promotiepakket 4

Hét promotiepakket voor de verkoop van je woning

Verkoop je een woning, dan wil je dat zoveel mogelijk potentiële kopers jouw huis zien. Zet je huis in de spotlights met het uitgebreide promotiepakket van Ooms Makelaars. Met o.a. een uitgebreide social media campagne, stijlvolle foto's, een interieur designer en interactieve plattegronden ben je verzekerd van de beste woningpresentatie op Funda, social media en onze website. Meer weten? Vraag een verkoopadviesgesprek aan!

Vindbaar en zichtbaar

Met het promotiepakket van Ooms Makelaars is jouw woning beter vindbaar en vaker zichtbaar voor kopers. Dit is belangrijk, want je wilt zoveel mogelijk potentiële kopers bereiken en de concurrentie is moordend. Ons pakket sluit naadloos aan bij de vereisten van Funda.

Slimme woningpresentatie

Met een promotiepakket is jouw woning niet alleen beter vindbaar en zichtbaar: je presenteert je huis of appartement ook op een aantrekkelijke en volledige manier. Dat is prettig voor potentiële kopers, die tijdens een zoektocht graag uitgebreide informatie lezen en bekijken.

Optimale combinatie

Door uitvoerig testen en het nauw letten op de innovaties in de markt biedt Ooms altijd de meest actuele tools om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren

Jouw huis in de spotlights

Samen met onze ervaren marketingafdeling zetten we je woning in de spotlights. Hiervoor gebruiken we een zeer uitgebreid promotiepakket. We volgen nauwlettend de innovaties in de woningmarkt en optimaliseren het bereik via Funda, Google en social media. We doen er alles aan om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

Hoe wij jouw woning optimaal uitlichten

 • Foto's door professionele fotograaf
 • Woningstyling ter ondersteuning van de foto’s
 • Video (geoptimaliseerd voor Funda)
 • 360 graden foto's en VR-tour met hotspots
 • 2D- en interactieve plattegronden
 • Te koop- en verkocht-bord
 • Luxe woningbrochure
Promotiepakket

Woningstyling

Voordat onze fotograaf foto's van jouw huis komt maken komt eerst een interieurstylist(e) langs. Samen met jou zorgt de stylist(e) dat jouw huis die leuke finishing touch krijgt waardoor de foto's opvallen.

Wij zorgen dat alle potentiële kopers jouw woning zien

Met het promotiepakket is jouw woning niet alleen beter vindbaar en zichtbaar: je presenteert je huis of appartement ook op een aantrekkelijke en volledige manier. Dat is prettig voor potentiële kopers, die tijdens een zoektocht graag uitgebreide informatie ontvangen.

Hoe wij het grootste bereik realiseren

 • Plaatsing op Funda
 • Plaatsing op Ooms.com en Dynamis.nl
 • Plaatsing op Huislijn.nl en Huizenzoeker
 • Advertentie op Facebook en Instagram
 • Aanmelden NVM-uitwisselingssysteem
 • Mailing naar ons uitgebreide zoekersbestand
Promotiepakket

Advertenties op social media

Met advertenties op Facebook en Instagram laten wij jouw huis aan iedere potentiële koper in de regio zien.

promotiepakket 2

Promotiepakket afgestemd op Funda

Met 43 miljoen bezoeken per maand is Funda de grootste huizensite. Sinds de lancering van de nieuwe website werkt Funda met ranking. Dat betekent dat wanneer je je woning goed presenteert, deze hoger in de zoekresultaten komt te staan en door meer mensen bekeken wordt. Laat de mensen van jouw woning genieten met onze sfeer- en detailfoto's, een teaservideo én een VR-tour.

Promotiepakket

Luxe woningbrochure

Door onze luxe woningbrochure krijgt jouw huis de uitstraling en aandacht die het verdient.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
van Heutszpark 34

Makelaar Martijn is een geweldige makelaar. Hij was voor ons altijd (zelfs in avond en weekend) bereikbaar voor vragen. Lost deze dan, waar mogelijk, ook gelijk op.Denkt out of box, is oprecht en oplossingsgericht.Hij is betrokken en net zo blij als wij voor zowel de aankoop als verkoop.Een en al LOF.

10 10 1
Geschreven op
Korianderhof 28

Op een uitstekende wijze is de aankoop van een appartement en de verkoop van het huis verlopen. Alle handelingen die daarbij komen kijken werden op een persoonlijke en prettige wijze begeleid en de uitleg die nodig was duidelijk gegeven.

9,0 10 1
Geschreven op
van Viandenstraat 10

Wederom bij Martijn uitgekomen nadat in het verleden hij onze makelaar was en dit tot grote tevredenheid heeft gedaan. Ook dit keer superfijn en deskundig contact gehad, waarbij het huis heel snel voor een geweldige prijs is verkocht.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Sebastiaan heeft ons goed geholpen en het hele traject duidelijk uitgelegd. Hij was goed bereikbaar en nam altijd de tijd voor ons! Ook complimenten voor de dames van de backoffice! Heel erg bedankt!

10 10 1
Geschreven op
Schiekade 556 + PP

Joost heeft mij geholpen met het aankopen van een woning. Aardige, deskundige, enthousiaste man en het contact liep altijd soepel. Met het eindresultaat ben ik heel blij! Ivm volle agenda was het soms wel lastig om op korte termijn een bezichtiging in te plannen. Verder heel tevreden!

8,0 10 1
Geschreven op
Vermeer

De aankoop en verkoop van de woningen is super goed gegaan, goed advies en het vele papierwerk tot in de puntjes geregeld. Helemaal tevreden met de werkzaamheden van onze adviseur! Kopers Ottersveen

10 10 1
Geschreven op
Bijlwerffstraat 13 A2

Er was een fijn contact met de makelaar. Er werd vlot gehandeld en hij was enthousiast. De makelaar kon een goede inschatting maken van de huidige markt in de buurt. en stemde daarop het verkoopplan op af. De makelaar had kennis en heeft heel fijn meegedacht met zaken waar ik minder verstand van had. Het contact verliep prettig.

10 10 1
Geschreven op
Eric Vermeer

10 10 1
Geschreven op
Petrus Camperstraat 6

Vanaf het eerste contact tot en met de verkoop verliep alles fantastisch.Wij zijn heel erg tevreden!

10 10 1
Geschreven op
Beukenlaan 27

Een professionele aanpak. Met luisterend oor en ruimte voor invloed verkopende partij.Prettige samenwerking, snelle toegankelijke communicatie

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 499 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2374

Wil jij dat we ook jouw woning optimaal presenteren?

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie