Hoogste Opbrengst Garantie

De hoogste opbrengst voor jouw woning

Dankzij de Hoogste Opbrengst Garantie van Ooms Makelaars ontvang jij gegarandeerd de hoogste opbrengst voor jouw huis of appartement. Met ons netwerk bereiken wij de meeste kopers voor jouw huis. Wij bieden jouw woning aan aan onze grote database met potentiële kopers, op Funda en via Social Media. Zo bereiken we meer kopers dan een standaard makelaar.

Hoogste Opbrengst Garantie

Ooms.com

We plaatsen iedere woning natuurlijk op Funda.nl, de grootste huizensite van Nederland. Ook plaatsen we jouw woning op onze eigen aanbodpagina op Ooms.com. Deze pagina heeft bijna 100.000 bezoekers per maand. Uit onderzoek blijkt dat dit grotendeels serieuze woningzoekers zijn. Via onze website plannen zij snel en eenvoudig een bezichtiging voor jouw woning.

Hoogste Opbrengst Garantie

Funda

Maandelijks bezoeken 43 miljoen mensen Funda.nl. Ruim 10 miljoen potentiële kopers bekijken het aanbod in regio Rotterdam. Het promotiepakket van Ooms bevat standaard professionele sfeer- en detailfotografie en een hoge kwaliteit teaservideo. Deze haarscherpe beelden en de uitgebreide beschrijving optimaliseren we voor Funda. Zo krijgt jouw woning een hogere plaats in de ranking en meer bezoekers.

Hoogste Opbrengst Garantie

Social Media

Ooms Makelaars plaatst continu nieuws en het laatste woningaanbod op social media. We hebben nu meer dan 30.000 actieve volgers op onze kanalen. We zijn actief op Facebook, Instagram en LinkedIn. Komt jouw woning in de verkoop, dan berichten we hierover op social media en brengen we het onder de aandacht bij een relevante doelgroep.

Hoogste Opbrengst Garantie

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvangen 6.500+ actieve abonnees de nieuwsbrief van Ooms Makelaars. Onze nieuwsbrief bevat het laatste vastgoednieuws en een uitgelicht woningaanbod. We sluiten het aanbod aan op specifieke en persoonlijke voorkeuren van de ontvangers. Jouw woning wordt zo extra onder de aandacht gebracht bij onze woningzoekers en potentiële kopers.

Hoogste Opbrengst Garantie

Zoekersbestand

We hebben een actief zoekersbestand van 12.500 mensen. Ooms Makelaars heeft vestigingen in Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hellevoetsluis, Lansingerland, Schiedam en Spijkenisse. Hierdoor hebben wij potentiële klanten in de hele regio Rijnmond. Wij informeren alle woningzoekenden bij de start van een verkoop.

De kracht van onze makelaars

Al onze makelaars zijn NVM-gecertificeerd, dus we hebben toegang tot de beste marktinformatie weten exact wat jouw woning kan opbrengen. Jouw huis in 24 uur verkopen is natuurlijk fantastisch. Echter, een snelle verkoop betekent niet het beste bod. Wij verkopen jouw woning liever binnen een maand tegen de hoogste opbrengst dan binnen een dag voor een lagere opbrengst! En jij?

We zijn ervaren onderhandelaars en realiseren bij een verkoop de beste opbrengst. We verdienen de courtage dubbel en dwars voor je terug. Je hoeft ons alleen te betalen als we jouw woning succesvol verkopen. Zo ben je er zeker van dat wij ons meer dan 100% inzetten om de woning tegen de best mogelijke prijs te verkopen. Lukt het ons niet de woning te verkopen, dan betaal jij niets.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
Karperveen 453

Ik ben zeer tevreden met de makelaar geweest die mijn heeft begeleid met de verkoop en afhandeling van het huis. En verdere ontwikkelingen.

9,0 10 1
Geschreven op
Merellaan 66

Zeer snel en kundig advies. Goede service en prima contact.Vriendelijk en uiterst bekwaam.1 st. keus en gelijk goed gevoel.

10 10 1
Geschreven op
Oni louhenapessy

Ik denk dat wij met onze achtergrond een moeilijke client waren maar uiteindelijk is alles perfect verlopen en zijn wij meer dan tevreden en dankbaar

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

Ad heeft ons vriendelijk , deskundig en verder prima geholpen en geadviseerd

10 10 1
Geschreven op
Noorderhavenkade 11 C

Vanuit het verleden al ervaring met de snelle service van Ooms. Er wordt altijd heel snel gereageerd op berichten en het fijne is dat je alle zaken omtrent je huis bij één partij kan regelen.

10 10 1
Geschreven op
Rotterdamseweg 53

Onze woning is op de dag van aanmelding al verkocht. Heel fijn contact gehad met de makelaar en kantoor.

8,0 10 1
Geschreven op
Donker Curtiusstraat 83

De onderhandelingen verliep telefonisch en naar volle tevredenheid. In de offerte werden bedragen vermeld welke niet voordien genoemd waren, maar dit werd snel recht gezet. Er was regelmatig kontakt, waarin vragen en antwoorden professioneel werden behandeld. Ben zeer tevreden over het geheel.

8,0 10 1
Geschreven op
Jupiter 68

Wij hebben de samenwerking met deze makelaar als zeer prettig ervaren. Goede service en communicatie naar ons. En je kan ze altijd makkelijk bereiken met al je vragen. Wij zijn enorm blij met deze aankoop. We raden deze makelaar ook zeker aan voor starters. Hartelijk dank voor al jullie hulp Anissa Martijn en Jim

10 10 1
Geschreven op
Rozenhout 21

Prettig en leuk contact. Vragen werden snel beantwoord en de makelaar deed haar best om de woning te verkopen.Misschien iets duurder in prijs maar de woningpresentatir was top.

9,0 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 478 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2250

Benieuwd wat we voor jouw woning kunnen krijgen?

Doe een gratis waardebepaling!

Deze website maakt gebruik van cookies

 

 
 

Meer informatie