Heysekade , 3089 TH, Rotterdam

  • 56 m² - 149 m²
  • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 455.000 - € 525.000 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

ER IS NOG EEN HOEKWONING BESCHIKBAAR - RECENTELIJK OPGELEVERD/BEZICHTIGEN MOGELIJK Beschikbaar aanbod: Bouwnummer 1 betreft een hoekwoning met een woonoppervlakte van 149 m2. De laatste beschikbare woning heeft een zeer efficiënte indeling vanwege het platte dak....

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 56 m² - 149 m²

Buurtstatistieken Heijplaat

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

ER IS NOG EEN HOEKWONING BESCHIKBAAR - RECENTELIJK OPGELEVERD/BEZICHTIGEN MOGELIJK

Beschikbaar aanbod:

Bouwnummer 1 betreft een hoekwoning met een woonoppervlakte van 149 m2.

De laatste beschikbare woning heeft een zeer efficiënte indeling vanwege het platte dak. De woningen hebben een ruime benedenverdieping en beschikken over een grote woonkamer met een open leefkeuken. Via de schuifdeuren kom je in de op het zuiden georiënteerde royale stadstuin. De tuin is voorzien van een houten berging. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping bestaat uit een grote open ruimte, welke optioneel ingericht kan worden als bijvoorbeeld een kantoor of extra slaapkamer.

HEYSEKADE MAAKT WOONDROMEN WAAR

Robuuste nieuwbouwwoningen aan de kade
Wonen op Heijplaat is wonen op een bijzonder plekje in Rotterdam. Heijplaat kent een rijke en robuuste historie die bij heeft gedragen aan het havenkarakter dat het tegenwoordig heeft. Toch is de locatie een intiem en dorps stukje stad dat direct aan het water grenst. Door de komst van de RDM Campus (Research, Design and Manufacturing), de bouw van de 170 eengezinswoningen in project ‘Het verborgen geheim’, de bouw van een nieuwe gymzaal en de komst van het Concept House Village is Heijplaat nieuw leven ingeblazen. Met de bouw van de woningen aan de Heysekade is het plan ‘Het Nieuwe Dorp’ bijna afgerond.

Op deze locatie bouwt Ten Brinke INSPIRE vastgoedontwikkeling, samen met Bouwbedrijf Boot, 8 nieuwe nul-op-de-meter woningen. Er worden zes drielaagse eengezinswoningen en twee appartementen ontwikkeld, waarvan één tweekamerappartement en één driekamerappartement. De woningen zijn georiënteerd op de Heysekade en hebben een voortuintje aan de straat.

Locatie
Heijplaat bevindt zich net voorbij de Waalhaven in het midden van het havengebied van Rotterdam en is opgericht als tuindorp met woningen voor arbeiders van de toenmalige Rotterdamsche Droogdok Maatschappij (RDM). Het oorspronkelijke tuindorp werd ontworpen door Architectenbureau H.A.J. en Jan Baanders. In het begin van de jaren twintig van vorige eeuw was het tuindorp af en vormde het een hechte gemeenschap met eigen scholen, winkels, feestzaal en kerken.

Tussen 2017 en 2023 worden in meerdere fasen nieuwbouwwoningen gerealiseerd op Heijplaat, welke het nieuwe dorp vormen. Anno 2021 vormt zich het nieuwe dorp al écht! Vanuit het project ‘het verborgen geheim’ zijn al meerdere fases opgeleverd, waardoor in de periode tussen 2018 en 2020 al vele bewoners intrek hebben genomen in hun nieuwe woning. Het typische havenkarakter van de Heysekade zie je terug in de omgeving aan de openheid, grote maat, architectuur en robuustheid. De wijk wordt ruim opgezet met veel groenvoorzieningen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en natuurlijk voldoende parkeergelegenheid. Een heuse parel op Heijplaat! Waar je van harte welkom bent om dit zelf te ervaren!

Wonen op de Heysekade betekent wonen in een dorpse setting, waar je tegelijkertijd bent voorzien van alle gemakken die de stad te bieden heeft.

DUURZAAMHEID
Ook erg belangrijk is dat de woningen volledig nul-op-de-meter worden uitgevoerd. Dit betekent dat dit huis net zoveel energie opwekt als het verbruikt en dat levert veel voordelen op! Je bespaart dus veel op je energierekening en daarnaast kun je met deze energiezuinige woning, bij verschillende banken, in aanmerking komen voor een extra hypotheek tot wel €15.000,-. Duurzaamheid loont dus, want niet alleen de woningen zijn hiermee op de toekomst voorbereid, maar ook jij!

BIJZONDERHEDEN:
* luxe tegelwerk en sanitair
* casco keuken
* parkeerplaats op gemeenschappelijk terrein inbegrepen
* nul-op-de-meter
* per direct beschikbaar, recentelijk opgeleverd
* 18 zonnepanelen op eigen dak
* warmtepomp
* boiler á 230 liter t.b.v. warm water
* houten berging in de tuin

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 455.000 - € 525.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 8
Start bouw 01-11-2022 0:00

Locatie

Plaats Rotterdam
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 119 m² - 171 m²
Woonoppervlakte 56 m² - 149 m²

Website

Buurtstatistieken Heijplaat

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Heysekade, Rotterdam

Hier zult u wonen

Heysekade, 3089 TH, Rotterdam

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

Heysekade, Appartementen, Rotterdam
Verkocht
Heysekade, Appartementen
3089 TH, Rotterdam

  • 56 m² - 65 m²
  • 3 kamers
  • 0 beschikbaar
Heysekade, Eengezinswoningen, Rotterdam
Heysekade, Eengezinswoningen
3089 TH, Rotterdam

€ 455.000 - € 525.000 v.o.n.

  • 133 m² - 149 m²
  • 5 kamers
  • 0 beschikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie