promotiepakket 4

Hét promotiepakket voor de verkoop van je woning

Verkoop je een woning, dan wil je dat zoveel mogelijk potentiële kopers jouw huis zien. Zet je huis in de spotlights met het uitgebreide promotiepakket van Ooms Makelaars. Ons pakket sluit aan bij de vereisten van Funda en bij de laatste ontwikkelingen op het gebied van woningpresentatie. Meer weten? Vraag een verkoopadviesgesprek aan!

Vindbaar en zichtbaar

Met het promotiepakket van Ooms Makelaars is jouw woning beter vindbaar en vaker zichtbaar voor kopers. Dit is belangrijk, want je wilt zoveel mogelijk potentiële kopers bereiken en de concurrentie is moordend. Ons pakket sluit naadloos aan bij de vereisten van Funda.

Slimme woningpresentatie

Met een promotiepakket is jouw woning niet alleen beter vindbaar en zichtbaar: je presenteert je huis of appartement ook op een aantrekkelijke en volledige manier. Dat is prettig voor potentiële kopers, die tijdens een zoektocht graag uitgebreide informatie lezen en bekijken.

Optimale combinatie

Door uitvoerig testen en het nauw letten op de innovaties in de markt biedt Ooms altijd de meest actuele tools om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren

promotiepakket 2

Promotiepakket afgestemd op Funda

Met 43 miljoen bezoeken per maand is Funda de grootste huizensite. Sinds de lancering van de nieuwe website werkt Funda met ranking. Dat betekent dat wanneer je je woning goed presenteert, deze hoger in de zoekresultaten komt te staan en door meer mensen bekeken wordt. Laat de mensen van jouw woning genieten met onze sfeer- en detailfoto's, een teaservideo én een VR-tour.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Anoniem

Door het eerste gesprek met Rick had ik al direct het gevoel dat wij volledig en juist geholpen zouden worden. Toen wij besloten verder te gaan met Ooms Financieel Adviseur bleek dan ook wel hoe deskundig, klantvriendelijk en behulpzaam Rick, Rosa en Wendy waren! Het was een TOP begeleiding!

10 10 1
Geschreven op
GJ Rosmolen

Prima advies

9,0 10 1
Geschreven op
Tara Arts

Edo heeft ervoor gezorgd dat we en een aantrekkelijke hypotheek hebben kunnen waarmaken en dat wij in minder dan 3 weken rondwaren vanaf het eerste gesprek. Alles werd gelijk besproken en doorgestuurd, geen vraag van onze kant was teveel.

10 10 1
Geschreven op
R. Rijsdijk

Wij zijn uitwrst tevreden dat wij in deze Coronatijd toch via jullie de hypotheek snel in orde konden krijgen .

10 10 1
Geschreven op
Tara Arts

Wendy was erg vriendelijk en was erg duidelijk over de verzekeringen. Erg snel alles kunnen afsluiten, wij zijn erg tevreden.

10 10 1
Geschreven op
Jan Pieterszoon Coenlaan 13

Makelaar Ooms heeft ons huis in een moeilijke Corona-begin periode in de verkoop gekregen. Eerst haperde de communicatie even, ook door de komst van Covid-19. Wij, de fotograaf en de makelaar kregen te maken met nieuwe maatregelen. Eenmaal in de verkoop was ons huis snel verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Peter Kramer

Wij zijn over het geheel tevreden. Wellicht een verbeterpunt is, dat niet iedereen beschikt over een printer waardoor wellicht een keuze vrijheid aanwezig zou moeten zijn stukken digitaal en/of schriftelijk te ontvangen evt. met antwoord envelope.

10 10 1
Geschreven op
Katendrechtse Lagedijk 364 a

Wij zijn erg goed geholpen door Rogier Kroese van Ooms Rotterdam. Leuke samenwerking en altijd goed bereikbaar voor vragen. Door de deskundigheid werd er prima met ons meegedacht en zijn we zeer tevreden over het resultaat. Ooms heeft een groot klantenbestand zodat onze woning goed gezien werd.

10 10 1
Geschreven op
Nieuwstraat 284

Helder advies en goede begeleiding van makelaar Jasper en dames van kantoor bij verkoop woning. Bedankt!

10 10 1
Geschreven op
Draaikolk 13

Ondanks de vreemde tijd en onzekerheid wist Cees-Jan ons er goed doorheen te loodsen. Bedankt voor de goede begeleiding en je steun Cees-Jan!

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 494 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 750 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2161

Wil jij dat we ook jouw woning optimaal presenteren?

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie