Reijsendaal Fase 2, Laanvilla 3-onder-1 kap woning , 3045 PE, Rotterdam

 • 180 m² - 192 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Type laanvilla 3-onder-1-kapwoning (architect Geurst & Schulze) De 3-onder-1-kapwoningen, zoals uitgewerkt door Geurst & Schulze, hebben hun karakter onder meer te danken aan de zadelkap en grote dakkapellen. Hierdoor krijgen alle woningen het uiterlijk van een...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 180 m² - 192 m²
Aantal slaapkamers 5 slaapkamers
Aantal kamers 6 kamers

Type laanvilla 3-onder-1-kapwoning (architect Geurst & Schulze)
De 3-onder-1-kapwoningen, zoals uitgewerkt door Geurst & Schulze, hebben hun karakter onder meer te danken aan de zadelkap en grote dakkapellen. Hierdoor krijgen alle woningen het uiterlijk van een statig herenhuis.

De woningen hebben een te openen pui aan zowel de voor- als aan de achterzijde van de woning. Daardoor kunt u naar buiten waar u wilt en zijn beide zijden voorzien van veel licht en uitzicht naar buiten. De hoekwoningen zijn daarnaast aan de voorzijde ook nog eens voorzien van veel glas, hierdoor oogt de woning nog ruimer dan hij al is!

Alle woningen zijn gelegen op grote kavels. In lijn met het groene karakter van de laan, zijn alle woningen voorzien van voortuinen met groene hagen. De kavels worden aan de achterzijde ontsloten op het achterpad. De hoekwoningen zijn voorzien van parkeerplaatsen op het eigen terrein, en tevens voorzien van een grote chique gekleurde donkerbruine berging met kanteldeur. Een uitzondering is bouwnummer 71 welke aan het water ligt.

Type laanvilla 3-onder-1-kapwoning (architect Orange)
De 3-onder-1-kapwoningen, zoals uitgewerkt door Orange, hebben hun karakter onder meer te danken aan de grote (hoek)bloemkozijnen aan de voorzijde. Hierdoor wordt een open karakter gecreëerd en ontstaat er een riant uitzicht naar buiten toe. Deze (hoek)kozijnen bieden u bovendien de gelegenheid om in het kozijn te zitten terwijl u bijvoorbeeld geniet van een heerlijk rustmoment. De woningen springen in het oog met hun moderne vertaling van een traditionele kap en de bijzondere vorm die daaruit voortkomt. Deze woningen hebben allemaal een beukmaat van wel 6 meter, met recht riante woningen te noemen!

Alle woningen zijn gelegen op grote kavels. In lijn met het groene karakter van de laan, zijn alle woningen voorzien van voortuinen met groene hagen. De kavels worden aan de achterzijde allemaal, behoudens bouwnummer 51, ontsloten op het achterpad. De hoekwoningen zijn voorzien van parkeerplaatsen op het eigen terrein en zijn tevens voorzien van een
grote chique donkerbruine berging met kanteldeur.

Duurzaamheid
De woningen zijn voorzien van een lucht-water warmtepomp in combinatie met pv-panelen en een boilervat van 300 liter. Dit zorgt er mede voor dat deze woningen voldoen aan de nieuwe strenge BENG-eisen, maar ook dat de warmtepomp kan (top)koelen in de zomer. Het ventilatiesysteem is bovendien voorzien van een fijnstoffilter.

Koperswensen
De woningen zijn binnen de beschikbare opties aan te passen naar uw wensen. Zo kunnen bijvoorbeeld de woningen voorzien worden van een uitbouw naar achter (en/of opzij in geval van een hoekwoning). Er is zelfs bij hoekwoningen de mogelijkheid tot een fiscaal aftrekbare zelfstandige kantooroptie aan huis.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 35

Locatie

Plaats Rotterdam

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 220 m² - 413 m²
Woonoppervlakte 180 m² - 192 m²

Indeling

Aantal kamers 6 kamers waarvan 5 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin
 • voortuin
Hoofdtuin ACHTERTUIN
Hoofdtuin achterom 1

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.