iedere bezichtiging via telefoon, we konden alle vragen stellen niks was teveel.

8,0 10 1
Geschreven op
Boterkarn 68

Ooms (Cees Jan) heeft ons prima door het proces geholpen en uiteindelijk hebben we ons huis daardoor voor de juiste prijs aan de juiste mensen kunnen verkopen !

10 10 1
Geschreven op
Esdoornlaan 35

Het kontakt verliep uitstekend.Goede begeleiding en inzet. Gedurende het proces van ca. 5 maanden heel nauwgezetbijgepraat .

9,0 10 1
Geschreven op
de Kanterstraat 9

ik ben zeer tevreden met de geleverde service. makelaar was zeer bereidwillig om wat extra te doen.door het contact in de aanloop naar verkoop heeft de makelaar mijn vertrouwen gewonnen en was er dus ook de gunfactor om met hen in zee te gaan. nogmaals, zeer tevreden!

8,0 10 1
Geschreven op
Komeet 15

Betrokken, deskundig, behulpzaam. Vlotte afhandeling. Eerste huis gekocht en verkocht met Ooms, tweede huis verkocht met Ooms, ook de begeleiding elk jaar met belastingaangifte is top

9,0 10 1
Geschreven op
Burg A P vd Blinkln 42

Ooms makelaars Hellevoetsluis heeft ons al diversen keren begeleid met het kopen en verkopen van onze woning. Hans heeft ons deze keer begeleid vanaf aankoop nieuwbouw tot financiering via ooms en verkoop woning. Werkelijk waar alles tot in de puntjes geregeld. Een vestiging waar service en kwaliteit bij iedereen nog in een hoog vaandel staat. Hier kom je nog eens terug om je woning aan te kopen of te verkopen, ga zo doorGroetjes

10 10 1
Geschreven op
Wielewaal 14

Top makelaar goed advies en alles netjes geregeld.Hans is een top vent die zijn vak verstaat een echte aanrader.

10 10 1
Geschreven op
Roterij 53

Contact met de makelaar verliep erg goed, was altijd bereikbaar of belde snel terug en hield ons op de hoogte van de verschillende mijlpalen.Qua kennis en uitleg zijn we ook zeer over deze makelaar te spreken. Weet goed wat er op dat moment in de markt speelt en gaf ons goed advies over hoe en wanneer te handelen.Bij combineren van financieel advies én verkoop van het huis kun je een korting op de courtage verwachten.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Hoe kan het nou anoniem zijn als er naar mijn telefoon nr en email wordt gevraagdEn al reageer via email

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 32 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 3008

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie