promotiepakket 4

Hét promotiepakket voor de verkoop van je woning

Verkoop je een woning, dan wil je dat zoveel mogelijk potentiële kopers jouw huis zien. Zet je huis in de spotlights met het uitgebreide promotiepakket van Ooms Makelaars. Met o.a. een uitgebreide social media campagne, stijlvolle foto's, een interieur designer en interactieve plattegronden ben je verzekerd van de beste woningpresentatie op Funda, social media en onze website. Meer weten? Vraag een verkoopadviesgesprek aan!

Vindbaar en zichtbaar
Met het promotiepakket van Ooms Makelaars is jouw woning beter vindbaar en vaker zichtbaar voor kopers. Dit is belangrijk, want je wilt zoveel mogelijk potentiële kopers bereiken en de concurrentie is moordend. Ons pakket sluit naadloos aan bij de vereisten van Funda.
Slimme woningpresentatie
Met een promotiepakket is jouw woning niet alleen beter vindbaar en zichtbaar: je presenteert je huis of appartement ook op een aantrekkelijke en volledige manier. Dat is prettig voor potentiële kopers, die tijdens een zoektocht graag uitgebreide informatie lezen en bekijken.
Optimale combinatie
Door uitvoerig testen en het nauw letten op de innovaties in de markt biedt Ooms altijd de meest actuele tools om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren

Jouw huis in de spotlights

Samen met onze ervaren marketingafdeling zetten we je woning in de spotlights. Hiervoor gebruiken we een zeer uitgebreid promotiepakket. We volgen nauwlettend de innovaties in de woningmarkt en optimaliseren het bereik via Funda, Google en social media. We doen er alles aan om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

Hoe wij jouw woning optimaal uitlichten

 • Foto's door professionele fotograaf
 • Woningstyling ter ondersteuning van de foto’s
 • Video (geoptimaliseerd voor Funda)
 • 360 graden foto's en VR-tour met hotspots
 • 2D- en interactieve plattegronden
 • Te koop- en verkocht-bord
 • Luxe woningbrochure
Promotiepakket

Woningstyling

Voordat onze fotograaf foto's van jouw huis komt maken komt eerst een interieurstylist(e) langs. Samen met jou zorgt de stylist(e) dat jouw huis die leuke finishing touch krijgt waardoor de foto's opvallen.

Wij zorgen dat alle potentiële kopers jouw woning zien

Met het promotiepakket is jouw woning niet alleen beter vindbaar en zichtbaar: je presenteert je huis of appartement ook op een aantrekkelijke en volledige manier. Dat is prettig voor potentiële kopers, die tijdens een zoektocht graag uitgebreide informatie ontvangen.

Hoe wij het grootste bereik realiseren

 • Plaatsing op Funda
 • Plaatsing op Ooms.com en Dynamis.nl
 • Plaatsing op Huislijn.nl en Huizenzoeker
 • Advertentie op Facebook en Instagram
 • Aanmelden NVM-uitwisselingssysteem
 • Mailing naar ons uitgebreide zoekersbestand
Promotiepakket

Advertenties op social media

Met advertenties op Facebook en Instagram laten wij jouw huis aan iedere potentiële koper in de regio zien.

promotiepakket 2

Promotiepakket afgestemd op Funda

Met 43 miljoen bezoeken per maand is Funda de grootste huizensite. Sinds de lancering van de nieuwe website werkt Funda met ranking. Dat betekent dat wanneer je je woning goed presenteert, deze hoger in de zoekresultaten komt te staan en door meer mensen bekeken wordt. Laat de mensen van jouw woning genieten met onze sfeer- en detailfoto's, een teaservideo én een VR-tour.

Promotiepakket

Luxe woningbrochure

Door onze luxe woningbrochure krijgt jouw huis de uitstraling en aandacht die het verdient.

Referenties

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Boerhaavelaan 46
Boerhaavelaan 46
Boerhaavelaan 46

Yvonne is een vrouw die met veel kennis van zaken handelt. Ze is super bereikbaar, dat vonden wij echt heel bijzonder. Ze handelt snel en goed. Weegt belangen af, geeft advies. Maaike

Amazonestraat 12
Amazonestraat 12
Amazonestraat 12

Prima ondersteuning door zeer vakkundig makelaar met goede kennis van de lokale markt en een goed reëel verhaal naar zowel koper als verkoper. Ze regisseerde de verkoop op en top met goede ondersteuning van het kantoor. Het contact gaf alle vertrouwen en dat werd waar gemaakt.

Visvreugdstraat 113
Visvreugdstraat 113
Visvreugdstraat 113

Dit was de 2e keer dat wij de verkoop van een pand aan de makelaars van Ooms hebben toevertrouwd. En opnieuw was onze ervaring, dit keer met Leon Zoomer, uitstekend.

Rotterdamsedijk 299 a

In tegenstelling tot een andere makelaar die ik eerst in de arm had, was Ooms wel flexibel en deden zij altijd hun best om mij van dienst te zijn. Goede en snelle communicatie, Geen onzin. Vriendelijk in omgang.Ze lieten mij de regie voeren waar ik dat wenste en namen dat stokje over waar

Pinksterbloemlaan 13
Pinksterbloemlaan 13
Pinksterbloemlaan 13

Jim Pezie is een reële en deskundige makelaar, die ons uitstekend heeft voorgelicht en geholpen. Het contact verliep heel goed en wanneer je vraagt om terug te bellen, gebeurt dat ook vrij snel. Tevens is de ondersteuning vanuit het kantoor prima.Kortom wij zijn zeer tevreden over het

Jozef Israëlsstraat 36
Jozef Israëlsstraat 36
Jozef Israëlsstraat 36

Vanaf het begin was er een klik. Ze luisterde en begreep me. Ze heeft me steeds weerhouden een onverstandige koop te doen.Een topper!

Jan Steenstraat 31
Jan Steenstraat 31
Jan Steenstraat 31

Al 2x woning verkocht en gekocht bij Ooms. Altijd goede begeleiding en ook financieel advies onder 1 dak.

Beukelsweg 24 C

Esmee heeft ons erg goed geholpen. Het duurde even voor ons om duidelijk te hebben wat we wilden, maar ze heeft ons enorm geholpen om 'door huizen heen te kijken' en het aankoopproces in het geheel.

Laan van Braets 20
Laan van Braets 20
Laan van Braets 20

huis is vrij vlot verkocht ondanks dat er weinig bezichtigen waren.we zijn zeer te vrede over de gang van zaken

Vaargeul 304
Vaargeul 304
Vaargeul 304

De contacten met de makelaar verliepen vlekkeloos. Hij was altijd bereikbaar en heeft zich voor ons 100% ingezet! Bedankt voor de hele fijne samenwerking!

Wil jij dat we ook jouw woning optimaal presenteren?