Hoogste Opbrengst Garantie

De hoogste opbrengst voor jouw woning

Dankzij de Hoogste Opbrengst Garantie van Ooms Makelaars ontvang jij gegarandeerd de hoogste opbrengst voor jouw huis of appartement. Met ons netwerk bereiken wij de meeste kopers voor jouw huis. Wij bieden jouw woning aan aan onze grote database met potentiële kopers, op Funda en via Social Media. Zo bereiken we meer kopers dan een standaard makelaar.

Hoogste Opbrengst Garantie
Volgende: Funda
Hoogste Opbrengst Garantie
Hoogste Opbrengst Garantie
Volgende: Social Media
Hoogste Opbrengst Garantie
Hoogste Opbrengst Garantie
Volgende: Nieuwsbrief
Hoogste Opbrengst Garantie
Hoogste Opbrengst Garantie
Volgende: Zoekersbestand
Hoogste Opbrengst Garantie
Hoogste Opbrengst Garantie
Volgende: Ooms.com
Hoogste Opbrengst Garantie

Ooms.com

We plaatsen iedere woning natuurlijk op Funda.nl, de grootste huizensite van Nederland. Ook plaatsen we jouw woning op onze eigen aanbodpagina op Ooms.com. Deze pagina heeft bijna 100.000 bezoekers per maand. Uit onderzoek blijkt dat dit grotendeels serieuze woningzoekers zijn. Via onze website plannen zij snel en eenvoudig een bezichtiging voor jouw woning.

Volgende: Ooms.com

Funda

Maandelijks bezoeken 43 miljoen mensen Funda.nl. Ruim 10 miljoen potentiële kopers bekijken het aanbod in regio Rotterdam. Het promotiepakket van Ooms bevat standaard professionele sfeer- en detailfotografie en een hoge kwaliteit teaservideo. Deze haarscherpe beelden en de uitgebreide beschrijving optimaliseren we voor Funda. Zo krijgt jouw woning een hogere plaats in de ranking en meer bezoekers.

Volgende: Ooms.com

Social Media

Ooms Makelaars plaatst continu nieuws en het laatste woningaanbod op social media. We hebben nu meer dan 30.000 actieve volgers op onze kanalen. We zijn actief op Facebook, Instagram en LinkedIn. Komt jouw woning in de verkoop, dan berichten we hierover op social media en brengen we het onder de aandacht bij een relevante doelgroep.

Volgende: Ooms.com

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvangen 6.500+ actieve abonnees de nieuwsbrief van Ooms Makelaars. Onze nieuwsbrief bevat het laatste vastgoednieuws en een uitgelicht woningaanbod. We sluiten het aanbod aan op specifieke en persoonlijke voorkeuren van de ontvangers. Jouw woning wordt zo extra onder de aandacht gebracht bij onze woningzoekers en potentiële kopers.

Volgende: Ooms.com

Zoekersbestand

We hebben een actief zoekersbestand van 12.500 mensen. Ooms Makelaars heeft vestigingen in Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hellevoetsluis, Lansingerland, Schiedam en Spijkenisse. Hierdoor hebben wij potentiële klanten in de hele regio Rijnmond. Wij informeren alle woningzoekenden bij de start van een verkoop.

Volgende: Ooms.com

De kracht van onze makelaars

Al onze makelaars zijn NVM-gecertificeerd, dus we hebben toegang tot de beste marktinformatie weten exact wat jouw woning kan opbrengen. Jouw huis in 24 uur verkopen is natuurlijk fantastisch. Echter, een snelle verkoop betekent niet het beste bod. Wij verkopen jouw woning liever binnen een maand tegen de hoogste opbrengst dan binnen een dag voor een lagere opbrengst! En jij?

We zijn ervaren onderhandelaars en realiseren bij een verkoop de beste opbrengst. We verdienen de courtage dubbel en dwars voor je terug. Je hoeft ons alleen te betalen als we jouw woning succesvol verkopen. Zo ben je er zeker van dat wij ons meer dan 100% inzetten om de woning tegen de best mogelijke prijs te verkopen. Lukt het ons niet de woning te verkopen, dan betaal jij niets.

Referenties

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Joost van den Vondellaan 0 ong

Het contact met de makelaar ging heel goed en vriendelijk.De verkoop van mijn garage ging heel snel.

Theo Mann-Bouwmeesterstraat 8

Ooms was of great help in the process of buying our house here in Holland. They knew how to efficiently guide us on how to acquire our home. Furthermore, the team is very knowledgeable about the market and is also very welcoming and friendly.

Blitterswijkstraat 6
Blitterswijkstraat 6
Blitterswijkstraat 6

Een echt betrouwbaar makelaar die heel goede service en kwaliteit levert.

Zeefvoorde 22
Zeefvoorde 22
Zeefvoorde 22

Het contact met “mijn” makelaar verliep vanaf het eerste kennismakingsgesprek uitstekend!Ook de andere medewerkers van Ooms die ik gesproken heb: alleen maar complimenten!

Meranti 173
Meranti 173
Meranti 173

De makelaar was zeer servicegericht, als ook de andere medewerkers waarmee wij contact hadden. Kunnen haar van harte aanbevelen!

Fauréstraat 12
Fauréstraat 12
Fauréstraat 12

Fijn contact, iedere vraag wordt beantwoord, kundig en meedenkend. Ik werd bij iedere ontwikkeling op de hoogte gehouden en deze werden ook toegelicht. Vlotte en goede verkoop van de woning. Aanrader!

Van der Dussenstraat 10 A1

Hele fijne ervaring met Jasper van Ooms Rotterdam! Eerlijk, duidelijk en een succesvolle verkoop. Zeker aan te raden.

IJsselmondselaan 257
IJsselmondselaan 257
IJsselmondselaan 257

Fijne ervaring bij Ooms van hypotheekadvies tot verkoop, goede adviezen en kennis van de markt, prettige begeleiding, zouden zeker weer voor Ooms kiezen. Sebastiaan, Rogier, Marshano en het hele team bedankt!

Aarhuispad 57
Aarhuispad 57
Aarhuispad 57

Fijne samenwerking met de makelaars van Ooms Capelle. Alles was erg duidelijk en de communicatie met Rogier Kroese was prettig. Het gehele proces verliep erg vlot en gemakkelijk. Mede dankzij Rogier en Marciano is ons huis snel verkocht.

Verhulststraat 92
Verhulststraat 92
Verhulststraat 92

Kim van ooms makelaar heeft me fantastisch geholpen met het verkoop van mijn huis verhulststraat 92.

Benieuwd wat we voor jouw woning kunnen krijgen?

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie