Hoogste Opbrengst Garantie

De hoogste opbrengst voor jouw woning

Dankzij de Hoogste Opbrengst Garantie van Ooms Makelaars ontvang jij gegarandeerd de hoogste opbrengst voor jouw huis of appartement. Met ons netwerk bereiken wij de meeste kopers voor jouw huis. Wij bieden jouw woning aan aan onze grote database met potentiële kopers, op Funda en via Social Media. Zo bereiken we meer kopers dan een standaard makelaar.

Hoogste Opbrengst Garantie

Ooms.com

We plaatsen iedere woning natuurlijk op Funda.nl, de grootste huizensite van Nederland. Ook plaatsen we jouw woning op onze eigen aanbodpagina op Ooms.com. Deze pagina heeft bijna 100.000 bezoekers per maand. Uit onderzoek blijkt dat dit grotendeels serieuze woningzoekers zijn. Via onze website plannen zij snel en eenvoudig een bezichtiging voor jouw woning.

Hoogste Opbrengst Garantie

Funda

Maandelijks bezoeken 43 miljoen mensen Funda.nl. Ruim 10 miljoen potentiële kopers bekijken het aanbod in regio Rotterdam. Het promotiepakket van Ooms bevat standaard professionele sfeer- en detailfotografie en een hoge kwaliteit teaservideo. Deze haarscherpe beelden en de uitgebreide beschrijving optimaliseren we voor Funda. Zo krijgt jouw woning een hogere plaats in de ranking en meer bezoekers.

Hoogste Opbrengst Garantie

Social Media

Ooms Makelaars plaatst continu nieuws en het laatste woningaanbod op social media. We hebben nu meer dan 30.000 actieve volgers op onze kanalen. We zijn actief op Facebook, Instagram en LinkedIn. Komt jouw woning in de verkoop, dan berichten we hierover op social media en brengen we het onder de aandacht bij een relevante doelgroep.

Hoogste Opbrengst Garantie

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvangen 6.500+ actieve abonnees de nieuwsbrief van Ooms Makelaars. Onze nieuwsbrief bevat het laatste vastgoednieuws en een uitgelicht woningaanbod. We sluiten het aanbod aan op specifieke en persoonlijke voorkeuren van de ontvangers. Jouw woning wordt zo extra onder de aandacht gebracht bij onze woningzoekers en potentiële kopers.

Hoogste Opbrengst Garantie

Zoekersbestand

We hebben een actief zoekersbestand van 12.500 mensen. Ooms Makelaars heeft vestigingen in Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hellevoetsluis, Lansingerland, Schiedam en Spijkenisse. Hierdoor hebben wij potentiële klanten in de hele regio Rijnmond. Wij informeren alle woningzoekenden bij de start van een verkoop.

De kracht van onze makelaars

Al onze makelaars zijn NVM-gecertificeerd, dus we hebben toegang tot de beste marktinformatie weten exact wat jouw woning kan opbrengen. Jouw huis in 24 uur verkopen is natuurlijk fantastisch. Echter, een snelle verkoop betekent niet het beste bod. Wij verkopen jouw woning liever binnen een maand tegen de hoogste opbrengst dan binnen een dag voor een lagere opbrengst! En jij?

We zijn ervaren onderhandelaars en realiseren bij een verkoop de beste opbrengst. We verdienen de courtage dubbel en dwars voor je terug. Je hoeft ons alleen te betalen als we jouw woning succesvol verkopen. Zo ben je er zeker van dat wij ons meer dan 100% inzetten om de woning tegen de best mogelijke prijs te verkopen. Lukt het ons niet de woning te verkopen, dan betaal jij niets.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Petrus Camperstraat 6

Vanaf het eerste contact tot en met de verkoop verliep alles fantastisch.Wij zijn heel erg tevreden!

10 10 1
Geschreven op
Beukenlaan 27

Een professionele aanpak. Met luisterend oor en ruimte voor invloed verkopende partij.Prettige samenwerking, snelle toegankelijke communicatie

8,0 10 1
Geschreven op
Uranusstraat 32 C

Liep super goed, de juiste behandeling gehad voor de verkoop van mijn huis. Het is ook snel gegaan. Een kundig advies

10 10 1
Geschreven op
Dallelaan 27

We zijn erg blij dat we de verkoop van ons huis door Ooms makelaars hebben laten verzorgen. Communicatie met chantal verliep erg fijn. Zeer ervaren en heeft echt verstand van zaken. Makkelijk bereikbaar, zowel per mail als per telefoon. Vanaf het begin tot het eind was er een goede begeleiding. Ook werd er direct een terugkoppeling gegeven na iedere bezichtiging. Ons huis wel snel verkocht! Zeker weten aan te bevelen!

10 10 1
Geschreven op
Isaac Israëlslaan 31

Wat een super goede begeleiding hebben we gehad, alles werd uit onze handen genomen. Wat een vakvrouw die Yvonne. Mocht het van toepassing zijn komen we graag weer terug????En we zullen Ooms zeker aanbevelen.

10 10 1
Geschreven op
Julianastraat 2 j

Heeft de woning snel verkocht, binnen één week. Was door de corona-maatregelen wel lastiger dan normaal.

8,0 10 1
Geschreven op
Reling 281

Erg tevreden over Jordi Suarez, heeft verkoop van mijn appartement goed begeleid. Heel fijn in contact en erg professioneel. Houdt je uitstekend van alles op de hoogte. Ik heb een mooi bedrag ontvangen voor het appartement

9,0 10 1
Geschreven op
Iepenwede 14

Aan het begin wat opstart problemen maar daarna hebben wij de samenwerking met Ooms als prettig ervaren. Na onverwachts moeten uitstellen van de bezichtigingen vanuit ons hebben ze snel actie ondernomen om ons huis alsnog zo snel mogelijk te kunnen verkopen.

8,0 10 1
Geschreven op
Weegbree 95

Jim, was fijn in het eerste contact niet opdringerig en erg transparant in hoe zaken om de verkoop van een huis verlopen. Dit sprak ons erg aan, daarom hebben wij destijds voor Ooms makelaars gekozen.

8,0 10 1
Geschreven op
Sven

Edo heeft het uitstekend gedaan. Wij waren geen makkelijke klant en vroegen veel aandacht. Met een engelengeduld heeft hij ons steeds weer verder geholpen. Hij is ter zake kundig, vriendelijk en reageert snel, ook buiten kantooruren.

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,1 Op basis van 502 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2364

Benieuwd wat we voor jouw woning kunnen krijgen?

Doe een gratis waardebepaling!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie