Ooms Makelaars Hellevoetsluis

Ooms Makelaars Hellevoetsluis

Bruggehoofd 3
3223 DB Hellevoetsluis
Bekijk route
KvK
  • 24230030
BTW
  • NL007224266B01
IBAN
  • IBAN NL66ABNA0485270293
de struyten - hellevoetsluis

Jouw ervaren makelaar in Hellevoetsluis

NVM Makelaar in Hellevoetsluis nodig? Ooms Makelaars staat al ruim 90 jaar voor je klaar met een persoonlijke, professionele aanpak. Op zoek naar een nieuwe woning in Hellevoetsluis, een aankoopmakelaar nodig of jouw huis verkopen? Wij gaan altijd voor de beste deal én een proces zonder zorgen. Zo kun jij je focussen op de belangrijke zaken en doen wij de rest.

Jouw aankoopmakelaar in Hellevoetsluis

Een nieuw huis kopen doe je niet elk jaar. Je leest de berichten ongetwijfeld ook. Het gaat namelijk hartstikke goed met de woningmarkt. Zó goed dat veel mensen bij de zoektocht naar hun droomwoning helaas achter het net vissen. Een aankoopmakelaar helpt dat voorkomen, bijvoorbeeld door op het juiste moment het juiste bod uit te brengen. Maar een aankoopmakelaar inschakelen heeft nog meer voordelen.

De voordelen

  • Inzicht in de kleine letters van het koopcontract, geen verrassingen
  • Ondersteuning bij het onderhandelen met de verkopende makelaar
  • Waardevol advies over de bouwtechnische keuring en taxatie
  • Mogelijke financiering via Ooms Financieel Adviseurs
verkoopmakelaar hellevoetsluis

Jouw verkoopmakelaar in Hellevoetsluis

Een huis verkopen in de huidige markt is niet zo moeilijk. De hoogste opbrengst realiseren is een ander verhaal. Onze aanpak werkt! Met een Ooms verkoopmakelaar haal jij het meeste uit jouw verkoop.

Kennismaken met de best verkopende makelaar in de regio? Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Wij kennen alle wijken in Hellevoetsluis

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Hellevoetsluis ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Wielewaal 14

Top makelaar goed advies en alles netjes geregeld.Hans is een top vent die zijn vak verstaat een echte aanrader.

10 10 1
Geschreven op
Roterij 53

Contact met de makelaar verliep erg goed, was altijd bereikbaar of belde snel terug en hield ons op de hoogte van de verschillende mijlpalen.Qua kennis en uitleg zijn we ook zeer over deze makelaar te spreken. Weet goed wat er op dat moment in de markt speelt en gaf ons goed advies over hoe en wanneer te handelen.Bij combineren van financieel advies én verkoop van het huis kun je een korting op de courtage verwachten.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Hoe kan het nou anoniem zijn als er naar mijn telefoon nr en email wordt gevraagdEn al reageer via email

8,0 10 1
Geschreven op
Visser

Niets aan toe te voegen. Alles snel en deskundig verlopen. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking.

10 10 1
Geschreven op
Uniceflaan 4

Cees is de makelaar die je moet hebben in de omgeving !!! Bij verre weg de beste in alles wat die doet altijd bereikbaar haalt al je zorgen weg en gezellig in de omgang

10 10 1
Geschreven op
Hoogvlietlaan 12 F

Prettig en goed contact met makelaar en assistente. Betrouwbaar, altijd bereikbaar, komt afspraken na. Goede terugkoppeling na bezichtigingen en goed advies.

10 10 1
Geschreven op
Struytse Hoeck 190

Het contact ging heel vlot en duidelijk, eerlijk en goed advies gekregen. Erg tevreden met de verkoop van het huis.

10 10 1
Geschreven op
Dibbetzplantsoen 18 D en E

Makelaar kent de markt, weet wat er gevraagd wordt en stemt daar zijn advies op af. Is duidelijk wat de kosten zijn. Reageert snel.

8,0 10 1
Geschreven op
Landhoofd 64

We hebben ons huidige huis destijds gekocht via Ooms makelaars te Hellevoetsluis en hadden destijds al goede ervaringen opgedaan met deze makelaar en toen ons huidige huis in de verkoop ging was het voor ons niet zo moeilijk om voor dit fijne makelaarskantoor te kiezen.Wij zijn vanaf begin tot eind zeer professioneel geholpen door Cees Jan van Pelt en Marlies van Nieuwenhuijzen, erg vakkundig en ontzettend klantvriendelijk en zijn zeer tevreden over deze top makelaar

10 10 1
Geschreven op
van Alkemadelaan 40

Er was goed contact, effectief, snelle reactie op vragen. Er werd proactief meegedacht en gehandeld. Als betrouwbaar en prettig ervaren.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 31 reviews Bekijk alle Funda referenties
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2927

Benieuwd naar wat jouw huidige woning waard is?

Wij komen graag langs voor een gratis waardebepaling. Zo weet jij gelijk of je eventueel overwaarde hebt waar je van kunt profiteren!

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie