Hoogste Opbrengst Garantie

De hoogste opbrengst voor jouw woning

Dankzij de Hoogste Opbrengst Garantie van Ooms Makelaars ontvang jij gegarandeerd de hoogste opbrengst voor jouw huis of appartement. Met ons netwerk bereiken wij de meeste kopers voor jouw huis. Wij bieden jouw woning aan aan onze grote database met potentiële kopers, op Funda en via Social Media. Zo bereiken we meer kopers dan een standaard makelaar.

Hoogste Opbrengst Garantie

Ooms.com

We plaatsen iedere woning natuurlijk op Funda.nl, de grootste huizensite van Nederland. Ook plaatsen we jouw woning op onze eigen aanbodpagina op Ooms.com. Deze pagina heeft bijna 100.000 bezoekers per maand. Uit onderzoek blijkt dat dit grotendeels serieuze woningzoekers zijn. Via onze website plannen zij snel en eenvoudig een bezichtiging voor jouw woning.

Hoogste Opbrengst Garantie

Funda

Maandelijks bezoeken 43 miljoen mensen Funda.nl. Ruim 10 miljoen potentiële kopers bekijken het aanbod in regio Rotterdam. Het promotiepakket van Ooms bevat standaard professionele sfeer- en detailfotografie en een hoge kwaliteit teaservideo. Deze haarscherpe beelden en de uitgebreide beschrijving optimaliseren we voor Funda. Zo krijgt jouw woning een hogere plaats in de ranking en meer bezoekers.

Hoogste Opbrengst Garantie

Social Media

Ooms Makelaars plaatst continu nieuws en het laatste woningaanbod op social media. We hebben nu meer dan 30.000 actieve volgers op onze kanalen. We zijn actief op Facebook, Instagram en LinkedIn. Komt jouw woning in de verkoop, dan berichten we hierover op social media en brengen we het onder de aandacht bij een relevante doelgroep.

Hoogste Opbrengst Garantie

Nieuwsbrief

Maandelijks ontvangen 5.000+ actieve abonnees de nieuwsbrief van Ooms Makelaars. Onze nieuwsbrief bevat het laatste vastgoednieuws en een uitgelicht woningaanbod. We sluiten het aanbod aan op specifieke en persoonlijke voorkeuren van de ontvangers. Jouw woning wordt zo extra onder de aandacht gebracht bij onze woningzoekers en potentiële kopers.

Hoogste Opbrengst Garantie

Zoekersbestand

We hebben een actief zoekersbestand van 4.000 mensen. Ooms Makelaars heeft vestigingen in Rotterdam, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Dordrecht, Hellevoetsluis, Lansingerland, Schiedam en Spijkenisse. Hierdoor hebben wij potentiële klanten in de hele regio Rijnmond. Wij informeren alle woningzoekenden bij de start van een verkoop.

De kracht van onze makelaars

Al onze makelaars zijn NVM-gecertificeerd, dus we hebben toegang tot de beste marktinformatie weten exact wat jouw woning kan opbrengen. Jouw huis in 24 uur verkopen is natuurlijk fantastisch. Echter, een snelle verkoop betekent niet het beste bod. Wij verkopen jouw woning liever binnen een maand tegen de hoogste opbrengst dan binnen een dag voor een lagere opbrengst! En jij?

We zijn ervaren onderhandelaars en realiseren bij een verkoop de beste opbrengst. We verdienen de courtage dubbel en dwars voor je terug. Je hoeft ons alleen te betalen als we jouw woning succesvol verkopen. Zo ben je er zeker van dat wij ons meer dan 100% inzetten om de woning tegen de best mogelijke prijs te verkopen. Lukt het ons niet de woning te verkopen, dan betaal jij niets.

Tevreden opdrachtgevers, daar worden wij blij van!

Klanttevredenheid
De la Marplein 60

De makelaar en de medewerkers van het makelaarskantoor zijn deskundig en altijd vriendelijk en professioneel. De communicatie verloopt snel en de afspraken worden altijd nagekomen. We hebben nu voor de tweede keer onze woning verkocht via Ooms en we zijn heel tevreden.

9,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

8,0 10 1
Geschreven op
Anoniem

Gert-Jan is erg vriendelijk en zijn adviezen zijn duidelijk. Ook is hij goed bereikbaar en hield ons gaandeweg uitstekend op de hoogte. We kijken nu al uit naar zijn volgend advies!

10 10 1
Geschreven op
Mari Andriessenrade 20

Het contact met de makelaar was goed we werden elke keer als er een kijkdag was geweest op de hoogte gehouden hoe die was verlopen en dat was natuurlijk fijn. Ondanks de corona crisis liep alles heel soepel er waren zo veel aanmeldingen dat er gelijk drie kijkdagen waren ingepland. Dus het was erg spannend we wisten dat ons appartement goed in de markt lag maar dat ie zo gewilligd was hadden we niet verwacht. We zijn erg blij met het resultaat. Gewoon top!Met

10 10 1
Geschreven op
R.H. Franken

tevreden over de afhandeling en service

10 10 1
Geschreven op
Vrielink

Erg tevreden met advisering door André

10 10 1
Geschreven op
Roggeakker 19

Het contact met Jim en Anissa liep vlot en goed. Terugkoppeling na de bezichtigingen en goed overleg bij de onderhandelingen. Altijd vriendelijk en goed bereikbaar. We zullen jullie zeker aanbevelen!

9,0 10 1
Geschreven op
Pastoriedijk 488

De gehele verkoop is heel goed / netjes verlopen ales duidelijk gewoon eerlijk en vriendelijk Kortom gewoon dik tevreden

8,0 10 1
Geschreven op
Brielsemeer 44

Wat een ontzettend fijne makelaar is Yvon! Oprecht, reëel en ze geeft je het gevoel er alles aan te gaan doen om de woning te verkopen. Totaal geen gladde praatjes ook. Mede door de mooie foto's en Yvon (en ja ook Jielis zijn inzet) was onze woning super snel verkocht. Daarnaast moet ik zeggen dat ik ook de andere collega's van Ooms erg vriendelijk vind. Kortom; wil je een makelaar die goed op de hoogte is van de markt en weet hoe ze te werk moet gaan, kies

10 10 1
Geschreven op
Anoniem

10 10 1
Geschreven op
Logo Funda

Gemiddeld cijfer

9,2 Op basis van 503 reviews
Logo Insocial

Gemiddeld cijfer

9,4 Op basis van 756 reviews
Ooms Makelaars
8.9 10 1 2179

Benieuwd wat we voor jouw woning kunnen krijgen?

Doe een gratis waardebepaling!

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie