Heysekade, Rotterdam
Heysekade, Rotterdam
Heysekade, Rotterdam
Heysekade, Rotterdam
Heysekade, Rotterdam
Uitgelicht 3089 TH, Rotterdam

Heysekade, 3089 TH, Rotterdam

€ 455.000 - € 525.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

ER ZIJN NOG EENGEZINSWONINGEN BESCHIKBAAR - INSCHRIJVEN NOG STEEDS MOGELIJK HEYSEKADE MAAKT WOONDROMEN WAAR Robuuste nieuwbouwwoningen aan de kade Wonen op Heijplaat is wonen op een bijzonder plekje in Rotterdam. Heijplaat kent een rijke en robuuste historie die...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 56 m² - 149 m²
Perceel 119 m² - 171 m²
Meer kenmerken

Buurtstatistieken Heijplaat

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 455.000 - € 525.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 8
Start bouw 01-11-2022 0:00
Locatie
Plaats Rotterdam
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 119 m² - 171 m²
Woonoppervlakte 56 m² - 149 m²
Website
heysekade.nl

Uitgebreide omschrijving

ER ZIJN NOG EENGEZINSWONINGEN BESCHIKBAAR - INSCHRIJVEN NOG STEEDS MOGELIJK

HEYSEKADE MAAKT WOONDROMEN WAAR

Robuuste nieuwbouwwoningen aan de kade
Wonen op Heijplaat is wonen op een bijzonder plekje in Rotterdam. Heijplaat kent een rijke en robuuste historie die bij heeft gedragen aan het havenkarakter dat het tegenwoordig heeft. Toch is de locatie een intiem en dorps stukje stad dat direct aan het water grenst. Door de komst van de RDM Campus (Research, Design and Manufacturing), de bouw van de 170 eengezinswoningen in project ‘Het verborgen geheim’, de bouw van een nieuwe gymzaal en de komst van het Concept House Village is Heijplaat nieuw leven ingeblazen. Met de bouw van de woningen aan de Heysekade is het plan ‘Het Nieuwe Dorp’ bijna afgerond.

Op deze locatie bouwt Ten Brinke INSPIRE vastgoedontwikkeling, samen met Bouwbedrijf Boot, 8 nieuwe nul-op-de-meter woningen. Er worden zes drielaagse eengezinswoningen en twee appartementen ontwikkeld, waarvan één tweekamerappartement en één driekamerappartement. De woningen zijn georiënteerd op de Heysekade en hebben een voortuintje aan de straat.

Locatie
Heijplaat bevindt zich net voorbij de Waalhaven in het midden van het havengebied van Rotterdam en is opgericht als tuindorp met woningen voor arbeiders van de toenmalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM). Het oorspronkelijke tuindorp werd ontworpen door Architectenbureau H.A.J. en Jan Baanders. In het begin van de jaren twintig van vorige eeuw was het tuindorp af en vormde het een hechte gemeenschap met eigen scholen, winkels, feestzaal en kerken.

Tussen 2017 en 2023 worden in meerdere fasen nieuwbouwwoningen gerealiseerd op Heijplaat, welke het nieuwe dorp vormen. Anno 2021 vormt zich het nieuwe dorp al écht! Vanuit het project ‘het verborgen geheim’ zijn al meerdere fases opgeleverd, waardoor in de periode tussen 2018 en 2020 al vele bewoners intrek hebben genomen in hun nieuwe woning. Het typische havenkarakter van de Heysekade zie je terug in de omgeving aan de openheid, grote maat, architectuur en robuustheid. De wijk wordt ruim opgezet met veel groenvoorzieningen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en natuurlijk voldoende parkeergelegenheid. Een heuse parel op Heijplaat! Waar je van harte welkom bent om dit zelf te ervaren!

Wonen op de Heysekade betekent wonen in een dorpse setting, waar je tegelijkertijd bent voorzien van alle gemakken die de stad te bieden heeft.

BIJZONDERHEDEN:
* Er zijn vijf parkeerplaatsen te koop ten behoeve van de eengezinswoningen. Een parkeerplaats kost € 10.000,- v.o.n.

Alle media

Alle afbeeldingen

Heysekade, Rotterdam
Heysekade, Rotterdam
Heysekade, Rotterdam
Heysekade, Rotterdam
Heysekade, Rotterdam
Heysekade, Rotterdam

Buurtstatistieken Heijplaat

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

 • Basisonderwijs

  4.6 km
 • Voortgezet onderwijs

  3 km
 • Inwoners Heijplaat

  870
 • Inwoners Heijplaat

  850
 • Inwoners Rotterdam

  322.040
 • Inwoners Rotterdam

  329.591

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie