Huis verkopen in Rotterdam -  36784

Huis verkopen in Rotterdam

Ben je van plan jouw huis in Rotterdam te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars Rotterdam zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen Rotterdamse wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Maaskade 113 te Rotterdam of bellen: 010-4248888.

Ja, ik wil mijn huis in Rotterdam verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

huis verkopen rotterdam

Je woning verkopen voor de beste prijs

Rotterdam is een gewilde stad. Het heeft alles. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

online huis verkopen

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

kubuswoningen rotterdam

Het verkoopproces

Een huis verkopen in Rotterdam is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op je af. Bij Ooms Makelaars begrijpen we dat. Daarom geven we jou altijd correcte informatie en een eerlijk antwoord: we ontzorgen. In vier stappen verkopen we samen je woning in Rotterdam. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele verkoopproces voor je klaar.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis verkopen Rotterdam

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis verkopen Rotterdam

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis verkopen Rotterdam

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis verkopen Rotterdam

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

Rotterdam huis verkopen

Huis verkopen Rotterdam: in alle wijken actief

Ooms Makelaars is actief in de regio Rotterdam. Wij bieden professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis zodat jij de beste prijs voor je woning krijgt, binnen een snelle termijn. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Eric van Gelder

Gert-Jan reageert snel, is duidelijk en neemt de tijd.

10 10 1
Geschreven op
Jan van Duivenvoordepad 26

Prima makelaar! Liep allemaal erg soepel. Reageerde erg snel en vlot met terugbellen en informeren enz..

9,0 10 1
Geschreven op
Potgieterstraat 21 B

We zijn zeer tevreden over het optreden van de makelaar. Geen vraag was te veel en we zijn met goede raad en daad bijgestaan op de correcte manier.

9,0 10 1
Geschreven op
Aïdastraat 26

Onze makelaar was Chantal Poot van Ooms en wij zijn erg te spreken over haar. Snelle en fijne contacten. De bezichtigingen vanuit de binnendienst werden snel en vakkundig ingepland. Het maximale is eruit gehaald denken wij.

9,0 10 1
Geschreven op
Nassaulaan 73

Correcte communicatie naar zowel verkoper als koper. Deskundig advies. Dat geeft vertrouwen in het proces. Het hele team in wist waar het over ging. Dank!

10 10 1
Geschreven op
Hofsingel 27

Alex is een fijn persoon die naast je staat en je door de verkoop van de woning loodst.Hij is realistisch en stelt je op je gemak.Maakt tijd voor je en neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. Positieve ervaring.

9,0 10 1
Geschreven op
M.L. Vogelaar-Andeweg

Ad heeft mij heel goed geadviseerd en verder geholpen. Was altijd vriendelijk en behulpzaam om tot een goede oplossing te komen als ik een probleem had ergens mee.

10 10 1
Geschreven op
Puccinistraat 108

Melvin Mokarso (Ooms) is een deskundige makelaar, prettig in omgang en is telefonisch goed bereikbaar.

9,0 10 1
Geschreven op
Florian Andriessen

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Wederom een fijne gesprekken en er is een helder proces gevolgd om tot een hypotheek te komen welke past binnen onze mogelijkheden en wensen.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 499 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2405

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie