Jouw woning, onze expertise: duurzaamheidsadvies op maat! - 49861

Jouw woning, onze expertise: duurzaamheidsadvies op maat!

Van woongemak tot het klimaat en van een lagere energierekening tot meer waarde van je huis. Het loont om je woning te verduurzamen. En de mogelijkheden qua energiebesparende maatregelen zijn talloos. Zonnepanelen op je dak. Een warmtepomp in huis. Of een eigen laadpaal voor de elektrische auto. Dit zijn voorbeelden van duurzaam wonen, waarmee je ook meteen geld bespaart in deze dure tijd. Wanneer je besluit gebruik te willen maken van een financiering, gaan wij graag voor je aan de slag. We begeleiden je bij iedere stap en gaan uiteraard voor je op zoek naar de meest gunstige voorwaarden.

  Vraag een adviesgesprek aan!

  Het energiezuiniger maken van jouw woning biedt veel voordelen:

  Goed voor het klimaat
  Lagere, maandelijkse kosten voor energie
  De woning brengt meer op bij verkoop
  Het huis wordt een stuk behaaglijker
  OFA - Verduurzamen

  Hoe kan ik mijn woning verduurzamen

  Er zijn heel veel mogelijkheden om een woning energiezuiniger te maken. Het mooiste is natuurlijk wanneer bij nieuwbouw een woning gelijk energieneutraal gebouwd wordt. Maar veel van de maatregelen zijn ook bij bestaande bouw mogelijk. Naast het energieverbruik van jou als bewoner zelf, zijn belangrijke maatregelen om de woning energiezuiniger te maken onder meer het aanbrengen van:

  • Warmtepomp;
  • Zonnepanelen;
  • Spouwmuurisolatie;
  • Dakisolatie
  • Vloerisolatie;
  • HR++ beglazing.

  Zo financier je het verduurzamen van je huis

  Wist je dat je het verduurzamen van je woning bijna altijd kunt financieren met een hypotheek? Zo kun je bijvoorbeeld, als jouw financiële situatie dat toelaat, je hypotheek verhogen. Of wanneer je al een maximale hypotheek hebt, mag je voor het verduurzamen van jouw woning tot wel € 9.000,- extra lenen, bovenop je maximale hypotheek. Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Een financieel adviseur van Ooms Financieel Adviseurs geeft je graag vrijblijvend advies voor het financieren van de verduurzaming van jouw woning.

  Bespreek de mogelijkheden met je financieel adviseur

  Het verduurzamen van je woning lijkt een hele onderneming. Waar moet je beginnen? Hoe maak je je woning duurzaam? Hoe krijg je de financiering rond? Onze adviseurs leggen het graag persoonlijk aan je uit. Maak vrijblijvend een afspraak met je adviseur.

  Wil je jouw woning verduurzamen? Zo kunnen wij je helpen.

  OFA - Verduurzamen
  Volgende: Een advies op maat, dat past bij jouw situatie
  OFA - Verduurzamen
  OFA - Verduurzamen
  Volgende: Advies verbeteren van je energielabel
  OFA - Verduurzamen

  Advies verbeteren van je energielabel

  Het verduurzamen van jouw woning leidt niet alleen tot verlaging van de energiekosten, maar ook tot een stijging van de waarde van de woning. De eerste stap is het in kaart brengen welke maatregelen het beste passen bij jou en je huis. Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig een woning is. Hoe minder fossiele energie er wordt gebruikt, hoe beter het energielabel. De indeling van energielabels loopt van A t/m G, waarbij A het meest wenselijke label is. We geven graag advies over het verbeteren van je energielabel.

  Volgende: Advies verbeteren van je energielabel

  Een advies op maat, dat past bij jouw situatie

  De maatregelen van de overheid vergoeden nooit de volledige kosten. Je zal dus zelf altijd ook een deel moeten financieren. Misschien heb je spaargeld waarmee je dit kunt doen. Zo niet, dan helpen wij je graag bij het zoeken naar een financieringsvorm die past bij jouw situatie. Denk aan de (lokale) overheid en hypotheekverstrekkers, zoals bijvoorbeeld een verduurzamingshypotheek of energiebespaarlening. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek verkennen we de mogelijkheden.

  Volgende: Advies verbeteren van je energielabel

  Wat zijn jouw verduurzamings mogelijkheden?

  We helpen je graag verder! Plan vanadaag nog een gesprek in.