Reijsendaal Fase 2, Rotterdam
Reijsendaal Fase 2, Rotterdam
Reijsendaal Fase 2, Rotterdam
Reijsendaal Fase 2, Rotterdam
Reijsendaal Fase 2, Rotterdam
3045 PE, Rotterdam

Reijsendaal Fase 2, 3045 PE, Rotterdam

€ 685.000 - € 999.999 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

STATIG WONEN OP HET GOUDEN RANDJE VAN PARK 16HOVEN Ruim en luxe wonen, in een groene omgeving, met alle stedelijke voorzieningen van de grote stad om de hoek. Op de rand van rust en dynamiek, een plek waar landelijk en grootstedelijk wonen samenvloeien. Dat is Wonen...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 159 m² - 213 m²
Perceel 209 m² - 432 m²
Meer kenmerken

Buurtstatistieken Zestienhoven

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 685.000 - € 999.999
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 35
Locatie
Plaats Rotterdam
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 639 m³ - 477 m³
Perceeloppervlakte 209 m² - 432 m²
Woonoppervlakte 159 m² - 213 m²
Inhoud 477 m² - 639 m²

Uitgebreide omschrijving

STATIG WONEN OP HET GOUDEN RANDJE VAN PARK 16HOVEN

Ruim en luxe wonen, in een groene omgeving, met alle stedelijke voorzieningen van de grote stad om de hoek. Op de rand van rust en dynamiek, een plek waar landelijk en grootstedelijk wonen samenvloeien. Dat is Wonen in Reijsendaal in Park 16Hoven Rotterdam. Het plan Reijsendaal is een uniek stukje wonen nabij het waterrijke buitengebied en het grootstedelijke Rotterdam. Twee gerenommeerde architectenbureaus hebben onafhankelijk invulling gegeven aan het gevarieerde plan bestaande uit twee-, drie- en vier geschakelde villa’s. Zo is bijna elke woning in het plan uniek!

Het plan wordt gekarakteriseerd door de luxe afwerking en hoogstaande architectonische uitwerking. Zo zijn bijvoorbeeld alle woningen standaard afgewerkt met stompe binnendeuren en een zwarte deur met glas in “industriële look” van de hal naar de living. De woningen hebben bovendien een open (hard)houten trap van de begane grond naar de eerste verdieping en een plafondhoogte van ca. 3,1 meter op de begane grond, een kenmerk wat voorkomt in karakteristieke herenhuizen. Alle woningen voldoen bovendien aan de nieuwe strenge BENG-eisen, deze afkorting staat voor: Bijna Energie Neutraal Gebouw. Dat betekent niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam wonen!

PARK 16HOVEN
Park 16Hoven is een mooie buitenplaats van de stad Rotterdam die een groene overgang vormt tussen de drukte van de stad en het waterrijke buitengebied.

In en nabij Park 16Hoven zijn diverse recreatieve voorzieningen te vinden waaronder speeltuinen, sportvelden, een manege, een hockeyvereniging, een golfbaan en volkstuinen maar ook lopen er vele fiets- en wandelpaden dwars door het gebied. Recreatiemogelijkheden te over, die bereikbaar zijn zonder daar veel moeite voor te hoeven doen. Aan de overzijde van de Van der Duijn van Maasdamweg wandel je bijvoorbeeld zo het uitgestrekte park “de Buitenplaats” in.

Winkels, gezondheidszorg, scholen en kinderdagverblijven vindt u al in Overschie en Hillegersberg-Schiebroek, maar ook in Park 16Hoven bevinden zich diverse scholen, kinderdagverblijven en gezondheidszorg. Naast het deelgebied Park 16Hoven is ook een ziekenhuis gevestigd, het St. Franciscus Gasthuis.

Het plan Wonen in Reijsendaal is gesitueerd aan de statige Van der Duijn van Maasdamweg, een lange laan met veel groen en water. Door de statige laan, de uitstraling van de woningen en de grote kaveloppervlaktes bestempelen we deze strook niet voor niets als het “Gouden” randje van het laatste deelplan. Het is al met al een prachtige plek!

Ruim en luxe wonen in een groene omgeving dat is Wonen in Reijsendaal!

Openbaar gebied
De bouw van het project Reijsendaal gaat samen met de herinrichting van het openbaar gebied. De prognose is dat in de zomer van 2022 het definitieve inrichtingsplan wordt vastgesteld en vanaf Q4 2022 de openbare ruimte gerealiseerd zal gaan worden.

De laan
Het plan Wonen in Reijsendaal zal gesitueerd zijn aan de statige Van de Duijn van Maasdamweg, een lange laan met veel groen en water. U kan al raden waar de benaming ‘’laanvilla’s’’ vandaan komt. De huidige doorgaande weg wordt opgesplitst in twee enkele rijbanen in tegen-overgestelde richtingen aan weerzijdes van een centrale waterweg.

Parkeren
De laanvilla’s zullen aan de rustige parallelle ventweg gelegen zijn waar langs de straat geparkeerd kan worden. Omdat bijna alle hoekwoningen parkeren op eigen erf is er meer dan genoeg parkeergelegenheid in de wijk!

Boomkwekerij
Tegenover Reijsendaal komt een stadsboomkwekerij die gebruikt zal worden om bomen te kweken die elders in de stad aangeplant zullen worden. Het proces duurt ongeveer vier jaar voordat een boom ‘’opgekweekt’’ is en uiteindelijk aangeplant kan worden in Rotterdam.

De stadsboomkwekerij in Park 16-Hoven wordt een eigen ‘’eiland’’ waar aan de zijkanten twee verbindingen komen door middel van twee bruggetjes. Via deze verbindingen ontstaat er een leuke en begroeide wandelroute richting het volgende ‘’eiland’’. Het streven is om in de komende maanden 1/3 van het terrein al aan te planten. In het begin van 2023 volgt het aanplanten van weer 1/3e van het terrein.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Alle media

Alle afbeeldingen

Reijsendaal Fase 2, Rotterdam
Reijsendaal Fase 2, Rotterdam
Reijsendaal Fase 2, Rotterdam
Reijsendaal Fase 2, Rotterdam
Reijsendaal Fase 2, Rotterdam
Reijsendaal Fase 2, Rotterdam
Reijsendaal Fase 2, Rotterdam

Buurtstatistieken Zestienhoven

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Basisonderwijs

  2 km
 • Voortgezet onderwijs

  2.2 km
 • Inwoners Zestienhoven

  1.970
 • Inwoners Zestienhoven

  1.910
 • Inwoners Rotterdam

  322.040
 • Inwoners Rotterdam

  329.591

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie