promotiepakket 4

Hét promotiepakket voor de verkoop van je woning

Verkoop je een woning, dan wil je dat zoveel mogelijk potentiële kopers jouw huis zien. Zet je huis in de spotlights met het uitgebreide promotiepakket van Ooms Makelaars. Met o.a. een uitgebreide social media campagne, stijlvolle foto's, een interieur designer en interactieve plattegronden ben je verzekerd van de beste woningpresentatie op Funda, social media en onze website. Meer weten? Vraag een verkoopadviesgesprek aan!

Vindbaar en zichtbaar

Met het promotiepakket van Ooms Makelaars is jouw woning beter vindbaar en vaker zichtbaar voor kopers. Dit is belangrijk, want je wilt zoveel mogelijk potentiële kopers bereiken en de concurrentie is moordend. Ons pakket sluit naadloos aan bij de vereisten van Funda.

Slimme woningpresentatie

Met een promotiepakket is jouw woning niet alleen beter vindbaar en zichtbaar: je presenteert je huis of appartement ook op een aantrekkelijke en volledige manier. Dat is prettig voor potentiële kopers, die tijdens een zoektocht graag uitgebreide informatie lezen en bekijken.

Optimale combinatie

Door uitvoerig testen en het nauw letten op de innovaties in de markt biedt Ooms altijd de meest actuele tools om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren

Jouw huis in de spotlights

Samen met onze ervaren marketingafdeling zetten we je woning in de spotlights. Hiervoor gebruiken we een zeer uitgebreid promotiepakket. We volgen nauwlettend de innovaties in de woningmarkt en optimaliseren het bereik via Funda, Google en social media. We doen er alles aan om jouw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

Hoe wij jouw woning optimaal uitlichten

 • Foto's door professionele fotograaf
 • Woningstyling ter ondersteuning van de foto’s
 • Video (geoptimaliseerd voor Funda)
 • 360 graden foto's en VR-tour met hotspots
 • 2D- en interactieve plattegronden
 • Te koop- en verkocht-bord
 • Luxe woningbrochure
Promotiepakket

Woningstyling

Voordat onze fotograaf foto's van jouw huis komt maken komt eerst een interieurstylist(e) langs. Samen met jou zorgt de stylist(e) dat jouw huis die leuke finishing touch krijgt waardoor de foto's opvallen.

Wij zorgen dat alle potentiële kopers jouw woning zien

Met het promotiepakket is jouw woning niet alleen beter vindbaar en zichtbaar: je presenteert je huis of appartement ook op een aantrekkelijke en volledige manier. Dat is prettig voor potentiële kopers, die tijdens een zoektocht graag uitgebreide informatie ontvangen.

Hoe wij het grootste bereik realiseren

 • Plaatsing op Funda
 • Plaatsing op Ooms.com en Dynamis.nl
 • Plaatsing op Huislijn.nl en Huizenzoeker
 • Advertentie op Facebook en Instagram
 • Aanmelden NVM-uitwisselingssysteem
 • Mailing naar ons uitgebreide zoekersbestand
Promotiepakket

Advertenties op social media

Met advertenties op Facebook en Instagram laten wij jouw huis aan iedere potentiële koper in de regio zien.

promotiepakket 2

Promotiepakket afgestemd op Funda

Met 43 miljoen bezoeken per maand is Funda de grootste huizensite. Sinds de lancering van de nieuwe website werkt Funda met ranking. Dat betekent dat wanneer je je woning goed presenteert, deze hoger in de zoekresultaten komt te staan en door meer mensen bekeken wordt. Laat de mensen van jouw woning genieten met onze sfeer- en detailfoto's, een teaservideo én een VR-tour.

Promotiepakket

Luxe woningbrochure

Door onze luxe woningbrochure krijgt jouw huis de uitstraling en aandacht die het verdient.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Coen van Everdingen

Super service, snelle reacties, duidelijk in communicatie. Goed geholpen toen er wat dingen lastig waren qua documenten. Zowel Gert-Jan als alle andere medewerkers die via de mail of telefoon bereikbaar waren hebben ons uitstekend geholpen. Persoonlijk en betrokken. Erg fijn.

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Geen verbetering mogelijk, alles verliep perfect.

10 10 1
Geschreven op
Waddenring 259

De verkoop van mijn huis is prima verlopen ondanks ik niet het makkelijkste huis had om te verkopen heeft Jordy het uitstekend gedaan! Mijn complimenten aan ooms makelaars om alles zo snel in gang te zetten bedankt!Met vriendelijke groet,Stephan de Koning

9,0 10 1
Geschreven op
Zuurbes 4

Tijdens de verkoop van onze woning was Mitchel van der Leeuw de stabiele en rustgevende factor die met kennis van de markt het proces goed stuurde. De contacten met kantoor waren plezierig, professioneel en efficiënt.

9,0 10 1
Geschreven op
Tereza Andrews

Bedankt voor de goede adviezen die voorbij de standaard antwoorden gaat, de snelle reactie en de bereikbaarheid. Ook voor de dames die mij via de mail en telefoon op de hoogte hebben gehouden en geholpen hebben de goede stukken te vinden: mijn complimenten. Ik kom al jaren bij jullie en elke keer denk ik dat ik nooit meer verhuis om bij een volgende woning toch weer aan te kloppen voor raad in wisselende tijden en levensfases.

10 10 1
Geschreven op
Dhr. Pot

Vanaf het eerste contact om ons huis te verkopen gelijk een goed gesprek en deskundig advies gehad. Daarna huis in goed overleg op Funda gezet,het ging eigenlijk gelijk goed en veel kijkers gehad. Zij werden goed ontvangen en deskundig rondgeleid. Koop van huis was dan ook snel gesloten. Ook begeleiding van de kopers en ons tot aan het tekenen was uitstekend. Pluim voor de makelaars en de dames die de telefonische afspraken maakten,kortom een aanrader.

10 10 1
Geschreven op
Jan van Galenstraat 96

Het contact met de makelaar was zeer prettig, we werden goed begeleid en op de hoogte gehouden.De medewerkers van Ooms makelaars waren behulpzaam maar ook zeer geïnteresseerd waardoor de spanning rondom de verkoop werd weggenomen, iets wat in een snel veranderende markt al snel kan opspelen.

9,0 10 1
Geschreven op
Kerkweg 82

Het contact met de makelaar verloopt snel. Het team is positief ingesteld en deskundig! Goede begeleiding gehad bij vragen.

9,0 10 1
Geschreven op
Paulus Potterlaan 7

Het contact voor de verkoop van onze woning was snel gelegd. Nadien is de woning voor een goed prijs én snel verkocht. Een leuk team. Deskundigheid en snelheid vielen op!

9,0 10 1
Geschreven op
Berkelsezoom 54

Het verkopen van onze woning via Ooms Makelaars Lansingerland verliep perfect. In een markt die de afgelopen maanden een stuk moeilijker werd dan de periode ervoor, en waarbij kopers meer keuze en tijd hadden, was het contact met Ooms een gewaardeerd houvast. Jim Pezie toonde zich onvermoeibaar bij de bezichtigingen en het contact met potentiële kopers. Ook de aanbevelingen wat betreft de presentatie en plaatsing op Funda waren top. Uiteindelijk is de woning ruim

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,3 Op basis van 472 reviews
Ooms Makelaars
9.0 10 1 2931

Wil jij dat we ook jouw woning optimaal presenteren?

Maak een afspraak voor een verkoopadviesgesprek

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie