Heysekade, Eengezinswoningen , 3089 TH, Rotterdam

 • 133 m² - 149 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

HEYSEKADE MAAKT WOONDROMEN WAAR Er worden zes drielaagse eengezinswoningen waarvan één een hoekwoning. De woningen zijn georiënteerd op de Heysekade en hebben een voortuintje aan de straat. Robuuste nieuwbouwwoningen aan de kade Wonen op Heijplaat is wonen op een...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 133 m² - 149 m²
Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

HEYSEKADE MAAKT WOONDROMEN WAAR

Er worden zes drielaagse eengezinswoningen waarvan één een hoekwoning. De woningen zijn georiënteerd op de Heysekade en hebben een voortuintje aan de straat.

Robuuste nieuwbouwwoningen aan de kade
Wonen op Heijplaat is wonen op een bijzonder plekje in Rotterdam. Heijplaat kent een rijke en robuuste historie die bij heeft gedragen aan het havenkarakter dat het tegenwoordig heeft. Toch is de locatie een intiem en dorps stukje stad dat direct aan het water grenst. Door de komst van de RDM Campus (Research, Design and Manufacturing), de bouw van de 170 eengezinswoningen in project ‘Het verborgen geheim’, de bouw van een nieuwe gymzaal en de komst van het Concept House Village is Heijplaat nieuw leven ingeblazen. Met de bouw van de woningen aan de Heysekade is het plan ‘Het Nieuwe Dorp’ bijna afgerond.

Locatie
Heijplaat bevindt zich net voorbij de Waalhaven in het midden van het havengebied van Rotterdam en is opgericht als tuindorp met woningen voor arbeiders van de toenmalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM). Het oorspronkelijke tuindorp werd ontworpen door Architectenbureau H.A.J. en Jan Baanders. In het begin van de jaren twintig van vorige eeuw was het tuindorp af en vormde het een hechte gemeenschap met eigen scholen, winkels, feestzaal en kerken.

Tussen 2017 en 2023 worden in meerdere fasen nieuwbouwwoningen gerealiseerd op Heijplaat, welke het nieuwe dorp vormen. Anno 2021 vormt zich het nieuwe dorp al écht! Vanuit het project ‘het verborgen geheim’ zijn al meerdere fases opgeleverd, waardoor in de periode tussen 2018 en 2020 al vele bewoners intrek hebben genomen in hun nieuwe woning. Het typische havenkarakter van de Heysekade zie je terug in de omgeving aan de openheid, grote maat, architectuur en robuustheid. De wijk wordt ruim opgezet met veel groenvoorzieningen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en natuurlijk voldoende parkeergelegenheid. Een heuse parel op Heijplaat! Waar je van harte welkom bent om dit zelf te ervaren!

Wonen op de Heysekade betekent wonen in een dorpse setting, waar je tegelijkertijd bent voorzien van alle gemakken die de stad te bieden heeft.

BIJZONDERHEDEN:
* luxe tegelwerk en sanitair
* casco keuken
* parkeerplaats op gemeenschappelijk terrein inbegrepen
* nul-op-de-meter
* per direct beschikbaar, recentelijk opgeleverd
* 18 zonnepanelen op eigen dak
* warmtepomp
* boiler á 230 liter t.b.v. warm water
* houten berging in de tuin

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Aantal eenheden 8

Locatie

Plaats Rotterdam

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 133 m² - 149 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 3 slaapkamers

Website

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.