Huis verkopen in Rotterdam -  36784

Huis verkopen in Rotterdam

Ben je van plan jouw huis in Rotterdam te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars Rotterdam zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen Rotterdamse wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Maaskade 113 te Rotterdam of bellen: 010-4248888.

Ja, ik wil mijn huis in Rotterdam verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

huis verkopen rotterdam

Je woning verkopen voor de beste prijs

Rotterdam is een gewilde stad. Het heeft alles. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

kubuswoningen rotterdam

Het verkoopproces

Een huis verkopen in Rotterdam is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op je af. Bij Ooms Makelaars begrijpen we dat. Daarom geven we jou altijd correcte informatie en een eerlijk antwoord: we ontzorgen. In vier stappen verkopen we samen je woning in Rotterdam. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele verkoopproces voor je klaar.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis verkopen Rotterdam

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis verkopen Rotterdam

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis verkopen Rotterdam

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis verkopen Rotterdam

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

Rotterdam huis verkopen

Huis verkopen Rotterdam: in alle wijken actief

Ooms Makelaars is actief in de regio Rotterdam. Wij bieden professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis zodat jij de beste prijs voor je woning krijgt, binnen een snelle termijn. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Coen van Everdingen

Super service, snelle reacties, duidelijk in communicatie. Goed geholpen toen er wat dingen lastig waren qua documenten. Zowel Gert-Jan als alle andere medewerkers die via de mail of telefoon bereikbaar waren hebben ons uitstekend geholpen. Persoonlijk en betrokken. Erg fijn.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Geen verbetering mogelijk, alles verliep perfect.

10 10 1
Geschreven op
Waddenring 259

De verkoop van mijn huis is prima verlopen ondanks ik niet het makkelijkste huis had om te verkopen heeft Jordy het uitstekend gedaan! Mijn complimenten aan ooms makelaars om alles zo snel in gang te zetten bedankt!Met vriendelijke groet,Stephan de Koning

9,0 10 1
Geschreven op
Zuurbes 4

Tijdens de verkoop van onze woning was Mitchel van der Leeuw de stabiele en rustgevende factor die met kennis van de markt het proces goed stuurde. De contacten met kantoor waren plezierig, professioneel en efficiënt.

9,0 10 1
Geschreven op
Tereza Andrews

Bedankt voor de goede adviezen die voorbij de standaard antwoorden gaat, de snelle reactie en de bereikbaarheid. Ook voor de dames die mij via de mail en telefoon op de hoogte hebben gehouden en geholpen hebben de goede stukken te vinden: mijn complimenten. Ik kom al jaren bij jullie en elke keer denk ik dat ik nooit meer verhuis om bij een volgende woning toch weer aan te kloppen voor raad in wisselende tijden en levensfases.

10 10 1
Geschreven op
Dhr. Pot

Vanaf het eerste contact om ons huis te verkopen gelijk een goed gesprek en deskundig advies gehad. Daarna huis in goed overleg op Funda gezet,het ging eigenlijk gelijk goed en veel kijkers gehad. Zij werden goed ontvangen en deskundig rondgeleid. Koop van huis was dan ook snel gesloten. Ook begeleiding van de kopers en ons tot aan het tekenen was uitstekend. Pluim voor de makelaars en de dames die de telefonische afspraken maakten,kortom een aanrader.

10 10 1
Geschreven op
Jan van Galenstraat 96

Het contact met de makelaar was zeer prettig, we werden goed begeleid en op de hoogte gehouden.De medewerkers van Ooms makelaars waren behulpzaam maar ook zeer geïnteresseerd waardoor de spanning rondom de verkoop werd weggenomen, iets wat in een snel veranderende markt al snel kan opspelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Kerkweg 82

Het contact met de makelaar verloopt snel. Het team is positief ingesteld en deskundig! Goede begeleiding gehad bij vragen.

9,0 10 1
Geschreven op
Paulus Potterlaan 7

Het contact voor de verkoop van onze woning was snel gelegd. Nadien is de woning voor een goed prijs én snel verkocht. Een leuk team. Deskundigheid en snelheid vielen op!

9,0 10 1
Geschreven op
Berkelsezoom 54

Het verkopen van onze woning via Ooms Makelaars Lansingerland verliep perfect. In een markt die de afgelopen maanden een stuk moeilijker werd dan de periode ervoor, en waarbij kopers meer keuze en tijd hadden, was het contact met Ooms een gewaardeerd houvast. Jim Pezie toonde zich onvermoeibaar bij de bezichtigingen en het contact met potentiële kopers. Ook de aanbevelingen wat betreft de presentatie en plaatsing op Funda waren top. Uiteindelijk is de woning ruim

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 472 reviews
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2931

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie