Reijsendaal Fase 2, Laanvilla 4-onder-1 kap woning , 3045 PE, Rotterdam

 • 159 m² - 168 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Type laanvilla 4-onder-1-kapwoning De 4-onder-1-kap woningen, zoals uitgewerkt door Geurst & Schulze, kenmerken zich door een sprong in de gevel, waarbij de lange lijn wordt onderbroken. De zadelkap en grote dakkapellen vormen de bijzondere vorm, waardoor alle...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 159 m² - 168 m²
Aantal slaapkamers 5 slaapkamers
Aantal kamers 6 kamers

Type laanvilla 4-onder-1-kapwoning
De 4-onder-1-kap woningen, zoals uitgewerkt door Geurst & Schulze, kenmerken zich door een sprong in de gevel, waarbij de lange lijn wordt onderbroken. De zadelkap en grote dakkapellen vormen de bijzondere vorm, waardoor alle woningen hun eigen herkenbaarheid krijgen. De woningen hebben een te openen pui aan zowel de voor- als aan de achterzijde van de woning. Daardoor kunt u naar buiten waar u wilt, zijn beide zijden van het huis voorzien van veel lichtinval en heeft u aan beide zijdes mooi uitzicht naar buiten. Bij de hoekwoningen wordt dit verder versterkt door het grote hoekraam.

Alle woningen zijn gelegen op grote kavels. In lijn met het groene karakter van de laan, zijn alle woningen voorzien van voortuinen met groene hagen. De kavels worden aan de achterzijde ontsloten op het achterpad. Bouwnummer 82 is voorzien van 2 opstelplaatsen voor de auto op eigen terrein en een grote chique gekleurde donkerbruine berging. Bouwnummer 85 is voorzien van één opstelplaats voor de auto en een grote gemetselde berging.

Duurzaamheid
De woningen zijn voorzien van een lucht-water warmtepomp in combinatie met pv-panelen en een boilervat van 300 liter. Dit zorgt er mede voor dat deze woningen voldoen aan de nieuwe strenge BENG-eisen, maar ook dat de warmtepomp kan (top)koelen in de zomer. Het ventilatiesysteem is bovendien voorzien van een fijnstoffilter.

Koperswensen
De woningen zijn binnen de beschikbare opties aan te passen naar uw wensen. Zo kunnen bijvoorbeeld de woningen voorzien worden van een uitbouw naar achter (en/of opzij in geval van bouwnummer 82). Er is zelfs bij de meeste hoekwoningen de mogelijk tot een fiscaal
aftrekbare zelfstandige kantooroptie aan huis.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 35

Locatie

Plaats Rotterdam

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 209 m² - 395 m²
Woonoppervlakte 159 m² - 168 m²

Indeling

Aantal kamers 6 kamers waarvan 5 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin
 • voortuin
Hoofdtuin ACHTERTUIN
Hoofdtuin achterom 1

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.