Hoogste Opbrengst Garantie

De hoogste opbrengst voor jouw woning

Dankzij de Hoogste Opbrengst Garantie van Ooms Makelaars ontvang jij gegarandeerd de hoogste opbrengst voor jouw huis of appartement. Met ons netwerk bereiken wij de meeste kopers voor jouw huis. Wij bieden jouw woning aan aan onze grote database met potentiële kopers, op Funda en via Social Media. Zo bereiken we meer kopers dan een standaard makelaar.

Hoogste Opbrengst Garantie

Ooms.com

We plaatsen iedere woning natuurlijk op Funda.nl, de grootste huizensite van Nederland. Ook plaatsen we jouw woning op onze eigen aanbodpagina op Ooms.com. Deze pagina heeft bijna 100.000 bezoekers per maand. Uit onderzoek blijkt dat dit grotendeels serieuze woningzoekers zijn. Via onze website plannen zij snel en eenvoudig een bezichtiging voor jouw woning.

Hoogste Opbrengst Garantie

Funda

Maandelijks bezoeken 43 miljoen mensen Funda.nl. Ruim 10 miljoen potentiële kopers bekijken het aanbod in regio Rotterdam. Het promotiepakket van Ooms bevat standaard professionele sfeer- en detailfotografie en een hoge kwaliteit teaservideo. Deze haarscherpe beelden en de uitgebreide beschrijving optimaliseren we voor Funda. Zo krijgt jouw woning een hogere plaats in de ranking en meer bezoekers.

Hoogste Opbrengst Garantie

Social Media

Ooms Makelaars plaatst continu nieuws en het laatste woningaanbod op social media. We hebben nu meer dan 30.000 actieve volgers op onze kanalen. We zijn actief op Facebook, Instagram en LinkedIn. Komt jouw woning in de verkoop, dan berichten we hierover op social media en brengen we het onder de aandacht bij een relevante doelgroep.

Hoogste Opbrengst Garantie

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvangen 5.000+ actieve abonnees de nieuwsbrief van Ooms Makelaars. Onze nieuwsbrief bevat het laatste vastgoednieuws en een uitgelicht woningaanbod. We sluiten het aanbod aan op specifieke en persoonlijke voorkeuren van de ontvangers. Jouw woning wordt zo extra onder de aandacht gebracht bij onze woningzoekers en potentiële kopers.

Hoogste Opbrengst Garantie

Zoekersbestand

We hebben een actief zoekersbestand van 4.000 mensen. Ooms Makelaars heeft vestigingen in Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hellevoetsluis, Lansingerland, Schiedam en Spijkenisse. Hierdoor hebben wij potentiële klanten in de hele regio Rijnmond. Wij informeren alle woningzoekenden bij de start van een verkoop.

De kracht van onze makelaars

Al onze makelaars zijn NVM-gecertificeerd, dus we hebben toegang tot de beste marktinformatie weten exact wat jouw woning kan opbrengen. Jouw huis in 24 uur verkopen is natuurlijk fantastisch. Echter, een snelle verkoop betekent niet het beste bod. Wij verkopen jouw woning liever binnen een maand tegen de hoogste opbrengst dan binnen een dag voor een lagere opbrengst! En jij?

We zijn ervaren onderhandelaars en realiseren bij een verkoop de beste opbrengst. We verdienen de courtage dubbel en dwars voor je terug. Je hoeft ons alleen te betalen als we jouw woning succesvol verkopen. Zo ben je er zeker van dat wij ons meer dan 100% inzetten om de woning tegen de best mogelijke prijs te verkopen. Lukt het ons niet de woning te verkopen, dan betaal jij niets.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Diamant 4

Ooms Berkel en Rodenrijs is een prima makelaar, duidelijk, vakkundig en effectief ! Wij zijn zeer tevreden !

9,0 10 1
Geschreven op
Braamberg 105

Wij hadden goed contact met onze makelaar M. van de Leeuw van Ooms. Je kan met al je vragen bij hem terecht. Dit geldt tevens ook voor zijn collega’s. Goede dienstverlening en service. Dank jullie wel.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

9,0 10 1
Geschreven op
Lizzy Ansinghstraat 19

Het contact met Dagmar is altijd erg prettig. Ze is goed bereikbaar en indien dit niet het geval was belde ze altijd terug (zelfs buiten werktijd). Ons huis is binnen twee weken (tijdens onze vakantie) verkocht. Hier waren we natuurlijk erg blij mee. We hebben haar als aan- en verkoopmakelaar ingeschakeld. En beide was een groot succes. We waarderen haar behulpzaamheid en eerlijkheid.Het enige advies wat wij kunnen geven aan Ooms is een andere fotograaf. Want deze is

9,0 10 1
Geschreven op
Pastel 84

Goede makelaar, met persoonlijke service en goede begeleiding. Zeer vriendelijk en professioneel. Kennis van zaken

9,0 10 1
Geschreven op
D. de Koninglaan 10

Het contact is echt super verlopen, snelle reactie via Whatsapp en zelf buiten kantooruren ???? we zijn heel tevreden over Dagmar en ze heeft ons veel tips gegeven, zoals woonwijzerwinkel ed

10 10 1
Geschreven op
Wijnhaven 39 G

Toen wij besloten ons huis te verkopen dachten we meteen aan Ooms, en specifiek Rogier Kroese omdat hij jaren geleden de verkoopmakelaar was die ons het appartement verkocht. Wie zou beter ons plekje kunnen verkopen dan degene die het daarvoor aan ons had verkocht?! En wat zijn we blij geweest met deze keuze; Rogier handelt snel, efficient, en klantvriendelijk. Vragen werden direct beantwoord, en hij bleef ons op de hoogte houden van de onwikkelingen - een erg fijn

10 10 1
Geschreven op
Reina Prinsen Geerligspad 27

Alles netjes en op tijd geregeld zoals beloofd :)Vanaf het begin aan alles duidelijk en netjes uitgelegd , Netjes op de afgesproken tijden aanwezig en ons op de hoogte gehouden hoe het er voor stond zowel voor de verkoop van ons oude huis en de aankoop van ons nieuwe huis .Aanrader dus.

8,0 10 1
Geschreven op
Tracy

My financial advisor Sebastiaan is great! I would like to give him all the credits for my case. His expertise, efficiency, high quality of work and communication skills really helped me a lot. He coped with everything, released all the pressure of me and settled the case in short time and brought good result. That's very appreciated. I will definitely recommend him to other people. Wish him all the best! Regards,Tracy Qi Lu

10 10 1
Geschreven op
Turfweg 43

Prettige samenwerking, duidelijke visie, een snelle verkoop tegen een goede prijs. Wat wil je nog meer.

8,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 513 reviews
Ooms Makelaars
8.8 10 1 2463

Benieuwd wat we voor jouw woning kunnen krijgen?

Doe een gratis waardebepaling!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie