Kantoorruimte of kantoorunit verhuren -  36923

Kantoorruimte of kantoorunit verhuren

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting is al bijna 100 jaar dé specialist voor kantoorunits, kantoorruimtes en kantoorgebouwen in Groot-Rotterdam, de Drechtsteden en Noordwest Brabant. Onze gepassioneerde collega’s zetten zich elke dag in om uw vastgoedvraagstuk zo op te lossen, dat het resultaat altijd meer is dan wat u had verwacht. We zijn betrokken, gedreven, creatief en kijken verder dan het geijkte verhuurpad. Waardoor u kunt rekenen op het beste verhuuradvies en een optimaal rendement.

U zoekt een nieuwe huurder met een betrouwbare reputatie die tegen de meest gunstige voorwaarden uw object(en) wilt huren. Als u optimaal rendement wil halen uit uw kantoorgebouw of complete kantorenportefeuille, is het belangrijk dat u een ervaren makelaar inschakelt die kan inspelen op snelle veranderingen. Want huisvestingstrends volgen elkaar in snel tempo op. Bij het zoeken naar (nieuwe) huurders komt dan ook meer kijken dan alleen kennis van de vastgoedmarkt. Het vraagt om creatieve, innovatieve oplossingen, die soms verder gaan dan een doorsnee advies.

Teruggebeld worden? Laat uw gegevens achter.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacy Statement.

Eigen database met regionale en (inter)nationale zoekers

Proactieve marktbenadering

Uitgebreid relatienetwerk

In 4 stappen uw kantoorruimte verhuren

Kennismaken

Elk vastgoedvraagstuk is aan ons besteed. Vertel ons uw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we u verder kunnen helpen. Uw makelaar inveinventariseert uw wensen een behoeften met betrekking tot de verhuur. Daarnaast worden de kenmerken, bestemmingsplan, milieu-informatie en uitbreidingsmogelijkheden vastgelegd.

Verhuuradvies op maat

Op basis van onze ervaring, de pandeigenschappen, ontwikkelingen in de buurt en de meest recente marktinformatie geven wij een verhuuradvies op maat. Hierin adviseren wij u over de best mogelijke huurprijs, voorwaarden, positionering en promotie.

Proactief handelen

De kracht van onze database in combinatie met ons uitgebreide netwerk zorgt ervoor dat we de juiste partners bij elkaar weten te brengen. Om nieuwe potentiële huurders aan te trekken, zetten we diverse on- en offline promotiemiddelen in zoals Funda in Business, LinkedIn en vakmedia. Hiervoor kunnen wij ook artikelen schrijven en video's creëren.

Verhuurproces

Is er een geïnteresseerde in uw pand? Dan zorgen we voor de bezichtiging en de onderhandeling waarbij we de meest gunstige voorwaarden voor u creëren. Vervolgens zorgen wij voor een soepele transactie en sluiten we af met een glas champagne om uw succes te vieren!

Waar wij trots op zijn..

Bedrijfscase: Rabobank Rotterdam

Bedrijfscase: Rabobank Rotterdam

Geschreven door Peter van Nederpelt Bekijk bericht
Logo
Logo
Logo
Logo

110 transacties

Afgelopen 12 maanden

296 objecten

Beschikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie