Hoogste Opbrengst Garantie

De hoogste opbrengst voor jouw woning

Dankzij de Hoogste Opbrengst Garantie van Ooms Makelaars ontvang jij gegarandeerd de hoogste opbrengst voor jouw huis of appartement. Met ons netwerk bereiken wij de meeste kopers voor jouw huis. Wij bieden jouw woning aan aan onze grote database met potentiële kopers, op Funda en via Social Media. Zo bereiken we meer kopers dan een standaard makelaar.

Hoogste Opbrengst Garantie

Ooms.com

We plaatsen iedere woning natuurlijk op Funda.nl, de grootste huizensite van Nederland. Ook plaatsen we jouw woning op onze eigen aanbodpagina op Ooms.com. Deze pagina heeft bijna 100.000 bezoekers per maand. Uit onderzoek blijkt dat dit grotendeels serieuze woningzoekers zijn. Via onze website plannen zij snel en eenvoudig een bezichtiging voor jouw woning.

Hoogste Opbrengst Garantie

Funda

Maandelijks bezoeken 43 miljoen mensen Funda.nl. Ruim 10 miljoen potentiële kopers bekijken het aanbod in regio Rotterdam. Het promotiepakket van Ooms bevat standaard professionele sfeer- en detailfotografie en een hoge kwaliteit teaservideo. Deze haarscherpe beelden en de uitgebreide beschrijving optimaliseren we voor Funda. Zo krijgt jouw woning een hogere plaats in de ranking en meer bezoekers.

Hoogste Opbrengst Garantie

Social Media

Ooms Makelaars plaatst continu nieuws en het laatste woningaanbod op social media. We hebben nu meer dan 30.000 actieve volgers op onze kanalen. We zijn actief op Facebook, Instagram en LinkedIn. Komt jouw woning in de verkoop, dan berichten we hierover op social media en brengen we het onder de aandacht bij een relevante doelgroep.

Hoogste Opbrengst Garantie

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvangen 6.500+ actieve abonnees de nieuwsbrief van Ooms Makelaars. Onze nieuwsbrief bevat het laatste vastgoednieuws en een uitgelicht woningaanbod. We sluiten het aanbod aan op specifieke en persoonlijke voorkeuren van de ontvangers. Jouw woning wordt zo extra onder de aandacht gebracht bij onze woningzoekers en potentiële kopers.

Hoogste Opbrengst Garantie

Zoekersbestand

We hebben een actief zoekersbestand van 12.500 mensen. Ooms Makelaars heeft vestigingen in Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hellevoetsluis, Lansingerland, Schiedam en Spijkenisse. Hierdoor hebben wij potentiële klanten in de hele regio Rijnmond. Wij informeren alle woningzoekenden bij de start van een verkoop.

De kracht van onze makelaars

Al onze makelaars zijn NVM-gecertificeerd, dus we hebben toegang tot de beste marktinformatie weten exact wat jouw woning kan opbrengen. Jouw huis in 24 uur verkopen is natuurlijk fantastisch. Echter, een snelle verkoop betekent niet het beste bod. Wij verkopen jouw woning liever binnen een maand tegen de hoogste opbrengst dan binnen een dag voor een lagere opbrengst! En jij?

We zijn ervaren onderhandelaars en realiseren bij een verkoop de beste opbrengst. We verdienen de courtage dubbel en dwars voor je terug. Je hoeft ons alleen te betalen als we jouw woning succesvol verkopen. Zo ben je er zeker van dat wij ons meer dan 100% inzetten om de woning tegen de best mogelijke prijs te verkopen. Lukt het ons niet de woning te verkopen, dan betaal jij niets.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Corrie Vonkplantsoen 39

Chantal is een top makelaar die je tot in de puntjes begeleid bij het proces en alle dingen die erbij komen kijken. Niets is haar teveel! Nogmaals echt een topper!

9,0 10 1
Geschreven op
Komeet 34

De woning was qua prijs goed ingeschat, helaas door de huidige markt de prijs moeten verlagen. Goed op de hoogte gesteld van informatie over de bezichtigingen en verdere afhandelingen. Goede makelaar, het aanbevelen waard.

8,0 10 1
Geschreven op
Singel 448

Zeer tevreden! Erg prettig geholpen door Kim. Ze heeft goede kennis van zaken en geeft goede adviezen. Daarnaast altijd bereikbaar voor vragen en overleg.

9,0 10 1
Geschreven op
Maasboulevard 60

Prettig en intensief contact tussen verkoper en de betrokken makelaar van Ooms. Ook de kandidaat-koper kreeg ondersteuning geboden vanuit de interne dienst, die over uitgebreide expertise en contacten beschikt op o.a. het financiƫle vlak. Alles tezamen leidde dit tot een voor alle partijen positief (ver)koopresultaat in een veranderende markt!

9,0 10 1
Geschreven op
Aelbrechtskade 79 F

Goede makelaar deskundig betrouwbaar, snelle reactie, hulpzaam, vrindelijk, bereikbaar dus een aanrader

8,0 10 1
Geschreven op
Lauwersmeer 60

De contacten met onze makelaar waren zeer prettig, afspraken werden nagekomen, er was goed overleg en tijdens de prijsonderhandeling werd er een eerlijk advies gegeven. Van alle bezichtigingen had de makelaar het precies juist qua gevoel of deze bezichtiging wel of niet tot een bod leiden.

9,0 10 1
Geschreven op
Abraham Tuschinskistraat 55

Contact met de makelaar liep goed en was erg professioneel. De verkoop zelf duurde iets langer dan verwacht, maar dit had ook te maken met de veranderen in de markt die in rap tempo plaatsvonden. Desalniettemin is het huis succesvol verkocht!

8,0 10 1
Geschreven op
Passerelstraat 40 B I

Dankzij de ervaring en expertise van makelaar Rogier Kroese verliep de koop snel en helemaal naar wens. Ik ontving kundige begeleiding voor mijn specifieke situatie. Ik ben erg tevreden.

9,0 10 1
Geschreven op
J. de Baanlaan 31

Contacten en service was uitstekend. Het waren goede en leuke gesprekken. Het was allemaal heel helder.

9,0 10 1
Geschreven op
Zilverschoon 65

Prima contact met de makelaar maar vergelijken met andere kan ik niet omdat ik niet eerder iets verkocht hebt. Bij verkennende gesprekken met diverse makelaars was Ooms het meest concreet en was in de gesprekken die we voerden degene die het verschil maakte.Vandaar onze keuze voor deze makelaar.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 452 reviews
Ooms Makelaars
9.0 10 1 3013

Benieuwd wat we voor jouw woning kunnen krijgen?

Doe een gratis waardebepaling!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie