Huis verkopen in Rotterdam -  36784

Huis verkopen in Rotterdam

Ben je van plan jouw huis in Rotterdam te verkopen? Dan moet je bij Ooms Makelaars Rotterdam zijn. Wij zijn de best verkopende makelaar in de regio. Door onze jarenlange ervaring is geen Rotterdamse wijk ons onbekend. We weten precies wat de doelgroep is van jouw woning.

Laat je gegevens achter en vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars. Natuurlijk kun je ook even binnenlopen op ons kantoor aan de Maaskade 113 te Rotterdam of bellen: 010-4248888.

Ja, ik wil mijn huis in Rotterdam verkopen

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement

Best verkopende makelaar

Hoogste Opbrengst Garantie

Grootste database met potentiële kopers

huis verkopen rotterdam

Je woning verkopen voor de beste prijs

Rotterdam is een gewilde stad. Het heeft alles. Het is een wereldstad met interessante architectuur, kunst en cultuur. En nuchtere bewoners. Je kunt er snel je huis verkopen, maar dat biedt geen garantie voor het beste resultaat. Ga voor onze persoonlijke aanpak en bepaal met ons de beste prijs voor jouw huis.

online huis verkopen

NIEUW: onze diensten ook online

De technologie staat niet stil en wij ook niet! Vanaf heden bieden wij een deel van onze diensten ook online aan! Denk aan persoonlijk advies op maat, bezichtigingen en zelfs een eerste afspraak voor een verkoopadviesgesprek. Dit doen wij via WhatsApp, FaceTime en Skype, zo staan we direct in contact en kunnen we je persoonlijk en actueel advies geven. Is dit allemaal nog iets te digitaal? Wij komen vanzelfsprekend nog net zo graag langs voor een 'echte' afspraak.

kubuswoningen rotterdam

Het verkoopproces

Een huis verkopen in Rotterdam is leuk, maar ook spannend. Er komt veel op je af. Bij Ooms Makelaars begrijpen we dat. Daarom geven we jou altijd correcte informatie en een eerlijk antwoord: we ontzorgen. In vier stappen verkopen we samen je woning in Rotterdam. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan tijdens het hele verkoopproces voor je klaar.

Zo gaan wij voor de hoogste opbrengst

Huis verkopen Rotterdam

Marketing

Ooms presenteert jouw woning optimaal in de markt met ons unieke promotiepakket. Heb je behoefte aan extra aandacht? Dan ondersteunt ons gespecialiseerde marketingteam.

Huis verkopen Rotterdam

Kopers benaderen

Ooms heeft de grootste database met potentiële kopers, verspreid over onze regio’s. Deze zetten we natuurlijk in! We benaderen potentiële kopers die geïnteresseerd zijn in een woning als die van jou.

Huis verkopen Rotterdam

Bezichtigingen

In overleg met jou plant onze makelaar de bezichtigingen in. Overdag, in de avond of op zaterdag. Iedere potentiële koper krijgt een uitgebreide rondleiding waarbij geen vraag onbeantwoord blijft.

Huis verkopen Rotterdam

Onderhandelen

Onze deskundige en ervaren makelaars zijn experts in onderhandelen. We bespreken alle uitgebrachte boden met je en adviseren over de mogelijkheden. Zo krijg jij de hoogste opbrengst voor jouw woning.

Rotterdam huis verkopen

Huis verkopen Rotterdam: in alle wijken actief

Ooms Makelaars is actief in de regio Rotterdam. Wij bieden professionele ondersteuning bij het verkopen van een huis zodat jij de beste prijs voor je woning krijgt, binnen een snelle termijn. Ga voor stressvrij verkopen.

Wij kennen alle wijken in Rotterdam

Bij Ooms Makelaars geniet je van alle voordelen die een grote makelaar met zich meebrengt, zoals het enorme bereik en de regionale dekking. Daarnaast heb je door onze vestiging in Rotterdam ook alle voordelen van een lokale makelaar, zoals ruime kennis van alle wijken.

Bekijk alle wijken

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Smaragd 69

Het contact met de makelaar Jim Pezie van Ooms was correct, deskundig.Hij was goed benaderbaar en actief.Ondernam actie wanneer het nodig was.Wij kunnen hem van harte aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Goudsesingel 472

Bij de verkoop van mijn appartement in Rotterdam hebben zowel Nick als Leon mij heel goed begeleid. Ze hebben mij altijd deskundig advies gegeven, waren goed bereikbaar, vriendelijk en professioneel, konden mijn vragen goed beantwoorden en informeerden me altijd goed over de gang van zaken. Zowel Ooms in het algemeen, als Nick en Leon zelf kan ik dan ook van harte aanbevelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Weegbree 91

Jim Pezie (makelaar) en Anissa Cairo (kantoor) hebben me goed geholpen bij de verkoop van mijn woning. Het contact verliep gemakkelijk; zowel telefonisch als via email. Ooms Makelaars Lansingerland heeft goed geluisterd naar mijn individuele wensen rondom de verkoop en alles is gegaan zoals gewenst.

8,0 10 1
Geschreven op
Korte Scheidingsweg 8

Wij zijn heel tevreden over onze makelaar Salomé Schaap. Ze heeft ons perfect door deze spannende tijd heen geholpen. Niet alleen met haar deskundigheid, maar ook met haar persoonlijkheid en betrokkenheid. Zowel met de aankoop van ons nieuwe huis als met de verkoop van ons huis heeft ze ons enorm geholpen. Voor ons was dit allemaal nieuw, maar wij voelden ons in goede handen.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Deskundig, snel en volledig. Van advies tot transactie!

10 10 1
Geschreven op
Rozenoord 28

Het contact met de makelaar en het kantoor verliep in het gehele traject gemakkelijk. Ze reageren snel op vragen en zijn goed bereikbaar en bellen terug als ze een oproep niet aan kunnen nemen. De makelaar stelde een goed passend verkoopplan voor en heeft kennis van de lokale markt. Prettig om zaken mee te doen.

10 10 1
Geschreven op
Haydnstraat 44

Perfecte service, goeie communicatie, makelaarskantoor die weten waar ze mee bezig zijn. Zeker aan te bevelen!!!

10 10 1
Geschreven op
Belcampostraat 33

Zonder de hulp van onze aankoopmakelaar Jim waren wij denk ik nu nog bezig met zoeken naar een huis.

10 10 1
Geschreven op
Pinasplein 9 B

Contact verliep zeer goed! Vanaf aanvang intake tot aan verkoop verliep alles zeer transparant en helder! Ik zou Ooms zeker aanbevelen en bij de eerst volgende keer weer zelf een beroep doen op Ooms.

9,0 10 1
Geschreven op
Wijnruitstraat 311

We zijn heel erg goed begeleid door Ooms makelaar ( Frank). Ze zijn goed bereikbaar, reageren snel op vragen.We zijn erg tevreden en zouden Ooms makelaar zeker weer kiezen.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 495 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2483

Ontvang een gratis waardebepaling

Nog niet zeker of je wilt verhuizen? Kies dan geheel vrijblijvend voor een gratis waardebepaling. Je krijgt inzicht in de huidige waarde van jouw woning en de mogelijke vraagprijs.

Nu aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie